Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
őstag
valaki segítsen nekem,hogy android vagy windows-os alapú tabletet vegyek,egyszerűen nem tudom eldönteni,jöhetnek az érvek,ellenérvek,van androidos okostelóm (s3) de egyszerűen nem vagyok megelégedve az androidos böngészőkkel,jobban tettszenek a windowsos teljes értékü böngészők flashplayerrrel mindennel.főleg böngészésre használnám,néha kissebb játék.
-
Szabix01
tag
Sziasztok, segítséget kérnék hogy milyen tabletet vásároljak a közeljövőben, amely teljesítené alábbi "követeléseimet" :
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
1) 10" esetleg 9".- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
2) Újat szeretnék vásárolni.- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
3) Itthonról.(De nem vetem meg a külföldről való vásárlást sem, ha pl. 100e ft értékben van olyan tablet ami idehaza nem kapható de sokkal jobb mint az ithoni "változat" akkor inkább azt szerezném be.)- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
4) Elsősorban internetezés majd filmnézés és pdf olvasás.(Játék a legutolsó szempontok egyike.)- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
5) Kb. itthoni árakat már nézegettem, olyan 100e Ft-ra gondoltam(de 120e ig még belefér)Előre is köszönöm,
Üdv
Szabiv01"Mindenki feszeng a kamura. Mindenki gengszter. Mindenki modell. Mindenki tökéletes."
-
ExpertEndre
tag
Helló Szakik!
100 és 150k között keresnék Win8-as dokkolható tabletet. Mit tudnátok ajánlani? 10" lenne legideálisabb méret.
-
asuspc96
őstag
válasz tjb007 #46983 üzenetére
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?1) a legnagyobb ebbe az árkategóriákban
2) használt is szóba jöhet
3) itthonról
4) (akár színes) pdf- olvasás
5) egy olyan 20-30e max 50 ha eladom az ebook-ot...[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
-
sonic60
tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Alcatel One Touch Tab 8HD - tablettet,szerintem egy nagyon jól használható gyors készülék. Ára is szuper Extrem digital- nál 2 év garival 34.900.-Ft .Kijelzője nagyon szép képet biztosít,fényereje is kiváló.
A problémám pont az hogy ha sötétben használom (ágyban ugye ) a beépített fényerő szabályozóval nem tudom eléggé lecsökkenteni a fényerejét, a fehér hátterű oldalak szinte bántóan erősek még minimális fényerőn is.Létezik valamilyen külsős program amivel még tovább tudnám csökkenteni a fényerőt? -
z0d1AK
nagyúr
válasz Buster17 #46989 üzenetére
Ha mind a két kritériumnak meg kell felelni, azaz legolcsóbb és legújabb Android is legyen, akkor a 2012-es Nexus 7 az Android 4.4 KitKattel.
Az ennél olcsóbb tabletek jellemzően csak Android 4.2.2-t, vagy régebbi rendszert futtatnak jelenleg. Az év elején bejelentett Acer Iconia B1-720-ra ígéri a gyártó a Kitkat frissítést, azonban arról nincs információ, hogy ez mikor jelenik meg rá.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Buster17
addikt
Hali!
Most melyik a legújabb android rendszerű, legolcsóbb tablet? -
forestwow
csendes tag
sziasztok,
olyan problemam van, nem tudom jo topicba irom-e, de ha tud valaki akkor segitsen kerem, szoval, van egy acer iconia a100 tipusu tabletem ami bekapcsolaskor erdekes dolgokat muvel: elindit programokat magatol, nem reagal az erintesekre, lefagy es ehhez hasonlo bugok, tobbszoros ujrainditas es ossze-vissza nyomokodas utan ter eszhez ez kb 10 perc.
Ez nem tul kellemes erzes, neha mar foldhoz vagnam...
szoval, hogy lehehtne ezt kijavitani, vagy lefrissiteni az egeszet, ledozerolni a mostani rendszert hatha attol megjavulna esetleg egy regebbi rendszet visszatenni, mert jelenleg a 4.0.3-as verzio van rajta es az update nem is talal ra frissebbet, nem igazan ertek ezekhez a tabokhoz, ezert is fordulok ide segitsegert.remelem tud vki segitni, udv!
Ami elromolhat, az el is romlik.
-
Ren Hoek
veterán
Nah eldőlt a dolog.
Sencor Element 8 V3 lesz[link]
Használtan, kb 15-ért. Nővéremnek is ilyen van, és szerintem jó kis gép. Plusz amit vennénk, arról tudom, hogy működik, és már próbáltuk is itt a lakásban és ment rendesen
-
tjb007
nagyúr
válasz atibuc #46973 üzenetére
Attól függ, hogy ki mennyit szán rá. Gyakorlatilag leírtam már többször is itt azokat, amik részemről ajánlottak.
(#46974) sarkanyolo2
WayteQ xTAB-100qcr, Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1, Alcor Zest Q933R
Az eBay-t passzolom.(#46976) asuspc96
Mennyit szánnál rá ?
(#46977) gebro
Ha fontos a kér év garancia, akkor az Alcor Zest Q813IX, ha nem, akkor pedig a WayteQ xTAB-79qci.
(#46978) HewlettP
(#46980) bendi007
Szebb és jobb nincsen, ha viszont Bluetooth is kell, akkor WayteQ xTAB-79qci vagy ConCorde Tab SLIM.
(#46981) karcsio
Igen, felismeri.
-
félisten
-
törölt tag
Sziasztok!
Tableteknél ha meg van szabva, hogy 32Gb lehet a max memóriabővíthetőség, akkor pendrive-ból vagy ssd-ből a nagyobbat otg kábelen keresztül felismeri? ( az a tervem, hogy egy 64Gb-os ssd-t teszek egy külső házba).
Előre is köszi.
-
bendi007
tag
Sziasztok!
A feleségemnek szeretnék venni egy gépet,ezt néztem ki : Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85(fehér)
mi a véleményetek róla.A márkával nincs bajom van már kettő a srácaimnak,de ha valami jobb vagy esetleg szebb lenne ilyen árban lehet azt választanám,bizonytalan vagyok mert nincs benne bluetooth.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Nara19
aktív tag
válasz szotyika77 #46972 üzenetére
A felsoroltakra mind a két gép alkalmas, ha neked a Samsung "jön" be, akkor válaszd azt. A MeMOPad HD 7 vs. Tab 3 7 -re én is azt tudom írni, amit GPS76 írt: az Asus nagyobb felbontású, gyorsabb (nagyobb háttértárral) és valószínűleg üzemidőben is jobb.
-
HewlettP
újonc
Sziasztok!
A véleményeteket/segítségeteket szeretném kérni. Tabletet keresek Windows operációs rendszerrel (mind1, hogy 8 vagy RT). Office alkalmazások használatára lenne a gép, és a legfontosabb, hogy 3G/4G csatlakozásra alkalmas legyen. Plafon 200ezer Ft értékben gondolkodom.
Előre is köszönöm.
-
asuspc96
őstag
Helló!
Nekem olyan bajom lenne, hogy elég sok pdf-et olvasok (ami ugyan még nem baj ) viszont rengeteg közte a színes magazin....ami ugye ebook-on nem valami szerencsés olvasni...arra gondoltam, hogy beszerzek valami kisebb tabletet..
tudnátok ajánlani valamit erre a célra ?
-
gps76
őstag
válasz szotyika77 #46972 üzenetére
A Samsung jobban ad a "karácsonyfára",élénkebb színeket használ, azért tűnik szebbnek a képe,de az Asus fürgébb,nagyobb felbontású kijelzővel,szerintem jobb választás.
-
sarkanyolo2
őstag
Hali!
Visszaolvasgattam, de pontos válaszra sajnos nem leltem.
60 ezer forintér most melyik 10"-os tablet bestbuy? Magyarország és Ebay is játszik!
Előre is köszi: sarkanyolo2
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
szotyika77
aktív tag
sziasztok! Tabletvásárlás előtt állok, és két tabot néztem ki, amik közül szeretném az egyiket. Samsung Galaxy Tab 3 7.0 és Asus MemoPad HD 7. Megnéztem a MM-ban mind a kettőt, és nekem a Samsung képe élesebbnek és tisztábbnak tűnt, mint az Asusé, viszont belső tulajdonságait nézve meg az Asus jobb véleményem szerint és 2 év garancia is van az asusra. És ez miért van h a samsung képe jobban átjön mint az asusé? Tudnátok nekem segíteni, hogy melyiket ajánlanátok, és melyik lenne a jobb vétel? átlagfelhasználásra kellene, egyetemi használatra, meg itthon netezésre, zenehallgatásra és filmezésre előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz atibuc #46967 üzenetére
Hogy én melyiket venném meg magamnak ezek közül?
Egyiket sem. 8 hüvelyken nagyon jól elvagyok, nem érzem azt, hogy ennél nagyobbra lenne szükségem.(#46968) Robo sapiens
Azzal gondolom anyukád és te is tisztában vagy, hogy nem a fotózás és a videózás a tabletek legnagyobb erőssége, főleg nem azoké, amik ennyibe kerülnek.
Újonnan gyakorlatilag semmit olyat nem kapsz, ami ajánlott lenne; használtan viszont, ha szerencséd van hozzájuthatsz ennyiért egy Samsung Galaxy Tab 2 10.1-hez (P5110).[ Szerkesztve ]
-
Robo sapiens
tag
válasz donjohnson #46969 üzenetére
Szerintem is elég lenne kisebb, de anyukám ragaszkodik hozzá, mert azt mondja, hogy a kicsit kevésbé látja.
-
donjohnson
addikt
válasz Robo sapiens #46968 üzenetére
biztos, hogy kell a 10"?
mert az asus memo pad hd 7 eléggé best buy, és a kamerája is egész jó, ha fotózásra kell.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Robo sapiens
tag
válasz Robo sapiens #46951 üzenetére
Erre esetleg tud valaki mondani valamit? Tényleg teljesen tudatlan vagyok a témában.
-
veterán
-
Zeki
nagyúr
Erős kínai gép jó áron, akcióban.Freelander PD10 Exynos quad core 2GB ram 16GB rom 120USD
Antelife -
parandroid
félisten
válasz phedi77 #46957 üzenetére
Passz, nekem Nexus 7-2-m van, ez fasza, de nézd vissza, mit szoktak ajánlani felsőkategóriás 7"-es Androidos tabletnek, gyakran előkerül a kérdés. Személy szerint az utóbbi időben nem követtem az Androidos tableteket, nálunk most 8" Win 8.1, és iPad Mini projekt volt legutóbb.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
atibuc
tag
válasz tjb007 #46936 üzenetére
Bocsi tőled idézem a típusokat.
Egy elméleti sorrendet tudnál felállítani?(szerinted melyiket érdemes megvenni)"ASUS MeMO Pad 10 (ME102A), a WayteQ xTAB-100qcr, a Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1, a Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7, és az Alcor Zest Q933R."
Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte!!
-
Zeki
nagyúr
a morelocale progi nem tudja magyarítani az angol progikat?
-
phedi77
tag
válasz parandroid #46956 üzenetére
Konkrét típus esetleg
-
parandroid
félisten
válasz phedi77 #46955 üzenetére
Árban, szolgáltatásban, minőségben is teljesen más kategória a kettő. Ha nincs a családban iPhone, én egy jobb minőségi kategóriába tartozó Androidos tablettel kezdeném, aztán ha találtok esetleg valahol relatíve olcsón akár használt iPadet, akkor ismerkedésként érdemes azt is venni, aztán akkor saját tapasztalat alapján tudjátok majd, hogy nektek melyik platform jön be inkább. És akkor még mindig eladható az a készülék, ami kevésbé tetszik, vagy megtartható ugyanarra, amire addig használtátok, csak a következő generáció vásárlásakor (ne legyenek illúzióid, kétévente új gép kell majd) már tudni fogod, merre akartok menni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
phedi77
tag
Köszi nektek. Akkor szerintetek mit vegyek? Olvasva a korábbiakat iPad vagy Samsung Galaxy Tab? Esetleg mást?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz phedi77 #46952 üzenetére
Na most amit Te akarsz, arra nincs kimutatás. Mert hogy a játékfejlesztőknek nem Magyarország a célpiac, így a legtöbb játék nem is magyar nyelvű. A nagy címek közül talán egyik sem, de a kisebb játékok is általában angolul futnak, mellette esetleg német, francia, olasz és pár nyelv még elérhető, de a magyar nem.
