- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Aktív témák
-
vilma27
tag
Közeledik

Harry Potter és a Halál ereklyéi - 1. rész
bele-bele hallgattgattam a zenéibe, és fúú, mér látom, hogy nagyon jó lesz a film... Lassan majd foglalok jegyet rá. Nagyon jó, ez az egyik, ami fúúú bele is borsódzik a hátam. Főleg, hogy az öcsémnél az erősítővel hallgattam, és wáááá
Harry Potter and the Deathly Hallows
és szerintem ilyenekre kell számítani, zene terén

Ahogy egyre több rész lett kész, a zene is fokozatosan jobb lett és ahogy nőtt a kis Harry a filmvásznon, úgy komolyodott vele együtt a zene is. De ez persze nem azt jelenti, hogy pl. az első rész zenéi nem jók, nem dehogy ellenkezőleg, de a mérce is mindig felvan adva, hogy túlszárnyalja az előző részt mind a film, mind az egész produkció, a látvány, zene, és ez annak is az eredménye, hogy majd mindegyiket más rendező rendezte és szerintem ez csak a javára vált az egésznek

De úgy röviden ennyi, a lényeg, hogy már nagyon várom, az új részét. Viszont, nekem ha izgis résznél vágják le... és a köv. részlet meg nyáron lesz, addig még rengeteg hónap van hátra
és ki kellene bírni, mert tényleg az előzetes alapján nagyon jó film lesz 
Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

és ki kellene bírni, mert tényleg az előzetes alapján nagyon jó film lesz