- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Aktív témák
-
vilma27
tag
Művésznőm
az eredeti se kutya

Mai napról: egész nap olyan fáradt voltam. Ez a napok óta nem normális alvásomnak köszönhető. A zumbát én vállaltam be, az oké, kellemesen elfáradtam, bár tegnap este is a fáradságtól nem tudtam elaludni, plussz a kutyám is zaklatott, fel-le járkált a szobámban. Kész szerencse, hogy nem horkolt...
Napközben viszont, többen is megjegyezték, hogy mivan velem
nem pörgök, mint ahogy szoktam... punnyadt voltam XD nah de sebaj ezt megírom, fürdés, hajmosás, és az ágyamban fekvés-pihenés és korán lefekvés. Ez lenne a nap további részében a program.Matekból kaptam egy 1est. Mondom
mivan? ez lehetetlen, és holnap oda is megyek, mert nem jól javította ki a tanár a dogát, és megkérdem, mert bibis itt valami. Sandárkodik
nekem csak ne sandárkodjon senki...Anya jött értem, mert 4kor végzett, ahogy énis. Kimentem a Búzára, ahogy kérte de elfelejtette és a suli előtt várt XD egymást vártuk...Pfff nah mind1. Be akartunk menni a 100asba kicsit körülnézni ahogy a Rozzmanba
vettünk ezt-azt, nekem tus kellett, és most olyan nagyobbat vettem kiderül majd, hogy jó-e avagy nem. Meg 2B-s rotringhegyet, meg mit is vettem még? jah igen ragaztó is kellett nekem, azt is vettem. Úgy kb ennyi, de anya magának ezt-azt ő is vett.A mai napról szeritem ennyi mert se erőm, se türelmem nincs. Annyit még, hogy a Zumba hallattán az osztály nagy része bezsingott. Ami olyan jó volt és remélem többen is leszünk majd így mert szerintem igaz, hpgy a p*csámból is a víz folyt de megérte és remek kikapcsolódás is a maga módján

jo8
csók(K)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Kingston NV3 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 6000-5000 MBs - Eladó!
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az eredeti se kutya

nem pörgök, mint ahogy szoktam... punnyadt voltam XD nah de sebaj ezt megírom, fürdés, hajmosás, és az ágyamban fekvés-pihenés és korán lefekvés. Ez lenne a nap további részében a program.
mivan? ez lehetetlen, és holnap oda is megyek, mert nem jól javította ki a tanár a dogát, és megkérdem, mert bibis itt valami. Sandárkodik
vettünk ezt-azt, nekem tus kellett, és most olyan nagyobbat vettem kiderül majd, hogy jó-e avagy nem. Meg 2B-s rotringhegyet, meg mit is vettem még? jah igen ragaztó is kellett nekem, azt is vettem. Úgy kb ennyi, de anya magának ezt-azt ő is vett.