Aktív témák

• vilma27

tag

A mai nagyon gyors írás lesz és címszavakban, mert megyek takarítani. Holnap ugyanis jönnek hozzám :D Hát lássuk csak, itt lesz Művésznőm, a húga Orsolya, Fruzsika, és majd 6ra jön Roli és elmegyünk a Művkp.ba egy hát, nem is tudom minek nevezzem, előadás, bemutató? Nem tudom. XD A lényeg az, hogy sok-sok bejegyzéssel ezelőtt szó volt, hogy Művésznőmmel megyünk táncolni, először nála jelentkezett a érdeklődés, majd sorban a többiek. Aminek én nagyon tudok örülni :B nem tudom, szerintem jó lesz ;)

A másik hír, hogy nálunk szalagavató lesz a fősuliban, és én vagyok a jegyárus, és természetesen Fruzsikával :D örültem, hogy elvállata velem. A másik, ha Művésznőm beteg lesz, vagy valami közbejön akkor én leszek a névolvasó Ne olvasd.: örülnék is amúgy, meg nem is, ezt így magamnak jegyzem meg, mert bizonyos emberkék, emberke most ballag, amit sajnálok... De elég lesz nekem a jegyeket árulni és fagyoskodni, viszont kellemes társaságom lesz mellette :B A lényeg, hogy szedjed a "C" vitamint Szamócám :K:K:K

Na szóval, addig még rengeteg a dolog, így például:
    Frizurát készíttetni

Körmöt csináltatni:

Sminket választani:

és valószínűleg ruhát varratni:

A következő hétben ezeket szeretném megcsináltatni. A végeredmény is meglesz örökítve természetesen. Jahhhj :B énmár annyira várom. Nem tudom, szerintem olyan jó lesz. Már a főpróba is. Most viszont irány vissza a takaríííítás, holnap vendíííígváráááás :P

jo8 csók(K)

Beautiful Girls - Jojo

Aktív témák