Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
Aktív témák
-
vilma27
tag
kicsit 5percre kitérnék Wic a bejegyzésedre. Illetve nagyon jól összeszedted a dolgokat. Arról az oldalról ami mellett Te állsz nagyon szépen leírva. Csak én nem ott állok, nagyon a part másik részén foglalok helyet, és a hidat is elvágtam
Számomra sokszor többet jelentenek a fiúkkal kötött barátságaim mint az ellenkező neműekkel. Nem tudom miből fakad ez nálam. Nah jó megint tudom, de ezt hosszadalmas lenne leírnom, majd 7végén szakítok rá időt. Ezt egyedül Hercegnek mondtam el, és ha jól emlékszem Neked is elszórtam 1-2 gondolatot ez ügyben még régebben. Nem tudom mi lenne velem néha, ha nem lennének, és nagyon örülök, hogy vannak nekem
ez furcsa pl lesz de annak is nagyon örülök, hogy Herceg is "lekeveredett" hozzánk. Szóval a lényeg az, hogy szerintem meg pont azért jó a férfi-női barátság, mert teljesen mást lát mindkettő és ezáltal sokkal jobban össze tudják hozni a dolgokat, és nem feltétlenül csak a szerelembe, a mélyebb kapcsolatokra gondolok. A barátság is ugyanolyan fontos egy ember életében mint a szerelemnek nevezett érzés. Mondjuk nekem a barátságról is megvan a véleményem, akkor majd ezt is kifejtem, de minderre csak a 7végén, az tuti. És ezt is azért írtam, mert ahogy olvastam muszáj volt elmondanom kicsit a véleményemet is erről a témáról. Néha már sokkal többre tartom a fiú barátaimat, aminek persze ahogy ígértem leírom az okát...
így röviden ennyi...
Aktív témák
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rövid betekintést kaptunk a The Eternal Life of Goldman című alkotásba
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Számomra sokszor többet jelentenek a fiúkkal kötött barátságaim mint az ellenkező neműekkel. Nem tudom miből fakad ez nálam. Nah jó megint tudom, de ezt hosszadalmas lenne leírnom, majd 7végén szakítok rá időt. Ezt egyedül Hercegnek mondtam el, és ha jól emlékszem Neked is elszórtam 1-2 gondolatot ez ügyben még régebben. Nem tudom mi lenne velem néha, ha nem lennének, és nagyon örülök, hogy vannak nekem
ez furcsa pl lesz de annak is nagyon örülök, hogy Herceg is "lekeveredett" hozzánk. Szóval a lényeg az, hogy szerintem meg pont azért jó a férfi-női barátság, mert teljesen mást lát mindkettő és ezáltal sokkal jobban össze tudják hozni a dolgokat, és nem feltétlenül csak a szerelembe, a mélyebb kapcsolatokra gondolok. A barátság is ugyanolyan fontos egy ember életében mint a szerelemnek nevezett érzés. Mondjuk nekem a barátságról is megvan a véleményem, akkor majd ezt is kifejtem, de minderre csak a 7végén, az tuti. És ezt is azért írtam, mert ahogy olvastam muszáj volt elmondanom kicsit a véleményemet is erről a témáról. Néha már sokkal többre tartom a fiú barátaimat, aminek persze ahogy ígértem leírom az okát...