Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Seal - Love's Divine

Jahhhj ezis, olyan egyszerű, hogy azmár nagyszerű :C Kicsit most hangulatomhoz is illik, annyira sokminden összejött tényleg, hogy az most hihetetlen. De márcsak azért is megcsinálok mindent és nem hagyom magam. Ilyenkor szokott lenni, hogy a tanulás szó szerint hajszol bennünket, ami szerintem jövőre csak még rosszabb lesz. De megcsinálom törik, ha szakad.

Ma több dolog is volt... hol is kezdjem?
    Na a tegnappal XD elolvastam Az adáshibát, ahogy Tanárnő kérte és már csakazért is végigolvastam és olyan éjfél után pár perccel kerültem az ágyba. De ezt is furcsállom tanárnál, hogy ha nálam maradna netalán a könyv, nem sikerül elolvasni akkor én ugyanúgy felelek irci-töriből, de ha eltudom olvasni, továbbadom, ő meg fel van mentve? (nem a másikkal van bajom, ne hogy félreértés legyen) De ez így igazságtalan velem szemben, és csak azért is elolvastam, mert nem akarok ártani a csapatnak (mert mellesleg ez még mindig a pályázat, a 2.fordulóra készülünk) De ez a szervezés is jaaaahj :((( szörnyű, ilyen nincs érted? Azt se tudják ezek, hogy miből vannak. Vagy lehet direkt szívatják a csapatokat...
    tovább...

Mai jegyek eléggé vegyesek: matek5, biosz3, föci 4/5,4, német5,5.
    De jövőhéten a dupláját fogom megkapni, annyi mindenből írom, most így ennyi jut eszembe meg fel is írom, el ne felejtsem:
    Művtöri-romantika; Matek-témazáró(sin,cos...tól a vektorokon át a kosz.tételig); Nyelvtanból is valami témazáró féleség; Irodalom-nagy felelések; ahogy Történelemből is; Német szokásos levelek, nyelvtan; Kül.Németből is szokásos, ismételni...; Rajzot be kellett volna fejezni, de majd szerintem jöv7végére marad... Így nagyjából ennyi jut az eszembe, aztán ki tudja mit találnak ki a tanárok még, de sebaj, megkell csinálni és nem nyavalyogni.

Hát az emberekkel szokás szerint megint bajom volt ma, de nem tehetek róla ha szétcincálnak szó szerint, de komolyan írtam, mondtam hogy innentől fogva bunkó, állat egoista, öntelt ember leszek. A teljes 180°os fordulatot veszek, és mindenkinek megmondom, hogy mi a bajom, és tudom sok kapcsolatomra ez rosszat fog tenni, de nem tehetek mást, ha valaki tudja a jó utat annak várom az üzenetét és nagyon megköszönném, mert nem nagyon vagyok rászorulva a segítségre, mert többnyire, illetve idáig mindig magam oldottam meg a problémáimat, és igazság szerint ezt is megtudom oldani de mondom hogy így, ha elfordulok az emberektől és csak magamnak fogok élni, ami nem tudom nem vonz. Mindig a nagy szívemmel járom meg a végén mert azzal gondolkodok, de mostantól fogva lehet, hogy rosszul teszem, de muszáj kipróbálnom, hogy az eszemmel éljem a minden napjaimat és vele döntsek sok mindenbe. Ez számomra nagyon nehéz lesz, mindig is szíves ember voltam, "ami a szívemen, az a szémon" alapon éltem mindennapjaimat, és ezt lehet el kell felejtenem. "Amit kérsz tőlem, azt leszarom" alapra kellene átállnom, de nem tudom. Olyan rossz ezeket leírnom, mert egyszerűen az nem én vagyok. Viszont ahhoz meg kell, hogy "talpon" tudjak maradni.

Pl., (*) is odajött egyik szünetbe, és mondta, hogy neki is lelkiismeret furdalása volt a csütörtök miatt, de tőled is csak azt kérem, hogy ne olyat kérj tőlem, ami délutáni dolog, kivéve ha 1óra matek, de szerintem ennyit fogok tudni érted is tenni, és ezért is megszakad a szívem, de ahogy erőm bírja és engedi melletted leszek ;)
    A másik (/), mindig úgy jön oda hozzám, hogy szívem, kincsem, drága stb... így hogy mondjak rosszat? Ő is a lelkemre hat ezekkel a kedves szavakkal, és nem szándékosan, mert tudom, hogy szeret, meg minden de így olyan rossz a szemébe mondani, mikor szeretne valmit :F wááááááááá

Jaaahj Művésznőm de drága voltál ma (L) :C
    - jahhj úgy hiányzik nekem otthon az én Vilmóóóóóm :B, suliban haza akarok menni, de ha otthon vagyok olyan rossz hogy nem vagy ott.
    Jaahj te Nő...♥♥♥ :R
    Mondjak egy titkot? gyere közelebb a monitorhoz, közelebb, mégközelebb, itt vagy? nah? márcsak egy picit? Ezaz így jó lesz. Ne mozdulj :P nekem kellesz, úgy ahogy vagy és maradj meg ilyennek amilyennek vagy, és bárki bármit mondd, ne hidd el. Csak én szekálhatlak a tudodmi miatt, csakis én. ;) Kell egy lelki támasz, akit úgy érzek, hogy benned megtaláltam így az évek során. A kerek-e világban szerintem Te tudsz a legtöbbet rólam. Köszönök mindent amit eddig tettél értem :R köszönöm

ilyenek vagyunk:

és remélem ezt is megérjük:

de hirtelen elkanyarodtam a témától, de mind1, nem írok többet, megyek pihenni, vagy valamit csinálni. Lekötöm magam. De lehet még 1bejegyzést írok gyorsan. :D

Aktív témák

Hirdetés