Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

kicsit 5percre kitérnék Wic a bejegyzésedre. Illetve nagyon jól összeszedted a dolgokat. Arról az oldalról ami mellett Te állsz nagyon szépen leírva. Csak én nem ott állok, nagyon a part másik részén foglalok helyet, és a hidat is elvágtam :P Számomra sokszor többet jelentenek a fiúkkal kötött barátságaim mint az ellenkező neműekkel. Nem tudom miből fakad ez nálam. Nah jó megint tudom, de ezt hosszadalmas lenne leírnom, majd 7végén szakítok rá időt. Ezt egyedül Hercegnek mondtam el, és ha jól emlékszem Neked is elszórtam 1-2 gondolatot ez ügyben még régebben. Nem tudom mi lenne velem néha, ha nem lennének, és nagyon örülök, hogy vannak nekem :D ez furcsa pl lesz de annak is nagyon örülök, hogy Herceg is "lekeveredett" hozzánk. Szóval a lényeg az, hogy szerintem meg pont azért jó a férfi-női barátság, mert teljesen mást lát mindkettő és ezáltal sokkal jobban össze tudják hozni a dolgokat, és nem feltétlenül csak a szerelembe, a mélyebb kapcsolatokra gondolok. A barátság is ugyanolyan fontos egy ember életében mint a szerelemnek nevezett érzés. Mondjuk nekem a barátságról is megvan a véleményem, akkor majd ezt is kifejtem, de minderre csak a 7végén, az tuti. És ezt is azért írtam, mert ahogy olvastam muszáj volt elmondanom kicsit a véleményemet is erről a témáról. Néha már sokkal többre tartom a fiú barátaimat, aminek persze ahogy ígértem leírom az okát...:B
    így röviden ennyi...;)

Aktív témák