- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
vilma27
tag
Kedd-Szerda...
Leginkább csak mentem és mentem. Voltam itt és voltam ottis
ha hiszitek még oda is elmentem
XD ma (szerda) a várost jártuk anyával, mert elvileg függönyt mentünk nekem nézi, zöld spagettifüggönyt, és sehol nincs az egész városban. Holnap még 1 helyet megnézünk a JYSK (dzsipszi)
de ha ott sincs
még egy helyen Debrecenben a KIKA-ban lehet, hogy van, majd ma este beszélek úgyis a nővéremmel, és megkérem, hogy menjen el oda és nézzen szét, de pénteken lehet, elmegyek Debrecenbe szétnézni, már 100éve voltam... nah jó 1hónapja
XDA lényeg az, hogy hiába pihenni akarok a szünidőben, kirakózni, olvasni, festeni, ebből nem sok minden valósult meg, kivéve az olvasás, este mindig szakítok 1-2órát, hogy befejezzem a könyvem, illetve a felénél járok még

Ma ahogy hazaértünk ebédeltünk anyával, mert a család többi tagja: hááát apa alszik, nővérem ugye Debrecenben, öcsém Miskolcon, így maradtunk anyával ketten, habár az előző 2 napot végig ágyban töltötte, pihenéssel, amit meg tudok érteni. Tehát Tessyvel, és Mucussal tartom a frontot
Hangulat:
nem szeretem az énekest, de ez az egyetlen száma ami nagyon is ott van, és amúgy nem is olyan régen kaptam rá erre a számra
és felírtam a top listámba 
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- iPhone 11 Pro 64Gb
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha hiszitek még oda is elmentem
XD ma (szerda) a várost jártuk anyával, mert elvileg függönyt mentünk nekem nézi, zöld spagettifüggönyt, és sehol nincs az egész városban. Holnap még 1 helyet megnézünk a JYSK (dzsipszi)
de ha ott sincs
még egy helyen Debrecenben a KIKA-ban lehet, hogy van, majd ma este beszélek úgyis a nővéremmel, és megkérem, hogy menjen el oda és nézzen szét, de pénteken lehet, elmegyek Debrecenbe szétnézni, már 100éve voltam... nah jó 1hónapja