- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
-
OddMan
őstag
Az MM-ben kipróbáltam az iPad mini-t, ami eléggé tetszett, gondolkodóba is estem, hogy vegyek-e magamnak egy ilyen tablet-et.
A gép specifikációjával kapcsolatban sajnos eléggé felemás információkat kaptam. A RAM mérete pl. nem egyértelmű számomra. Olvastam már 4GB-ot, de 512MB-ot is. A procira a legtöbb helyen azt írják, hogy A5 1GHz, de láttam már A6X-et is.
Az nagyon tetszett a készülékben, hogy gyorsan reagál mindenre és a wifi-je is egész korrektül működik, amit a kínai Android modellekről nem nagyon lehet elmondani.
Amúgy tudnátok ajánlani valami oldalt, ahol olvashatnék az iOS hátrányairól az Android-al szemben? Például olvastam, hogy mp3 (fájlokat) zeneszámokat nem lehet az iPad-ra feltölteni, kizárólag csak az iTunes-ról lehet rá zenéket rakni persze pénzért. Ez így első hallásra nem nagyon tetszik. A másik, amit szeretnék kérdezni, hogy érdemes 16GB-os háttértárral szerelt modellt venni? Azt olvastam több helyen is, hogy min. 32GB-os modellt szabad csak beszerezni.A modell típusa, amit próbáltam: MD531HC/A
-
Murloc
tag
válasz
fateless #46584 üzenetére
@fateless & tjb007: Köszi a válaszokat. Hát én személy szerint több okból sem vennék Apple terméket, de jelen esetben nem rólam van szó. Gondoltam, hogy valami komolyabb, az iPad minivel a versenyt felvenni képes Androidos tablettel mondjuk már elégedett lenne, és így megspórolhatnék neki pár tízezer forintot. Ha ennek tükrében van még hozzáfűzni valótok, azt ismételten köszönöm.
-
LonGleY
veterán
válasz
mike1334 #46594 üzenetére
Fú, az a másik, amitől kivagyok. És még csak most kezdenek ezek az 1366 mocskok lekopni! Jó, ha a weboldalak negyedét látod, ráadásul a tálcát is a legtöbben lent hagyják, hogy még az is lenyessen a képből. Nekem olyan, mint egy kalitka. Hozzá lehet szokni, ha nem ismered a szabadságot. Ez tényleg nagyon szubjektív megítélésű dolog; én konkrétan ezeken nem tudnék dolgozni. 24 colon is látom a fullHD pixeleit és alig férek el, ide legalább 2560*1440 kellene.
-
mike1334
veterán
válasz
LonGleY #46593 üzenetére
Érzem én, hogy bennem van a hiba..most többnyire egy 15.5ös 1366* os laptopot és egy Nexus 10et használok felváltva, és bár tényleg szebb a Nexus képe, de annyira nem, hogy ettől fujjolnék..sőt, a laptopot többet használom..napközben a munkahelyen meg még kisebb felbontás előtt ülök, és az se zavar..de persze mindenki más, mások az elvárásaink.
HD filmet 10.1 colon..nah jó..tényleg mások vagyunk..nekem másra szolgál a tablet, és így mások az elvárásaim is, én használható, akadásmentes, hibák nélküli megfizethető tabletet szeretnék hosszú üzemidővel és kicsi súllyal..filmet meg tv-n nézek, meg ha úton vagyok akkor valóban tableten
-
LonGleY
veterán
válasz
mike1334 #46592 üzenetére
Az aztán a teszt, fullHD-n W3D-zni. :] Akkor gondolom a filmeket is SD-ben nézed - így meg még az igényed sem alakul ki a minőségre. Így is lehet ezt csinálni, de aki folyton fullHD-zik, annak jön a büfi is egy ilyen készülék pixeleit bámulva.
A tűéleset véletlen se említsd egy mondatban ezekkel! Szerintem meg baromira kellene a felbontás, mert így semmire sem jók, még egy sima HD filmet se visznek el, ami ősciki, miután a legtöbb telefon tudja (és most nem a lejátszás sebességére gondolok, hanem arra, hogy értelme is van, mert van elég pixel hozzá)...
-
mike1334
veterán
válasz
LonGleY #46591 üzenetére
Akkor én nem vagyok pixelvadász..igaz engem ez sose zavart..ma is játszottam egy kicsit nosztalgiából Wolfenstein3D-vel
De ugyanaz van, mint nálam volt a monitorral..volt FHD..de 3x annyiért, most is ez van, ha jobbat akarsz sajna mélyebben kell a zsebbe nyúlni.
Engem jobban zavar, hogy 30-40e körül a legtöbb tabletnek van vmi szoftveres ill hardveres bibije, típushibája, hibás darabok tömkelege..nem az zavar, ha nem tűéles a kép, hiszen azt láttam a boltban..hanem az zavar, hogy nem ugyanazt a felhasználói élményt kapom stabilan, és megbízhatóan amiért pénzt adtam. -
-
LonGleY
veterán
válasz
donjohnson #46588 üzenetére
Ezen én is most hűltem le, hogy minden 40-60 körüli ilyen kakker. Nem is gondoltam, hogy 2014-ben ha betérek ebben a topikba, ilyen ősi megoldásokkal találkozom. És 10.1 colban az 1280x800 pont ugyanaz a kategória, mint 7 colban az 1024*768, csak még rosszabb a felbontás... Röhej. A telefonom tudja ezt 4 colban.
-
tjb007
nagyúr
válasz
bszotak #46586 üzenetére
Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1, esetleg ASUS MeMO Pad 10 (ME102), ha még meg tudod toldani 5e forinttal.
-
bszotak
tag
Sziasztok!
10"-os tabletet keresnék 60 ezerig.
16:9-es kijelző és jó akksi mindenképp előny lenne, mert főként utazáskor használnám, filmek, képek nézésére (már ha összeköthető kártyaolvasóval), kis netezés.
Új, itthonról beszerezhető termékben gondolkodnék.Sokat hallottam a WayteQ 100qcr-ről, viszont ellentmondásos teszteket találtam róla (sebesség kapcsán).
Ha valakinek van tapasztalata róla vagy egy jó tippje, azt megköszönöm ha megosztja velem!
-
törölt tag
6"-8" közt mit ajánlanátok, ami megfelel az alábbi feltételeknek?
-min. "1024 x akármennyi", de nem baj ha nagyobb
-IPS kijelző
-4.x android
-fejh kimenet és Mic. bemenet (ez utóbbi nem tudom mennyire reális elvárás)
-SD kártyával bővíthető legyen
-GPS
-USB portMaga a márka nekem nem számít, csak ne széthullós, hirhedten bedöglős fajta legyen.
Böngészésre, YT-ra, nyelvtanulásra és PDF olvasásra használnám, nagyritkán navigálásra, ha eltévednék. Játék abszolút nem kritérium, tehát nekem nem kell 8 magos 4GHz-es proci bele!YT videókból is megelégszem adott esetben a 480-as felbontással, ha pusztán a HD miatt indokolatlanul kerülne többe a gép.
Ja és videókimenet sem kell rá, nem fogom kijelzőre kötni. -
Murloc
tag
Sziasztok! Ha rá kéne beszélnetek egy potenciális Retina kijelzős iPad mini vásárlót egy Androidos tabletre, akkor milyen készülékeket ajánlanátok neki (olcsóbban vagy ugyanannyiért)? Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
gps76
őstag
válasz
Optika01 #46577 üzenetére
A Wayteq-nek kukkancs be a fórumába, sok negatív dolog van róla én kihagynám,ráadásul ez a cpu+gpu a fullhd-val nehézkesen megy.
Az Asus jónak tűnik,de 1 GB ram határeset,lehetne több benne főleg,hogy nem puci stock droid van rajtuk,hanem sok saját progi. Ha mindenképpen választanom kellene inkább az utóbbi,de elég drága,semmi extra hardver nincs benne. -
Optika01
tag
Sziasztok
Ebben tudnátok segíteni? [link]
Köszönöm.
üdv: -
psg5
veterán
40 ezerig. Netezésre, minimális játékra. Nagyon jó betekintési szöggel, fényben is látható kijelzővel. Gyors. 7"-tól nem baj ha nagyobb. Kritériumokkal mi jöhet szóba? Csak wifi, de azt fogja messziről is. G-k nem kellenek.
-
atala
addikt
Találtam hármat. Melyiket ajánlanátok? (Előző hozzászólás)
[Prestigio Multipad 8.0HD 8GB] Itt a felbontás szerintem el van írva.
-
atala
addikt
Egy ismerősömnek kellene egy tablet a legolcsóbban.
8 coll
Minimum 1 GB RAMCsak internetre, és email-re használná.
Mennyiért lehetne egy ilyet beszerezni, és melyiket?
Köszi! -
tjb007
nagyúr
válasz
LonGleY #46565 üzenetére
Kérdés, hogy mit takar nálad a hatalmas káva.
Ezek férnének bele ebbe az összeghatárba: Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0, Alcatel Tab 7 HD, WayteQ xTAB-700qci, esetleg még a PocketBook SURFpad 2.
Ha meg el lehet még menni 40-ig is, akkor hozzájön még ezekhez Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo, plusz esetleg még a 8 hüvelykes WayteQ xTAB-79qci és Alcor Zest Q813IX, persze ha még belefér. -
laszlohu
addikt
-
donjohnson
addikt
hát srácok, végül egy asus memo pad 10-es mellett döntöttem.
fontos volt, hogy legyen benne gps és nagyon sok kínai tabletben sajnos nincs. a másik kiszemeltem az asus memo pad hd 7 volt, de az meg valahogy kicsinek tűnt élőben.
nekem elsőre tetszik, baromi gyors, szóval szerintem jó vétel volt most az euronics-ban 64990 ft-ért (2 év garival adják). -
LonGleY
veterán
Üdv! Új, ~7 colos tabletet keresek 35 körül.
A minimum a kétmagos proci és az 1 GB memória,
tárhelyben a 8 GB elégnek tűnik, de nem baj, ha bővíthető.Inkább minőségi, jobb felbontású darab érdekelne. Apex
Launcherrel vagy TSF Shell-el használnánk többnyire böngészésre,
multimédiázásra. Jó lenne, ha elkerülhetnénk a régebbi készülékekre
jellemző katalmas kávát, ami szerintem baromira lerontja az összképet.Mostanában mi jó vétel? Köszönöm előre is!
-
Optika01
tag
Sziasztok
Köszönöm az eddigi segítséget, de felmerült egy újabb jelentkező.
Asus Memo Pad 10 (ME102) [link] vs Wayteq xTAB 100qcr [link]
( a Lenovo már kiesett a véleményetek alapján)
Az Asus lenne 6e Ft-al drágább.
A kijelző, a RAM a Wayteq felé billentené a mérleget, de a korábbi Wayteq tapasztalatom lehangol.
Igazán net és film a lényeg, játék minimális lenne.
Nem tudok dönteni, tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm a gyors segítséget.
üdv: -
Vanos
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Galaxy Tab 2 7.0-s tábla gépem, aminek a töltőjét pár hete a 2 éves fiam sikeresen eltüntette. Vártam hogy előkerül, de nem...
Érdeklődnék, hogy a Samsung táblagépek csatlakozása egyforma-e.
Ha nem melyik az a típus amelyiknek a csatija megegyezik a Tab2 7.0-séval? Esetleg van ennek a csatinak valamilyen azonosítószáma, ami egyértelmű beazonosítja?Micro USB-s Samu töltőm van, USB csatim/kábelem is van rogyásig. Valamilyen átalakítót beszereznék.
Köszi!
-
válasz
WestBam #46560 üzenetére
A 100USD beszűkíti a kereteket. A Pipo S1 (mind a két, mind a négy magos változat) jó készülék, az Allfine Fine 7 is egy egész jó készülék általános célra. A Pipo RK3188-asa persze erősebb a 7029-esnél, de az említett felhasználási területen nem tudok olyan dologra gondolni, aminek ne felelne meg.
Négymagos prociban a sorrend nagyjából RK3188 - A31 - MTK 83xx - 7029Viszont ebben az árkategóriában én inkább vennék itthon egy két magos gépet hazai garanciával. Nincs szükség a négy magra a leírt dolgokhoz, de ez a kategória az, ahol gyakoribb a meghibásodás és egy visszapostázás is 2,6-4k között van súlytól függően.
-
WestBam
senior tag
válasz
fateless #46559 üzenetére
Szia!
Próbáltm úgy kérdezni, hogy benne legyen minden, szóval olcsó legyen, 100$ körül, 7" és általános felhasználásra de azért fussanak játékok is rajta. Filmet azt tuti nem fogok nézni 7"-on, fórumozás menjen rajta, weblapokat megnyissa olvasgatáshoz, gyerekeknek fussanak rajta a játékok. Kb. ennyi a kritérium, ramban szerintem elég lesz 1 gb is de prociban ragaszkodnék valami izmosabbhoz, felbontása nem kell retinának lennie, egy olcsó de normálisabb tabot szeretnék onnan.
Köszi a segítséget! -
WestBam
senior tag
válasz
fateless #46557 üzenetére
Szia!
Nem csak a pipo, igazából bármely márka amire azt mondjátok, hogy ez jó cucc nekem megfelel, leginkább a procik közti különbséget nem vágom, ezért is kérdeztem rá, hogy esetleg valami oldalt tudtok-e ezek összemérésére.
Ezt a boltot ismerem, ezért rendelnék innen, posta ingyenes mindenre.
Minőségre jó cuccok? És ha már többet is vettél akkor esetleg valami statisztikád van, hogy mennyi hibás volt köztük? -
válasz
WestBam #46555 üzenetére
Gondolom nem csak a Pipo tableteket nézted, de ha olyan érdekel, akkor a saját boltjából többnyire jó pár ezressel olcsóbban lehet megvenni (ha jól emlékszem, 17USD a postaköltség légiposta esetén). Eddig egy kivételével minden Pipo tabletet innen rendeltem inkább...
-
karakpecze21
senior tag
válasz
karakpecze21 #46554 üzenetére
Közben magához tért a szerkezet.Most működik.Valószínűleg a játék fagyott le ilyen csúnyán és vele a stabil android rendszer.
Csak azt nem értem miért nem csinálják a tabok javarészénél kivehetőre az akkut mint egy telónál..... -
WestBam
senior tag
Sziasztok!
Erről az oldalról szeretnék egy 4 magos tabletet rendelni. Kérdésem, hogy Ti melyik olcsó tabot ajánlanátok, esetleg valami oldalt tudtok-e ajánlani ahol a tabletekbe épített procikat össze tudom hasonlítani.
Köszönöm előre is! -
karakpecze21
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapja (október) vettem újonnan feleségemnek egy Lenovo Ideatab a1000 készüléket, ami a mai napig frankón működött is.
Ma asszonypajtás játszott rajta és egyszer csak megfagyott a tab és elsötétült a kijelző is.Bekapcsolni nem lehet.Ha töltőre teszem akkor sem kapcsol be, csak a háttér megvilágítás kapcsol be, de a kijelző akkor is fekete.Sajnos az akumlátort nem lehet kivenni.legalább is garanciavesztés nélkül.
Gondolom hátha tud itt valaki valamit, amit érdemes még kipróbálni, mielőtt visszaviszem. -
ferob
őstag
Sziasztok,
Érdekelne, hogy jelenleg, ha egy áron be tudnám szerezni az Asus MeMO Pad Smart 10 (ME301T) és MeMO Pad 10 (ME102A) tabletet, akkor melyik a jobb vétel?
Esetleg, ha valakinek van saját tapasztalata is velük kapcsolatban (főleg az ME102A-val, mert arról nem sok véleményt találni), akkor azt szívesen olvasnám.A másik kérdés, hogy vajon a magasságbeli különbség mennyire teszi használhatatlanná az ME301T-hez való Asus Folio Key billentyűzet tokot a 6 milliméterrel alacsonyabb ME102A-val?
-
LámaZ
addikt
Gondolkodom, így éjnek éjjelén...
A napokban leejtettem a nagyobbik tabletem a szőnyegre, azóta elment hangja.
Tehát szét kellene szedni, megjavítani, de nem nagyon foglalkozik ezzel senki.
Pedig most töméntelen tabletet, mobiltelefont, gps-t vásárolnak az emberek. Minden ilyen apró sérülés után el fogják őket dobni?
Közben meg sokan sírnak, hogy nincs munka. Most kéne ilyen javító műhelyt alapítani. -
floratm
senior tag
Én majd tavasszal szeretnék tabletet venni, akkor lesz rá szükségem de már egy ideje nézegetem mifélék vannak. Az LG gpad méretbe és fölbontásba lenne megfelelő de kicsit sokallom azért.. hátha meglehetne oldani olcsóbban....
A 8 col környéke a legszimpatikusabb, és a kijelző felbontása az elsődleges szempont 1000x1000 fölött, az se baj ha 1 giga rammal...Láttam néhányat ami meg is felelne pl a Pipo és társai. A használt dolgoktol sem idegenkedek, itthoni vagy esetleg Eu-s forrást tudna valaki ajánlani? Kinábol rendelésröl már lemondtam
-
akos727
senior tag
Nexus 7 2012 (hasznalt) vagy Concorde Tab Slim?
Felhasználás átlagos lenne, net, youtube, skype, stb...
Vagy egyéb jó ajánlat van esetleg 40 max 50 ezer forintért?
Köszi! -
KisBundi
őstag
Sziasztok! Tabletet szeretnék venni.
Feltételek:
-7"
-HD felbontás 1280x800
-1 GB Ram
ajánlott de nem feltétel:
-quad core
-3GÁrban körübelül 25 ezerért és külföldről szeretném.
Ennyiért mi a legjobb vétel szerintetek?
-
mexel
veterán
válasz
vagamo #46543 üzenetére
A boltban csinálj egy google fiókot a készüléken mielőtt megveszed ( nekem van egy ilyen próbálós fiókom) , és tölts le a marketról valami pixel tester progit. Én ezt csináltam amikor vettem 2 db-ot. Megmondtam, hogy szeretném kipróbálni vásárlás előtt, de ha pixelhibás nem viszem el. Beleegyeztek. Egyébként ilyen felbontásnál nagyon-nagyon kell nézned hogy észrevedd
-
vagamo
őstag
Androidosos tabletben gyárilag létezik olyan tesztelő alkalmazás amivel a pixeleket lehet ellenőrizni, megvétel elött? Lg Pad G 8.3
-
scream
veterán
válasz
vation #46538 üzenetére
A már megírt hszeket tudod szerkeszteni 5 percen belül, kérlek a jövőre vonatkozóan használd, ne írj mindig újat.
A külföld mit takar? EU-t vagy USA-t? (Csak mert elvileg az USA-ból hozott Nexus-t nem tudod beregelni innen az EU-ból az Asus garira)
Ha jól tudom, akkor a kijelzője van, hogy feljon, a ragasztás vagy vaéami ilyesmi meggyengül illetve rosszul érzékeli az érintéseket a kijelző. Ezeket olvastam, hogy ezek szoktak jellegzetes hibák lenni.
-
vation
tag
SOS Help
Holnap megnézek, egy Nexus-t és kíváncsi lennék mit kéne megnéznem rajta vásárlás előtt.
Van ezeknek valami típus hibájuk?Thx
-
-
tjb007
nagyúr
8 hüvelykes 3G-s tablet maximum 50e forintért ? Újonnan olyan modell, amit meg is szabad vásárolni ennyiért nincsen. 60e forintért már lenne ilyen (Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 3G), de az már jócskán a megadott maximumon felül van.
(#46526) this is life
Érdemes, de csak akkor, ha van olyan dolog, amire nem elég a P5110 teljesítménye, illetve ha van valami olyan, amit hiányolsz belőle, de az ME102A-ban megvan.
(#46527) size
Pénzben kifejezve az olcsó kategória ?
-
mike1334
veterán
Sziasztok, kb 40 nm2es lakásba Scientific Atlanta EPC 2203 modem mellé milyen wifis router ajánlotok? Ezeket néztem ki:
TP-Link TL-WR74ND
Asus RT-N10ECO
D-Link GO-R-N150Egy Nexus 10et, egy Huawei Y200at és egy laptopot kellene kiszolgálnia, általában egyszerre a háromból kettőt
Azért itt kérdezem, mert elég sokszor volt téma, hogy melyik routert érdemes venni, és hátha vki találkozott már ilyen modemmel
Jah más megoldás is érdekel 6000ft körüli árig.
Köszönöm szépen!
-
size
tag
Segítség kellene.
Gyereknek vennék TAB-ot.
Egyszerübb játékok lennének rajta futtatva.
7 coll elég. 1GB ram meg dual core gondolom minimum már.
Mit ajánlotok olcsó árkategória? -
-
Wikoo
aktív tag
Üdv
Erre vki?
Egyre sürgősebb lenne a vásárlás. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
laszlohu #46516 üzenetére
A Nexus készülékek 18 hónap Google frissítési támogatást élveznek.
Az Acer mit frissített az elmúlt fél évben az A1-en? Van már rá legalább 4.2.2? Ha van is, mikor lesz rá 4.4.2? Mert hogy ugyebár semmilyen frissítési terv nincs kiadva. Az új, 1,5 hete bemutatott A1-830 is csak Android 4.2.2-t futtat. Tehát azért supportról kevésbé beszélnék.Minőség. Itt is lehet ám találni eltéréseket bőven. A kijelző borítás Corning Fit Glass a Nexus 7-en, míg az Aceren csak műanyag és ez érződik is.
-
Prien
addikt
A Galaxy Tab 3 8.0 LTE Exynos 4212 mennyivel erősebb,mint a 4210-es,ami az SGS 2-ben van?
-
gabag28
tag
Pár nap gondolkodás és élőben való megtekintés után kettőre szűkítettem le a pereferált tableteket.
Ipad mini 1 wifi 80 ezerért illetve Galaxy Tab 8" 3G amit 85-90 ezer körül is találtam.
Megtapogatva, kipróbálva a mini jönne be. Gyorsabbnak, precízebbnek tűnt mint a Galaxy tab, gyorsabban nyitotta meg a weboldalt, könnyebben ment a görgetés nagyítás. Elvileg mindkettő mögött ugyanaz a wifi volt. Hátránya a Galaxy Tab-al szemben: ezen az áron nincs benne mobilnet így kell mellé a telefonom is. Illetve van egy dolog amit nem tudok mert soha nem használtam még IOS-t. Azt olvastam, hogy másolás csak iTunes-on keresztül. Ezt elfogadom. Viszont ezen is fogom tudni a doksikat tematikus fáljstruktúrában kezeleni? Gondolok itt arra, hogy most tematikus mappákban vannak egy-egy projekt anyagai. Ezek szkennelt doksik valamilyen képformátumban, kalkulációk (xls, xlsx), ajánlatok, szerződések (pdf, doc, docx) egyéb kiegészítő feljegyzések (txt). Elég ha csak olvasni tudom ezeket, viszont fontos lenne, hogy ugyanabban a folder struktúrában lássam mint ahogy a PC-n is csoportosítva vannak. Andoid alatt megy, azt kipróbáltam. Működik ez IOS alatt is? -
vation
tag
Ok, akkor Nexus 7, köszönöm.
Jobban is tetszik, Acer az sd kártya miatt élvezett előnyt csak nálam, de amúgy semmi több -
válasz
laszlohu #46516 üzenetére
A nexus 7 referencia tab, arra tuti lesz kesobb is frissites ,lasd pl kitkat de sanszos a kovetkezo droid verziora is, nagy meretu felhasznaloi kozosseg ennek okan cm es egyebb custom romok. A minoseggel sincs nagy baj, az elso szeriasoknaal volt gond a kijelzovel. Ha 7 colban gondolkodnek akkor csak is nexus a jo dontes. Bocs a bele vauert...
-
-
tjb007
nagyúr
Ismét lehet kuponozni a Extreme Digitalnál, vagy egy-két tabletre is kedvezmény: [link]
-
attila199207
tag
Sziasztok egyetemhez szeretnék venni tabletet, hogy ne keljen a laptopot hurcolászni.
Családban van 7" illetve 9,7" nekem az utóbbi tetszik jobban. Kis netezésre főleg pdf, word olvasásra kellene.
Mindenképp újat szeretnék rendelni.
Keret 60 ezer forint. Szemeztem a Wayteq 100qcr-rel de nyitott vagyok bármire ami gyors és sokáig kibírja töltő nélkül. Vagy esetleg rendeljek inkább külföldről?
Szeretném ha lenne benne 1-2GB ram és 4 magos cpu, 3G és GPS-re nincs szükségem
köszönöm a válaszokat -
vation
tag
Sziasztok,
Tesztek alapján nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb.
Nexus 7 vagy Acer Iconia?
Mindkét esetben használtról lenne szó, és szinte egy árban vannak.
Szinte csak netezésre lenne, néha egy-egy film.Köszi
-
tjb007
nagyúr
válasz
l.skywalker #46507 üzenetére
ASUS
-
tjb007
nagyúr
válasz
l.skywalker #46505 üzenetére
Ennyire szegényes ott a felhozatal ?
Na mindegy, ami nem ajánlott azt áthúztam.60ezres kategória:
WAYTEQ xTAB-100QCR 9,7"AKAI TAB-9897 Quad Core 9,7"
ACER A1-810 8"50ezerért:
Ausus Memo Pad HD 7" (ez az egyik amelyik versenyben van nálam)Samsung Galaxy Tab 3 7" (ezt csak a márka miatt raktam be, de fogalmam sincs, hogy jó-e)
ConCorde Tab SLIMWhite ~8" (ez csak külsőre tetszett)40ezer körüliek:
ConCorde Kronos Tab Wifi+3G+GPS 7" (nem ismerem)Navon Raptor 8 8" (ilyet nem mernék venni)AKAI TAB-1088 Dual Core 10.1" (nem ismerem)ACER Iconia B1-710 7" (nem ismerem)Lenovo IdeaTab A1000 7" (nem ismerem)
WAYTEQ xTAB.79QCI 7,9" (eddig ez a favorit, jó kritikát kapott)BEEX Mini Bee Quad Core 7,85" (életemben nem hallottam róla)MYAUDIO 816QC 8" (valahogy nagyon tartózkodok ettől a márkától, vagy nem kéne?)
PRESTIGO MultiPad 8.0 Pro Duo 8" (semmi infót nem találtam)30ezresek:
WAYTEQ xTAB-700QCI Quad Core 7"BEEX S4 Quad Core 7"Az ASUS MeMO Pad HD 7 azért lett áthúzva, mert nem OTG-s, a Samsung Galaxy Tab 3 7.0 meg szimplán csak azért, mert nem ér annyit.
-
l.skywalker
titán
Köszi neked is meg Dr. Schulz-nak is, de sajnos ez az opció nem fog nekem összejönni, mert a Media Markt utalványokat nem tudom csak nagy veszteséggel továbbadni. Megpróbálhatom rokonok és barátok között, de nekem ez már túl sok macera, erre sajnos nem lesz elég időm. Továbbá direkte Androidos tabletet szeretnék. Most ugyan elgondolkoztam a Windows-on, de inkább maradok az Android vonalán.
Tehát a kérdésem továbbra is nyitott, ki melyiket ajánlja ITT?
-
Zeki
nagyúr
válasz
l.skywalker #46503 üzenetére
A Toshiba Encore meg a Lenovo miix 2 Karácsony körül volt akcióban, 100-ért volt egy xbox 360 konzollal egy csomagban. Előbb a lenovo, utána a Toshiba.
Szóval akinek nem kell a tablet, jó áron megszerezhető. -
oxox
addikt
válasz
l.skywalker #46500 üzenetére
65k-ért vettem itt ph!n, ezt a kommentet is erről irom. Garancia jegyes, én bontottam ki, be is regisztráltam. Így 2 év gari van rá. Mediamarktban 114k lett volna. Win8al barátkozni kell.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest