Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
vilma27
tag
huhuhúúúú...
ma több jó hír is van. Reggel, olyan 9körül keltem. Lejöttem, sehol senki... Apa dolgozik, Nővérem Debrecen, Öcsi is tuti alszik... De hol van anya? hát hagyott egy cetlit, hogy a reggeli a gáztűzhelyen osszuk 2felé. Mondom és a többi? hogy merre jár? Nah felhívtam és Sóstóhegyre ment itteni nagyszüleimnek intézni ezt-azt. Fel kellett volna kelteni, mert mára is bevásárlás lett volna soron, nah azt mondta, ha hazaér megbeszéljük. Oké, mentem tányért levenni, beletettem a rántottát. Visszamentem villáért, és elkezdtem a mikró felé menni. Zokni volt rajtam és akkorát zakóztam a földre. A kaja fele a földre zuhant. Tessyke jóljár
XD olyan vicces volt, elég nagyot estem, de ettől lejjebb úgyse mehetek, hát elkezdtem nevetni... Így indult a napom, kicsit viccesen. Azután persze ami a tányéron bírt maradni, akisügyeskaja... hát neki se volt sokkal több jövője...
Gépeztem, tv-ztem, és megjött anya. Kérdezte, hogy mivan? megyünk, vagy valami, meg amúgy már 2x is hívott mobilon, de nem volt nálam, mikor felmentem a szobámba az íróasztalom sarkán volt, majdnem leesett a rezgéstől.
Elkészültem, irány a JYSK éééééééés? MEGVAAAAN

megvettük, és olyat amilyet szerettem volna. Mielőtt bementünk volna a boltba megmondtam magamnak és anyának, hogy itt biztos lesz, ha nem lesz? akkor is lesz... tök logikus
és lett is. Vettem még egy párnát is, a múltkori párnaincidensem hiányait pótoljam. Elvileg csak ide mentünk volna, de anya kitalált még jópár dolgot. Menjünk el az Obiba, pénz kivenni, majd mellé a pennybe elvileg húst venni, de mindent vettünk ott is csak húst nem. Ezután Örökösföldi húsoshoz mentünk. Majd vissza nézzünk körül a Lidillbe... Ez van ha anyámmal mész el vásárolni... De egy szavam se lehet, mert megvan végre ami után már 2éve sóvárgok.
Hazaértünk olyan fél3 körül egyből felmentem és feltettem, szinte lecibáltam a régit, levettem a pillangóimat, és a gömbjeimet, átcseréltem és pont oda szabták. Most nagyon szép. Oda találták ki, nemhiába vannak nekem ilyen jó ötleteim
Márcsak egy lámpát szeretnék és minden tökéletes lesz
úgy szeretem a szobámat, és furcsa, hogy másfél év és megválok tőle, és igaz, hogy az én szobám, de mégiscsak furcsa lesz. De nembaj mindennek el kell jönnie és megvan mindennek az ideje.
Most megyek, mert nagytakarítunk anyával, és segítek neki. Meg karácsonyi hangulatba hozzuk a házat is
fogalmam sincs miért ez a szám, már kicsit régebbi, és most ahogy újra hallottam a rádióban olyan jólesett pont akkor abban a pillanatban.

örülök, hogy jobban lettél CSÓÓÓÓK (K)

Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
XD olyan vicces volt, elég nagyot estem, de ettől lejjebb úgyse mehetek, hát elkezdtem nevetni... Így indult a napom, kicsit viccesen. Azután persze ami a tányéron bírt maradni, akisügyeskaja... hát neki se volt sokkal több jövője...

és lett is. Vettem még egy párnát is, a múltkori párnaincidensem hiányait pótoljam. Elvileg csak ide mentünk volna, de anya kitalált még jópár dolgot. Menjünk el az Obiba, pénz kivenni, majd mellé a pennybe elvileg húst venni, de mindent vettünk ott is csak húst nem. Ezután Örökösföldi húsoshoz mentünk. Majd vissza nézzünk körül a Lidillbe... Ez van ha anyámmal mész el vásárolni... De egy szavam se lehet, mert megvan végre ami után már 2éve sóvárgok.