Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
biega
aktív tag
Tabletet szeretnék venni az asszonynak és magamnak is.
Jellemzően olvasni fogunk rajta a napi utazások közben.Szempontok:
- SIM kártyát tehessek bele, nem feltétel, de jó lenne ha telefonálni is lehetne rajta
- legalább 3G-t tudjon
- minimum 7", de inkább 8"Mivel 2 tabletre van szükség, így 2 kategóriát néztem ki:
- 60e Ft
- 120e FtMilyen bevált típust tudnátok javasolni?
-
biega
aktív tag
válasz cidalain #69690 üzenetére
Sajnos a Lenovo PHAB Plus PB1-770M (ZA070066BG) - nem tetszik, keskenynek érzem.
Ez a hardver tetszene, egy 8"-es gépben.Amazon Fire HD 8-on gondolkodtam, meg is venném, de sajnos abban nincs modem, így kiesik.
Igazából vennék olcsóbb gépet is, de nem akarok Kínából rendelni, az Amazonról rendelnék, az nem gond. -
biega
aktív tag
Amazon Fire HD 8-Tableten töröm a fejem, végül is kibírható, ha nincs 3G/LTE modem benne, majd megosztom a telefonomról a netet.
A reklámos verzió ~90 euró, ami jól hangzik, viszont azt nem tudom, hogy mennyire zavaróak a reklámok.
Használ valaki ilyet? -
biega
aktív tag
Amazon Fire HD 8 Tablet -et használ valaki?
Kicsit fagyok a kijelző felbontásától (1280 x 800, 189 ppi), az érdekel, hogy nem szálkásak-e a betűk?
Gyakorlatilag csak olvasásra venném. -
biega
aktív tag
Archos 80 Oxygen 80 tablet is igazán szimpatikusnak tűnik.
A márkanév elég ismeretlen nekem.[ Szerkesztve ]
-
biega
aktív tag
Ez a tablet mennyire ajánlott?
[link]Jellemzően csak olvasgatni fogok rajta böngészőn keresztül, illetve FBreaderen ebookokat, talán egy kis Hangouts. Komolyabb dolgokra ott a Nexus 5x.
-
biega
aktív tag
válasz cidalain #69916 üzenetére
Asszonynak vettünk egy Fire HD8-at, meg vagyok elégedve vele, de nekem nagy, ezért 7"-ban keresek.
Ez az Archos 70 Oxygen 70 jobban tetszik, de nem ismerem a márkát.7"-osban mit tudnátok ajánlani max. 50e-ig?
-
biega
aktív tag
Ez a 3 tablet között vacilálok.
Olvasnék rajta, néha Youtube, navigációt is futtatnék rajta, de szeretem, ha gyors az eszköz és nem kell várni rá.
Melyiket javasolnátok?HUAWEI MediaPad M3 lite WiFi 25,6 cm (10,1 Zoll)
HUAWEI MediaPad M2 Standard WiFi inkl. SKY Ticket 25,6 cm (10,1 Zoll)
Samsung Galaxy Tab A (2016) T580 25,54 cm (10,1 Zoll)
Talán még az iPad is szóba jöhet.
-
biega
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 10 "-os Huawei tabletem és ehhez keresek fizikai billentyűzetet, tudnátok ajánlani esetleg olyat, ami bevált nálatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest