- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisocsi
tag
Sziasztok!
A linken lévő gépről és a boltról tudtok valamit? [link] Nem rossz specifikáció csak a postaköltség sok 1 kicsit(8 159FT).
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Tegnap érdeklődtem itt 7 de komolyabb tablet árrakról amely nagyábpl hozza a nexus szinvolnalt sajnos 40-50 sem tudtok ajánlani.Igy kénytelen vagyok elmenni 70 ezerig.Nem kell a 3G modem de a isp panel és a 1200×800 az legyen a minimum a bluetooth,plusz a 2 év gari és androidból minimum 4.1.2 az elvárásom.Vagy ilyen összegnél már érdemes a Nexuson elgondolkodni? -
Tim82
félisten
Sziasztok!
Szerintetek megéri cserélni egy Samsung Galaxy Tab P1000-et (16 GB, T-függő, + 16 GB micro SD) egy HP Touchpad 32 GB-ra? A P1000 kezd lassan kevés lenni, májusban lesz helyette majd egy iPad Mini Wifi + 4G a T-től a tervek szerint, viszont addig is/amellé szeretnék egy 4:3-os, IPS kijelzős tabletet. 32 GB belső háttértár nekem bőven elég (most is elférek egy 16 GB-os micro SD-n + Dropbox), a Touchpad hardveresen még mindig elég jó (1 GB RAM, két mag, Adreno 220), valamint eleve tud WebOS / CM 9 vagy 10 dual boot-ot. (A WebOS nekem egyáltalán nem hátrány amúgy - szeretem azt a OS-t, de jó, hogy van teljes értékű CM is, nem vesznek el az Android-on eddig megvett app-jaim sem így.)
Mivel főleg olvasásra (ebook és e-képregény egyaránt) és böngészésre használnám, a 4:3 nekem sokkal jobb, mint a 16:10 vagy 16:9. (Annak idején 2011 első felében kb. a Tab volt megfizethető és értelmes alternatíva az iPad mellett, így a 16:9 ellenére ezt vettem, és a fenti kompromisszummal együtt jól szolgált mostanáig.)
Elvileg nekem kellene ráfizetnem a Tab-omra még 8000 Ft-ot. Az enyém megvannak a tartozékok, doboz, még másfél hónapig garanciális. A Touchpad-hoz csak töltő van, de elvileg karcmentes állapotú.
Köszi előre is.
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Egy kérdésem lenne, és ebben kérnék tőletek segítséget:
Adott egy feladat, mely szerint egy szerelő kitölt egy word dokumentumot, és ezt alá kell iratnia a háziakkal. Mivel nem tud magával hordani egy nyomtatót, és a kitöltendő adatok előzetesen többnyire nem állnak rendelkezésre, ezért az alábbi módon oldanák meg: adott eszközön kitöltik a dokumentumot, majd az érintőképernyőn az érintett ügyfél aláírja, és azt a dokumentumot elmentik. Később ezt a fájlt kinyomtatják, és szétküldik az aláírt dokumentumokat a megfelelő helyekre.
Az aláírás elvileg megfelel így, azaz nem kell, hogy "eredeti" legyen a nyomtatáson, de mindenképpen alá kell íratni az ügyféllel.Engem kértek fel, hogy javasoljak hozzá eszközt.
Azt gondolom, hogy egy Tablet erre alkalmasnak kellene, hogy legyen, értem ez alatt. hogy kitöltik a word fájlt (lehet bármilyne más, amihez van free Androidos progi) és azon belül egy ablakban aláírást is el lehetne menteni.
Szerintetek ez így megoldható? Milyen ceruza kellene hozzá, hogy ez működjön?Mindenképpen valamilyen 9-10 colos gép lenne, kisebbett nem akarnak.
Első körben egy érintőképernyős notebook volt az elképzelés, de azok eléggé drágák, és szerintem meg lehetne oldani ezt egy Tablettel, fele/negyede annyiból is.
Előre is köszönöm ha valaki segíteni tudna!
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok,
erről tudtok valamit?
Épp akciós, sógor érdeklődött, de nem találok semmi értelmes infót neten róla.
-
baratka87
tag
Én meg lemaradtam a 70dci-ről, tegnap este még 30ezer volt a médiamarktban, ma már 35.....na mind1, megvárom mi lesz a concorde tab speedről a vélemény.
-
Dyde
aktív tag
válasz
RunTimeError #34091 üzenetére
-
Dyde
aktív tag
válasz
RunTimeError #34089 üzenetére
Majd egy beszámolót tudnál róla írni?