Valószínűleg csak azok lesznek magyarok, amelyeket hazai fejlesztők készítenek (bár még azok sem minden esetben).| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
parandroid
félisten
válasz phedi77 #46952 üzenetére
A PlayStore-nak nagyobb a kínálata, bár tény, hogy a valamirevaló címek általában mindkét platformon megjelennek. Árban egyébként érdekes, szokták mondani, hogy az AppStore drágább, én ezt nem vettem észre. Arra mindenképpen érdemes felkészülni, hogy előbb-utóbb költeni kell a játékokra, az igazán jók általában fizetősek, de itt nem az asztali gépeknél megszokott összegek vannak szerencsére, pár eurókról van csak szó, és ha több eszközön is ugyanazzal az accounttal jelentkezel be, akkor mindegyiken használhatod ugyanazt a játékot.
Ja, arra még figyelj, hogy ne olcsó gépet vegyél a gyerekeknek, egy szar minőségű gép (akár hardveresen, akár ergonómiailag, akár minőségérzetre), vagy egy időnként összeomló rendszer teljesen elveheti a kedvüket az egésztől, vagy ha egyszer normális gép kerüla kezébe, akkor már nagyon cikinek fogja érezni az egészet, és kidobott pénz lesz csak az olcsó gép ára (been there, done that).
p
[ Szerkesztve ]
-
phedi77
tag
Sziasztok!
Szerintetek az AppStoreban vagy a PlayStoreban van több magyar nyelvű játék 6-10 éves gyerekeknek?
Merthogy ios vagy android tabletet vegyek-e? - csak a játékok miatt. Olvasásra, netezésre használnánk még.
Előre is köszi a segítséget! -
Robo sapiens
tag
Sziasztok!
Anyukám szeretne venni egy ~10" -os tabletet. Ami fontos neki:
- Tudjon vele fényképezni és videókat felvenni (kell a hátlapra a kamera, ha előlapon is van, az csak még jobb)
- Tudjon képeket és videókat mutatni rajta a nyaralásról másoknak.
- Maximum 45e Forint legyen.
- Lehet használt is, cak szép állapotban legyen.
- Lehet csak sima 8GB-s verzió is.
- Legyen rajta legalább pár hónap garancia.Egyáltalán nem értek hozzá, ezért ha konkrét típusokat tudtok adni, azt nagyon megköszönöm. Gyakorlatilag csak rá fogok keresni a hardverapro-n, vagy bemegyek egy boltba majd megvenni.
Köszönöm!
-
tablogo
újonc
már két hónapja piacon a galaxy note 10.1 P600(0) 2014 edition, lesz valamikor egy teszt itt nálatok??
-
Szabina 1986
csendes tag
válasz donjohnson #46947 üzenetére
Köszönöm!
-
donjohnson
addikt
válasz Szabina 1986 #46945 üzenetére
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
tjb007
nagyúr
válasz Szabina 1986 #46945 üzenetére
-
gps76
őstag
válasz RomiJosy #46939 üzenetére
Én vótam...
Nekem régebben volt már,az xda-n foglalkoznak mélyebben vele,de szerintem ha megfelel most is a tudása,sokminden nem változna egy frissebb droiddal,mert az Asus szoftvere azért ugyanolyan hardverű gépeknél gördülékenyebben fut,mintha stock android lenne rajta.
Lehet egy root nem árt neki,csak hogy a felesleges programokat kitörölgetni,de ahol írtam van sokminden. Ha a chrome-ot használod le is fordíthatod,ha könnyebben megérted. -
z0d1AK
nagyúr
válasz donjohnson #46942 üzenetére
Telefonról ezt én sem, illetve a potenciális válaszadók sem feltétlenül láthatják, kiindulva abból, hogy az utolsó hozzászólása nem nem válasz az előzőre.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Szabina 1986 #46940 üzenetére
Ilyen kérdésnél nem volna céltalan pontosítani a modellt, hiszen az Iconia az Acernél kétféleképpen értelmezhető, pár éve volt az Acer Iconia Touchbook, majd pedig jött az Iconia tablet család, ami androidos és windowsos tabletek egész sorát tömöríti magában.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Szabina 1986
csendes tag
Acer Iconia tabletet nem használ senki? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
-
RomiJosy
aktív tag
Sziasztok.
Itt tanàcsolta valaki,vegyek apàmnak asus tf101 tablettet,ha kell,lehet modolni.
Megvettem és szerintem nagyon fog neki tetszeni!
A kèszülèken gyàrilag A 4.03-as verzió van, ota frissítést nem talál. Érdemes feldobni rá a 4.3-at? Nem fog belassulni? Ha érdemes,van valahol szàjbarágós leírás? -
Nara19
aktív tag
válasz Szabina 1986 #46932 üzenetére
Acer-ről kevés információm van.
A szövegszerkesztéshez a KingSoft Office ingyenesen letölthető bármelyik androidos készülékre.
Az Asus MeMO Pad HD7 nem tud usb OTG-t és nincs HDMI kimenete. Üzemideje 10 óra átlagosan (játékkal kevesebb, enegiatakarékos üzemben több).Ebben a fórumban ugyan ha valamelyik gép nevében nincs benne a W....q, akkor ritkán ajánlott, ennek ellenére az Asus nem rossz gép.
Bővebben a topicjában:[link][ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz daniel2121 #46933 üzenetére
Az valamilyen himi-humi 1 év garanciás példány lesz. 80e forint körül mozognak a 2 év gyári garanciás példányok.
Ha meg nagyobb kell, akkor ott van 70e forint alatt az ASUS MeMO Pad 10 (ME102A), a WayteQ xTAB-100qcr, a Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1, a Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7, és az Alcor Zest Q933R. -
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
lg g pad 8.3 -hoz keresnék dokkolós billentyűzetet, nem tokos változatot. Sajnos eddig nem sikerült kompatibilis verzióra találnom. -
Szabina 1986
csendes tag
Sziasztok!
Hálás lennék, ha segítenétek nekem abban, hogy melyik tabletet válasszam. Kettő tablet az, ami szimpatikus, kb. egy árban vannak és ennyit is szánnék rá. Az egyik az Acer Iconia Tablet Mango A1-810 16GB, a másik az Asus MeMoPad HD 7 ME173X-1F007A/1F062A.
Nem használnám másra, mint internetezésre, néha filmnézésre, sorozatnézésre, ritkán játékra, zenehallgatásra. Ha esetleg az Acer szövegszerkesztőjével valaki már találkozott és tapasztalta, hogy hogyan működik, azt is szívesen venném, ha elmondaná ( olvastam, hogy tudja kezelni ezt a funkciót, bár ez sem lényeges). A fényképezőjét nem vettem figyelembe, mert biztos, hogy nem használnám ki. Sok fórumon olvastam, hogy meg vannak elégedve az Acer-el, főleg a wifije jó, de a képernyője nem az igazi. Az Asus mellett sok jó érv szól, az egyetlen ami zavar benne, hogy 7 colos és nincs benne hdmi. Egy feltöltéssel mennyit bírnak?
Ha valaki tudna tanácsot adni és tapasztalata is van, azt ossza meg velem, hogy könnyebb legyen a döntés.Köszi előre is!
-
tjb007
nagyúr
válasz daniel2121 #46930 üzenetére
Megbízhatóbb, van támogatás is, viszont annak meg az árral van a gond.
Amennyibe az kerül már kapsz LG G Pad 8.3-at is, ami klasszisokkal jobb nála. -
d.toth91
tag
válasz donjohnson #46912 üzenetére
Köszi, ezeket már végignéztem, ez amolyan utolsó megerősítő kérdés akart lenni.
Végül az Asus lett, nagyon pöpec kis gép, gyorsan terhelgettem picit, nem érződik nagyon, hogy kevesebb lenne a ram, mint a telomban, amiben 2 gb van. -
tjb007
nagyúr
válasz daniel2121 #46925 üzenetére
Nem kifejezetten ajánlott maga a brand, viszont ennyi pénzért ekkora kijelzővel mást nem nagyon kapsz.
Olvasásnál nem nagyon lehet gond, a böngészés már egy más tészta. -
daniel2121
senior tag
NAVON Raptor 10 tablet. Erről mi a véleményetek, főleg netezésre és e-book olvasásra lenne.
-
Bizsu1st
aktív tag
-
spykedd
tag
Köszönöm Megkérdezhetem, hogy hol vetted a tiédet és mennyiért?
-
spykedd
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új 7-7,9"-os IPS kijelzős tabletet. Netezés (wifi), filmnézés, ebook, alap játékok, skype, lehetőleg minél hosszabb üzemidő a főbb szempontok. Előny még az előlapi hangszóró és az adott típushoz való (nem univerzális) könyvszerűen nyitható tok.
Megoldható a kínai beszerzés is.
Ár: 35-40 000 Ft
Igazság szerint elvesztem a kínai tabletdömpingben, ezért kérem a segítségeteket.[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz d.toth91 #46911 üzenetére
nem akarlak rábeszélni az asus-ra, azért mert nekem ez van, de én elégedett vagyok vele. olvasgasd a topikjaikat, hogy mit írnak róluk: alcor q933r és asus me102a
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
d.toth91
tag
Sziasztok!
Kezemben a pénz, indulnék megvenni, csak még nem tudom, melyiket, az alábbi kettőre szűkült a kör.
Asus Memopad ME102A 16 Gb és Alcor Q933R 32GB
Lényeg, hogy gördülékeny legyen a használata, netezésre, néha játékra, olvasásra, esetleg skype-ra használnám, nem vagyok egy pixeljunkie és a beépített memória sem olyan fontos, viszont a hosszú távú megbízhatóság annál inkább.
Az Asusnál az 1gb ram kissé aggaszt,de hosszú távon reményeim szerint megbízhatóbb lenne.
Az áruk kb. ugyanannyi.Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
buklee
csendes tag
válasz donjohnson #46909 üzenetére
Magamanak mindenképpen újat akarok venni csak ezt ha még olcsón megtudom javíttatni akkor inkább szüleimnek odaadnám minthogy kidobjam
Minden étkezés előtt és után, között van a evés
-
buklee
csendes tag
Sziasztok
Van egy noname tabletem, véletlenül megrepedt az érintőpanel nem érzékel semmit, a hivatalos szervízben 17990 Ft-ért javítanák meg + posta oda vissza. Van Lehetőség ilyen esetben valahol olcsóbban megjavíttatni? Maga a tablet mostmár kb 15.000 Ft körül van, tehát illyen max 5-6 ezer Ft-os javításra gondolok, vagy elúszott és jobban járok ha kidobom?Minden étkezés előtt és után, között van a evés
-
Bdanyy
addikt
Köszi a segítséget, miix 2 8 lett magamnak végül, 64 gigás
Tudtok esetleg valami olcsó (20k körül használtan) ips kijelzős legalább 7"-os tabletet ajánlani, főleg ebookra illetve opera minis netre? Egy wayteq xtab 70dci kaliber annak a bugjait leszámítva (rossz akkuidő, illetve kényelmetlen bekapcsológomb) kb megfelelő lenne. Érdemes pandawillről az onda illetve hasonló márkákkal bepróbálkozni?
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest