Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
Aktív témák
-
vilma27
tag
Művésznőm
az eredeti se kutya

Mai napról: egész nap olyan fáradt voltam. Ez a napok óta nem normális alvásomnak köszönhető. A zumbát én vállaltam be, az oké, kellemesen elfáradtam, bár tegnap este is a fáradságtól nem tudtam elaludni, plussz a kutyám is zaklatott, fel-le járkált a szobámban. Kész szerencse, hogy nem horkolt...
Napközben viszont, többen is megjegyezték, hogy mivan velem
nem pörgök, mint ahogy szoktam... punnyadt voltam XD nah de sebaj ezt megírom, fürdés, hajmosás, és az ágyamban fekvés-pihenés és korán lefekvés. Ez lenne a nap további részében a program.Matekból kaptam egy 1est. Mondom
mivan? ez lehetetlen, és holnap oda is megyek, mert nem jól javította ki a tanár a dogát, és megkérdem, mert bibis itt valami. Sandárkodik
nekem csak ne sandárkodjon senki...Anya jött értem, mert 4kor végzett, ahogy énis. Kimentem a Búzára, ahogy kérte de elfelejtette és a suli előtt várt XD egymást vártuk...Pfff nah mind1. Be akartunk menni a 100asba kicsit körülnézni ahogy a Rozzmanba
vettünk ezt-azt, nekem tus kellett, és most olyan nagyobbat vettem kiderül majd, hogy jó-e avagy nem. Meg 2B-s rotringhegyet, meg mit is vettem még? jah igen ragaztó is kellett nekem, azt is vettem. Úgy kb ennyi, de anya magának ezt-azt ő is vett.A mai napról szeritem ennyi mert se erőm, se türelmem nincs. Annyit még, hogy a Zumba hallattán az osztály nagy része bezsingott. Ami olyan jó volt és remélem többen is leszünk majd így mert szerintem igaz, hpgy a p*csámból is a víz folyt de megérte és remek kikapcsolódás is a maga módján

jo8
csók(K)
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- E-book olvasók
- Battlefield 6
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- Yoga Pro 9 14IRP8 14.5" 3K IPS i9-13905H RTX 4060 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad X1 Yoga Gen 5
- Latitude 7650 16" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Sapphire ATI Radeon HD 3850 AGP
- iPhone 17 Pro max 512GB gyári független Silver hibátlan 2028.09.19 gyártói jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
az eredeti se kutya

nem pörgök, mint ahogy szoktam... punnyadt voltam XD nah de sebaj ezt megírom, fürdés, hajmosás, és az ágyamban fekvés-pihenés és korán lefekvés. Ez lenne a nap további részében a program.
mivan? ez lehetetlen, és holnap oda is megyek, mert nem jól javította ki a tanár a dogát, és megkérdem, mert bibis itt valami. Sandárkodik
vettünk ezt-azt, nekem tus kellett, és most olyan nagyobbat vettem kiderül majd, hogy jó-e avagy nem. Meg 2B-s rotringhegyet, meg mit is vettem még? jah igen ragaztó is kellett nekem, azt is vettem. Úgy kb ennyi, de anya magának ezt-azt ő is vett.