Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
33 220Ft postázással együtt
Persze vám, áfa rájöhet még.Fórumon többen vásároltak már pandawillről, én még mindig, kb 1 hónap óta tervezem
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz tjb007 #14085 üzenetére
Utánaolvasgatva, az nem lenne az igazi, kb. ugyanaz a kategória, mint a P1000-em (amit csak Huawei Mediapad-re cserélnék le).
A Concorde 9,7 Plus-nak még utánajárok. Ha leadom a fém ház/hátlappal kapcsolatos igényemet, a Wayteq xTab-100s is versenyző lenne.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Boky
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy tablet vételen, elsősorban játékra, filmezésre, e-book olvasásra.
Belépő árút szeretnék mindenképp, 7"-esek közül 30, max 35e, 9,7-10"-esek közül a max 65e-s versenyzők érdekelnek.Ezeket nézegettem, szeretném a véleményeteket h ezek közül melyek a legjobbak, illetve ha tudtok jobbat akkor azt ne tartsátok vissza :
Köszönöm előre is a véleményeteket, segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz z0d1AK #14079 üzenetére
Mondju petipetya linkjén vannak még zavarosságok:
Processzor sebesség:1GHz
Processzor teljes típus:Samsung Exynos 4210 S5PV310 1,2GHzTehát igazából 1GHz és OMAP 4430 a SOC
USB: Nem
DE, microUSB, OTG támogatással
Nagyjából ennyi, ahogy átfutottam.
(annó a 10.1 p7500 megjelenésénél voltak olyan irományok néhol, hogy csak pislogtam...ültem itthon fogtam a kezemben, a neten meg olyanokat írtak, hogy úgy tűnt nem is ugyan az a készülék van a kezemben )
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
ans
aktív tag
válasz tjb007 #14055 üzenetére
Az alkalmazásokról: RepliGo volt a legjobb > DocsToGo > Adobe Reader > EzPdf tetű lassú. Pedig az utolsót dicsérik inkább. A Repligo viszont ahogy frissült, nem mindíg jobb lett.
Akkor ezek szerint elmondható, hogy egy képekkel megtűzdelt PDF megizzasztja a hardvert?
Illetve ezen a 4.0.3 grafikus gyorsító bevonása 2D-be segíthet?[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz z0d1AK #14082 üzenetére
És nem akadt meg a Gingerbread-nél? Van rá hivatalos ICS? Amúgy az nem 7"? Inkább 9,7" méret környékében gondolkodom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek.
Van egy Teclast a10t tabletem.Egyetlen hibája van csak.
A G sensor valami oknál fogva nem minden játéknál működik.
Ezen lehet valamiféle driverrel vagy valamivel segiteni?
Sajnos se a 2.3.4 nem kezeli rendesen ezt a dolgot,sem pedig az I.C.S 4.0.3.
Esetleg ha ezzel megpróbálkoznék az szerintetek segithet a dolgon?
[link][ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz z0d1AK #14072 üzenetére
Nincs igazából szükségem 3G-re. De köszönöm.
tjb007: köszönöm, lehet, hogy ez lenne a nyerő.
-
z0d1AK
nagyúr
-
zsomle98
csendes tag
Üdv!
Galaxy tab 10.1 tulajdonos vagyok nem rég vettem. Rá akartam tölteni egy zene albumot. Csináltam a gyökérkönyvtárban egy zene mappát és átmásoltam. Normálisan lecsatlakoztattam kihúztam. Rányomok a zene lejátszóra és médiakeresést ír ki húsz perce újra indítottam ugyanez egyszerűen nem tudom mit csináljak. Valaki segítsen!
Előre is köszönöm!
ZSombor -
petipetya
nagyúr
Arra, hogy kapható lesz-e ezen az áron?
"nincs rá lezsóidő"
-
z0d1AK
nagyúr
válasz tjb007 #14075 üzenetére
Ezt én is kérdezhetném.
A relatív jó árnak köszönhetően hamar kapós volt ami bejött első körben, persze a későbbiekben is lesz még belőle.
Unboxing videó itt figyel,, a tablet kamerájával készített csendélet videó ezen linken kukkantható, és ha a YouTube feldolgozta, akkor itt a rendszerrel is lehet majd ismerkedni.Kicsit igazából visszajött az az érzés ami még a P1000 kézbevételekor talált meg, hogy wáó, kell egy ilyen. Nem lett rossz a cucc, ugyan olyan jó, mint a P100 volt. Persze igazából iPad 2 és xTAB-70i mellett nincs szükség rá, sőt, nem kicsit pénzkidobás volna a harmadik tablet.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tjb007
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz z0d1AK #14069 üzenetére
Az biztos, én is P1000-ről fórumozok most. De nem is írtam, hogy az olcsó kínai tabletekkel volna egy súlycsoport.
Viszont ha már amúgy is tablet-topikban vagyok, akkor létezik olyan tablet, amelyik:
- unibody vagy legalább fém hátlapos kivitellel elérhető?
- van rá vagy hamarosan jön az ICS?
- legalább 1024 x 768-as felbontású, IPS kijelzővel rendelkezik?
- van benne BT és tud OTG-t?
- van hozzá magyarországi garancia/support?Eddig egy ilyet találtam, az a POV ProTab 2. A Wayteq és a Concorde modelljeinél vagy a BT, vagy a fém kasztni hiányzik. Szolgáltatótól talán még lehetne Huawei Mediapad-et venni, de jelenleg hűségszerződést nem vállalnék be - egy év múlva jár le a jelenlegi - és inkább 9,7" körüli modell érdekelne (a 7" sokszor kicsi képregényolvasáshoz, igazából ez a fő okom, ami miatt elkezdtem körülnézni, ráadásul nem fontos a beépített 3G).
-
janakbacsi
őstag
Erről van valakinek tapasztalata?
http://www.spemall.com/Ainol-Novo7-Aurora-Android-4-0-Tablet-PC-7-0inch-IPS-Capacitive-Screen-8GB-1-2GHz-1GB-RAM_g.html
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
z0d1AK
nagyúr
Hardverben talán lehet forma-forma egy olcsóbb kínaihoz képest, viszont anyaghasznalatban, osszeszerelesben és kijelző minőségben nem biztos hogy sok hozza a szintjét, arról nem beszélve, igy főzött rom is több van rá, mint a kinaiakra. Inkább egy Galaxy Tab nálam, mint egy kínai.
-
Tim82
félisten
válasz parkasz #14065 üzenetére
Nincsen rá hivatalos ICS, nem is lesz, csak főzött. Jelen pillanatban kb. az alsóbb árkategóriás márkás tabletekkel van a hardveres tudása egy szinten (kivéve a 3G-t), ezt tükrözi a használt ára is.
Hordozásra amúgy az egyik legjobb választás, az elfogadható méret/felbontás/súly/üzemidő arány miatt.
-
őstag
Köszi! Esetleg hasonló célra olcsóbb tabletekből van különösen ajánlott? A transformer nekem nagyon tetszik, de sajnos egyrészt nem nekem lesz, másrészt nem olcsó mulatság (az iPadnél is drágább ), és nem egy professzionális felhasználónak lenne.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Érdemes még Galaxy Tab (p1000) be beruházni? Hasonló tudású / árú van-e a mai mezőnyben? (3g nem lényeges)
Ha igen mennyire frissíthető és ha van tapasztalatotok hogy ICS vel hogy muzsikál azt is szívesen veszem. -
őstag
Sziasztok!
Tabletválasztáshoz szeretnék segítséget kérni. Az alábbi szempontok lennének fontosak:
1. mp3, wma lejátszás - ezzel gondolom nincs gond
2. Ne legyen megterhelő könyvet olvasni rajta (szép kijelző, ergonómia, súly talán)
3. Alapszintű netezésre legyen kényelmes
4. !!!!! Jöjjön be mindenféle netes tartalom, beleértve a flasht és hasonlókat... Ezen az oldalon található anyagok pl. az egyik legfontosabbak.
5. jó összeszerelés (nem lesz szabadban használva, de azért legyen strapabíró)Én az alábbiakat néztem:
Asus transformer TF101
Asus transformer TF201
Motorola xoom
Ipad 2-3 - tudom ez nem android, attól még játszhat. Bár gyanítom nem nagyon lehet nála megúszni az mp3, wma átkonvertálását...Köszi előre is!
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
8472race
tag
Tisztelt tjb007!
Szeretném itt a fórumon megköszönni a megfelelő tablet kiválasztásához nyújtott önzetlen segítségedet.
Néhány hete vásároltam egy A8HD Dropad-et, kifogástalanul kezeli Bluetooth-on keresztül a projektort (ezért volt szükséges a BT), akadás mentesen játsza le 1024x600 felbontásban a prezentációs videókat, stb.
Nem a legújabb modell, de a 140 $-os árához képest egy remek darab, nekem a munkámhoz van szükségem rá és eddig nagyon bevált.Mégegyszer köszönöm.
Egy nyomtalanul elmúló életet, élni sem érdemes.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Quaresma #14057 üzenetére
Ha ugyan azt az OS verziót tekintjük, akkor minimálisan talán jobb akku idő, három hardver gombbal kevesebb - ezek az xTAB-70i javára. Az xTAB-70 javára szól a frissebb kernel, ha jól tudom legalábbis, bár ez csak napok kérdése és jön az xTAB-70i frissítés is.
-
tjb007
nagyúr
válasz tvamos #14042 üzenetére
Az sem épp mindegy, hogy az a pdf:
- tele van e szórva képekkel és/vagy csak abból áll
- milyen alkalmazással van megnézve
- milyen az a processzormag (az ARM11 -es RK2818 -nál nem csoda, hogy lassú)Amúgy meg zökkenőmentesen megy egy magon is, a képekkel telerakott (értsd: csak abból áll) dokumentumoknál várni kell 1-2 másodpercet de ebbe sem fog senki sem beleöregedni.
(#14043) mipityu
A NEON a média és jelfeldolgozást (videó dekódolás/enkódolás, beszédfeldolgozás, képfeldolgozás sbt.) segíti/gyorsítja, a VFP3 meg hardveres támogatást biztosít a lebegőpontos (grafikai) számításokhoz. A kettő együtt alkalmazva/kombinálva felgyorsítja a képalkotó alkalmazásokat/folyamatokat (2D/3D átalakítás, méretezés stb.).
(#14051) petipetya
Ez igazából nem egy kodek hanem egy firmware szintű módosítás (magyarán ha egyszer megcsinálod akkor többször már nem kell és visszacsinálni sem lehet) ami feloldja az AC3 -as korlátozást a SoC -ben.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz petipetya #14051 üzenetére
Külön kell azt telepíteni. Kelzsoca leírása itt található, míg ugyanez videón itt.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Quaresma #14049 üzenetére
Az xTAB-70i-re nincs 2.3, már 4.0-val jelent meg, a sebességet itt is láthatod. Az xTAB-70-ből van 2.3-as verzió ami felfrissíthető 4.0-ra, igaz ez már kifutó modell.
A videózással nincs komolyabb gond az xTAB-on, nem fog minden filmet kezelni, a PH-s filmfájlok közül azok megfogják amely az összes hordozható eszközt is. Annyit érdemes megtenni, hogy a hiányzó AC3 kodekket érdemes telepíteni, így nem zúg majd a videó.
-
Quaresma
aktív tag
Internetezésre, ebook olvasásra lenne elsősorban használva. Néha pár film megnézésére,stb...A tesztek alapján azt olvasom, hogy a WayteQ erősebb hardverrel rendelkezik.Az érdekelne, hogy az ICS OS az normálisan fut rajta, valamint ha olyan készüléket veszek amin még csak a 2.3.4 van rajta , akkor az ICS könnyedén feltehető?Csak mert ezzel is veri a huawei táblagépét ugyanis ott a legfrissebb os még a 2.3 előtti.
HD tv-re kötve képest folyamatos filmlejátszásra?Fagyások ilyesmi problémák előfordulnak esetleg a géppel? Mert erre is panaszkodtak egy ideig a huawei gépeinél. Valamint az üzemidőre is kiváncsi lennék, hogy kb mennyit bír a tablet..és persze elnézés a sok kérdésemért[ Szerkesztve ]
Ps: brunorbert
-
-
Quaresma
aktív tag
válasz Polllen #14046 üzenetére
Ezekre nincs szükségem. Csak wifivel használnám, mert 3G-re meg GPSre ott a telefon. Minőségben a Wayteq is jónak mondható, mert a Huaweiról jókat írtak? Egyáltalán nem vagyok otthon a tablet piacon. Kivéve az apple termékeket, de az most nem fér bele. HDMI kimenet, gyors rendszer ( ne akadozzon semmiképpen sem) , kapacitív kijelző, jó szoftveres támogatás, Google tejleskörű market stb..) ilyesmire gondoltam.
Számomra ez a két típus tűnik megfelelőnek: Huawei S7 Slim illetve a WayteQ xPad -70.
Ezek közül melyik jobb minőségben és erőben?[ Szerkesztve ]
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok
Én a 30 ezres kategóriából szeretnék választani. Itt a legjobb választásnak a Huawei S7 Slim készüléke tűnik. Viszont ott nem nagyon van ICS stb.. mi a véleményetek erről a típusról? A tesztek alapján jónak tűnt, de nem igazán ismerem a versenytársakat..pl Aino, meg ConCorde gépeket.
-
tvamos
nagyúr
válasz mipityu #14043 üzenetére
En se tudom pontosan... a NEON a 2D/3D grafikaban segit, a VFPv3 meg a lebegopontosokban. Marmint mindketto hardware gyorsito opcio az ARM-hoz. Ha pdf-et nezegetsz, meg bongeszel, egyik sem kell, jatekhoz, meg video lejatszashoz jol johetnek. (Bar a lebego pontos nem tudom minek. Marmint egy tableten. Egyebkent tudom... vagy megsem?)
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Szerintem ezek az egymagos cuccok nem viszik zokkenomentesen a pdf-eket... en csak adnek egy kicsit tobbet, egy dual-core gepert. Mondjuk a SGT-P3110. Vagy van egy-ket Tegra2-es gep is, ami nem tul draga. (Meg ha a Tegra2-ben nincs is... mi is nincs? Ja, NEON!)
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Lakaska #14040 üzenetére
A Concorde tab 7015-ot megfontolnam, bar dragabb, es alapvetoen ugyan az, de ICS, es van Magyar support.
-
Lakaska
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Tablet vásárlásban kérnék segítséget, maximum 40ezer forintból.
Filmnézésre, zene hallgatásra, WiFi-s netezésre, illetve esetenként könyvolvasásra kellene.
Ami fontos:
7colos kapacitív kijelző, legalább 4 órás üzemidő, usb host, legalább 512mb memória, kártyaolvasó, Magyarországon megvásárolható és legalább 1 év garancia legyen rá.Mit javasolnátok?
Valamint a GoClever 7" A73-ről tudtok valamit, megéri ilyet venni? (Nem találtam róla tesztet angolul, de magyar boltban árulják 2 év garanciával és a kívánalmaimnak megfelel.)
Előre is köszönöm a segítségeteket és a válaszaitokat!
Lakaska
[ Szerkesztve ]
-
-
ans
aktív tag
Én egy régebbi típust használtam erre, annál az volt a gondom, hogy szabadban (még nem is napfényben) nehezen volt olvasható a képernyő, kellett rá a matt fólia.
Laptopot csak "vészhelyzetben" vált ki szerintem, viszont csak nézegetni, szerződést, műszaki leírást stb. arra jó.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Szerintem meg amit irtal, a nem egy hosszabb megfogalmazasa. De legyen, ahogy gondolod! Neked kivaltotta, majdnem, csak megis kell valamiert valami, ami tobb!
No nem azert irom, mert szerintem a tab nem hasznos, jo barat, hanem azok miatt a csalodott emberek miatt, akiknek elkeruli a figyelmet az a teny, hogy attol meg neked is szukseged van egy masik gepre is. Es az akkor is kell, es ott van, ha csak tavoli asztallal kezeled! Tehat kivaltasrol nincs szo, csak buheralasrol![ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
válasz tvamos #14030 üzenetére
Arról volt szó, hogy képes-e kiváltani egy laptopot. Képes? Képes! A példa csak szemléltető jellegű volt, hogy hogyan képes teljes értékű laptoppá/asztalivá válni.
Csak, hogy értsétek, hogy miért is használok ilyen pár ember szerint frankó programot.
A laptopom egészen le van már harcolva. Szar az aksija, töltő jackje, 3.5 ös jackje, kijelző szalagkábele. Továbá valószínűleg az alaplapja is meg van repedve mert ha megmozdítom, akkor kikapcsol.Illetve remélem, hogy ti is eléritek a laptopotokat a világ bármely pontjáról, ha az nincs veletek
Szerintem sokkal könnyebb a táblát cipelni magammal, mint egy komplett 4-5 kilós laptopot. De kinek a pap, kinek a papné.... nekem a pap lánya
-
tvamos
nagyúr
" Ne érts félre, van, hogy szükségem van a laptopomra, de olyankor sem kell elővennem, mert távoli eléréssel, egérrel és billel megtudom oldani a táblával, minden féle nehézség vagy kompromisszum nélkül."
Ennek nem ertem, mi ertelme, azon kivul, hogy par ember szerint elkepszto frankosag. (Megha egy asztali gep lenne, monitor, billentyuzet, mev minden nelkul...) A notebookon ott a billentyuzet, az eger mondjuk kellhet ahhoz is..."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Prien
addikt
válasz mipityu #14027 üzenetére
Így van, sőt, szerintem,aki sokat fórumozik, az is kedvet kap hozzá. Eleinte én is ódzkodtam, meg drágállottam a tableteket, de a kínai tesók sokat lendítettek a dolgon. Most ott tartok,hogy híreket olvasni már nem kapcsolom be a laptopot (meg az ágyban sem olyan kényelmes), de vannak jó játékok is meg persze könyv! Én is megfertőződtem, a 70i mellé jön majd egy másik, szintén kínai erőművész.
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
mipityu
tag
Ha megengeditek beírom, hogy én miért használok tabletet.
Munkahelyemen (mh) 19"-es monitor, otthon (o) 32" tv monitorként, mindkettő PC-vel. Laptopot, notebookot egyszerűen nem tudom megszokni, nem szeretem. Mindkét helyen használhatok wifit.Volt 10"-es tabletem (Acer A500), túl nagy és drága volt - eladtam.
Most egy 7"-es PD10 Freelandert használok, de már megrendeltem a Ramos W17 Pro-t.
Mh: nem akarom beállítani a személyes dolgaimat (levelező, jelszókezelő, könyvjelzők, stb.), ezért ha kell valami a tableten elérem.
O: lefekvés után ha még eszembe jut bármi, amihez információ kell - ott a tablet. Olvasni is szoktam elalvás előtt - van hogy 1-2 órát is - elsősorban regényeket - tablet.
