Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
vilma27
tag
wáááá
Nagyon jó volt ez a nap, amilyen sz*rul indult olyan jó folytatódott és legalább így is fejeződött/dik be...
ugye szinte semmit nem aludtam a bűntudat miatt, mert nem készültem fel rendesen töriből, de valahogy hidegen is hagyott, vállaltam annak a kockázatát, hogy este csak forgolódjak. Hát ez sikerült is olyan 1kor sikerült végül is elaludni. Felkeltem szokásosan 6helyett 6-30kor XD mostanában nagyon nehezemre esik ez a reggeli tevékenység...suliba beértem, a többiek a termünk egy részében gyülekeztek, és beszélgettek, hogy senki nem tud semmit, és hogy nem akarnak írni. Természetesen én is csatlakoztam ehhez a bandához
Első óra tesi volt. Fúúú ennél jobb stresszoldó nincs a világon, illetve na jó van-van
de ma ennél jobb nem is lehetett volna reggel, picit dolgoztunk "mint mindig" de utána TŰZHARC... imádok játszani, és mindig jólérzem magam, és most így az utóbbi napokban B egész normális, ma vele voltam egy csapatban, és ő is mióta beszélgettünk valamelyik pénteken, azóta normális. 1x legyen nem az lenni... A tesitanárról nem is beszélve Caprió valami eszméletlen jófej tanár... olyanjó, hogy őt kaptuk idén is (L)
A nap további részében csak bújtam a töri tételeket. De jött a matek.
meséltem a pénteki napot... és nem fogod kitalálni mi volt...hanyas? na hanyas lett? énse hittem a fülemnek, de 4es
én 2es környékére számítottam, arra sem volt időm, hogy átszámoljam, meg egyáltalán a 25perc amennyi időm volt rá és
hát mondjuk nem tudom min csodálkozok, hisz alap cöhh...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán jött a töri...Megmondtam magamnak, hogy olyan kérdések és évszámok lesznek benne amiket tudok, a többi nem számít, és naná hogy ezis bejött...
kértem és kaptam (L) ennyi... De majd meglátjuk, hogyan fog sikerülni.De a lényeg, hogy holnap irány PEST wáááááá
szerintem ez a dal most jól kifejezi a hangulatomat:
nem a szövege miatt, sokkal inkább a dallama és az üteme. Akon mindig is a kedvenceim közé sorolhatóak, és az ilyen african song is, ilyen dob, csörgő, zulu dalokat nagyon szerettem, mert az énekkarral is volt 2ilyen dal ami mindig nagy sikert aratott és szerettem is nagyon őket. Még hasonló vagyok ezzel a számmal is :

ezis(L)
Wonderful Africa Chill Out Music
régebben találtam ezt a képet, de olyan aranyos... nem tudok betelni vele

Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- További aktív témák...
- Sapphire ATI Radeon HD 3850 AGP
- iPhone 17 Pro max 512GB gyári független Silver hibátlan 2028.09.19 gyártói jótállás
- Surface Go 3 10.5" FHD IPS érintő i3-10100Y 8GB 128GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4 alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RX6700XT 12GB!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Első óra tesi volt. Fúúú ennél jobb stresszoldó nincs a világon, illetve na jó van-van
meséltem a pénteki napot... és nem fogod kitalálni mi volt...hanyas? na hanyas lett? énse hittem a fülemnek, de 4es ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kértem és kaptam (L) ennyi... De majd meglátjuk, hogyan fog sikerülni.