Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Új Favorit Figyelem!!!! ÚFF!!!!
    Pár hete a tv-ben elkaptam így füllel csak a zenét, de nem láttam a címét, az elejéről lemaradtam. Csak arra emlékeztem, hogy valami Robbie Williams-re hasonlító énekes van benne, és a hanga is mintha ő lenne. Elkezdtem kutakodni a szám után... Eltelt egy hét is, hanem 2, és semmi. Sehol nem találtam. Aztán ma X-factor reklámjában felnéztem a gépre és barátom rámírt. Emlékezett, hogy régen kérdeztem tőle, ezt a számot, nem-e ismeri, mert valami kenus, kajakos nem tudom mi az, de ilyesmi volt a klippje, és akkor nem tudta, ám most egyből így kezdte, hogy látta a tv-ben és fel is írta a címet és megkereste és egyből beírta nekem :R:R:R
    olyan jó:

Take That - The Flood

Valami hihetetlen különleges dallama van. Mármint számomra, nem tudom mitől. De olyan jó hallgatni és hallgatni és nem abba hagyni. Nem vagyok az a fajta, akinek minden percben más a kedvenc színe, az kedvenc étele, ruhája, vagy hobbija. Így vagyok a zenével is, de elkell ismerni, ez nagyon jó szám lett :D :C
    Mindig is a zöld volt a kedvenc színem és mindig is a bundás kenyérért rajongtam, és ez jelen időre és jövő időre is vonatkozik, a sálakért való rajongásomtól a fülbevalóhegyemig minden megmaradt, és a művészet is végig kísért eddigi "pályafutásomon". Nem sokat változtatok a fontos dolgokban, és nem is igazán azt mondom, hogy lecserélem az Apologize-t erre, de szerintem méltó lesz a 2.helyre :P igen, ez így pont jó :D

Viszont egy segítséget kérek a szöveghez, mert neten nincs fent még magyarul, hogy miről szól... De dallam alapján betudom azonosítani, majd ha valakinek lesz ideje, annak nagyon nagyon de nagyon megköszönném :R

Aktív témák