Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
vilma27
tag
Művésznőm!!!
hát Énrám meg nem is gondolsz? hát mélységesen meg vagyok sértődve.
én úgy elmegyek veled, hogy az csak na. Énis hallottam róla nem is olyan rég, Zumba Fitnessről. Csak mond meg mikor, és mennyiért és repülök veled 
Hááát ez nem volt semmi, vártam, hogy itt szépen megkérsz, olvasom és csak olvasom, de semmi.
Ejj ejj...
nekem van is ilyesfajta CD-m valahol, mert az énekkarban is volt pár ilyesstílusú zenénk jópár éve, és én a hangulat miatt nagyon szerettem őket, szinte belebolondultam. A CD is ekkori, és most így visszahallgattam a nagy kedvenceimet, mert vannak olyanok is amiben egy kis RnB is van, amik nálam alap láw (L)
Jaaahj TE NŐ
egyik kedvenc

jaahhj Szamócaszívűm, 2csókkal tartozol ezért...

Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
én úgy elmegyek veled, hogy az csak na. Énis hallottam róla nem is olyan rég, Zumba Fitnessről. Csak mond meg mikor, és mennyiért és repülök veled