- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
vilma27
tag
Tagnap estéről...
Ahogy írtam megcsináltam a Hf-om nagy részét, nagyon nagy részét. Lementünk Orsikához felköszönteni, mert a héten volt a névnapja. Olyan jó zoknikat kapott tőlem
olyan puha és szőrös és van benne egy tökre szép motívum. Igazi téli zoknik, amikkel szerintem megfogom magamat is lepni, annak ellenére, hogy az én névnapom már jócskán elmúlt, szeptember 8-án. De amúgy örült neki, anyáéktól mikulásvirágot kapott, a nővéremtől meg kaztenzungenes csokit
Kártyapartyztunk, bár kevesen voltunk, így römiztünk. Persze, hogy én nyertem
Hazajöttünk olyan 8ra, nehogy bealudjon a tüze anyának, és elkezdtem pakolászni a szobámban. Először csak kis gyors összedobálásnak indult, aztán szinte mindent megcsináltam és egy nagyobb rendrakás lett belőle, mert a ruháim összehajtogatásával a szekrényekben kivételével mindent megcsináltam. Még porszívóztam is este 10-kor
mindenki örült
és a tükröket is lemostam, hála a clinnek
a kis "szépítkezős" sarkomat is megcsináltam és összerendeztem, azt a csekély több mint 80 fülbevalómat, és a sálrengetegeimet 
éjfélkor feküdtem le, megnéztem a Megasztárt és azután olyan fáradt voltam, hogy muszáj volt végre lefeküdnöm.
így telt a tegnapi nap
szép napot

csók(K)
Aktív témák
- Asztalos klub
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
olyan puha és szőrös és van benne egy tökre szép motívum. Igazi téli zoknik, amikkel szerintem megfogom magamat is lepni, annak ellenére, hogy az én névnapom már jócskán elmúlt, szeptember 8-án. De amúgy örült neki, anyáéktól mikulásvirágot kapott, a nővéremtől meg kaztenzungenes csokit
Kártyapartyztunk, bár kevesen voltunk, így römiztünk. Persze, hogy én nyertem
Hazajöttünk olyan 8ra, nehogy bealudjon a tüze anyának, és elkezdtem pakolászni a szobámban. Először csak kis gyors összedobálásnak indult, aztán szinte mindent megcsináltam és egy nagyobb rendrakás lett belőle, mert a ruháim összehajtogatásával a szekrényekben kivételével mindent megcsináltam. Még porszívóztam is este 10-kor
mindenki örült
és a tükröket is lemostam, hála a clinnek
a kis "szépítkezős" sarkomat is megcsináltam és összerendeztem, azt a csekély több mint 80 fülbevalómat, és a sálrengetegeimet