Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

:Y mesélnivaló mint a tenger. Szerintem megint hosszú bejegyzésnek nézek elébe...:D

előbb egy kis zenedoboz...
    az egyik kedvenc mesémből a betétdal (L)

BOLT

Úgyérzem semmi nem rombolhatja le a hangulatomat, semmi...:C
    Minden happy (L) és így is lesz... ennek a különleges napnak köszönhetőőőőőő, hetőőő, hetttőőőőőőő ::D:D:D:D:DD: wáááááá Vilmára rájött az 5perc :))

Na szal az előző nap eseményei, teli voltak mindennnekelesekedésesekkel.

október26.
    reggel a rajzóra nagyon jó volt...Olyan jó feladat volt. Kár, hogy nem tudtam befejezni, nah majd őszi szünetben. nincs sok hátra. Visszaszámlálás 4. Bebus (alias Ofő) beírta a jegyeimet, kérésemre. Képzeljétek mit láttam. Föci sorában 2es :Y mondom :Y, és megint :Y
    nem tudtam mire vélni, holott egy dogát írtunk össz-vissz, ami nekem 4es lett. Felháborodtam, mondtam órán megkérdem mi ez? Lecsillapodtam, míg a pályázatot fejeztük be végre valahára...De azért csak eljött a Földrajz, azaz a 8.óra. Odamegyek Föcitanár lesz F oké?
    A: Tanárúr!, elnézést, de ma a naplóban láttam egy 2est, holott nekem az előző dogám 4es lett
    F: valóban?
    A: igen, különben nem állnék itt, és ide is hoztam a dolgozatot

ránéz F

F: Valóban...máris megnézem a kis naplómban... És tényleg

figyelj, még rámakarja fogni...:

F: itt voltál órán, te diktáltad be?
    A: persze, igen

nem amúgy 2es-t diktálok be 4es helyett, te f*sz

F: máris kijavítom...
    A: köszönöm

helyemre megyek, közben láttam, hogy a 13.Gimi naplójához nyúl, én pedig 12-es vagyok

és a bambaságát fokozzam, és a nyakába is vágjam, a következőket mondtam

A: és egyébként Tanárúr rossz naplót hozott le.

a történet itt végetér, tanulság: bamba a föcitanár...

A nap további részében elmentem német Tanárhoz, és szorgalmasan tanultunk :D

:O még egy dolgot, valamivel kapcsolatban. Csalódtam, több személyben is a mai napon. Természetesen felírok mindent a kis határidő naplómban, így nem hagyok ki semmit.
    na folyt. köv. a következő hsz.ban :D

Aktív témák