Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralyroli
tag
Valaki tudna segíteni GPS problémával kapcsolatban? nem talál műholdat a telefon. Leszedtem a Gps test nevű programot de a gps on sárga és nem mutat sem pontosságot se semmit. In view alatt 10 van de ezen kívül semmi.A gps vevő a rossz vagy szoftveres hiba?
-
chab7
addikt
Nofene,úgy látom a lenovo telókban nincs rds az fm rádióban - legalábbis a mostani szériákban
Még a 480 x 854 felbontású 512-es ramosokban volt, de mostaniakban csak a k900-ban látok, az meg q drága.
Lenovo tulajok, nézzétek már meg a tiétekben van-e (bármelyik típus). Nem lehet hogy alapból csak ki van kapcsolva és a rádió app menüjében kell aktiválni?Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Zeki
nagyúr
válasz kiralyroli #37503 üzenetére
Topiknyitó hozzászólás.
Amúgy gáz, hogy ezek a kicsi kínai gyártók ilyen barmok. Nem te vagy az első.
A Lenovo GPS-ével még nem olvastam gondot. -
PREM1Z
tag
Valaki tudja ki gyártja ezt a telot? S4 klon Néztem róla videót és állítólag 1:1 s4 klón szal még a tokok is mennek rá, ez lehetséges? vagy vélemény az iNew telókról? minőség hasonlók mind2ről? vagy esetleg az umikról úgy általában. Mert elég rosszakat olvastam az S1ről fagy és minden baja van, romokat nem nagyon dobálnak hozzá az umi forumján csak facebookján láttam illetve needromon.Remélem valaki válaszol majd rá Köszi előre is a segítséget.
ui: Pandások mennyire szoktak kamuzni? Érdemes tőlük rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
Várhatóan mégsem lenovo A660 telefont rendelek. Egyéb opcióként maradt a jiyau g2, vagy lenovo a800.
Melyiket lenne érdemesebb, vagy mást?(MTK6577, 4-4.5" kijelző, gps, 512MB RAM, vagy több, vállalható fényképek amiket a készülékkel készíteni lehet, angol menü, CWM megoldható legyen)
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
-
szpali
addikt
válasz G.I.JOE #37442 üzenetére
volt Defy+-om, GG volt rajta, tokban tároltam és 2 hét után karc lett rajta.
a Hüvely nem GG-os, van rajta egy matt fólia, etettem is már le betonra és semmi baja
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Zeki
nagyúr
-
7Sony7
addikt
válasz albinolynx #37508 üzenetére
Jiayu g2 ből van 1Gb Ram os is( igaz 30$ al több).
Egyébként miért húztad ki a listáról az A660-at? Vízálló+GGNem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
albinolynx
őstag
válasz 7Sony7 #37514 üzenetére
Lehet, hogy nem lehet majd kapni és hiányzik a led vaku, mint elemlámpa funkció.
Sokat gondolkoztam, de így is - úgy is valami tokban kötne ki. Tokban pedig mindegyik bírta a környezetet ahol használom. Plusz eséskor előnyt jelent a tok (már ha olyan).Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
sasa311
veterán
válasz mytrashsamu #37489 üzenetére
Az eladó szerint 2 dologban ter csak el a Note2-tol, ez a proci (MT6589) es a ket sim kartya jelenlete, egyebkent a hardver es az oprendszer is egyezik ...
wtf
Mi az, hogy a HW megegyezik?!
Egyrészt ez nem egy PC, itt nincs processzor, itt SOC van, ami kb. annyit jelent, mint egy full integrált PC, minden rajta van egybe. Tehát olyan nincs, hogy "csak a processzor más".
Ebben a telefonban és a Samuban 1 dolog közös: A kinézetük!
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
b0bcat
addikt
válasz nepszter1 #37500 üzenetére
Miért büntetnének meg? Külföldről rendelni (még?) nem bűncselekmény. Ráadásul amit nem vámolnak, annak nyoma sincs nagyon (elvileg).
Az egyetlen, amiért előszedhetnek, az az, ha bizonyíthatóan drágábban adsz el egy kintről rendelt terméket, mint amennyiért vetted, és nem írod bele az adóbevallásodba a különbözetet jövedelemként.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
BullZeye
veterán
THL W7Snél telefonálás közben néha ki-be kapcsolt a képernyő, erre próbáltam rájönni az elmúlt 1 napban, és kiderült mi a probléma, a HAJAM, rálóg a fülemre, és emiatt a telefon megőrül, ami hízelgő, mert tényleg szép fényes a hajam de bazki, erre most mit mondjak?
Van tippetek, ötletetek, hogy mivel lehet kiküszöbölni, hogy telefonálás közben csak akkor kapcsoljon be a képernyő, ha elveszem a telefont onnan?
Erre amúgy úgy jöttünk rá, hogy felraktam Lewa romot, amit ajánlottak orosz fórumon, mert hogy állítólag az javítja ezt hibát pár embernél. Páromnál akinek épp hátra van kötve a haja, felvette letette 20x hívás közben és mindig 100%osan jó volt, nálam meg az elsőnél felvettem, és ki be kapcsolt -.-
Valami ötlet erre, ami nem a hajam levágásáról, szurokkal való bekenéséről szól?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
válasz albinolynx #37525 üzenetére
Hát de na! Kénytelen leszek ezt művelni, de akkor is ... ez wtf? (amúgy vicces lesz, mert nem annyira hosszú a hajam, éppen csak eltakarja a fülemet, szóval most kénytelen vagyok megtanulni hogy kell felvenni a telefonomat!)
Értem én, hogy kínai, de a Huawei G300 nem válogatott, ha valami a proximity sensor elé került, akkor bizony sötétült
Azért ezt kitesztelném több telóval is, lehet eladom, és hetente rendelek egy másik kínai csodát, és szakdolgozatot írok belőle, hogy melyik hogy reagál az ápolt hajra....
Aztán kiegészítem, hogy melyik samponra melyik hogy reagált! IT'S GONNA BE AWESOME!
-
ben11
őstag
válasz lexter00 #37501 üzenetére
Szia!
Remélem nem baj, hogy így ismeretlenül rád írok. Látom, hogy van egy THL W100 telefonod.
Mennyire vagy megelégedve vele?
Gps-ről sok mindent olvastam már, hogy nem talál stb. Valaki szerint meg EPO-val szinte rögtön.Milyen tapasztalatod van?
A másik meg az akku. Tudom 1800mAh és 2-őt is adnak néhol. Visszafogottabb használat mellett mire elég?Van valami anomália esetleg?
Köszi!
-
KurtCobain
őstag
ThL W100 topic, itt keress rá.
Nekem 15-20mp után talált jelet bármiféle buherálás nélkül.
Akku meg használatfüggő, de a topic-ban leírtunk egy trükköt, amivel meghosszabbítható az üzemidő.Mmm'kay?
-
tolvaj!
őstag
-
BullZeye
veterán
Minideales romokat be lehet szerezni valahonnan? Vagy ha kérek tőlük egyet vajon lesznek olyan rendesen, és adnak is?
-
PREM1Z
tag
Thl w100, Bedove hy5001 megrendelve minidealtől Tracking számot már az első nap után megkaptam Legyen róla cikk? Már csak nekem kéne segítség erre mert saját magamnak nemtudom eldönteni milyet vegyek.
GT-i9502 QHD miatt talán nem venném meg akárhogy is hasonlít az eredetire
Umi S1 ez lenne főleg a választás,de szoftveres gondok vannak vele rendesen ahogy olvastam
iNew i3000 myaudios változatát fogtam a kezembe tetszetős csak a gomb miatt nem kéne
esetleg meg még a vowney v5
Szerintetek melyiket érdemes választani? -
-
BullZeye
veterán
válasz albinolynx #37540 üzenetére
Ezt jó hallani, és emailt írtál, vagy chaten írtál rájuk, vagy skypeon?
Na meg mit mondjak nekik, azt mégse mondhatom, hogy felraktam egy orosz romot, és elég hülye voltam, hogy rosszul emlékeztem, és másik telefonról volt friss backup cwmben.
Btw, egy érintetlen THL W7Sről hogy lehet teljes backupot készíteni? Jól sejtem, hogy CWM kell hozzá legalább?
[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
albinolynx
őstag
válasz BullZeye #37541 üzenetére
Az online chaten az oldalukon. Egyszerűen csak annyit írtam, hogy szükségem lenne egy gyári rom mentésre a biztonság kedvéért. Ha teszem azt valaki már lefutotta ezeket a köröket, adnak egy acc-ot a szerverük egy könyvtárához, ahol meg fogod találni egy könyvtárban. Letöltöd, többi adja magát.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
barnam_
nagyúr
Mi most ár érték arányban ami legjobban megéri? MTK6589-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest