Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Asszem a 28-29-et egybeköthetem
    Az első napot itthon töltöttem, Elvirával. Ez a rövid verzió. A hosszú viszont az tényleg hosszú XD
    29: ház ez a nap.... wáááááá vegyes volt. Valamilyen nap van, de 800évente van ilyen, hogy egy hónapban 5 péntek van. És ma van az a bizonyos péntek :D szerintem tök jó... A mondás úgy tartja, hogy amit ma teszel, gondolsz, csinálsz azt milliószorosan kapod vissza az élettől. Úgyhogy én ma mindenkit megölelgettem reggel. Szegények tüdős ölelést kaptak XD hirtelen nem tudták vélni, hogy mindenkit megrohamoztam. Amit persze Oroson is folytattam :P
    Napközben csakúgy zajlottak az események. Először a rossz: A, sajnos már reggel beteg volt. Nem olyan beteg, testi-lelki kimerültség. Hihetetlen mennyit stresszel. Imádom, csupa mosoly, csupa szív, (nem hiába, az én padtársam, kis "padavan") (ergo én lenni Yoda :P) fúúú, hiába magyaráztam szegénykémnek, hogy nem kell mindenből a maximumot mondani, igaz nagyon lelkiismeretes, és azt mondta, hogy egyszerűen nem tud lefeküdni, ha nincs valami készen. A bűntudata nem engedi. És sajnálom, hogy így nevelték (mert ez nevelés) Egész este nem aludt. A fáradtság nem engedte aludni. Jaj akis lelkem... annyira rossz volt látni, ilyen kimerülten és nyúzodtan, a sírás hát nem csak kerülgette, hanem szó szerint kívül-belül tombolt. Haza is ment rögtön 1.óra után. Este felhívtam, nemrég, és kérdeztem, hogy van, tudott-e pihenni, de semmit azt mondta, és megint nem bírta megállni, egyszerűen, nagyon be van depizve és amúgy a stressz miatt beteg mindig. Mondtuk neki a töritanárral, hogy a szünetbe relaxáljon, pihenjen, ha úgy van kedve aludjon, olvasson, de ne, hogy tanuljon, mert csak mégjobban össze fog esni.
    Amúgy nem csak ő panaszkodik. Teli van mindenki panaszkodással, tudnám minek? Mindenki az órarendünkre fogja, hogy nem bírják, bla bla bla... de már nem hagytam szó nélkül és mondtam nekik: figyeljetek, ezen nem tudtok változtatni, évvégéig ez marad, meg kell szoknod, és alkalmazkodni hozzá. Mást nem tehetsz. Sokmindenkinek le kellene szállni a földre, mert kevés az olyan ember aki relatívan látja a dolgokat, lehet, hogy énse tartozom bele, szeretek néha "5percezni" de azt hiszem, hogy az élet javarészét, benne a dolgokat jól tudom kezelni, és a megfelelő célra használni, felmérni, alkotni, stb...A lényeg, hogy nem szabad mindenhez érteni, hagyni kell a másikat is...XD és egy fontossági sorrendet felállítani.

Leadtam a Klimt elemzésemet, kiderült a töri dogajegyem, hát na, nah, nananahhh, persze, hogy 5ös, mit vártál? remélem nem találok egy kani1est majd a helyébe...XD

Hazajöttem. Anyuék is nemsokkal utánam. Ők is kaptak 1-1 tüdőst :B nekiálltam a Háziknak. Az írásbeli nagy részét meg is tudtam csinálni, mert énis szerintem pihenni fogok, viszont a német, amit nem mellőzhetek, és szerintem én jól bírom a strapát. :D
    és jól is fogom, rajtam elég nehezen lehet kifogni. Elvirát is kezdem eltűrni, illetve mostanság neki kell eltűrnie, mert legutóbb (csüt) nem volt olyan vészes. :B amiért hálás vagyok, szerintem magamnak :D
    jesszus, szerintem valami öntelt majomnak tartasz, egy beképzelt, mindentudó, stb.nek. De tudod mit n-e-m-é-r-d-e-k-e-l így kerek a világ :D
    Ami tudná ezt fokozni, az a kedvenc mondásaim közé tartozó pár sor, amit ma Wicnek is megmutattam :D:

"Annyi hibám van. meglátod mindegyiket szeretni fogod"

Nekem nagyon tetszik, és szeretek ebben élni :D és sok egyéb happys dolgok mellett, nekem nincs időm a "rosszra" minek fordítsak rá energiát és időt ha semmi értelme? sokakat ezért nem értek...
    Nah de soraimat lassan zárom, és a szünetre el fogok tűnni. De csak innen. Naplózok mindent ígérem, msn-en elérhető leszek esténként, és 8-9nap múlva jelentkezem, és beszámolózok:D
    (hacsak nem találok valami érdekes emléket, jelenkori storyt, vagy csak egy kusza gondolatot a fejemben) :D

KELLEMES ŐSZÖLÉST wááááááááááá :R
    csók(K)

"a szépség több mint amit a szemünkkel látni tudunk"

esse McCartney - We Can Go Anywhere

furi szám, de nem tudom, olyan...

Aktív témák

Hirdetés