Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#132951) punky10 válasza Somatom (#132950) üzenetére


punky10
addikt

Persze,de Te egy bazi nagy Volvóval(vagy Mannal,vagy Scaniaval...stb) cipelteted a telefonod.De mi, egyszerű gyalogok, nyári, könnyed ruhatárunkban kell hogy cipeljük.Sokzsebes nadrágokat favorizálok, de még azokban is tud kényelmetlenséget okozni.Az övre fűzhető tokoknak is van egy természetes határa(bár egy gyalásó tokjában sok minden elférne...) Igy akinek nem egy svéd monstrum a telefontartója, az jobban meggondolja a méretet... :)

Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+

(#132952) Somatom válasza punky10 (#132951) üzenetére


Somatom
veterán

Ez csak féligazság, mert havonta csak két hetet kamionozok. :) A másik két hétben motoros vagyok. Akkorára csináltattam a bőrmellényem belső zsebét, hogy még egy Tablet is beleférne. A fekete bőrmellény pedig köztudottan rendkívül praktikus viselet, főleg nyáron. Viszont férfias, és ahogy mifelénk mondják, a rock nem óvoda. ;]

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#132953) tibcsi0407 válasza Somatom (#132952) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Ilyen?

:)

[ Szerkesztve ]

https://utdetailing.hu/

(#132954) Somatom válasza tibcsi0407 (#132953) üzenetére


Somatom
veterán

Ha úgy érted, hogy color, akkor igen, de természetesen nem SOA. De, sajnos láttam már olyan idiótát, aki képes volt SOA -t aggatni magára. Aztán meg csodálkozik, hogy maflásba szalad. Szégyen.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#132955) Dency01


Dency01
aktív tag

Hali. Remélem jó helyre írok. Adott egy Huawei Y625-U51-es teló.
Az "Encryption unsucessful" hibaüzenet kapom bekapcsoláskor, próbáltam a wipe data/factory reset-et de nem segített. Valakinek esetleg vmi ötlet? Gyártó oldalán se jön be semmi a firmware szekció alatt, hogy esetleg újra húznám a szoftot.

[ Szerkesztve ]

Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.

(#132956) Ájvé válasza Donki Hóte (#132946) üzenetére


Ájvé
veterán

Nem érted, több lesz ezzel a probláma, mint amennyi haszna lehet. Én biztos nem venném meg. 2017-ben Cortex A7 azért már azért egy kicsit kevés, vagy te nem így gondolod? 1,5GB RAM se túl sok főleg tácsvíz mellett. Én senkinek nem ajánlanám ma, semmilyen célra se, az a szomorú, hogy ezt egyáltalán kidobta 2016-ban a Samsung.
Tessék tesztben is leírták amit én is írtam:
"Nem sokszor kell túlzottan nagy figyelmet fordítani a benchmark tesztek pontszámaira, ám most azért tökéletesen látszik, miért volt érthetetlen lépés a Samsungtól, hogy egy Spreadtrum lapkát használtak. Ez a hardver ugyanis idejétmúlt, ráadásul rémesen gyenge a konkurens megoldásokhoz képest, legyen az egy Qualcomm vagy egy MediaTek chipset, mindegyik utcahosszal vezet a telefonban lévő rendszerchip előtt. Az alapfeladatok során persze még így sem találkozhatunk komolyabb megakadásokkal, a probléma akkor kezdődik, amikor már valami összetettebb feladatot szeretnénk elvégezni, vagy nagyobb méretű dokumentumot nyitnánk meg. A szoftver ilyen esetben már állandóan döcög, a háttérben való telepítés sem a kedvence, és a jobb grafikával rendelkező játékok sem azok, ez egy tipikus Angry Birdsre elegendő mobil."
Én biztos nem dobnék ki rá pénzt az ablakon (teljesen mindegy hogy 5 Ft vagy 30.000 Ft, nem érdemes erre költeni).

[ Szerkesztve ]

(#132957) Wolfskin


Wolfskin
őstag

sziasztok, kaptam a pannontól az évfordulóra ajándékba egy T503 NAVON készüléket.
dual sim-es, de a parasztok letiltották benne az egyik kártyát. fel lehet azt oldani?

másik kérdés: az új nemtomhányas android egybites ikonjait (2D monokróm geomertriai alakzatok) ki lehet cserélni olyanra, amik különböznek egymástól és a háttértől?

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#132958) Viktor0610 válasza Wolfskin (#132957) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

"parasztok" :U

Hát tudod, ez után, ha tudnám, sem írnám le. :(((

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#132959) trebrona válasza Wolfskin (#132957) üzenetére


trebrona
nagyúr

Parasztok tiltják az ajándékban a dual SIM-et, hát mi világ ez! ;]

Második kérdésre valamilyin launcher play-ről.

------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------

(#132960) tibcsi0407 válasza Somatom (#132954) üzenetére


tibcsi0407
félisten

:DDD
Hobbiszinten ok, ha valaki nem motoros, mert szerintem is nagyon menő a color, de nyilván nem venném fel, ha motoros lennék.

https://utdetailing.hu/

(#132961) beg válasza Wolfskin (#132957) üzenetére


beg
veterán

Karácsonykor biztos mindenki könnyekig hatódik mikor megköszönöd nekik az ajándékot.
Második kérdés: ha majd tudni fogod mihez keresel valamit, majd akkor segítünk.

Ja, nem.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#132962) Somatom válasza tibcsi0407 (#132960) üzenetére


Somatom
veterán

Pontosan ez vele a probléma. A color nem "menőség", hanem egy életforma jelképe, és ez az életforma áldozatokkal is jár. Egy color -t nem lehet megvenni, csak kiérdemelni. Egy ilyen SOA marketing terméket color -ként hordani kb. egyenlő a nagy betűkkel hírdetett ostobasággal és a color -hoz tartozó életforma szembeköpésével.
OFF vége.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#132963) Wolfskin válasza beg (#132961) üzenetére


Wolfskin
őstag

azért az "ajándék" túlzás.. . 2 év hűségemet adtam érte cserébe. ez volt a 0Ft-os telefon, amit lehetett választani az évfordulóra. és mit hoz a sors, átmenetileg be is üzemeltem volna, (céges flotta, magán flotta is pannonos) mire kiderül, hogy kedves cég munkatársai vették a fáradságot, időt, pénzt nem kímélve ügyködtek rajta egy sort, ha már gyárilag benne van a 2 sim, ők letiltsák, lematricázzák, eldugaszolják, ragasztóval is bekenjék, mert ők a pannon gsm. szerintem óriási királyság, minden tiszteletem, hűségem és fogyasztói lojalitásom az ilyen cégeké :R
hát csoda, hogy egyből beidegesedtem??? tisztára idegállapotba kerültem.

a másik kérdés furmányosabb: ebben már annyira modernek az ikonok, hogy négyzettel és háromszöggel tulajdonképpen minden funkciót ki tudtak fejezni, legyen az térerő, töltöttség, wifi, akármi. régen grafikus elemekkel, ne adj isten 3D effektel, színekkel megtoldva tették lehetővé az akkor élt ostoba embernek ezen dolgok differenciálást, a mai kor emberének erre semmi szüksége, mert ő TUDJA, hogy mi micsoda. a következő modelleken még ezt is elhagyják szerintem, addigra a korszerű ember már ÉREZNI fogja, mi a stájsz a telójával. (hosszú távon meg ő maga lesz a telefon).
szóval ezeket szerettem volna visszacsinálni, de rájöttem, hogy felesleges szembe úszni az árral, ki kell ülni a partra. hosszú távon megoldást egy nyomógombos "butatelefon" jelenthet, sajnos ebből amióta nincs symbian s60, tényleg ostobán buta telefonokat kreáltak. :W

ezt az egyet tisztelem az iphoneban, ha most kiolvasztanák az iphone 1-el befagyott Yetit és kezébe nyomnák a legújabb 7-est (?), szinte szemrebbenés nélkül tudná használni, míg az androidot szinte frissítésenként újra kell tanulni. mindig eszembe jut róla a vak gyerek, akinek a szülei hetente átrendezik a szobáját, mondván, neki is kell a változatosság :D
de hát telefont nem is munkaeszköznek szánják - az maga az ember -, hanem a maradék figyelmének, idejének, gondolatainak becsatornázására :DD ahhoz meg az a jó, ha minél többet nyomkodja, bíbelődik vele, mint tamagocsi és a gazdi, a két elválaszthatatlan szimbióta.

[ Szerkesztve ]

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#132964) RVR400 válasza Wolfskin (#132963) üzenetére


RVR400
veterán

Van a Telenornak egy készüléke, mai a K510 nevet viseli. A teló egy Leagoo Lead5 lenne, de nem dual sim. Annyira nem dual sim, hogy nem csak le van ragasztva és dugaszolva a második sim, hanem fizikailag sincs rajta az alaplapon forrasztva a foglalat.

Hogy a foglalat ráforrasztásával, és egy eredeti Lead 5 szoftverrel mit csinálna, az kérdés, de ehhez legalább vannak elérhető dolgok. Na a Navonhoz szinte semmi nincs, vagy ha van, akkor aranyárban.

Azt fel sem vetem, hogy tudatos vásárlóként előzetesen miért nem derült ki, hogy nem dual sim, másrészt nem is értem, hogy miért nem szifont vettél, mikor az 10 év alatt egy centit sem változott...



[ Szerkesztve ]

(#132965) Wolfskin válasza RVR400 (#132964) üzenetére


Wolfskin
őstag

a navonhoz olyan szinten nincs semmi infó, hogy még egy kép sincs róla az interneten. a telenor oldalán meg csak a neve. egy két hirdetés alapján derült ki, hogy dual simes. mivel nem volt telefonra szükségem, bepipáltam egy 0 forintosat, tartalékba jó lehet, és mivel egyszerre halt meg az ecolveo q4 minkét sim foglalat, (nem látja egyik simet sem), a not 4 (újraindul sim hiba miatt), és a note 3 is kiszámíthatatlan, mióta egyszer megúsztattam, gondoltam épp kapóra. jön. először csináltattam 2 új simet, de nem az volt a baj, tehát hardver csere kell, beláttam. az arculcsapás ekkor ért, hogy a pannonnál külön dolgoztak ezen, hogy lebutítsák (a tescoban is asszem 19 ezerbe kerülő telefont), leragasszák, kis műanyag sim dugót ragasszanak bele, felmatricázzák és szoftveresen is letiltsák. csak csakis Oidipus király nagyságához tudom mérni őket, és azt is kívánom nekik. azért írtam, mert azt gondoltam, talán egyszerű feloldani a sim lockot, szerintem több szót nem érdemel a dolog.

most egy cat s40 dual ism és a nomu s20 s30 közt dilemmázok, de engem nagyon vonzanak a fizkai gombok...

amit írtál a másik telóról, meg csatoltál képeket, hogy őszinte legyek nem értem... :F

szifont sosem vennék. :( amúgy a használhatósága, amit ők felhasználói élménynek neveznek, rosz az minden dicséretet megérdemel. igazai, amerikai emberekre kreált, tehát tényleg bárki könnyedén használja. sajnos a nokia kihalása óta az ergonómia nem kötelező tantárgy és a telefonokat is a marketingesek kreálják

[ Szerkesztve ]

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#132966) Wolfskin válasza Wolfskin (#132965) üzenetére


Wolfskin
őstag

"...rosz az minden dicséretet megérdemel..."
= nos, az...

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#132967) svgyula válasza Wolfskin (#132965) üzenetére


svgyula
addikt

Azért van pár típus amit meg lehet találni pl itt

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#132968) atee_13


atee_13
őstag

Üdv!

