Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
4marul4
tag
Sziasztok.
Az X-Pad 70-en illetve a Concorde 7020-on probalta mar valaki a Skype audio hivast? Videó nélkül elvagyok, de a voice chat szükséges lenne. Lenne még kérdésem: X-Pad-on sikerült valakinek beüzemelnie az USB Host funkciót? Az Archos 70-hez kepest mennyire használható a fenti két készülék? Tudom, hogy kevesebb a RAM, de nem tudom, hogy mennyire észrevehető ez a működésben. Köszönöm.
-
4marul4
tag
Köszi. Reméltem, hogy valakinek van otthon ilyen átalakítója; sajnos itthon nem találtam ilyen kábelt még a boltokban; szóval kipróbálni sem tudom egy üzletben. A Skype-ot azért kérdezem, mert sok tabletnél olvastam, hogy fagy és hasonlók (mintha a Concorde 7020-nál is láttam volna ilyesmit említeni, de erre nem fogadnék). Köszi.
-
4marul4
tag
+1 kérdés: tud valaki olyan 7"-es tabletről, ami képes meghajtani egy CF kártya olvasót?(Másolni szeretnék róla a készülékre/SD kártyára). A 10"-es ACer Iconia A500 képes rá, de másik ilyenről nem tudok. Köszi.
-
4marul4
tag
Engem az is bosszant, hogy szinte zero innovacio van a gyartok kozt, nem tudnak elszakadni a korabbi semaktol. Arrol nem is beszelve, hogy 512 MB ram lassan a minimum kovetelmeny, a hasznalhatosag meg... Egy win 3.1 16 MB rammal hasznalhato volt, egy Psion ugyanennyivel detto. Lustak a fejlesztok.
-
4marul4
tag
Na, ennek a megoldasara kivancsi vagyok. Ha sikerul feltenned, megtenned, hogy megirod azt, hogy megy-e a hanghivas rajta? Koszi.
-
4marul4
tag
Az xPad 4:3-as; kb. ket centivel magasabb, mint ami belefer.
-
4marul4
tag
Az iPadbol is letezik csak wi-fis; a dragabb termekeket gyartoknal is szet van valasztva a wi-fi only es a wi-fi + 3G verzio. Az Ipadhez letezik Camera Connection Kit, ami ad USB csatlakozot, de letezik hozza HDMI is. A kerdes sokkal inkabb az, hogy ezeket a funkciokat - meg ugy altalaban a tabletet - mire szeretned hasznalni pontosan es mennyit szansz ra osszegszeruen.
-
4marul4
tag
Továbbra sincs senki, akinek van egyaránt van tapasztalata a következő készülékekkel: Archos 70 Internet Tablet/xPad-70/Concorde 7020?
-
4marul4
tag
x-Pad 70-en fut mar a Skype?
-
4marul4
tag
válasz gipsztigris #5889 üzenetére
Ha meg az Archos 70 Internet Tablet is belefert volna, meg jobban orulnek
-
4marul4
tag
Olyat próbált már valaki, hogy Canon DSLR-t az USB host-ra kötve átmásolta a képeket a tablet SD kártyájára Concorde 7020-on vagy xPad 70-en? Koszi.
-
4marul4
tag
Azt tudom, hogy az Archos 70-nel megy a masolas. kartyxaolvasoban meg mindig a kulso tap nelkuli CF olvaso lenne a megoldas, de azt meg senki nem tesztelte xPaddal. A Canon DSLR-ek sosem mukodtek mass storage uzemmodban, ettol fuggetlenul mukodokepes volt a dolog (Archos 70-en).
-
4marul4
tag
CF kartyaval? Nem SD-vel?
-
4marul4
tag
Sziasztok, mar tesztelgetem az x-Pad 70-et, de van par dolog, amivel nem boldogulok.
1. A Market-es YouTube kliens a "Keresés" után felhozott osszes talalat lejatszasakor elszall (Force close/Report). Van valakinek otlete? A gyari es az itt ajanlott Market-tel is probaltam.
YouTube verzio: 2.1.62. A Photoshop Express nem talal kepeket az eszkozon. Hasznalhatatlan egyelore.
Verzio: 1.3.1.6982713. Mennyi vajon eszkoz valos szinmelysege? Biztosan nem 24 bit -ben jelennek meg a galeriaban a kepek CF kartyarol masolas utan (a finom szinatmenetek csikozodnak/savozodnak mint az allat)
4. A gyari filekezelo nem tudja atmasolni a nagyobb fajlokat (pl. a Nand memoriarol SD-re). Elkezdi masolni, majd abbahagyja a harmada - esetenkent 0 byte - utan. Kiirja, hogy nem tudja atmasolni, de a megkezdett fajl ottmarad, lejatszhatatlanul. Az ES File Explorer atmasolja szerencsere.
5. A Moboplayer diszno modjara fagy. Rockplayer, gyari lejatszo megy.
Verzio: 1.2.145Egy csomo dolog tetszik benne ezektol fuggetlenul; majd irok bovebben rola, de nem vagyok Android guru; lehet, hogy ezek egy kattintassal megoldhato problemak (nem flame, de iOS-hez szoktam, ott nem kellett hegeszteni). Koszi elore is.
-
4marul4
tag
Sziasztok,
ha lesz Iconia A100 teszt Honeycomb-bal, megnéznétek, hogy tudja-e az USB OTG funkciót? Köszönöm.
-
4marul4
tag
Sziasztok,
kezdő androidos kérdés: lehet olyat androidos kütyün csinálni, hogy a sceen lock jelszavanak/pin-jenek x alkalommal történő elrontása után törölje az adatokat a készülékről? Azt tudom, hogy iOS alatt van ilyen helyből.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest