Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
Aktív témák
-
vilma27
tag
kicsit 5percre kitérnék Wic a bejegyzésedre. Illetve nagyon jól összeszedted a dolgokat. Arról az oldalról ami mellett Te állsz nagyon szépen leírva. Csak én nem ott állok, nagyon a part másik részén foglalok helyet, és a hidat is elvágtam
Számomra sokszor többet jelentenek a fiúkkal kötött barátságaim mint az ellenkező neműekkel. Nem tudom miből fakad ez nálam. Nah jó megint tudom, de ezt hosszadalmas lenne leírnom, majd 7végén szakítok rá időt. Ezt egyedül Hercegnek mondtam el, és ha jól emlékszem Neked is elszórtam 1-2 gondolatot ez ügyben még régebben. Nem tudom mi lenne velem néha, ha nem lennének, és nagyon örülök, hogy vannak nekem
ez furcsa pl lesz de annak is nagyon örülök, hogy Herceg is "lekeveredett" hozzánk. Szóval a lényeg az, hogy szerintem meg pont azért jó a férfi-női barátság, mert teljesen mást lát mindkettő és ezáltal sokkal jobban össze tudják hozni a dolgokat, és nem feltétlenül csak a szerelembe, a mélyebb kapcsolatokra gondolok. A barátság is ugyanolyan fontos egy ember életében mint a szerelemnek nevezett érzés. Mondjuk nekem a barátságról is megvan a véleményem, akkor majd ezt is kifejtem, de minderre csak a 7végén, az tuti. És ezt is azért írtam, mert ahogy olvastam muszáj volt elmondanom kicsit a véleményemet is erről a témáról. Néha már sokkal többre tartom a fiú barátaimat, aminek persze ahogy ígértem leírom az okát...
így röviden ennyi...
Aktív témák
- Óra topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- 4 db Be Quiet Dark Power Pro 11 1000W 80 Plus Platium tápegység eladó!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Szép Lenovo Legion Y530 15,6" FHD IPS / i5-8300H 4GHz / 8GB DDR4 / 256GB M.2 SSD / GTX 1050 Ti
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Számomra sokszor többet jelentenek a fiúkkal kötött barátságaim mint az ellenkező neműekkel. Nem tudom miből fakad ez nálam. Nah jó megint tudom, de ezt hosszadalmas lenne leírnom, majd 7végén szakítok rá időt. Ezt egyedül Hercegnek mondtam el, és ha jól emlékszem Neked is elszórtam 1-2 gondolatot ez ügyben még régebben. Nem tudom mi lenne velem néha, ha nem lennének, és nagyon örülök, hogy vannak nekem
ez furcsa pl lesz de annak is nagyon örülök, hogy Herceg is "lekeveredett" hozzánk. Szóval a lényeg az, hogy szerintem meg pont azért jó a férfi-női barátság, mert teljesen mást lát mindkettő és ezáltal sokkal jobban össze tudják hozni a dolgokat, és nem feltétlenül csak a szerelembe, a mélyebb kapcsolatokra gondolok. A barátság is ugyanolyan fontos egy ember életében mint a szerelemnek nevezett érzés. Mondjuk nekem a barátságról is megvan a véleményem, akkor majd ezt is kifejtem, de minderre csak a 7végén, az tuti. És ezt is azért írtam, mert ahogy olvastam muszáj volt elmondanom kicsit a véleményemet is erről a témáról. Néha már sokkal többre tartom a fiú barátaimat, aminek persze ahogy ígértem leírom az okát...