Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Van egy JBL Endurance JUMP fülhallgatóm és van egy Huawei MediaPad M3 Lite 10.1 Wifi-s gépem. Szeretném a kettőt bluetooth-val összekötni, de a gép e fülest nem látja. Mobil telefon (Samsung, Sony experia, talán az első szériás) egyből felismeri.
Mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Petreszku
senior tag
-
Petreszku
senior tag
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Lecseréltem régi tablet gépemet egy Huawei Media Pad M3 Lite 10-re. Vettem hozzá egy Sandisk márkájú 64gb-os micro kártyát. Gondolom a kártyán FAT32-es fájlrendszer van amivel 4gb-nál nagyobb filmeket nem tudok felmásolni. Kérdésem az lenne, hogy a gép és/vagy a kártya alkalmas NTFS fájlrendszerre? Külső vinyóval kötném össze a tabletet amihez egy usb átalakítót használok pluszban.
Vagy más lehet a hiba és én tudom rosszul ezt a FAT32-es dolgot?
Remélem érthetően fogalmaztam.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi 2 gép között vacilálok, nem tudom melyiket válasszam. Alapvetően hosszú várakozás alatti film nézésre kellene, egyébként wifin használnám.
Huawei MediaPad M3 Lite 10.1 WiFi
Huawei MediaPad T3 10.1 WiFi
Ti melyiket javasolnátok?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! 2012 karácsonyán vett Asus TF300T tabletem szeretném lecserélni. Leginkább filmezésre és netezésre használnám, dokkoló ami a mostanin van nem lényeg. Sokat ülök és várok kocsiban így a mobilitás fontos. A wifi elég, usb aljzat jó lenne ha lenne és nagyobb kijelző. Hirtelen ezek a feltételek jutottak eszembe.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ek IS !
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest