Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Azt hiszem megtanultam a törit, bár szerintem átlapozom este még az egészet, de ígyis meddig csináltam :Y igaz mesét is néztem közben, de mialatt tanultam A gyűrűk ura filmzenéit hallgattam. És rábukkantam egyre amit már régen hallottam:

Enya - Lothlorien

Szerintem nem kell bemutatnom a filmnek a soundtrack-it, és nem mondanám, hogy ez amit a fentiekben linkeltem számomra a legszebb, de ezis igen...:C:C:C

Minden évben csinálok olyan heteket, amikor mindennap megnézek egy részt a kedvenc többrészes filmjeinkből
    ilyen pl.:
    Star Wars (klasszikus sorozat)
    Harry Potter (már alig várom a novemberi napok végét, asszem 25:F, sokan nem szeretik, de én a mai napig minden egyes részét szeretem, és amikor a 2. rész ment a moziban én akkor voltam leges leges és legeslegelőször moziban) :C:C
    A gyűrűk ura (alap...(L)
    A szállító (ha kell egy kis akció, és jó pasi ;))
    Alkonyat (inkább az első és a harmadik része)
    Shrek (wááááááá)
    A múmia
    A szellemlovas (úgy tudom készül a következő része)
    régen a Jurassic Park (amit már kivettem a listából, de azért beleteszem)
    Jégkorszak (ehhez is egy kedves emlékem fűződik az első részét a legjobb és egyben a legelső ovodáskor barátnőmnél láttam ;))
    A Karib-tenger kalózai (a legjobb disney-s film, lehet az első és a legutolsü XD, de a kedvenc színészem miatt: Johnny Depp miatt, nah jó a story is jó :B)
    Reszkessetek betörők (vígjátékok közül kiskoromban nagy kedvencem volt:) (ettől mindig karácsonyi hangulatom lesz, és a gyerekkori karácsonyaimra emlékeztet)
    Spiderman (nem láttam mindet, de ami késik nem múlik...)
    A keresztapa (nem is tudom mióta akarom megnézni, az első rész láttam csak, amikor mentünk az énekkarral Barcelona felé, csekély 36órás út XD)

u.i.: (magamnak) Sweeney Todd, soundtrack válogatás
    Mára ennyi Csók(K)

Aktív témák

Hirdetés