Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
vilma27
tag
Tagnap estéről...
Ahogy írtam megcsináltam a Hf-om nagy részét, nagyon nagy részét. Lementünk Orsikához felköszönteni, mert a héten volt a névnapja. Olyan jó zoknikat kapott tőlem
olyan puha és szőrös és van benne egy tökre szép motívum. Igazi téli zoknik, amikkel szerintem megfogom magamat is lepni, annak ellenére, hogy az én névnapom már jócskán elmúlt, szeptember 8-án. De amúgy örült neki, anyáéktól mikulásvirágot kapott, a nővéremtől meg kaztenzungenes csokit
Kártyapartyztunk, bár kevesen voltunk, így römiztünk. Persze, hogy én nyertem
Hazajöttünk olyan 8ra, nehogy bealudjon a tüze anyának, és elkezdtem pakolászni a szobámban. Először csak kis gyors összedobálásnak indult, aztán szinte mindent megcsináltam és egy nagyobb rendrakás lett belőle, mert a ruháim összehajtogatásával a szekrényekben kivételével mindent megcsináltam. Még porszívóztam is este 10-kor
mindenki örült
és a tükröket is lemostam, hála a clinnek
a kis "szépítkezős" sarkomat is megcsináltam és összerendeztem, azt a csekély több mint 80 fülbevalómat, és a sálrengetegeimet 
éjfélkor feküdtem le, megnéztem a Megasztárt és azután olyan fáradt voltam, hogy muszáj volt végre lefeküdnöm.
így telt a tegnapi nap
szép napot

csók(K)
Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
olyan puha és szőrös és van benne egy tökre szép motívum. Igazi téli zoknik, amikkel szerintem megfogom magamat is lepni, annak ellenére, hogy az én névnapom már jócskán elmúlt, szeptember 8-án. De amúgy örült neki, anyáéktól mikulásvirágot kapott, a nővéremtől meg kaztenzungenes csokit
Kártyapartyztunk, bár kevesen voltunk, így römiztünk. Persze, hogy én nyertem
Hazajöttünk olyan 8ra, nehogy bealudjon a tüze anyának, és elkezdtem pakolászni a szobámban. Először csak kis gyors összedobálásnak indult, aztán szinte mindent megcsináltam és egy nagyobb rendrakás lett belőle, mert a ruháim összehajtogatásával a szekrényekben kivételével mindent megcsináltam. Még porszívóztam is este 10-kor
mindenki örült
és a tükröket is lemostam, hála a clinnek
a kis "szépítkezős" sarkomat is megcsináltam és összerendeztem, azt a csekély több mint 80 fülbevalómat, és a sálrengetegeimet