-
RunTimeError
tag
Megrendeltem a ConCorde tab Speed-et az ED-tól, remélem minél hamarabb megérkezik
Elvileg pénteken már megjött a szállítmány, és ma küldik szét a raktárakba -
cekkk
veterán
Sziasztok!
szeretném megkérdezni, hogy melyik márka az amelyik kintről ajánlott vétel? Normális minőség jó akku(hosszú használati idő, és nem megy tönkre 3 hónap alatt), a wifi működjön, ne dobálja el a jelet.
Van most valami jó vétel, vagy ami kintről jön és olcsó az még mindig rossz minőség? -
gonger
senior tag
Én is így gondolom, de az egyik eladó egy boltban azt fejtegette, hogy nem feltétlen kell külső tápos usb hub, mert van olyan otg kábel, amin van tápcsatlakozó és ha közben rádugom a tab töltőjét, akkor az ad tápot a külső USB-s vinyónak is (???).persze kipróbálni nem tudtuk.
-
gonger
senior tag
válasz
csibe1 #34081 üzenetére
A Prestigio Pro Duo-val meg tudom azt csinálni, hogy OTG kábelen egy USB elosztóval külső vinyót és egy kártyaolvasót csatlakoztatok(közben a tab-ot tápra teszem) és a kártyaolvasóban lévő kártyáról fájlokat másolok a külső vinyóra?
Illetve van olyan képnézegető app, amivel slideshowt tudok vetíteni, egyszerű szép és időzíthető áttűnésekkel hdmi-n keresztül egy TV-re kötve? -
-
qwertly
addikt
válasz
this is life #34072 üzenetére
Szia!
Nem akarok egy Nexust venni az jó lenne csak az 70 ezer körül van max 50ezerért már kaphatok egy olyan típust amely nagyjából Nexus paraméterekkel rendelkezik?De jelentősen olcsóbb és van rajta sd kártya bővítő hely. -
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Tabletet keresek főként ebook olvasásra ezért isp paneles és a 1200×800 felbontás a minimális követelmény.Legyen rajta bluetooth, hdmi, dual core processzor 1GB memória és minimum az androidbol 4.1.2 verzió legyen fent.A gari 2 év legyen és max 40ezer forint körül ár,van egyért ilyen tablet? -
válasz
kisocsi #34068 üzenetére
A hardver birni fogja a jatekot amit emlitesz ,esetleg a gond azzal lesz hogy gameloftos ,es ahogy olvasom eleg heklektikus hogy min indul el es min nem pl s3 on se indul,de htc one x rol is irtak ilyet illet sony ray,de pl a sony playen megy. A modecom nagyon szimpi,de meg kene infot gyujteni ,nem csak teszteloi hanem felhasznaloi oldalrol is,es ha ott minden klappol akkor rossz valasztas nem lehet. A gorilla nagy jo pont,a gps meg az olcso tabletekben ritka mint a feher hollo,az mtk sockal szereltekben van gps....
-
kisocsi
tag
válasz
this is life #34003 üzenetére
Szerintem megpróbálom a ModeCom Tablet 10,1'' - FreeTab 1002 IPS X2 + BT Billentyűzet szerkezetet. Lengyel oldalon olvastam 2 tesztet(gugli fordítóval),és nem írtak rosszat róla. A GPS és a fényérzékelő hiányát hozták fel negatívumként. Nem tudom hogy a többi márkánál hogy van,de a Modecomnál gorilla üveg van a kijelző fölött. Szerintem ez óriási előny,főleg 1 gyerkőc esetében.
A Modern Combat 3-4,vagy más komolyabb játékok mennek normálisan ezen a hardveren? -
Hat alapdolgokra az 1 magosok is elmennek,de akkor legalabb 1 giga memoria legyen benne,ahol elojon a gyengebb hardver az a web,pontosabban a flash animaciok,youtube webrol es ilyesmik,meg kevesbe gordulekeny a rendszer. Nekem 2 magos van ,de hogy oszinte legyek valahogy nem nagyon kene 1 magos,igaz en a neten sokat logok,ha szukseges a flash is fusson korrektul de ez egy mas lap. Ha a ghoo nem ips akkor felejtos,mert a szemed kifolyik napfenynel,illetve forgatni se mindig jo mert a tn csak szembol jo tobbnyire,ha van lehetoseged nezd meg oket egymas mellett es ugy konyebb donteni mint vakon.
-
Dyde
aktív tag
válasz
this is life #34064 üzenetére
Várok amúgy. Gondolkoztam nagyon a Ghoo 7000sen is mivel csak 18k és nekem csak olvasásra+net/fb+filnézésre kéne. Játszani nem akarok rajta. Ez meg ugye mármajdnem a duplája árban, cserébe viszont IPS+2mag. Nem tudom elég lenne-e a ghoo
-
Elvileg az is a wayteq ,prestigio ara korul lesz majd emlekeim szerint,de a cc se mindig nyero cuccokat ad el,ha be is indul a forgalmazas legyel turelmes hogy ne te legyel beta teszteloje a concordnak. Amugy a dontesnel az legyen a szempont mi a fontos 7 colon a prestigio felbontasa is untig eleg,hdmi-t kihasznalnad ? Amugy a leglenyegesebb a magasabb uzemido,azt valaszd majd amelyik a leg problema mentesebb es amelyik tovabb birja egy toltessel. En is gyengebb gepet vettem hardveresen,de uzemidoben verhetetlent es ez boven karpotol. Mert hiaba az erosebb vas,vagy nagyobb felbontas ha hasznalni nem tudja az ember mert lemerult...
-
violentSt
tag
válasz
baratka87 #34059 üzenetére
2 ezressel dragabb a pro hozzateszem kapsz hozza meg egy igenyes tokot is (szvsz ugy is kell ergo az kompenzalja az arat)
Uzemidoben max 1 oraval bir tobbet a pro (ha bir) nekem 4-4,5 ot bir
A concorde speed elviekben mindket gep elonyeit tartalmazza, ha tudsz varni az ara 35 asszem edigitalba le tudod checkolni -
tjb007
nagyúr
válasz
baratka87 #34059 üzenetére
"Vajon mennyivel gyengébb az üzemidő a 70dci-nek?"
A 70dci kb. 3-4 órát bír, persze ez beállításfüggő (fényerő, Wi-Fi on/off, CPU governor stb.).
"Meg ezeknek cserélhető az akksi?"
Otthoni körülmények között ? Természetesen!
Ha sikerül úgy megbontanod a házat, hogy nem okozol semmiféle sérülést, és sikerül valahonnan akkumulátort os szerezned bele akkor minden további nélkül.Az iróniát félretéve, a szervizben bármikor kicserélik neked garancia időn túl is egy "kevéske" kis pénzért cserébe.
-
baratka87
tag
válasz
finecsa #34047 üzenetére
Hát elolvastam a tesztet és nem tudok dönteni:
Wayteq pro: jobb felbontás.olcsóbb ár, megfelelő teljesítmény.
kontra: nincs hdmi, üzemidő rosszabb mint a pro duo,1év garPro duo pro: van hdmi, jobb üzemidő,2 év gar
kontra: rosszabb felbontás, drágább mint a 70dciNem tudok dönteni
A prohardveres teszten van mindkettőről videó és látható a felbontás közti különbség....viszont üzemidőben és feltöltés idejében rosszabb a 70dci, igaz van rá 4.2.2....
Várható mostanság valami vérvonal frissítés? Mert akkor várok 1 hónapot....
A hdmi hiányán túltenném magam, mert van itthon egy android tvm (mk808). Vajon mennyivel gyengébb az üzemidő a 70dci-nek? Meg ezeknek cserélhető az akksi? Mert laptopot váltanám ki és elég sokat lenne töltőn. -
polar-x
tag
Hali! A WayteQ Xtab100dci-ről nincs még senkinek friss infó a megjelenésről
? Valószínűleg azt veszem meg és kíváncsi lennék már rá...
-
-
Abri
senior tag
Hy all
7" tabletet szeretnék az alábbi igényekkel:
- daul proci
- első-hátsó kamera
- sim kártyát tudjon fogadni a mobilnet miatt, vagy ez annyira nem lényeges?
mondjuk kitudom váltani egy stickes mobilnettel?
- wifitudnátok írni egy pár tipust?
ezen a téren nem vagyok annyira jártas.előre is köszönöm
Kellemes Húsvéti Ünnepeket! -
finecsa
tag
A Wayteq xtab-70dci az MM-ban online vásárlással, ingyenes kiszállítással most 29.999Ft.
-
baratka87
tag
Sziasztok!
Venni szeretnék egy 7"-os táblagépet. Nagyobb részt netezésre, facebookra használnám. Filmezésre utazás közben.
Max 40ezer ft-ot költenék rá. 2mag,1giga ram,ips kijelző, hdmi, az utazás miatt bírjon ki filmezéssel 5 órát nagyjából ( ennyit utazok egy úton általában).
Előre is köszönöm a választ.Üdv!
-
-
violentSt
tag
válasz
gonger #34042 üzenetére
kompromisszum szvsz uzleti szempontból fontos
hisz ha kiadnak egy minden jóval telepakolt hibátlan darabot nem igen fogod egyhamar lecserélni
így viszont valaminek mindig érezheted a hiányát (még ha sosem használtad ki akkor is - én pl a hdmi-hez ragaszkodtam - cseréltem - azóta 1x volt kipróbálva)
és találsz egy plusz érvet amivel ráveszed magad az újjabb cserére
valamint az egyes emberek igényei sem egyformák, én pl, nem fizetnék 100db ezrest ki egy minden featurrel telepakolt kűtyűért, ha úgy sem használom ki (pl. NFC, BT, HDMI, 3000x2000-es felbontás stb)
pláne ha fele annyiért találok a saját igényeimhez mérten megfelelőt...
nyilván ezért próbálnak lefedni minden igényt a kölonboző variánsokkal... -
-
Predator2
addikt
Helló
7"-os tabletből melyik a legolcsóbb ami netezésre és Angry Birds-re alkalmas?
Illetve 7"-os ból melyik a jelenleg best buy?
THX a választ
-
válasz
tablet_elado #34034 üzenetére
Elvileg ez lenne a sencor [link]
-
tablet_elado
csendes tag
Találtam egy ilyen tabletet:
Sencor Element 10.1A paraméterei alapján nekem úgy tűnik, hogy nagyban veri társait, ráadásul meglepően mindössze 51.900 Ft-ba kerül.
10,1" IPS kijelző
1280X800 felbontás
8000 mAh akkumulátor
16 GB memória
HDMI
2 év garanciaEzek mind nagyon jól hangzanak, de valamiért mégsem esik szó sehol erről a táblagépről. (Vajon miért?) Van esetleg valakinek tapasztalata?
Ebben az árfekvésben ezt találtam a legjobbnak/legolcsóbbnak, de mondjuk lehet ezek az ígértesen hangzó számadatok megtévesztenek engem. Ennyiért érdemesebb valami ismertebb márkát beszerezni? És ha igen melyiket?
-
hbala
aktív tag
Myaudio hírek és egy jó akció: [link]
-
peestike
senior tag
válasz
this is life #34030 üzenetére
arra sem csinál semmit
az az érdekes, hogy töltőre dugtam, töltést jelző led világít pirosan, ha egy pillanatra megnyomom az ON gombot, akkor a töltést jelző kis elem a képernyőn megjelenik, mintha tökéletes lenne. de a boot menüt nem tudom előcsalni sehogy. -
-
spileraaa
senior tag
-
peestike
senior tag
sziasztok!
először is bocs, ha rossz helyre írok!
prestigio multipad 8.0 pro duo tablet kapcsán érdeklődnék. androidhoz nem igazán konyítok, most próbálkozom ismerkedni vele.
rögtön problémába is ütköztem
android 4.0. rendeszer van a táblán, most délután indítanám, de csak a bekapcsolás utáni képet hajlandó mutatni, semmi egyéb.
reset gomb után se semmi, on+(volume-) nyomásra semmi, hozzáértőktől kérdezném, hogy esetleg hogyan lehetne életet lehelni bele?
köszönöm szépen előre is!
üdv. -
-
-
z0d1AK
nagyúr
8"-os magas felbontású kínai tableteket felesleges egyelőre várni. Ha az Apple kiadja az iPad Mini második generációját Retina kijelzővel (valószínűleg ősszel), majd utána 1-2 hónapon belül kezdenek csak el szivárogni az arra a kijelzőre épülő kínaiak.
Esetleg a szélesvásznú, nagyobb felbontású panelekre lesz még lehetőség hamarabb, mint a 8"-os 1280×800 pixeles panel, ami a Galaxy Note 8.0-ban is van.
-
kateb
tag
válasz
kisocsi #34015 üzenetére
Modecomból akkor inkább már a 9704-es, szerintem. Persze ha belefér...
Ez már tetszene nekem is: a képaránya 4:3, felbontása ~2000x1500, akksija 7500-as, előlapi kamera 2 mp ( a hátsó 5, de az szvsz felesleges). Kb megvan benne minden, ami nekem kéne. Ha ezt 8 collban is kihoznák...
Van 8-as is, csak az még az 1. generációs ips-el. Jó lenne egymás mellett látni a kettőt, vajon a több, mint 2x-es pixelsűrűség mennyit jelent a gyakorlatban. -
Chaser
legenda
-
.DLL
veterán
Ainol Aurora II vagy Crystal a jobb választás? Csak átfutottam a topikot, még mikor a Crystal megjelent ilyet rebesgettek, hogy ez a tökéletesített Aurora II lesz. Ez mennyire jött be, milyen bugok, gyermekbetegségek szoktak előfordulni?
Ez az MWA kijelző amit a Crystalnál írnak, milyen? IPS szintű képminőséget ad?
Fényerőben melyik modell erősebb? (akinek van tapasztalata vele pls. írja meg)Ezen kívül innen: skrint.hu, illetve innen: androidvasar.hu mennyire érdemes rendelni, vagy akkor már inkább közvetlenül a távolkeletről?
És még egy: Nextbook Premium 7 SE ez elég szimpatikus, de a kijelzője kérdéses. TFT-ből is létezik normális, de nem engedik bekapcsolni a boltban, rendelkezik valaki ilyennel?
Előre is köszi!
-
válasz
kisocsi #34015 üzenetére
1 lenovo ideapad 2109 ami a hatranya az a tn panel,elonye ellenben a tegra3 ,markas gep es nem csak egy brandelt kinai...
2 prestigio multipad ultra duo mert ismertebb,tobben hasznaljak mint az alabbi kettot,a prestigiok a tapasztalatok szerint viszonylag gond mentesek.
3-4modecom 9.7, sencor elements 9.7 modecom es a sencor tabletekrol nem nagyon van info..De ebbol a negyesbol meg ha csak tn paneles is de a lenovot vennem,sot amikor az enyemet csereltem es lett volna az uzletben meg is vettem volna. Mert nagy ceg nem csak neves hanem jo termeke megfelelo supporttal.
-
kateb
tag
válasz
Rocsesz79 #34012 üzenetére
Én is így kezdtem, aztán hasonlóan folytattam is.
Sajnos a lottó ötöst múlt héten nem én nyertem, de szerencsére viszonylag normális munkahelyem van, így kevésbé kellene árérzékenynek lennem tabet kérdésében. Viszont van itthon 3 asztali pc, két laptop, ezért a tablet tényeg csak úri huncutságnak tűnhet és a "pénzügyminiszterem" furcsán néz rám, hogy megint minek egy számítógép, ami ráadásul drága is. Tehát ezért némi időt kell fordítanom az ár-érték arány témakörére is, hogy indokoljam majdan a sok nullát a számla végén.
Legfőképp persze azért kell tablet, mert a munkaköröm a számítógéphez köt, 8 órát ülök előtte, majd hazaérkezvén ismét a pc előtt csücsülök még vagy 3-4 órát. Ez a derekamnak épp elég szokott lenni az agyamnak meg még nem, így fekve folytatnám, de a laptop ehhez már nem jó. Nehéz is, meg a hasamra téve a billentyűzet kezelése sem túl optimális.
Ezt a gondomat látom megoldódni egy tablet képében. Hogy ne kelljen apróbetűst olvasni a kis kijezőn, ezért a képet kilökném egy 32 collos tv-re (ehhez kell ugye a hdmi feltétlen).
Hogy a végén melyik ketyerét veszem és mennyiért, azt még nem tudom, de legkésőbb nyár elejére be szeretnék gyűjteni egyet.
Addig meg keresem az optimumot. -
kisocsi
tag
válasz
this is life #34003 üzenetére
Ezek közül érdekelne a rangsor,sok alternatíva nincs sajnos a max. 75e forintig. Mások véleményét is szívesen fogadom,elolvasom!!
Sencor Element 9.7
Prestigio MultiPad 9.7 Ultra Duo
Lenovo IdeaTab A2109A
MODECOM Freetab 97029.7 col 1024×768 felbontás nem kevés? Bár láttam 10.1 col ekkora felbontást.
-
ZS3NI
őstag
válasz
Stiletto107 #34013 üzenetére
Neked ebben mi a gyanús? azt írta a polgár, hogy van MÁR rk3188-al IS.
Ergo nyilván van belőle egy alap rk3066 verzió. Még az általad linkelt oldalon is találsz róla információt, elég ha a híreket megnézed... katt
-
Stiletto107
csendes tag
válasz
Keresztapper #33899 üzenetére
Gyanús kicsit.
mert [itt] csak RK3066-al írják. -
Rocsesz79
tag
Kösz srácok!
Én is az Asus fele hajlok.
Még jó hogy elöszőr a 7" és max 40 ezreseket nézegettem és most meg kikötöttem egy 10".os 100 ezeresnél.
Remélem nem bánom meg!
Melyik webshopból érdemes rendelni?Gondolok itt a megbízhatóságra! -
spileraaa
senior tag
válasz
nyirog #31225 üzenetére
Koszi a tesztet nagyon jo es reszletes ( es meggyozo) !
Te melyik oldalrol rendelted ?
csak egy dolog zavar
espedig
Hyundai Cute X600
ebbol van ketfajta is ?mivel egyik oldalon szerepel az ips panel a masikon mar nem
pl itt igen :
[link]es a tesztben is ( mondjuk a tesztben nincs emlites arrol hogy lenne ketfajta ) [link]
de a tobbi oldalakon egyik helyen sem szerepel a leirasban az ips kijelzo ( de a keszulek a kepeken ugyanugy nez ki es az ara is kb egyforma intervalumban mozog)
vagyis
roviden a kerdes van ket fajta Hyundai Cute X600 vagy ha nem akkor hanyagsagbol maradt le az ips kijelzo tobb oldalon is vagy egyaltalan nem is ips kijelzos es az egyik oldal csak ugy oda irtaa masik kerdes pedig melyik oldalrol rendeljem meg ???
-
-
gorgocska
tag
Szeretnék Tabletet venni 35 ezer körül ezeket néztem ki aki vágja a témát az segíthetne melyiket érdemesebb megvenni vagy ha tud valami jó ötletet szívesen meg hallgatom.
WayteQ xTAB-70dci
ConCorde Tab SPEED 8GB tablet
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo
Samsung Galaxy Tab2, 7.0, 36000ft ezek lennének,de ha valaki tud ezeknél jobbat írja le.Köszönöm. -
kateb
tag
válasz
this is life #33995 üzenetére
A főoldali 7-es tablettesztet végigolvasva nekem az jött le, hogy egyiknek sem túl acélos a wifije...
-
kateb
tag
válasz
eckmester #33994 üzenetére
Hát arra már nem emlékszem, mert mindegyik modell esetében kilométer hosszúságú kódokat, varázsszavakat írtak a táblájukra.
Tehát valami ilyesmi volt: [link], csak a 10 coll helyett 8,9 volt a táblára vésve (meg nyilván egy-két betű és szám más volt).
Megjegyzem a linkelt 10 colos Asus is bejönne a technikai paraméterei alapján, csak lehetne egy csöppnyit kisebb méretű. Az ugyanennyibe kerülő ipad mini ugyan könnyebb, viszont hiányzik belőle két fontos dolog, ami az Asusban megvan, így ha választanom kéne, akkor inkább szenvednék a 10 collal.
-
válasz
kisocsi #34001 üzenetére
Nem csak neked hanem nekem is,de semmi felhasznaloi tapasztalat ,emiatt ha van idod akkor inkabb varj ki vele..de lenne egy ilyen alternativa is [link] igaz dragabb ,es nem tudom itthon elerhetoe mar....
Rocsesz
Ha a fo szempont az eros hw es az ips kijelzo akkor asus,ha eleg lenne a tn kijelzo tipus ,de eros hw, nagyobb uzemido alu hatlap,magnezium vaz akkor lenovo 2109, a franciak termekerol keveset hallani,annak a "leggyenbebb" a hw resze "csak 2 mag" de cserebe billentyuzet...probalj magadban felallitani egy fontossagi sorrendet es valaszd azt amelyik legkozelebb van hozza.
-
Rocsesz79
tag
Szevasztok!
Mivel senki nem ajánlott nekem 10" körüli tabot,így keresgettem a magam esze szerint.
Ezeket találtam:
-Asus Memo pad smart 10
-Lenovo Ideatab A2109
-Archos G10 101 xs
Ezek közül ti melyiket ajánlanátok? -
kisocsi
tag
válasz
this is life #33995 üzenetére
Köszi a választ!!
A Modecom tabletek közül ez a legszimpibb:[link] . De az a baj,hogy nem találok róla semmi infót pro-kontra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged