Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

wáááá
    Nagyon jó volt ez a nap, amilyen sz*rul indult olyan jó folytatódott és legalább így is fejeződött/dik be...:B
    ugye szinte semmit nem aludtam a bűntudat miatt, mert nem készültem fel rendesen töriből, de valahogy hidegen is hagyott, vállaltam annak a kockázatát, hogy este csak forgolódjak. Hát ez sikerült is olyan 1kor sikerült végül is elaludni. Felkeltem szokásosan 6helyett 6-30kor XD mostanában nagyon nehezemre esik ez a reggeli tevékenység...suliba beértem, a többiek a termünk egy részében gyülekeztek, és beszélgettek, hogy senki nem tud semmit, és hogy nem akarnak írni. Természetesen én is csatlakoztam ehhez a bandához :U Első óra tesi volt. Fúúú ennél jobb stresszoldó nincs a világon, illetve na jó van-van :B de ma ennél jobb nem is lehetett volna reggel, picit dolgoztunk "mint mindig" de utána TŰZHARC... imádok játszani, és mindig jólérzem magam, és most így az utóbbi napokban B egész normális, ma vele voltam egy csapatban, és ő is mióta beszélgettünk valamelyik pénteken, azóta normális. 1x legyen nem az lenni... A tesitanárról nem is beszélve Caprió valami eszméletlen jófej tanár... olyanjó, hogy őt kaptuk idén is (L)
    A nap további részében csak bújtam a töri tételeket. De jött a matek. :Y meséltem a pénteki napot... és nem fogod kitalálni mi volt...hanyas? na hanyas lett? énse hittem a fülemnek, de 4es :Y én 2es környékére számítottam, arra sem volt időm, hogy átszámoljam, meg egyáltalán a 25perc amennyi időm volt rá és :Y hát mondjuk nem tudom min csodálkozok, hisz alap cöhh...;]
    Aztán jött a töri...Megmondtam magamnak, hogy olyan kérdések és évszámok lesznek benne amiket tudok, a többi nem számít, és naná hogy ezis bejött...:D kértem és kaptam (L) ennyi... De majd meglátjuk, hogyan fog sikerülni.

De a lényeg, hogy holnap irány PEST wáááááá

szerintem ez a dal most jól kifejezi a hangulatomat:

Akon - Oh Africa

nem a szövege miatt, sokkal inkább a dallama és az üteme. Akon mindig is a kedvenceim közé sorolhatóak, és az ilyen african song is, ilyen dob, csörgő, zulu dalokat nagyon szerettem, mert az énekkarral is volt 2ilyen dal ami mindig nagy sikert aratott és szerettem is nagyon őket. Még hasonló vagyok ezzel a számmal is : :B:B:B:B

Waka waka

ezis(L)

Wonderful Africa Chill Out Music

régebben találtam ezt a képet, de olyan aranyos... nem tudok betelni vele :P:R:P

Aktív témák

Hirdetés