Asszony Le2 én kijelzőcserét végzett egy Bp XIII ker. Visegrádi utca 36. alatti szerviz (Miskolcról elvileg ide vitték). A kijelző oldalán sárga csík jelent meg, visszamentünk megemlíteni. Szerintük beégett a kijelző, mert e-bayről rendeltem. Alis rendelés volt olyan eladó aki 36000 körüli ügyletet bonyolított 99% os mutatóval és original kijelzőnek hirdette. Kb 2 hetes a történet, nehezen hiszem, h 2 hét alatt így gajra menne.

Szerintetek mennyire reális a beégés? Én nem igazán értek hozzá.

(#132969) beg válasza atee_13 (#132968) üzenetére


beg
veterán

Nem beégés, a kijelző ragasztó sárgult be hő vagy egyéb behatásra.
Azt a szervizt aki még ezt sem ismeri, ajánlott messziről kerülni. Amúgy simán előjön két hét alatt.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#132970) atee_13 válasza beg (#132969) üzenetére


atee_13
őstag

Én is a ragasztót mondtam nekik. Mire az volt a válasz, h 4000 ért bevizsgálják. (8000 volt a csere). Tudsz esetleg olyan szervizét ahol adnak a ragasztóról független szakvéleményt, mert elvileg 1 év garanciát vállaltak.

Lehetséges ilyenkor valamilyen módon bebizonyítani, hogy ők cseszték el?

(#132971) Ferenc.


Ferenc.
tag

Sziasztok!

Van egy Samsung grand prime okostelefon, s a gond az hogy ha SD kártyáról nézzük a képeket, akkor nem lehet léptetni a következőre képre mikor meg van nyitva egy kép nagyba, tehát hiába húzom jobbra-balra a kijelzőt, nem lép át a következőre képre, nem csinál semmit a teló, hanem csak úgy lehet megnézni a következő képet ha bezár ez a kép, és a kis miniatűr képekből megnyitni a másikat, ez ultra gáz. Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
Viszont ha a telefon saját memóriájából pl a galériából nyitunk meg képet akkor tökéletes, megnyitunk egy képet nagyba és szépen lehet léptetni a kijelző jobb-balra húzásával, de SD kártyán ugyan így ez nem megy.

Találkozott már valaki ilyennel? S ha igen mi lehet a megoldás?

Köszönöm!

(#132972) viktorhu válasza Ferenc. (#132971) üzenetére


viktorhu
veterán

A galériában nem lehet látni az SD kártyás képeket? Vagy telepíteni kell egy képnézegetőt vagy olyan fájlkezelőt, aminek beépített képnézője van (pl. Amaze - ezzel barátkozom most, amióta az ES-től elment a kedvem az erőszakos reklám meg a bloatware-esedés miatt)

(#132973) RVR400 válasza atee_13 (#132970) üzenetére


RVR400
veterán

Vettél egy komplett LCD-t, ami gyárilag ragasztva volt, és a szervizre fognád, hogy szarul rakták bele, mert a tipikus melegedős sárgulásos hiba megjelent? Az alis eladót keresd meg, és jelezd neki, hogy ennyit bírt az utángyártott kijelzője, de még azzal sem fogsz semmire sem menni valószínűleg. :(

1 év garancia a beszerelésre vonatkozik, nem a kijelzőre, amit Te vettél. Ez nem szerelési hiba, még akkor sem, ha kutyaütők csinálták.

[ Szerkesztve ]

(#132974) atee_13 válasza RVR400 (#132973) üzenetére


atee_13
őstag

Én elsőre úgy értettem, hogy a beszerelésnél használt ragasztó amivel visszatették az újat mivel a káva mellett van, nem a rétegek közöttire gondoltam.

Akkor ez nem egy javítható folt ez már ilyen marad? /Másik kijelző nélkül/

(#132975) GAbre


GAbre
veterán

Sziasztok!

Lenne 1 Bluboo Picasso telefon.
Az 1 dolog,hogy érintője behalt,amit rendeltem érintő,azt vissza kellett küldenem,mert szerelés közben megsérült az lcd is.
Amit rendeltem aliexpressről,azt kiküldték külföldre,és hiába írtam rá többször rendelés után,hogy módosítsa a címet.
De amit rendeltem másodszor,annak rossz volt az érintője(állítólag 4g-hez jó csak) visszaküldtem összetört postán.Buktam megint.

De amit rendeltem ebayről, az "felhőt" jelenít csak meg.(fehér kis valami,de semmi nincs rajta).
Tud valaki biztosan működő helyet,ahol lehet rendelni,és végre nem lesz problémám,vagy nem kell visszaküldenem 3x is,hogy a pénzem 80%át visszakapjam?

Avatar

(#132976) cs.zs. válasza Ferenc. (#132971) üzenetére


cs.zs.
addikt

Galaxy Grand Prime van nekem is, SM-G530FZ, Telenoros, 2 éves. Tökéletesen teszi a dolgát, nincs ilyen hibája mint a tiédnek, eként arra tippelek hogy elállítódott, vagy beragadt valami. Újraindítás? Esetleg alaphelyzetbe állítás...?

...

(#132977) ouzohuto


ouzohuto
senior tag

Sziasztok!

Nagyon rég jártam itt. Remélem nem veszett el a sok jófej segítőkész felhasználó :)

Mióta megvettem a Xiaimi redmi note 3 (2gb ram, Mediatek MT6795 Helio X10) és eddig minden szép minden jó, pörgött mint a gizi, de kislányom miatt vagy sem a telefon bekapcsol, de nem tölt :(

Csinált már így egy hónapja és azt hittem, hogy véletlenül csutkára lemerült, mert laptopon akartam tölteni és közbe ment minden és azt se bírta úgy is lemerült. Kb 2 óra volt mire életre kapott a telefon és nagy nehezen töltött. Tegnap a kislányom vette a szájába és este már nem töltött fel se villan a led.

Üdv.: Ouzohuto

Pls help

XiaomI RedmI Note|||

(#132978) ekrisztian válasza ouzohuto (#132977) üzenetére


ekrisztian
senior tag

Elsőre takarítsd ki az usb aljzatot óvatosan, fogpiszkáló és/vagy levegő. Utóbbi mindenképp ajánlott.
Ha van kontakt tisztító az sem árt, ha a nyál már rászáradt :)

:R

[ Szerkesztve ]

(#132979) ouzohuto válasza ekrisztian (#132978) üzenetére


ouzohuto
senior tag

aham köszi megpróbálom! :K

XiaomI RedmI Note|||

(#132980) ouzohuto válasza ekrisztian (#132978) üzenetére


ouzohuto
senior tag

Volt levegő és kontakt is, sajnos semmi :(

XiaomI RedmI Note|||

(#132981) ekrisztian


ekrisztian
senior tag

Ha az enyém lenne a telefon, akkor a következő az usb board csere lenne.

Original New Micro Dock Connector Board USB Charging Port Flex Cable For Xiaomi Redmi Note 3 /Redmi Note 3 Pro Replacement
http://s.aliexpress.com/eiQZ7FrE

[ Szerkesztve ]

(#132982) atee_13


atee_13
őstag

Redmi Pro 2 ről nem hallani mostanában? Mintha olyasmi hírek lettek volna róla, hogy vékony káva, snapi 660 O-led kijelző valami 48 ezer forintnak megfelelő összegű yüan ár. És nemrég bejött az 5X. Lesz még valami vajon a Pro 2 ből?

(#132983) tibcsi0407 válasza atee_13 (#132982) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Redmi Pro szériából lesz az 5X elvileg.

https://utdetailing.hu/

(#132984) tboj


tboj
tag

Sziasztok!

Bemásolom ide is, hátha itt hamarabb kapok választ, mint a másik topic-ban.

Néhány hónapja már érdeklődtem, hogy felmérjem a terepet, de most már aktuálissá vált húgom telójának cseréje. Eddig egy Redmi Note 2-t használt, ami kb. minden igényét kielégítette. Nem sokat telefonál, inkább tartalomfogyasztásra használja és szinte állandóan a kezében van. Egyedül a 32 GB tárhellyel volt problémája (túl sokat fényképez :D), illetve a kijelzővel, ugyanis még nagyobbat szeretne... Nagyjából 100.000 forintig mennék el árban, és legutóbb egy használt Mate 8 volt az ajánlás, de amikor mutattam neki, akkor annyi volt a reakció, hogy "ez is csak 6 colos" xD
Ő ilyen 6,5 col körüli méretet szeretne, szóval ahogy néztem, vagy a Mi Max 2 vagy a Honor Note 8 jöhet szóba. Nézegettem teszt videókat mindkettőről, és összességében nálam a Honor jött ki győztesnek (nála is). Ezt akarom megvenni neki (ha esetleg tudtok ilyen szempontok mellett jobbat ajánlani, akkor jöhet, bár nem hiszem).
A nagyobb kérdésem az lenne, hogy honnan rendeljem. A puremobile-nál láttam 4GB RAM-os 64 GB-s verziót arany színben 1 év forgalmazói garanciával 110 ezerért, viszont a Spemall-nál ugyanez a verzió 96 ezerből kijönne 2 év EU-s garanciával, illetve itt van 128 GB-s is, ami pedig 107 ezerből jönne ki (ráadásul itt választható ezüst színben is).
A Spemall-os árak a standard shipping-gel lettek számolva, viszont valamit mintha olvastam volna egyszer, hogy EU express-t kell választani, hogy ne legyen megvámolva. Valaki fel tudna világosítani ezzel kapcsolatban?
A másik kérdésem pedig a Spemall-os garanciára vonatkozik. Ahogy láttam, van magyarországi szervizük is, így gondolom nem szükséges külföldre küldeni a készüléket, ha probléma adódna vele, csak Budapestre. Jól sejtem?

Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...

(#132985) atee_13 válasza tibcsi0407 (#132983) üzenetére


atee_13
őstag

Akkor elvileg Pro 2 = 5X?

És az ilyen kaliberű találgatások mentek a levesbe?

(#132986) Atomgeszi válasza atee_13 (#132985) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Én nagyon reménykedem, hogy nem tepsifon lesz. Render képeken nekem nem tűnik annak.
26-án minden kiderül.

[ Szerkesztve ]

(#132987) tibcsi0407 válasza atee_13 (#132985) üzenetére


tibcsi0407
félisten

A pletykák alapján igen. Bár volt pletyka egy Langmi nevű vonalról is, ami a Redmi és a Mi közé van pozicionálva. Ugye ez lett volna a Redmi Pro is korábban.

https://utdetailing.hu/

(#132988) atee_13 válasza tibcsi0407 (#132987) üzenetére


atee_13
őstag

Pedig már beleéltem magam, hogy lesz egy vékony kávás jó hardveres ketyere baráti áron. Most pont úgy alakult volna, hogy talán tudtam volna Kínából hozatni egy friss ismerőssel. Ez az 5X 70-80 körül nem adja meg azt a mindenképp jó lenne érzést.

De a remény hal meg utoljára :D

(#132989) tibcsi0407 válasza atee_13 (#132988) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Idén elég unalmas a Xiaomi vonal szerintem. Nem túl sok érdekes készülékük van.

https://utdetailing.hu/

(#132990) ctibor válasza tboj (#132984) üzenetére


ctibor
senior tag

Ha tartalom fogyasztásra használja, akkor fontos lehet, hogy a 4G mobil adat sebességet mindenhol tudja használni. Márpedig a Honor Note 8 a szak-honlapok szerint nem tudja a B20-as sávot (800Mhz), és nálunk sok helyen csak azon megy a 4G.

Ezt vegyétek figyelembe a döntésnél.

Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM

(#132991) Mercutio_ válasza atee_13 (#132968) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ezt a kérdést már 2 hete feltetted, és kaptál is rá választ....

Sziasztok, majd 1 év után újra próbálkozom:)

Xiaomi Mi 4C-t (2/16 és 3/32 is van) mire lenne érdemes lecserélni?
Szempontok:
- ~5" (méretben ne legyen nagyobb mint a mostani)
- Hosszabb kijelzőidő (nagyobb akku?)
- Azonos, vagy jobb kamera (vaku nélküli képek esetén)
- Jó memóriakezelés (Miui nemgyerebe, 8-10 böngészőtab, whatsup, viber, Here fusson anélkül, hogy kilőné a rendszer valamelyiket)
- Bugmentesség
- Értesítő led
- max. 50k körüli ár és nem noname lutri gyártó

Jó lenne, de nem kötelező: fizikai gombok, infra, nfc, B20 :D

Nem játszom, így az Mi 4C feleslegesen erős, annál lehet gyengébb a proci, ha egyébként nincs röccenés használat során.
:R

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#132992) citkar válasza Mercutio_ (#132991) üzenetére


citkar
addikt

Hát kíváncsi vagyok 14x7 cm-es teló, az Mi4C-nél jobb kamerával 50 környékén kapható-e, még, ha erős hardware nem is kell, nekem ötletem sincs ilyen paraméterekkel.

[ Szerkesztve ]

(#132993) tibcsi0407 válasza Mercutio_ (#132991) üzenetére


tibcsi0407
félisten

ZUK Z2 lehet már ennyiért beszerezhető. Bár lehet még több egy picivel, de megéri.

[ Szerkesztve ]

https://utdetailing.hu/

(#132994) Mercutio_ válasza citkar (#132992) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ha annyit tud a kamera nekem az is jó.

Házon belül a 4X-et néztem, de ahogy olvasom a topicját kijelzőnél többfélét beépítenek, és működésileg is vannak problémás (gyártási szórás?) darabok bőven.

tibcsi0407: ZUK az nekem másodvonal benyomását kelti:B

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#132995) RVR400 válasza citkar (#132992) üzenetére


RVR400
veterán

Na igen, az a baj, hogy mindenki csodát akar venni 50e Ft-ért, ami egy Galaxy J5 ára...

(#132996) tboj válasza ctibor (#132990) üzenetére


tboj
tag

Láttam, de nem probléma, a mostani Redmi Note 2-je sem tudja :) 90%-ban wifit használ, mobilnetet csak alkalmanként és akkor sem számít a sebesség. Azért köszi az észrevételt.

Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...

(#132997) ekrisztian válasza Mercutio_ (#132994) üzenetére


ekrisztian
senior tag

Nekem Zuk Z2 pro van. Minőségre nagyon ok. Ha egyszer lecserélem nem Xiaomi fogja követni az biztos. :)
Ha a Lenovo adna teljes globális támogatást a ROM-hoz, akkor még abba se lehetne belekötni.
Bár angol nyelven az is tökéletesen működik.

(#132998) tibcsi0407 válasza Mercutio_ (#132994) üzenetére


tibcsi0407
félisten

ZUK= Lenovo. Sosem volt másodvonal. :)

https://utdetailing.hu/

(#132999) atee_13 válasza Mercutio_ (#132991) üzenetére


atee_13
őstag

Azért ez így nem egészen pontos. 2 hete is feltettem mikor észleltem a sárgulást és most mikor (pénteken jártam a boltban és azt mondták beégett a kijelző, és mivel itt a ragasztót mondták gondnak -2 hete- ezért tettem egy képernyőképet is) Bár ha elolvastad mind a 2 őt nem értem hogy nem vetted észre, hogy mi volt a pontos helyzet.

(#133000) Atomgeszi válasza Mercutio_ (#132991) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Én még 70-ért sem találok alternatívát helyette...
R4X volt nálam pár napig, kijelzőben, kamerában visszalépés egyértelműen..

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.