Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
Aktív témák
-
vilma27
tag
Jaaj, elfelejtettem mondani, hogy amúgy még a függöny mellé lámpát szeretnék venni a szobámba, (mégtöbb dolog)
ki is néztem az obiban, hát valami nagyon jól néz ki....wáááááá kicsit drága, de azt hiszem megéri, mert nagyon jó. Viszont lehet egy másikat választok, hogy menjen a szobám többi bútorához, mert nagyon szeretem a fa dolgokat, és a különböző fákat keverni
Egyébként egyik nagy szenvedélyem a lakberendezés, erről beszélnék egy kicsit, így a nap végefelé pihenésképpen, mert egy pár óra múlva, este megint menés lesz... jaaahj ki tudja ezt követni.De egy zene mielőtt folytatnám:
komolyan kezdem megszeretni a hangját, ahogy egyre több számára bukkanok fel
de jó van olyan is ami nagyon nem tetszik, de így megszokva nem is rossz a hangja, eléggé egyedi 
Nah szóval... ez egy olyan álmom amit mindenképp megvalósítok, utánanéztem egy OKJ-s tanfolyam kell hozzá semmi más, és 1 éves a képzés, persze Pesten. Az egyetem, vagy főiskola mellett ezt szeretném elvégezni, az első évben, amíg van több időm. Ez a lakberendezés, nem tudom honnan is jött. Kislányként, a kis szobámat nem is tudom hányszor rendeztem át, kértem karácsonyra, szülinapomra ezt-azt, hogy kialakítsam a kis kuckómat, és emlékszem volt olyan időszak,amikor minden hétvégén átforgattam az ágyamat, kis íróasztalomat, és az egyéb holmijaimat, egyik polcról a másikra, majd következő héten egy újabb helyet találtam
. Biztos ismered a Sims nevű játékot. Hát azért én még 18 évesen is bolondulok,meg is van egy pár változata. De amúgy mindig odáig jutok, hogy csinálok egy családot, telket választok, felhúzok rá egy hatalmas házat, és berendezem, a kertet is megcsinálom, egy kis paradicsommá változtatom a telket
de annyi, játszani már nemigazán szoktam, mert mindig van újabb és újabb ötletem ami arra vár, hogy megvalósítsam. Ahogy egy ház lakássá változik, megvilágítás...stb... És én hiszem, hogy egy embernek meghatározó az életében, hogy milyen körülmények között lakik, és ezt kis költséggel is el lehet érni. Persze szüleim nem hisznek ebben, de én tudom. És igazából nagyon boldog lennék, ha ezzel foglalkozhatnék az életem során, anya igaz nem szeretné, mert nem sok jövőt ad ennek a munkának, mert, hogy Magyarországon senki nem tudja megfizetni, de 100xis elmondom ilyenkor, hogy biztos, hogy nem maradok itthon. 25éves koromra tuti külföldre fogok utazni, lakni és dolgozni. Nem maradok itthon. Akármit is szólnak ehhez a szüleim, nem maradok. Nagyon érdekel és tetszik Olaszország, London, mostanában Oroszország is, és nem utolsó sorban USA
De első helyen, szerintem hogy azért ne legyek messze hazulról Olaszország lesz a befutó. Nyelvet is kezdem tanulgatni, és az alapismeret megvan, és ott márcsak félév és szerintem belejövök...
A másik nagy szenvedélyem kicsit kapcsolódik a lakberendezéshez, az az építészet, építőművészet. Legyen az külső-belső, modern-antik, egyedi vagy másolt, de az is érdekel, ahogy az anyagok eggyé válnak, hogy látrejöjjön egy alkotás. És igazából sok olyan egyetem van ami ezt tanítja, viszont sok év mire megtanulok minden 5 éves a képzés. Eleve 20évesen kezdeném el az egyetemet, és igaz, hogy így pont kicentizném a 25éves határomat.
De egyébként még sokminden érdekel, és szeretnék sokmindenhez érteni. Ott van például a restaurálás, a festészet, díszlettervezés, ezt főleg a filmes szakmában értem, annyi ötletem van és lenne, és persze amit jópár bejegyzéssel ezelőtt írtam. A tetoválás készítése, is nagyon foglalkoztat, ez a Miami Ink-nek köszönhető
és énis szereték egy-kettőt majd, és szerintem pár éven belül, és természetesen olyat amit én magam tervezek, mert nem akarom, hogy máson is olyan legyen. Az egyszer biztos, hogy a bal alkaromon alul a nevem lesz, vagy a monogramom valamilyen formában. De sorolhatnám a lehetőségeket a végtelenségig, mert elég nagy az érdeklődési köröm, így azért tudok választani, de valahogy mégse. Sorrend szerintem megvan, és lassan elkell dönteni, hogy akkor milyen irányba tovább... Persze nyugati irányba veszem az utam, azaz Budapest...Nem nagyon szerettem ezt a várost, de idővel és minél többször megyek Pestre annál jobban tetszik meg és egy pár évet el tudnék képzelni, egy kis albérletben. De szerencsére van még másfél évem, de a karácsonyi szünetet erre fogom szánni, hogy a nővérem segítségével megnézzük a lehetőségeket, és egy irányba menni, illetve készítek egy "B" tervet is. De azt hiszem az "A" a építészet és mellette a lakberendezés lesz. Viszont itt is vannak olyanok, hogy külső-belső, és azon belül is... Tehát elég sokminden...A "B" lehetne, egy díszlettervező, de szerintem lesz még "C" is...
És az hogy ez a "titkos" kívánságom mennyire lehet valós, azt nem tudom, hiszen ahogy mondtam, még magamnak sem akarom, merem elmondani, vagy inkább bevallani, hogy tényleg ez akarom...Asszem ezzel zárom soraimat, és még megyek egy órácskát csucsulni
mert Vilma megérdemli 
csók(K)
Aktív témák
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rövid betekintést kaptunk a The Eternal Life of Goldman című alkotásba
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ki is néztem az obiban, hát valami nagyon jól néz ki....wáááááá kicsit drága, de azt hiszem megéri, mert nagyon jó. Viszont lehet egy másikat választok, hogy menjen a szobám többi bútorához, mert nagyon szeretem a fa dolgokat, és a különböző fákat keverni
Egyébként egyik nagy szenvedélyem a lakberendezés, erről beszélnék egy kicsit, így a nap végefelé pihenésképpen, mert egy pár óra múlva, este megint menés lesz... jaaahj ki tudja ezt követni.
de jó van olyan is ami nagyon nem tetszik, de így megszokva nem is rossz a hangja, eléggé egyedi 
A másik nagy szenvedélyem kicsit kapcsolódik a lakberendezéshez, az az építészet, építőművészet. Legyen az külső-belső, modern-antik, egyedi vagy másolt, de az is érdekel, ahogy az anyagok eggyé válnak, hogy látrejöjjön egy alkotás. És igazából sok olyan egyetem van ami ezt tanítja, viszont sok év mire megtanulok minden 5 éves a képzés. Eleve 20évesen kezdeném el az egyetemet, és igaz, hogy így pont kicentizném a 25éves határomat.