Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
afgk2012
tag
-
razorka777
veterán
Adott a dps dream 7 tabletem,ami ugye nem akar bebootolni.Egy emberke a tablet fórumán feldobta nekem a rom mentését dump formájában.
Ezt én hogy varázsolom rá a gépemre,hogy életre keljen?
Gondolom recoveryből,de hogyan?Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
-
Tim82
félisten
válasz Options #26089 üzenetére
Amit leszedtél, az nem véletlenül csak egy nyelvi beállítás a Smart Keyboard Pro apphoz?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
szilchi
őstag
válasz Tenager18 #26090 üzenetére
..Hmm...ez érdekes.Próbálj meg esetleg több játékot,hátha csak az adott játéknál nem megy.Vagy a játékon belül nem kell/lehet kiválasztani az opcióknál,hogy mivel irányítod?
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Options
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem. Nem rég vettem egy, MyAudio Series 7 716R tablet-et (nekem megfelelt, hogy 25 ezerért kapok ilyent - újonnan).
Sikerült beállítanom, hogy magyarul írja ki nekem a szöveget, és a billentyűzete is magyar is legyen.
A Google Play-ről leszedtem a Hungarian for smart keyboard PRO-t, csak nem tudom használni. A beállításoknál is próbáltam, de ott sem ment. Kell valami kiegészítő app hozzá, hogy tudjam használni ezt a virtuális billentyűzetet?
(remélem, hogy jó helyen tettem fel a kérdésemet, mert a MyAudio Series 7 716R fórum szavakra, más találatot nem dobott ki nekem a Google keresője). -
szilchi
őstag
válasz Tenager18 #26086 üzenetére
"Android 3.1+ users can also pair directly on their devices via USB."
Ez alapján nem csak azzal,hanem USB-vel is...Ja hogy már próbáltad.
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Tenager18
senior tag
Wááá...az örület határán vagyok Letöltöttem ezt a progit,ha net nélkül kapcsolom,akkor valami license problémát ir ki,kapcsoljam be a wifit....bekapcsolom,akkor meg nem válaszol.lefagyKegyetlen
-
szilchi
őstag
válasz Tenager18 #26083 üzenetére
Esetleg ez is,de ez fizetős.Sixaxis ControllerDe elötte nézd meg a free verziójával,hogy kompatibilis e vele a géped.
-
Tenager18
senior tag
Valaki nem tud olyan alkalmazást,amivel usb-n keresztül tudom használni a ps3 kontrollert?Eddig csak olyat találtam,amihez bluetooth kell..
-
z0d1AK
nagyúr
válasz spike70 #26075 üzenetére
Igazából hasonló pillanatnyilag nincs.
Mondhatni csak az számít, hogy neked mennyire sürgős, vagy melyik tetszik jobban, mert mind a kettő elég jó. Az árak kb hasonlóak, viszont az ASUS-nak négyszer akkora, nem bővíthető háttértára van, mint a Samsungnak, ami viszont bővíthető.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
spike70
tag
Sziasztok. Egy egyszerű kérdés: Samsung P3100, vagy várjam meg a Nexus 7 32GB 3G-t? Ha tudtok olcsóbban hasonlót az is érdekelne. Igazából csak internetezésre kéne, a 3G fontos.
Köszi. -
nagyúr
válasz szilchi #26069 üzenetére
Ha a megfelelő kernelmodult ("drivert") a megfelelő helyre teszed, akkor nyert ügyed van.
Pl. sikerült megoldanom, hogy egy Alcatel ot918d telefon root-olt gyári rom felismerje az ext2 partíciót (mert az alapból nem tudta).
Ehhez 1 fájl és egy szkript kellett. Tehát nem ördöngösség.
Csak hát ez egy nagyon egyszerű dolog volt.Ezért a hozzáértők valóban ezeket szedik össze, és teszik be a rom-jukba. Ezért is van kereslet a főzött rom-okra.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
szilchi
őstag
válasz AlyArkhon #26067 üzenetére
Néhány dolgot életre tudsz kelteni android alatt is,de ahhoz saját (vagy más által) készített romot kell feltenni a gépre amiben bele van építve az adott eszköz driverje.
-
tjb007
nagyúr
válasz AlyArkhon #26067 üzenetére
Úgy mint például a Windows -nál, hogy letölt, exe elindít és már fent is van nem de megoldható Androidnál is csak épp -a Windows -hoz hasonlítva- sokkal nehezebben és bonyolultabban (konkretizálva, dióhéjban: ismeri kell kell hozzá a Linuxot töviről hegyire,tudni kell fejleszteni/programozni).
[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
Most a NOVA3-at akartam kiprobálni..app telepitése után:
your device is not compatible with this versionYoutubon sokan játszanak vele N70-en,szoval nem értem...
-
AlyArkhon
őstag
pont most adta ide nekem a kollegam az uj tabletjet hogy nezzem mar at miert nem latja az usb tarolot .
Egy otlet neked , van benne olyan beallitas hogy usb csatalkozaskor hiba keresese azt kapcsold ki es olvasni fogja , legalabbis itt ez volt a gond,Mas , lehet ezekre a tabletekre windows t rakni ? es miert nem ismerik fel a webkamerat es egyebk eszkozoket amiket megprobalok csatlakoztatni rajuk . ?
Elore is koszonom ,, !!
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
ALI_G
veterán
Hi!
Ajándékba vásároltam egy kínai tablet-et, 4-es androiddal. Teljesen korrekt darab, de nem érem el usb-n a háttértárát. Ötlet? -
hbala
aktív tag
A Samsung 5,8-as Galaxy Player-ről nem tud valaki valami új infót? Aug. vége óta semmi hír róla.
-
bpmcwap
senior tag
válasz dugesz77 #26010 üzenetére
hm... köszi... mondjuk erre fel se figyeltem.... gondolom ha igy kiemelted akkor az IPS az valami jó dolog....???? És akkor mit szólsz ehhez??? valamiért nerm tudok linket beilleszteni.... http://www.merimobiles.com/aocos-qipad10-dual-core-elite-version-9-7-inch-ips-1024-768-with-android-4-0-4-16gb-dual-camera-hdmi_p/meri6915.htm
300 helyett 189???
Azért úgy látom hogy így karácsony fele 42000ért vannak lehetőségek.... Ez is + a múltkori is:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero-dual-core-a9-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-wifi-ips-product-20750.htmlTúrista vagyok
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Concorde 7015-ről szeretném letörölni a fölösleges programokat. Eleve rootolva van a készülék. Hogy álljak neki?Tisztelet a Gépésznek!
-
mode19
csendes tag
Aurora 2-t vagy ezt a wayteqet vennétek?
Galaxy Tab 2 7.0 (P3110)
-
kovisoft
őstag
Yuandao (Window) N70/N90/N101 tulajoktól kérdezném, hogy gyárilag benne volt-e a magyar nyelv, vagy külön kellett valamit mókolni, hogy rákerüljön? Az N101 nagyon szimpatikus, de fontos lenne a magyar nyelv.
-
b0bcat
addikt
Sziasztok!
Nyár óta van egy Navon Platinum (7) tablet-em, amivel teljesen elégedett vagyok, de most - a fiam unszolására - feltelepítettem az Angry Birds Star Wars-t, de nem indul el a játék. Ennek mi lehet az oka? Lehetne valamilyen beállítással segíteni ezen? (A gyári rendszer van a gépen.)
Köszönöm a segítséget!
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
banderasz77
addikt
válasz banderasz77 #26043 üzenetére
Na szóval töltés után (gondolom) a villogás megszűnt. De sehogy nem kapcsol be.....
Esetleg adni kellene neki egy új romot? Ha igen, hogyan csináljam? Link esetleg? -
Tobika1
senior tag
MYAUDIO projectoros 7" tablet: [link]
hardverileg jó kis kütyüket csinálnak, csak jó lenne már ha szoftveresen is fejlődnének...
-
-
Tenager18
senior tag
válasz dragon1993 #26045 üzenetére
-
Tenager18
senior tag
Yuandao N70-hez gyári romokat csak innen lehet leszedni?Szinte kilobájtal jön,miközben jó a netem,torrent 2,5-3Mb-el hasít
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Van itt valakinek N70-ese?
Alap töltéssel lemerült.
Azóta nem kapcsol be, persze, mert le van merülve.
De töltőre téve sem kapcsol be, csak villog rajta az N70 logo. Most akkor tölti, csak várni kell vele?Üdv.
-
hbala
aktív tag
Sajnos igen. Én is belefutottam, pedig már nem az első szériás volt. Cseheknél javították(papíron) az Asusnál, de szinte ugyanúgy kaptam vissza, plusz még a mozgós oldalán hullámzott is a képe. Bonuszként még teljesen le is formázták. Most majd vajon hogy kapom vissza?
-
jom
csendes tag
válasz Exploratory #25162 üzenetére
Sziasztok!
Freelander PD10 3G tabletnél találkozott valaki olyannal, hogy az első kamera funkció eltűnt, nem találom sehol, lehet hogy valami frissítés miatt, nem tudom, de az eredeti kamera program és a skype sem látja már. Mi lehet a gond??? -
dragon1993
őstag
Sziasztok ma néztem a Tracking Number-t.
A posta.hu oldalán.Már háromszor kiírta, hogy célországba elküldve , ez miért van összevárják az mo-ra jövő csomagokat ?
2012.11.07
11:49
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2012.11.07
13:56
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.11.07
22:09
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.11.08
22:08
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Myaudio S9 916DCC hez való képernyő védő fóliát keresek. Ki mit használ erre a gépre és hol lehet kapni?
köszi -
erzol
őstag
válasz razorka777 #26026 üzenetére
Én is így jártam a DPS Dream 7-el.
Nekem nem romlott el, egyszerűen nem hozta a minimum elvárást sem amit szerettem volna. Gyorsan eladtam és váltottam Samsung tab2 7.0-ra.
Na ezt még nem kaptam meg, de mikor kipróbáltam ég és föld volt a különbség!
Így kell működnie egy tabletnek minimum... -
spiritex
veterán
válasz razorka777 #26026 üzenetére
Figyu, nekem harmadikra sikerült olyat vennem, ami minden tekintetben tökéles teljesítményt nyújt, és ráadásul 27e-ért. Igaz, nem itthonról. Először volt egy Navon-om, nagy hiba volt, mert fagyott, és mivel support = 0 kilőve. Utána vettem egy WayteQ 70w-t, ami kicsit lassabb volt a felbontás miatt, de sokkal szebb volt a kijelzője, de sajnos porosodott a kijelző. Most a harmadik gépem a Crystal, ami Nexus7 teljesítményt és élményt ad kevesebb, de számomra felesleges funkcióval. Végre hátradőlhetek, és elkezdhetem használni és élvezni, és nem a bug-okkal meg rom-okkal bajlódni!
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
perge666
veterán
Gondolkodóba estem hogy megpótolom 10k-val,és egy kategóriával jobb gépet veszek
Még jó hogy készlethiány van,meg a srác se írta még meg a tesztet a Concorde One Tab-járól,amit meg vennék tőle.Így legalább van időm gondolkozni,nézelődni! -
tvamos
nagyúr
válasz vertigojames #26017 üzenetére
En az ebay-en veszem a "kacatot", tabletet meg a boltban.
(Csak hozzak mar a Nexus-om! Tiszta frusztralt vagyok. Pedig 14-re igertek, es meg csak 10. van...)"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
spiritex
veterán
válasz Tenager18 #26023 üzenetére
Bocsi félrement.
#26022) razorka777
"Tisztában vagyok vele,hogy ebben az árkategóriában az ember ne várjon többet,na de mégis."Természetesen csak akkor igaz ez, ha országon belül gondolkodik és vásárol az ember.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Tenager18
senior tag
Végre sikerült egy játékot telepítenem(NFS Hot Pursuit),elindítom,minden happy,,erre jön a feketeleves!Szó szerint:fekete és fehér minden...az út nem látszik....ez mitől lehet?GPU kompatibilitási problem?Van rá megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
válasz perge666 #26020 üzenetére
A legnagyobb hátránya szerintem a support hiánya.Azt nem tudom,hogy a hasonló árkategóriás taboknak milyen,de ennek gyakorlatilag nulla.
miért nincs honlapja például?
Nekem lassúnak tűnik,lehet csak azért mert mobilon megszoktam az ICS gyorsaságát.
Ha nekem már három app futott a háttérben már nagyon belassult a cuccos.
Tisztában vagyok vele,hogy ebben az árkategóriában az ember ne várjon többet,na de mégis.
Most ott tartok,hogy kellene egy recoveryből flashelhető gyári rom,mert az android feliratnál megadta magát,de sajnos sehol nem találok semmit,úgyhogy visszaviszem gariba,hátha tudnak vele kezdeni valamit.
Egyetlen pozitívumot tudok felhozni,mégpedig azt,hogy alapból root jogot kapunk a tábla felett.
Azt hiszem elkezdek gyűjteni egy nexus 7-re.
Egy szó,mint száz,ebben az árkategóriában nagy csalódás,senkinek nem ajánlom.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
perge666
veterán
válasz razorka777 #26019 üzenetére
Lehet van aki a Concorde-ra mondja ezt.
Tesztben olvastam hogy ez a 2 gép a kategóriája legjobbja.
Persze nem felső kategóriás,meg sajnos nem is közép.....
Így ziccerek történhetnek.
Amúgy kiváncsivá tettél,légyszives mondd már el a véleményed vagy a tapasztalatodat,hogy más is szembesüljön vele -
vertigojames
tag
válasz tvamos #26007 üzenetére
Igen, egy piactér, ahol az árusok minősítve vannak. Csak sok pozitív minősítéssel rendelkező eladótól vegyél. Viszont aggódni nem kell, mert van "buyers protection", ami szerint a pénzed az aliexpressnél parkol addig, amíg vissza nem igazolod feléjük, hogy megkaptad a terméket, és minden rendben. Sőt! Ha 60 napig ülne a kereskedő a rendeléseden, akkor a pénzed dupláját kapod vissza... én már jó ideje az aliexpressen keresztül rendelek, és eddig minden rendben volt.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Cimborám egy tabletet venne a barátnőjének olyan 20-30K-t szánna rá. Első körben szétnéztem az Extreme Digital kínálatában.
Ti melyiket választanátok ezek közül, ami 20-30 között van?
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
-
dugesz77
őstag
válasz bpmcwap #26004 üzenetére
Teljesen komoly. De csak most hétvégén van akcióban. Arra azért érdemes figyelni,hogy ez nem az IPS verzió. Legalább is nem írják sehol,hogy az lenne. Az IPS változat most is 215$.
A merimobiles az egyik legmegbízhatóbb webshop külföldi szavazatok alapján.Picit talán drágább mint a többi de ami nincs raktáron azt nem is árulják és nem hitegetnek mint egy pár másik oldal. Gyors korrekt postázás, emailre eddig 10 percen belül mindig válaszoltak. -
didros
senior tag
Miért van az, hogy a mobilra optimalizált oldalak betűméretét nem lehet megváltoztatni (tördelve!) egyik böngészőben sem? Annyira szeretném, ha az m.index.hu, m.portfolio.hu és pár másik oldal alapértelmezetten kb. 120%-os nagyításban és tördelve jelenne meg, de egyszerűen nem tudom megoldani... Miért van ez, és mi a megoldás? Előre is köszönöm a segítséget! 7" 1024x600
-
tvamos
nagyúr
En tuti a Samsung Note II 10.1-et valasztanam. Kiptobaltam, es alig birtam otthagyni. (Volt a szamlamon eleg penz ra, nade akkor is... nekem max. 8".)
Tegnap elhajtottam a munkatarsam is kiprobalni... egybol el is felejtette az iPad3-at amit elotte akart!
Az a cerka hozza.... atom kiralysag!Ez azert eleg kemeny!
ConCorde tab PLAY 16GB
" kiválthatja a játékkonzolokat"
Kivancsi vagyok a grafikara... meg hogy mikor jon ra ki a Forza 5! Mondjuk az Aurorara nem talaltam olyan szimulatort, ami alulrol kozelitette a minimalis igenyeim.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
bpmcwap
senior tag
válasz dugesz77 #25995 üzenetére
Ez most komoly???? Nem valami kamu????RK3066 dual 1,6 Ghz, 1Gb DDr3 ram, 8gb flash, 4x mali 400 mp, JB 411 Android, 9,7es 2mp cam elől hátul??? Mondjuk a batterít nem látom mekkora de ez azért elég erőss hardver eddig.... 170dollárért?????? hol a cumi????????
Túrista vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Kindle PaperWhite 1 WiFi ebook, e-book olvasó világítással eladó.
- Kindle Basic 2 (2016) 8th ebook, e-book olvasó eladó
- Amazon Kindle 4 D01100 ebook, e-book, könyvolvasó eladó olcsón
- Amazon Kindle 3 D00901 Wifi 3G ebook, e-book olvasó világítással
- Apple Ipad 9., Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, 10.2'' Retina ( eSim ) + Pencil + gyári billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest