Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
THL W7Snél telefonálás közben néha ki-be kapcsolt a képernyő, erre próbáltam rájönni az elmúlt 1 napban, és kiderült mi a probléma, a HAJAM, rálóg a fülemre, és emiatt a telefon megőrül, ami hízelgő, mert tényleg szép fényes a hajam
de bazki, erre most mit mondjak?
Van tippetek, ötletetek, hogy mivel lehet kiküszöbölni, hogy telefonálás közben csak akkor kapcsoljon be a képernyő, ha elveszem a telefont onnan?
Erre amúgy úgy jöttünk rá, hogy felraktam Lewa romot, amit ajánlottak orosz fórumon, mert hogy állítólag az javítja ezt hibát pár embernél. Páromnál akinek épp hátra van kötve a haja, felvette letette 20x hívás közben és mindig 100%osan jó volt, nálam meg az elsőnél felvettem, és ki be kapcsolt -.-
Valami ötlet erre, ami nem a hajam levágásáról, szurokkal való bekenéséről szól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest