Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Jai Ho (You Are My Destiny)

Művésznőm :D az eredeti se kutya :P ;)

Mai napról: egész nap olyan fáradt voltam. Ez a napok óta nem normális alvásomnak köszönhető. A zumbát én vállaltam be, az oké, kellemesen elfáradtam, bár tegnap este is a fáradságtól nem tudtam elaludni, plussz a kutyám is zaklatott, fel-le járkált a szobámban. Kész szerencse, hogy nem horkolt...
    Napközben viszont, többen is megjegyezték, hogy mivan velem :F nem pörgök, mint ahogy szoktam... punnyadt voltam XD nah de sebaj ezt megírom, fürdés, hajmosás, és az ágyamban fekvés-pihenés és korán lefekvés. Ez lenne a nap további részében a program.

Matekból kaptam egy 1est. Mondom :Y mivan? ez lehetetlen, és holnap oda is megyek, mert nem jól javította ki a tanár a dogát, és megkérdem, mert bibis itt valami. Sandárkodik :P nekem csak ne sandárkodjon senki...

Anya jött értem, mert 4kor végzett, ahogy énis. Kimentem a Búzára, ahogy kérte de elfelejtette és a suli előtt várt XD egymást vártuk...Pfff nah mind1. Be akartunk menni a 100asba kicsit körülnézni ahogy a Rozzmanba :B vettünk ezt-azt, nekem tus kellett, és most olyan nagyobbat vettem kiderül majd, hogy jó-e avagy nem. Meg 2B-s rotringhegyet, meg mit is vettem még? jah igen ragaztó is kellett nekem, azt is vettem. Úgy kb ennyi, de anya magának ezt-azt ő is vett.

A mai napról szeritem ennyi mert se erőm, se türelmem nincs. Annyit még, hogy a Zumba hallattán az osztály nagy része bezsingott. Ami olyan jó volt és remélem többen is leszünk majd így mert szerintem igaz, hpgy a p*csámból is a víz folyt de megérte és remek kikapcsolódás is a maga módján ;)

jo8 :B csók(K)

Aktív témák

Hirdetés