- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
vilma27
tag
előszöris, a főzés...
Drága Művésznőm, 100%osan egyetértek veled, tudod, hogy énse vagyok valami nagy szakács, egyedül a világhírű bundás kenyeremet csinálom jól XD jah meg a speciális süteményemet
másodszor, "a haladás"...
amiatt, ahogy, "kicsit kiosztott a maga módján" stílusomért nem kérek bocsánatot, egy valami miatt viszont igen, azért elnézést kérek, hogy úgy vetted, hogy megakarlak változtatni de nem akartam, hogy tőlem is azt kapd amit az élettől, próbáltalak vidítani... Köszönöm, hogy ez csak egy olyan beszélgetés maradt ami nem hat ki a ránk, viszont külön-külön, ahogy mondtad lehet lett valami hatás nálad aminek örülök. Az, hogy megbántottál? Nem, dehogyis, tudod jól, hogy nálam is vannak ilyenek de továbblépek... és ezek szerint nálad is mutatkoznak a jelei, ha szeretnél mást, akkor magad miatt tedd, nem szólok bele. Viszont kezdesz megismerni XD az akkora volt, hogy átmentem rejtettbe wááá
uhhh és akkor is írtál XD"bármit teszel, azért tedd mert Te is akarod"
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest