Aktív témák
-
vilma27
tag
Kedd-Szerda...
Leginkább csak mentem és mentem. Voltam itt és voltam ottis
ha hiszitek még oda is elmentem
XD ma (szerda) a várost jártuk anyával, mert elvileg függönyt mentünk nekem nézi, zöld spagettifüggönyt, és sehol nincs az egész városban. Holnap még 1 helyet megnézünk a JYSK (dzsipszi)
de ha ott sincs
még egy helyen Debrecenben a KIKA-ban lehet, hogy van, majd ma este beszélek úgyis a nővéremmel, és megkérem, hogy menjen el oda és nézzen szét, de pénteken lehet, elmegyek Debrecenbe szétnézni, már 100éve voltam... nah jó 1hónapja
XDA lényeg az, hogy hiába pihenni akarok a szünidőben, kirakózni, olvasni, festeni, ebből nem sok minden valósult meg, kivéve az olvasás, este mindig szakítok 1-2órát, hogy befejezzem a könyvem, illetve a felénél járok még

Ma ahogy hazaértünk ebédeltünk anyával, mert a család többi tagja: hááát apa alszik, nővérem ugye Debrecenben, öcsém Miskolcon, így maradtunk anyával ketten, habár az előző 2 napot végig ágyban töltötte, pihenéssel, amit meg tudok érteni. Tehát Tessyvel, és Mucussal tartom a frontot
Hangulat:
nem szeretem az énekest, de ez az egyetlen száma ami nagyon is ott van, és amúgy nem is olyan régen kaptam rá erre a számra
és felírtam a top listámba 
Aktív témák
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha hiszitek még oda is elmentem
XD ma (szerda) a várost jártuk anyával, mert elvileg függönyt mentünk nekem nézi, zöld spagettifüggönyt, és sehol nincs az egész városban. Holnap még 1 helyet megnézünk a JYSK (dzsipszi)
de ha ott sincs
még egy helyen Debrecenben a KIKA-ban lehet, hogy van, majd ma este beszélek úgyis a nővéremmel, és megkérem, hogy menjen el oda és nézzen szét, de pénteken lehet, elmegyek Debrecenbe szétnézni, már 100éve voltam... nah jó 1hónapja