Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz Terentius #15437 üzenetére
Egy centért adják.
Téged valaki/valami nagyon megvezetett az etotalk-kal.
Két G3-at rendeltem a Minideal-től, mindkettő angol nyelvre állítva érkezett és alapban tartalmazta a play-t. Nem is értem az aggodalmat.
Egyet rendeltem a Cellphonemictől (Bedove i5), az eleve (nagyrészt) magyar nyelvvel jött (szintén play-jel).
Nem kell megijedni az Antelife-tól sem, bár nekem éppen ma volt egy rossz élményem velük.
Az etotalk egy bolt a sok közül. Lehet, hogy a PR-jük a saját(?) ROM-mal. Esetleg Te is ebbe a csapdába estél bele.
A DHL része sötét ló. A múlt héten jött így egy autós kamera, azzal nem volt gond.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
mikrofon
veterán
válasz Terentius #15437 üzenetére
én is egyetértek az előttem szólókkal. elég kicsi az esélye hogy belefuss egy teljesen kínai csodába. ha mégis így lenne, akkor sincs nagy probléma. ha már ezt a fórumot olvasod, olyan telót rendelsz ami már van itt valakinek, tudsz időtszánni rá és meg tudod azt csinálni amit mások tanácsolnak, akkor nem lehet nagy baj. sőt talán még élvezni is fogod a bütykölést. ez az android szépsége. az etotalkos "csoda" olyanoknak való akiket nem érdekel vagy nincs idejük az androidjukra, esetleg valaki olyannak szánják aki teljesen sületlen ehhez a világhoz és nem fog időt szánni a beletanulásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest