- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
vilma27
tag
Van egy ötletem, amit megpróbálok megvalósítani. Van benne tanulás, kikapcsolódás és minden ami ahhoz kell, hogy pihenjek is de haladjak is a tennivalóval...
Most ezek-után először is megyek takarítani a szobámba, mert ha nincs rend valahogy nem megy semmi. Nekikezdek válogatni, mert már régóta megvan egy kirakóm, és azt ki szeretném rakni. Mára így ennyit terveztem. Nem többet. Ha van írásbeli azt holnap délelőtt megcsinálom, utána egy kép alapját megfestem. Délután német este x-factpr közben szintén kirakó. Vasárnap meg a többi irci-töri tanulás, és a művtöri versenyre is készülni.
A matekot és a nyelvtant azt hagyom szerintem a köv7re így majd mindent fokozatosan. Mert 6tól este meg Zummba lesz, de nem tudom, hogy lesz időm, nahjó az még csak-csak lesz meg kedvem is de erőt meg addig gyűjtök...
Még gyorsan így ennyi... na csók (K) magamnak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Telefonjavítás, szerviz
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- OpenWRT topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPad topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Nyomtató topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)