Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
vilma27
tag
Művésznőm!!!
hát Énrám meg nem is gondolsz? hát mélységesen meg vagyok sértődve.
én úgy elmegyek veled, hogy az csak na. Énis hallottam róla nem is olyan rég, Zumba Fitnessről. Csak mond meg mikor, és mennyiért és repülök veled 
Hááát ez nem volt semmi, vártam, hogy itt szépen megkérsz, olvasom és csak olvasom, de semmi.
Ejj ejj...
nekem van is ilyesfajta CD-m valahol, mert az énekkarban is volt pár ilyesstílusú zenénk jópár éve, és én a hangulat miatt nagyon szerettem őket, szinte belebolondultam. A CD is ekkori, és most így visszahallgattam a nagy kedvenceimet, mert vannak olyanok is amiben egy kis RnB is van, amik nálam alap láw (L)
Jaaahj TE NŐ
egyik kedvenc

jaahhj Szamócaszívűm, 2csókkal tartozol ezért...

Aktív témák
- Eladó ÚJ - KIOXIA - 256GB M.2 SSD nagy mennyiségben (6db maradt)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én úgy elmegyek veled, hogy az csak na. Énis hallottam róla nem is olyan rég, Zumba Fitnessről. Csak mond meg mikor, és mennyiért és repülök veled