Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

hellaúúú :C
    ma megírtuk a matekot. Hááááát :B nah jó mit szerénykedek, hát olyan 5* -öst írtam mint annak a rendje. Mondjuk nemtudom, mit csodálkozok, hiszen tudom hogy ilyet, írok, de jövőhéten meglátjuk a valódi jegyet, de előre megleptem magamat egy hajbavaló virággal, hogy ha Művésznőmnek sikerült venni :D Jó volt ez a nap, annak ellenére, hogy az osztályból csak én akartam megírni ezt a dolgozatot, és sokan megkértek, hogy mondjam meg a Tanárnak, hogy egy hétvégét had kapjanak, de hát visszamondtam, hogy én nem vagyok senki hírvivője, nekem oly mindegy, hogy megírjuk avagy sem... Ha valami nem megy akkor nyissa ki az a száját akinek problémája van. Olyan lusták az emberek, hogy valami szörnyű. Hallottam olyat is, hogy "I" mondta valakinek, I: nah majd Vilma elintézi...
    Intézi a kutyád bolhájának a vacsorája...meg a lósz*rt, hamár kigondoltam.
    A másik ebédlői szitu:
    B: olaszon csak velem beszél az új tanár.
    V: mondom B, mert talán senki nem tud semmit max én egy kicsit, és szerencsétlen hova nézzen?
    B: de azokat énis tudom ugyanúgy mint te
    A: (erre is hasonló reakció) lósz*rt tudod B, menj mér magaddal, tudod mit, következő órán befogom a szám és akkor mutass valamit a "tudomásodból" és bizonyítsd be, és ne csak a szád járjon...b+
    erre kivitte a tányérját, szokás szerint nem tudta magát semmivel megvédeni, de nemérdekel, semmi nem veszi el a hangulatom. Mindaddig amíg hazafelé a buszon felcsörrent a telefon és meghallottam anya hangját. Komolyan azt hittem megáll az ütő is bennem. Nem szokott ilyenkor hívni, és azt hittem elsőre, hogy baj van, mamával vagy valakivel :S De hálistennek csak egykis apróság volt amiért keresett...
    Hazajövet nagyon szép őszi idő volt, az utóbbi napokban ha észrevetted nagyon szép az idő odakint. Igaz a szél kicsit csípősen fúj, dehát ősz (L) a legszebb évszak számomra. És le is lassítottam a tempómban, ahogy beértem az utcánkban és a zene is olyan ideillő volt a fülemben. Hazaértem és ettem, és nekiláttam a háziknak, nincsen sok szerencsére, és úgy döntöttem, hogy ma amennyit csak tudok megcsinálok. Ez többnyire sikerült is. Az alapok készen vannak. Német, Föci, Töri stb, márcsak az van hátra amiből szeretnék hétfőn felelni, azaz a Nyelvtan és a Földrajz, szerdán pedig Irodalom. Most mind3 tanárgyból jó és könnyű dolgokat veszünk és irciből amúgyis ma akartam felelni. Már csak ez a 3 van hátra és csináltam magamnak egy szabad 7végét. Ezt is pihenésképpen írok mielőtt belekezdenék a Töribe. Mondjuk ez a szabad hétvége abból fog állni, hogy elolvasom megint a Tartuffe-öt és megcsinálom a konfliktusos részeket, és mégegyszer utánanézek a dolgoknak. És ott van még Balzac Goriot apója is, vagy mi :F azt is el kell olvasni, ha nem vastag talán el is olvasom :D
    Mindenképp szeretnék elmenni Sostóhegyre is mamáékhoz, mert mióta itt van az ajándékuk amit még Velencéből hoztam, mondjuk Lentimamának se tudtam még odaadni, és szerintem Karácsony előtt nem is fogom, mert úgy néz ki, hogy őszi szünetben nem fogunk menni lentibe :O ez nagyon rossz...már nagyon szeretnék menni hozzá :O

Leona Lewis - Footprints In The Sand

u.i.: majd lesz egy LentiMamás bejegyzésem is :B szerintem a 7végén megcsinálom
    addig is mindenkinek Jó hétvégét!!! Művésznőm: Tartuffe, márcsak egy nagy lendület és letudjuk...:D olyan jó, hogy Tanárúr is "belepiszkált" a már ígyis tökéletes művembe és így meg egy nagyon klassz kis vers lett belőle, főleg, majd ha elolvasom XD
    Csók;)

Aktív témák