- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
vilma27
tag
Művésznőm!!!
hát Énrám meg nem is gondolsz? hát mélységesen meg vagyok sértődve.
én úgy elmegyek veled, hogy az csak na. Énis hallottam róla nem is olyan rég, Zumba Fitnessről. Csak mond meg mikor, és mennyiért és repülök veled 
Hááát ez nem volt semmi, vártam, hogy itt szépen megkérsz, olvasom és csak olvasom, de semmi.
Ejj ejj...
nekem van is ilyesfajta CD-m valahol, mert az énekkarban is volt pár ilyesstílusú zenénk jópár éve, és én a hangulat miatt nagyon szerettem őket, szinte belebolondultam. A CD is ekkori, és most így visszahallgattam a nagy kedvenceimet, mert vannak olyanok is amiben egy kis RnB is van, amik nálam alap láw (L)
Jaaahj TE NŐ
egyik kedvenc

jaahhj Szamócaszívűm, 2csókkal tartozol ezért...

Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 11
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Micro Four Thirds
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én úgy elmegyek veled, hogy az csak na. Énis hallottam róla nem is olyan rég, Zumba Fitnessről. Csak mond meg mikor, és mennyiért és repülök veled