1-2 havonta, ha kimozdulok otthonról - pl. Anyukámhoz - tableten majdnem mindent elérek - ha szükséges. Ilyenkor tényleg csak a legszükségesebb esetben használom. Ha kell hozzá net a telefonomról kaphat.Köszönöm a türelmeteket. Hátha valaki kedvet kap a tablethez a fentiek alapján :-) Bár aki ezt a topikot olvassa, az már fertőzött :-)
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
-
vamzi
senior tag
válasz ronson #14018 üzenetére
Én sem vitát akartam indítani, csupán a véleményedre voltam kíváncsi.
Az pedig, hogy nem tudod elképzelni, hogy hogyan válthatna ki egy tábla egy laptopot, az a te hibád, mivel nagyon sok féle képpen kitudja.
Ha csak annyit mondok, hogy vékonykliens, már azzal sokat elárultam. Én a munkámból adódóan nem tudnám kiváltani az asztali gépemet, mert pl a munkámhoz legalább 2db 19"es moncsi kell és nagy számítási kapacitás, ahhoz hogy produktív legyek. Kiváltani nem tudom, de kiegészíteni kitudja a munkámat. Viszont nem gondolom, hogy más nem tudná a munkájához használni. Pl prezentáláshoz az egyik legjobb és legegyszerűbb megoldás.
De pl én itthon 1:1ben kiváltottam a laptopomat és nekem erre kellett egy tábla. Ne érts félre, van, hogy szükségem van a laptopomra, de olyankor sem kell elővennem, mert távoli eléréssel, egérrel és billel megtudom oldani a táblával, minden féle nehézség vagy kompromisszum nélkül.
Az én célom a mobilitás volt és függetlenedés a 230V hálózattól.
-
DJGABI
addikt
CM9 Allwinner A10 gépekhez [link]
nem rossz, jó látni hogy valami közösség alakul ezekhez a gépekhez is, utoljára talán a TCC8902/TCC8803 gépekhez volt komolyabb custom rom így a "noname" vasak között.
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
morpheuss12
tag
Én csak annyit szeretnék hozzá fűzni ,hogy mindenkinek el kell dönteni hogy mire akarja használni a Tabletet .
Mindenki kíméljen meg a fikázós hsz-től , nem vagyok kívácsi rájuk.
-
Shoo
senior tag
válasz ronson #14018 üzenetére
Jahh hát igen. Nálam sem az egész nap az irodában ülök munkát kell elképzelni, mivel kivitelezésen vagyok. Jó ha normális irodánk van nem pedig egy konténer !évekig!
A tervek megvannak papír formátumban és digitálisan is. Nem akarok mindig egy mappát magammal vinni, mert sok és nehéz. Könnyebb egy kisebb gépet vinni, ha meg csak 1-2 papírt vittem magammal mindig hiányzott valami. Egy tablettel meg olyan mintha 2db A5-ös füzet lenne nálam, csak minden ott van ami kell és ha valakinek rosszabb a szeme elég csak nagyítani rajta.
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
ronson
őstag
Mert lassabb, nehezebb a kezelése. Nem vitatkozni akarok, sok embernek elég. Eleve gyorsabb mint a teleszemetelt gépük.
Nálam mindig van tablet, de sose használam, inkább a notit veszem az ölembe, mert kényelmesebb eleve a használata, illetve adott idő alatt sokkal több információt tudok magamhoz venni.Megvan a tabletnek is a helye, de a notebook kiváltás szerintem nem az.
Dolgozni meg el se tudom képzelni milyen lehet vele. Vagy sok helyen nem is számít a hatékonyság és a produktivitás?Mondjuk igaz van lételem, pl. üzletkötőknél, területi képviselőknél jó szolgálatot tesz, de ott leginkább a papírt váltja ki. Pl. erre kerülnek fel a prospektusok és tudja mutogatni a partnernek rajta.
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
válasz ronson #14013 üzenetére
Azért én nem mondanám, hogy rettentően rosszabb. Kompromisszumot kell kötni, az igaz, de azért annyira nem rossz.
