Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
vilma27
tag
wáááááááá
meghalok....
az utóbbi napokban nagyon ki vagyok merülve és, lehet, hogy ez furcsán hangzik, de a többiek veszik el az energiám. Jó énis hozzáteszek, de mondjuk, nem is igazán teszek hozzá, mert az az enyém, és megszoktak. De legyen az tanár, osztálytárs, barát vagy akárki. Mindenki akar valamit tőlem, és én ezt sokszor nem bírom. Most ezt csinálja, most meg azt, ez így nem mehet tovább, tudok "nem"et mondani, de mostmár nem csak tudni kell, szeretem-nemszeretem az illetőt, rosszul esik, mert biztos, hogy neki is és ugyanúgy nekem is de muszáj. Kell, akarok kicsit egoistának lenni. Nem az én stílusom. Az enyém meg biztos nem, eddig nem volt egyáltalán rám jellemző ez a tulajdonság, de ÁLLJ. Ha "talpon" akarok maradni és végig csinálni azokat amiket elkezdtem akkor egy-két, vagy inkább 10-20 embernek nemet kell mondjak. És meg is fogom tenni, mert ez így nem fog menni. De tényleg, nem fogadalom ez a részemről, hanem egyfajta kötelesség a saját érdekemben.
Szerintem ez a dal most nagyon ide illik. Egyszer és mindenkor be kell fejeznem és komolyan mondtam a fentiekben leírtakat, és ehhez tartom magam. De egy példát a sok közül azért leírok. Valaki... szeretem, szeretem ahogy mosolyog, ahogy ökörködünk órán, mindenből a viccet nézzük. Komolyan nagyon jó meg minden, szívem csücske. De a kényelemnek is van határa, ami komolyan ahogy elmondom neki a bajom, egyik fülén be a másikon suhan kifele...
ha mondom újra, talál egy harmadik fület is a mondandóm... Ez hogy van most?
és tudom, hogy neki is sokminden van, de könyörgöm kinek nincs? És ezt nem tudja tiszteletben tartani. Részben már zavar, mert azt mondom, hogy 1x2x elmennek a szívességek, mert megteszem, dehogy naponta, ez mér részemről mintha átmenne egyfajta kihasználásba, de valahogy nem tudom mire vélni. Konkrét esetet nem mondom, mert van több is, nem csak 1-2. De nem is akarok én tudom miről van szó az a lényeg...
Ha beis adok egy illetőnek egy "forró drótot", hogy elég, nem veszik a lapot, hiába mondom, nem 1x, nemis 2x...Alapjáraton tudjátok, hogy életvidám, hülyeségre fogékony ember vagyok. De EMBEREK HAGYJATOK!!!! wááááwáwáwáááá

senkinek egy dbig nem akarok elérhető lenni. Nem akarok panaszkodni ezzel, de valahogy visszanézve eléggé annak sikerült. De lényegtelen, ez jó szó, olyan lényegtelen dolgokkal foglalkozok "általatok" hogy az valami röhej, és szánalmas néha hogy mikre nem vagytok képesek és használhatóak. Komolyan a nagybetűs részt még1x olvassátok el és véssétek jól az eszetekbe. Innentől fogva csak semmi szívesség. Amúgy is már annyian eljátszották a bizalmam, hogy sok mindenre képes vagyok azt hinni, nem is írom le mert befejezem ezt a negatív irolkálményomat, mert szörnyűűű...
nah jó cs...
de azért megköszönném, ha tényleg sok ember észbe kapna...

lehet, hogy erős a kép, de sokat elárul, hogy néha mit meg nem tennék... (kutya=i)
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sweet.tv - internetes TV
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
meghalok....
ha mondom újra, talál egy harmadik fület is a mondandóm... Ez hogy van most?
és tudom, hogy neki is sokminden van, de könyörgöm kinek nincs? És ezt nem tudja tiszteletben tartani. Részben már zavar, mert azt mondom, hogy 1x2x elmennek a szívességek, mert megteszem, dehogy naponta, ez mér részemről mintha átmenne egyfajta kihasználásba, de valahogy nem tudom mire vélni. Konkrét esetet nem mondom, mert van több is, nem csak 1-2. De nem is akarok én tudom miről van szó az a lényeg...