Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-09-04 17:21:16

LOGOUT.hu

Élet az Egyesült Királyságban…

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13797) MaciG válasza tildy (#13791) üzenetére


MaciG
addikt

Köszönöm a cikket!

A fórumot valóban nem olvastam végig (meg fogom tenni ), viszont a neten szétnéztem és találtam különféle információkat ,de sok egymásnak az ellentéte volt (kizárásos alapon valószínűleg az egyiknek hamis infónak kell lenni) és azért is kértem itt információt, mert általában amiket itt olvasok azok a valóságban is úgy szoktak azért lenni, ezért is fórumozok itt. :)
Viszont ha azt mondjátok, hogy egy kisebb városban bár alacsonyabb a fizetés (nem a minimálbér, mert ugye az egységes gondolom), de a megélhetési költségek is alacsonyabbak, tehát nagyjából ugyanúgy lehet élni, és munka ott is van, akkor inkább egy kisváros, mint London, főleg ha azt nézem, hogy világ életemben falun/csendes külvárosban éltem eddig, és ezt szoktam meg.
Munkalehetőségeket szoktam nézegetni a neten, csak nem tudom a meghirdetett munkák mennyire valódiak. Értem ezt úgy, hogy ha most felkeresek egy hazai állásokkal foglakozó oldalt és egy X szakmában körülnézek akkor kiad mondjuk 10 találatot, de a valóságban ezek közül jó ha 1 ami még nem telt be és nincs rá 200 jelentkező. :U

BANZAII

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.