Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
Aktív témák
-
vilma27
tag
Jahhhj ezis, olyan egyszerű, hogy azmár nagyszerű
Kicsit most hangulatomhoz is illik, annyira sokminden összejött tényleg, hogy az most hihetetlen. De márcsak azért is megcsinálok mindent és nem hagyom magam. Ilyenkor szokott lenni, hogy a tanulás szó szerint hajszol bennünket, ami szerintem jövőre csak még rosszabb lesz. De megcsinálom törik, ha szakad.Ma több dolog is volt... hol is kezdjem?
Na a tegnappal XD elolvastam Az adáshibát, ahogy Tanárnő kérte és már csakazért is végigolvastam és olyan éjfél után pár perccel kerültem az ágyba. De ezt is furcsállom tanárnál, hogy ha nálam maradna netalán a könyv, nem sikerül elolvasni akkor én ugyanúgy felelek irci-töriből, de ha eltudom olvasni, továbbadom, ő meg fel van mentve? (nem a másikkal van bajom, ne hogy félreértés legyen) De ez így igazságtalan velem szemben, és csak azért is elolvastam, mert nem akarok ártani a csapatnak (mert mellesleg ez még mindig a pályázat, a 2.fordulóra készülünk) De ez a szervezés is jaaaahj
szörnyű, ilyen nincs érted? Azt se tudják ezek, hogy miből vannak. Vagy lehet direkt szívatják a csapatokat...
tovább...Mai jegyek eléggé vegyesek: matek5, biosz3, föci 4/5,4, német5,5.
De jövőhéten a dupláját fogom megkapni, annyi mindenből írom, most így ennyi jut eszembe meg fel is írom, el ne felejtsem:
Művtöri-romantika; Matek-témazáró(sin,cos...tól a vektorokon át a kosz.tételig); Nyelvtanból is valami témazáró féleség; Irodalom-nagy felelések; ahogy Történelemből is; Német szokásos levelek, nyelvtan; Kül.Németből is szokásos, ismételni...; Rajzot be kellett volna fejezni, de majd szerintem jöv7végére marad... Így nagyjából ennyi jut az eszembe, aztán ki tudja mit találnak ki a tanárok még, de sebaj, megkell csinálni és nem nyavalyogni.Hát az emberekkel szokás szerint megint bajom volt ma, de nem tehetek róla ha szétcincálnak szó szerint, de komolyan írtam, mondtam hogy innentől fogva bunkó, állat egoista, öntelt ember leszek. A teljes 180°os fordulatot veszek, és mindenkinek megmondom, hogy mi a bajom, és tudom sok kapcsolatomra ez rosszat fog tenni, de nem tehetek mást, ha valaki tudja a jó utat annak várom az üzenetét és nagyon megköszönném, mert nem nagyon vagyok rászorulva a segítségre, mert többnyire, illetve idáig mindig magam oldottam meg a problémáimat, és igazság szerint ezt is megtudom oldani de mondom hogy így, ha elfordulok az emberektől és csak magamnak fogok élni, ami nem tudom nem vonz. Mindig a nagy szívemmel járom meg a végén mert azzal gondolkodok, de mostantól fogva lehet, hogy rosszul teszem, de muszáj kipróbálnom, hogy az eszemmel éljem a minden napjaimat és vele döntsek sok mindenbe. Ez számomra nagyon nehéz lesz, mindig is szíves ember voltam, "ami a szívemen, az a szémon" alapon éltem mindennapjaimat, és ezt lehet el kell felejtenem. "Amit kérsz tőlem, azt leszarom" alapra kellene átállnom, de nem tudom. Olyan rossz ezeket leírnom, mert egyszerűen az nem én vagyok. Viszont ahhoz meg kell, hogy "talpon" tudjak maradni.
Pl., (*) is odajött egyik szünetbe, és mondta, hogy neki is lelkiismeret furdalása volt a csütörtök miatt, de tőled is csak azt kérem, hogy ne olyat kérj tőlem, ami délutáni dolog, kivéve ha 1óra matek, de szerintem ennyit fogok tudni érted is tenni, és ezért is megszakad a szívem, de ahogy erőm bírja és engedi melletted leszek

A másik (/), mindig úgy jön oda hozzám, hogy szívem, kincsem, drága stb... így hogy mondjak rosszat? Ő is a lelkemre hat ezekkel a kedves szavakkal, és nem szándékosan, mert tudom, hogy szeret, meg minden de így olyan rossz a szemébe mondani, mikor szeretne valmit
wáááááááááJaaahj Művésznőm de drága voltál ma (L)

- jahhj úgy hiányzik nekem otthon az én Vilmóóóóóm
, suliban haza akarok menni, de ha otthon vagyok olyan rossz hogy nem vagy ott.
Jaahj te Nő...♥♥♥
Mondjak egy titkot? gyere közelebb a monitorhoz, közelebb, mégközelebb, itt vagy? nah? márcsak egy picit? Ezaz így jó lesz. Ne mozdulj
nekem kellesz, úgy ahogy vagy és maradj meg ilyennek amilyennek vagy, és bárki bármit mondd, ne hidd el. Csak én szekálhatlak a tudodmi miatt, csakis én.
Kell egy lelki támasz, akit úgy érzek, hogy benned megtaláltam így az évek során. A kerek-e világban szerintem Te tudsz a legtöbbet rólam. Köszönök mindent amit eddig tettél értem
köszönömilyenek vagyunk:

és remélem ezt is megérjük:

de hirtelen elkanyarodtam a témától, de mind1, nem írok többet, megyek pihenni, vagy valamit csinálni. Lekötöm magam. De lehet még 1bejegyzést írok gyorsan.

Aktív témák
Hirdetés
- Yoga Pro 9 14IRP8 14.5" 3K IPS i9-13905H RTX 4060 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Latitude 7650 16" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Sapphire ATI Radeon HD 3850 AGP
- iPhone 17 Pro max 512GB gyári független Silver hibátlan 2028.09.19 gyártói jótállás
- Surface Go 3 10.5" FHD IPS érintő i3-10100Y 8GB 128GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit most hangulatomhoz is illik, annyira sokminden összejött tényleg, hogy az most hihetetlen. De márcsak azért is megcsinálok mindent és nem hagyom magam. Ilyenkor szokott lenni, hogy a tanulás szó szerint hajszol bennünket, ami szerintem jövőre csak még rosszabb lesz. De megcsinálom törik, ha szakad.
szörnyű, ilyen nincs érted? Azt se tudják ezek, hogy miből vannak. Vagy lehet direkt szívatják a csapatokat...
wááááááááá
, suliban haza akarok menni, de ha otthon vagyok olyan rossz hogy nem vagy ott.
nekem kellesz, úgy ahogy vagy és maradj meg ilyennek amilyennek vagy, és bárki bármit mondd, ne hidd el. Csak én szekálhatlak a tudodmi miatt, csakis én.