- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
iMaverick #132949 üzenetére
Ha már a nők a példa, akkor nem a méret a lényeg, hanem az, hogy jó nagy legyen!
Annyit olvastam a kezelhetőségről, hogy elgondolkodtam, hogy miért vagyok tepsipárti, miért nem zavar a nagy kijelző kezelése. Azért, mert alapértelmezett a fekvő nézet, és tök természetes, hogy két kézzel használom a telót. Ne érts félre, ezt nem kontrának szántam. Másnál nyilván lehetnek olyan felhasználói körülmények, amik miatt a kétkezes mód nem opció. A lényeg inkább az, hogy ebbe bele kellett gondolnom, vagyis a kétkezes használat is totál természetessé tud válni. Akinél nincs kizáró tényező, talán érdemes lenne elgondolkodnia az átszokáson. Egy előnye biztosan van. Még sohasem törtem össze telót (mármint véletlenül), és nem is emlékszem, hogy mikor ejtettem el utóljára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest