- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
vilma27
tag
Olyat álmodtam

arra emlékszek, hogy valami vetélkedőn vettem részt, és Herceggel voltunk egy csapatban, valami twisterhez hasonló volt az alapja, de közben feladatokat kellett csinálni. Egy-két szereplőre még emlékszek, de amúgy ennyi maradt meg bennem. Mostanában olyan furcsákat álmodok...
Megkezdődik a sztrájkom... wordbe fogok írni, mert senki nem hajlandó írni a blogjába. Mivan veletek Emberek wáááá
(ezzel, mondjuk, nem tudom kinek is ártok, de ez lesz, mert hallom, hogy olvassátok, nekem ne mondjátok, hogy nem, de Ti pedig nem írtok semmit. Akkor fejezem be, amikor végre meglesz az eredménye, most én fogok vergődni, tudnám minek XD)De megyek és nekiállok festeni

Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ezzel, mondjuk, nem tudom kinek is ártok, de ez lesz, mert hallom, hogy olvassátok, nekem ne mondjátok, hogy nem, de Ti pedig nem írtok semmit. Akkor fejezem be, amikor végre meglesz az eredménye, most én fogok vergődni, tudnám minek XD)