Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
vilma27
tag
Van egy ötletem, amit megpróbálok megvalósítani. Van benne tanulás, kikapcsolódás és minden ami ahhoz kell, hogy pihenjek is de haladjak is a tennivalóval...
Most ezek-után először is megyek takarítani a szobámba, mert ha nincs rend valahogy nem megy semmi. Nekikezdek válogatni, mert már régóta megvan egy kirakóm, és azt ki szeretném rakni. Mára így ennyit terveztem. Nem többet. Ha van írásbeli azt holnap délelőtt megcsinálom, utána egy kép alapját megfestem. Délután német este x-factpr közben szintén kirakó. Vasárnap meg a többi irci-töri tanulás, és a művtöri versenyre is készülni.
A matekot és a nyelvtant azt hagyom szerintem a köv7re így majd mindent fokozatosan. Mert 6tól este meg Zummba lesz, de nem tudom, hogy lesz időm, nahjó az még csak-csak lesz meg kedvem is de erőt meg addig gyűjtök...
Még gyorsan így ennyi... na csók (K) magamnak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Iqos cigaretta
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)