Asztali gépen nem ritka nálam a 30-40 nyitott oldal. Ebből nyilván le kellett adni egy olyan 5-10-re.illetve az oldalak is minimálisan ugyan de lassabban töltődnek be, igaz ez általában a facebook integrálásának köszönhetjük.
Egyéb kompromisszumot nem fedeztem még fel az elmúlt három hetes intenzív használat alatt. A laptopom még mindig el van zárva, azóta sem nyúltam hozzá fizikailag.
Szerinted miért sokkal rosszabb böngészni táblán, mint pcn?
-
Shoo
senior tag
válasz ronson #14013 üzenetére
Hmmm, értem, köszi.
Kicsit elszomorító, hogy még az a bika gép se elég arra amit szeretnék. Két éve 1 évig egy Dell 1011-et használtam, ami tökéletesen elég volt a feladatokraAsszem lejjebb kell adnom az elvárásaim. Pedig eléggé el kezdtek érdekelni a Rockchip RK3066-os SoC-al szerelt gépek. Arra számítottam, hogy annyi is elég lesz
Még1x köszi!
-
ronson
őstag
-
addikt
Sziasztok!
2 féle (3) soc közt vacilálok: MT6575 & MSM7x27
Melyiket és miért?De konkrét telókat is tudok mutatni:
thl-v11
lenovo-a750melyiket és miért?
[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Shoo
senior tag
Senkinek semmi ajánlata számomra?
-
aag
őstag
Nézd, ezeket a kézbentartási-gondokat a kis kézi videókameráknál már két évtizede megoldottál. Olcsó, stabil és tökéletes funkcionalitású megoldással. Ugyanezt lehetne alkalmazni a tableteknél is. Hogy miért nem teszik, azt nemtudom. Majd egyszer eszükbe jut és akkor onnantól semmiféle akadálya nem lesz a káva minimalizálásának. Mindenképpen eljön ez az idő egyszer. Valószínűleg hamarosan. Szerintem. De az egyszeri mondás szerint: "Mióta a prókátorok meghaltak, szamarak jósolnak."
-
-
bucook
csendes tag
Sziasztok!
funtab LUNA 7C40W TABLET PC gépről van valakinek bármilyen információja? Esetleg a gyártóval kapcsolatban, processzort illetően vagy bármilyen építő tanácsot észrevételt szívesen vennék.
Tudom hogy a gép eléggé alapkategória,nekem netezésre, filmnézésre, játékra, olvasásra kellene, ehhez mérten kérném az észrevételeket.
Bármilyen építő jellegű hozzászólás érdekelne,előre is köszönöm a javaslatokat!
-
aag
őstag
válasz kelzsoca #13994 üzenetére
Az a "vastag" keret nem másért kell, mint tartás közben ott pihennek az ujjaid, ha vékony a keret, könnyen hozzáérhetsz olyan területhez, ahol már az érintést felveszi, majd akkor megváltozik a véleményed
Nem! Nekem van egy tálcám a konyhában, amin lehet akármi, nem ér hozzá az ujjam a belsejéhez. Ugyanis van egy nem több mint kettő milliméteres pereme felfelé. Ez a módszer a tabletteknél is beválna. Végül-is mindkettő egy tábla.
Szóval az van, hogy a másfél-két centis keret erős túlzás. Csúnya ha mondom! Hidd el, hamarosan meg fog ez változni. (A netbookoknál is megváltozott. Rájöttek, hogy a 10.1"-os házába (majdnem) befér a 11,6"-os képernyő)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Kindle PaperWhite 1 WiFi ebook, e-book olvasó világítással eladó.
- Kindle Basic 2 (2016) 8th ebook, e-book olvasó eladó
- Amazon Kindle 4 D01100 ebook, e-book, könyvolvasó eladó olcsón
- Amazon Kindle 3 D00901 Wifi 3G ebook, e-book olvasó világítással
- Apple Ipad 9., Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, 10.2'' Retina ( eSim ) + Pencil + gyári billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest