- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surplus
tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni akku csere ügyben. Van egy Teclast t20 tabletem, amivel elégedett vagyok, de majd cserélni akarom az akkuját. Sajnos eddig nem találtam hozzávalót. Ha valaki tudná a típusát, beszerzési lehetőségét, kérem írjon nekem. Előre is köszönöm. -
-
Surplus
tag
Véleményem szerint hosszabb távon érdemes olyan tabletet venni, amiben legalább van 3 Gb, de inkább 4 Gb RAM és full HD felbontású, no meg legyen viszonylag új kiadású.
D -
Surplus
tag
válasz
BluEyes #80152 üzenetére
Szia!
Először is probáld meg teljesen lemeríteni az akkut, hogy magától kikapcsoljon.
Legalább 5 perc szünet. Aztán töltőre tenni, és 20 % után bekapcolni. Megjegyzem, hogy az akkuk nem szeretik a teljes lemerítést.
Másodszor, megkeresni a készülék honlapját és letölteni onnan a hivatalos ROM - t. Biztos írják, hogy mivel lehet feltenni. Ha olyan progit ajánlanak, amiben ki lehet választani a részelemeket, elegendő lehet a boot.img ujratelepítése is.
Harmadszor, ha megvan a készülék helyes boot.img, akkor egy fastboot programmal is telepíthető.
, -
Surplus
tag
Most rendeltem egy teclast t20-t a Banggood.com-ról egy kuponnal (48 ezer egynéhány forint) ingyenes AFA mentes szállítással), egy chuwi hi9 plust fog váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest