- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
oimuka
tag
Sziasztok! Adva van egy Nexus 10 tablet, tökéletesen működik, csak nagyon lassan töltődik fel. Az akkuja 9000 mAh-ás, a töltő 2000 mAh-ás. Elvittem szervizbe, ahol azt mondták, hogy a töltővel van a baj. Vettem is egy eredeti Samsung szintén 2 amperes töltőt, kábel nélkül. Elkezdtem tölteni az új töltővel és a régi kábellel, és semmi változás. Ebből már szinte világos, hogy a kábel a ludas. Kértem kölcsön valakitől egy kábelt, aminek a töltője viszont csak 1 amperes. A következő eredményt produkálta: 2 óra alatt 13 %-ot töltött, ami szerintem lassú ismét lassú. Vajon ez attól van, hogy a kábelt nem 2 amperes töltőre tervezték? Vegyem meg a töltőhöz a saját kábelét?
Másik kérdésem meg az lenne, hogy ha 9 ezres az akku és 2 ezres a töltő, akkor nulláról százra 4,5 óra alatt kell feltöltse? Vagy több idő?
Új aksi van a tabletben, de azelőtt is ugyanezt produkálta és keveset is tartotta. -
oimuka
tag
Google Nexus 10 tablet, 2012-es modell. Szóval azt vettem észre, hogy nagyon keveset tartja az akkuját és ehhez nagyon sokat kell tölteni. Ha maximum fel van töltve, talán 3-4 órát lehet használni (kizárólag csak böngészésre használom, pár minimális alkalmazás van csak rajta). Az este 15 %-on volt az akku, 22:30-kor odatettem tölteni és reggel 09:20-kor még csak 63%-on volt a töltöttség? Ez normális? Érdemes új akksit venni hozzá? Vagy mit tanácsoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest