- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tankal #44349 üzenetére
Ha az a kérdés, hogy van-e GPS az ASUS Memo Pad HD 7-ben, akkor a múltkor általam hivatkozott teszt szerint van:
"A GPS module is available and delivers an adequate number of satellite connections after 12-15 seconds; the deviation while navigating was reasonable with 5 to 15 meters." (Van GPS, 12-15 másodperc alatt talált elegendő műholdat, és 5-15 méter pontosságot tartott navigálás közben.)
Amúgy az angol (UK) ASUS weblapon is a "support" kifejezés szerepelt. Viszont mostanában néztem pár ilyen céges site-ot (pl. az Acer-ét) és hemzsegnek bennük a pontatlanságok, szóval érdemes ezeket fenntartásokkal kezelni. Szerintem a tesztek, ill. a hivatalos termék doksik (pl. letöltött kezelési útmutatók) megbízhatóbbak ilyen téren.
Más oldalról viszont tényleg vannak termékvariánsok (pl. az általam kinézett Acer-ből a honlapjuk szerint ötféle), szóval vásárláskor érdemes megnézni, hogy pontosan mit is veszünk. Az ASUS-nál nem tudom mi a helyzet, de meglepne, ha lenne olyan variáns, amiben nincs GPS. (Tárhelyben, színben, tartozékokban szoktak eltérések lenni. Illetve alkatrészekben is néha (pl. kamera), ezek viszont általában nem jelennek meg a termékkódban.
)
-
monti0222w
addikt
válasz
Deadzone41 #44395 üzenetére
Nézd meg milyen garival adják, bolti v. gyártói nem mindegy jelen esetben ami olcsóbb az valószinű hogy csak bolti garis lesz! Azt nem igazán ajánlom hacsak nem haver a boltos, de még ugy is necces!
-
csinturi
tag
Üdv!
Mostanában azon gondolkodom, hogy el kellene adnom a notimat. Kb. 120 ezret kapnék érte, és ezt az összeget teljes mértékben tablet vásárlásra fordítanám.
Szóval mit ajánlotok? Min 10 zoll, 4magos proci, 2gb ram, szép kijelző. -
tjb007
nagyúr
Tegye fel a kezét akinek tartozok még egy válasszal!
-
Deadzone41
őstag
válasz
monti0222w #44390 üzenetére
nézegettem még a nexus 10-et is, miért van az, hogy valahol 85e Ft-ba kerül, valahol meg 140be? bár ebbe nincs sd bővíthetőség, de egy nexusért le tudnék mondani róla.
-
Ace owner
addikt
Grandorol ha megrendelem a 79-et ahhoz tudok kérni afas számlát? Jó volna ez az akció mert tokot is szeretnék venni majd es igy Jóval olcsóbb.
-
akela91
addikt
Üdv.
Anyukámnak kéne Karácsonyra egy tablet.Igények:
-Újonnan
-Magyarországról (net)
-10" legyen.
-Internetezésre lenne főleg használva (youtube, hírek)
-Ram legyen 1GB+
-Proci 2-4 mag.
-sok gariKeret: 40-50k
-
monti0222w
addikt
válasz
Deadzone41 #44388 üzenetére
Szerintem maradj az Lg-nél pláne ha meg is van a keret rá! Azt a gépet nagyon összerakták minden féle értelemben, idén nem várható hasonló tudtommal, majd csak jövőre jön ki ütősebb gép. Ha a hdmi nem lenne fontos akkor tudtam volna a Lenovó Yoga-t említeni nem rossz kis gép neked, ahogy irtad ez is megtenné! Az Lg viszont mindenben túllépi kb . ennyi amit tudok mondani!
-
Crytek
nagyúr
Megnéztem ezt az Assassins Creed Piratest.
Nem értek hozzá,de szerintem ez a game skálázza a grafikát az adott GPU-nak megfelelően.Ha így van ahogy gondolom akkor kb ez a Mali 400 ami van a tabletjeimbe ez kb a legalja szint.
Mert nagyon tré pixeles a grafika beállítási lehetőség meg nincs. A képeken meg kb mintha " next gen" lenne a cucc.Majd megnézem hamarosan tegra 3-on ott mit művel!
-
Deadzone41
őstag
válasz
Deadzone41 #44176 üzenetére
Továbbra is kérném a segítségeteket a választásban:
Bővült a keretem 90e Ft-ra
Elvárások:
legalább full hd kijelző, 8-10".
normális akkuidő.
böngészéshez, fim és képnézegetéshez lesz használva, játék nem érdekel.
3g nem kell.
sd vagy micro sd bemenet.
rendes hdmi kimenet előny, lényeg, hogy legyen rajt megoldható a hdmi átvitel.
használt vásárlás is szóba jöhet.ahogy én nézegettem a kínálatot egyedül az lg g pad felel meg ezeknek a kritériumoknak. Esetleg tudtok valami alternatívát?
-
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek a LIDL-ös vagy ez a jobb vétel? -
Crytek
nagyúr
Hm ennyire értek a tablet procikhoz látszik kb semmit
Mondjuk azt megcsinálhatnák igazán normálisan hogy a play store feltudja mérni a gépet és annak megfelelően jelenítse meg az adott játékokat.
Mert van amit simán enged megvenni és nagyon szarul fut bugos grafikai hibás és van amit meg nem enged de csúnya verziót beszerezve hasít mint kés a vajon és sehol egy hiba. -
Crytek
nagyúr
Kijött androidra az Assassins Creed Pirates játék!
Mivel szeretem a szériát ezt is megvenném.Ez van írva a hw igénynél: ARMv7
Az én tabletjeimbe Cortex A9 van! Ezeken menne? Mert potyára nem akarom megvenni.
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok gyorsba kérhetnék egy véleményt ?
Pont most vennék tabot és nem tudok dönteni hogy mit vegyek és tényleg gyorsba kellene válasz
ez lenne vagy egy concorde tab rokee. ?
A myaudio 4 magos a concorde 2...
Köszönöm előre is.
A kérdés hogy melyik erősebb gép. -
z0d1AK
nagyúr
Miért, láttál már olyan készüléket amelyben hajszál pontosan annyit RAM-ot jeleztek a programok, mint amennyi benne van?
Néhány készülék adata ami éppen kéznél vanXperia Z:
Papíron: 2GB
Qudarant: 1858352 KB = 1,77226257 GBYoga Tablet 8:
Papíron: 1 GB
Quadrant: 1018468 KB = 0,971286774 GBAllView Vivo H8:
Papíron: 1GB
Quadrant: 988180 KB = 0,942401886 GBG Pad 8.3:
Papíron 2GB
Quadrant: 1810052 KB = 1,7262001 GB -
-
Etzel
aktív tag
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Cingáriusz #44373 üzenetére
30 ezer forintért mit vársz? Ha ennyi pénzért kell GPS-es tablet, akkor ott az Acer Iconia B1-A71, igaz ott kisebb a felbontása a TN kijelzőnek, gyengébb a hardver és régebbi az Android is. De ez már ilyen, ha igények vannak, akkor pénznek is lennie kell mellé.
-
-
spiritex
veterán
válasz
-Zola0808- #44370 üzenetére
Mi az az ezt? Mert link-et sajnos nem sikerült beszúrni. Ja a ConCorde... Értem.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Cingáriusz #44364 üzenetére
Nincs az xTAB-700qci-ben GPS.
-
Zeki
nagyúr
válasz
-Zola0808- #44361 üzenetére
15-ért mindegy.
-
spiritex
veterán
válasz
-Zola0808- #44361 üzenetére
Nos, ez a 15 annyira alacsony ár, hogy ezért nehéz a válasz.
Ezek közül talán a Concorde Rokee vállalható a maga 22e Ft-os árával. -
zoltan6
addikt
válasz
spiritex #44358 üzenetére
én is ezen vaciláltam, és végülis meggyőzött a wayteq,tegnap este meg is rendeltem,37-ért best buy vétel tokkal,ingyenes szállítással.nemrég rendeltem egy kollégámnak egy hasonló tudással bíró kinai tabbletet,és meggyőzött a 8 colos 4:3-as kijelző,mellérakva egy 7 coloshoz,ég és föld a különbség a 8 colos javára.
(#44364) Cingáriusz nincs benne gps -
esztam
csendes tag
válasz
aerosmith #44350 üzenetére
Én egy Prestigio MultiPad 4 Ultra Quad-ot ajánlanék neked innen: [link]
Ha innen veszed akkor az itt ([link]) írt feltételek mellett 55-re kihozhatod a tabletet 60 ezer helyett.
Ha esetleg a 7" is játszik, akkor egy ilyen kijön 50-ből ([link])Írj rám, ha érdekel és akkor még karácsony előtt leboltoljuk.
-
Nem találom sehol, de tudja valaki, hogy a WayteQ xTAB-700qci tablet-ben van e GPS vevő?
-
piRate_nEx
aktív tag
-
-Zola0808-
tag
Sziasztok!
Egy 7'-os tablettet tudnátok nekem ajánlani olyan 15e környékén? Filmet nézni és olvasni kellene jobbára. Munkahelyre kellene időtöltés gyanánt. Láttam a tescoba 12-ért myaudiot de nagyon sok rossz véleményt olvastam róla. Eldobálja a wifi-t, rossz a töltése,stb. Valami megbízhatóbb kellene és lehetőleg országon belülről.
Köszönöm előre is a segítséget! -
golyós
addikt
Sziasztok!
Kinéztem a gyereknek ezt a Tabletet:
Navon Raptor 7", Wi-Fi- Kijelző: 7" HD LCD
- Kijelző felbontása: 1024×600
- CPU: Dual Core ARM Cortex-A9 1.6 GHz
- GPU: Mali-400 3D Quad Core
- RAM: 1 GB
- Internal memory: 4 GB
- Dual Camera: 0,3 MP (előlapi) 2 MP (hátlapi)
- Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n
- HDMI kimenetEz szerintetek elbírja a Despicable Me, Subway Surfers játékokat?
-
-
nextman
aktív tag
válasz
BomiBoogie #44351 üzenetére
Ez szerintem eleg jo lehet:
link -
Pipó
őstag
Tegnap vettem át egy Iconbit nettab space quad rx 9,7-et [link] és kicsit aggódtam előzetesen a wifi miatt, mivel itt senki nem tudott róla semmit. Nem vagyok nagy tabletes, ezért kevés a tapasztalatom, de kellemesen csalódtam a gépben, a wifi pedig a lakáson belül próbálva tökéletes. Bármelyik szobában néztem gyors, nem dob le, a két emelettel alattam lakó szomszéd jelénél is csak egy csík hiányzik. Szóval nagyon elégedett vagyok vele, de most már ment vissza a dobozba karácsonyig. Ráadásul két év gari és 4.2.2-vel jött a dobozon lévő 4.1-el ellentétben. Az ára is baráti volt 59,8.
-
kiskakas
senior tag
ha megvette vki a lidl-ös tabletet, irjon mar rola,h milyen.. sebesseg, minoseg, stb.
nalunk mar reggel 9kor elfogyotthttp://www.trekstor.co.uk/detail-surftabs-en/product/surftab-xiron-70hd.html
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Melyik a legjobb 7-8-as tablet játékra?
Nagyobb azért esik ki, mert az szerintem már nem olyan kényelmes kézben tartva.
-
aerosmith
őstag
Sziasztok, végigolvastam az utóbbi jó párszáz hozzászólást de nem igazán találtam passzoló gépet, kérném segíségeteket tabletválasztáshoz:
Alkalmazások: Battlefield4 Commander, Hearthstone, web, ebookok, mászkálós, lövöldözős, logikai játékok
Képernyő min 8'
Proci min. dualcore 1ghz felett
Ram min. 1giga
Felbontás min 1024x600
Android 4.0.3 feletti
3G beépítve
Nem számít: kamera, HDMI, egyéb mókusvakítások.Nem nagyon szeretnék 50nél többet fizetni rá, 3g előfizum van már, kínából se hozatnám.
Lehet akár használt is ha megkímélt.Előre is köszi a javaslatokat.
-
tankal
tag
válasz
tankal #44346 üzenetére
Ugy látom nem müködik a link szóval ha az asus oldalon összehasonlítom a 2012 es Nexus 7 -et a Memo Pad 7-el akor ott a Nexusra írja a GPS míg a másiknál csak támogatást ír.Ahogy én látom a nexus gyengébb kamerában de minden másban magasan veri a másikat ja és a gari csak 12 hónap (újracsomagolt) és 4.1 es az android.
Tehát ez [link]
és ez a másik [link] -
Paul14
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik lenne jobb választás?
-Wayteq X-tab 79qci
-Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 -
mexel
veterán
válasz
Joachim #44341 üzenetére
Igen, egy olyan ötvözet kellene végre amiben minden jó. Pl 8"-on Lenovo külső és akksi, LG SOC és rendszer, és kb lg vagy inkább az alatti ár, 2gb/32gb, szép kijelző, gorillaglas, és ajándék fólia+tok.
Ez már ütős darab lenne és mindenben megfelelne mindenki elvárásainak. Mindegyik gépnek van valami kis hiányossága, a legtöbbnek sok hiányossága -
Mz/ts250@300
tag
Sziasztok Vásárlás előtt állok .
Eddig messziről kerültem a táblagépeket de most ajándékba kellene egy.
Belevetettem hát magam a tabletek világába amit kinéztem WayteQ - xTAB-79qci táblagép ez olyan 40 eft-os kat. ennyit szánnák rá.Az adott felszereléssel részben elégedett vagyok de pár kérdés még felmerült bennem
.
az 1gb ram jelenleg elég ? ha igen ez szerintetek menyire időtálló. valamint a rendszer "teleszemetelése" után is elegendő lehet?
A tudtommal a tableteknél az aksi nem cserélhető menyi ideig bírja a beépített akku ?notiknál 1 -2 év kb itt is ez a tendencia ?Nem fél évre akarom megvenni de a tesztek olvasása alapján meggyőző.
Vagy hasonló ársávba tudtok jobbat ?
-
kiskakas
senior tag
Hát, utánnaolvasva a wayteq xtab-700qci-nek, sikerult belerakniuk egy igencsak kihivasokkal kuszkodo procit..
"A készüléket egy Actions chip hajtja meg. Az ATM7029 ugyan négymagos megoldás, ám eléggé viszontagságos a helyzete a teljesítményét tekintve. Ez a SoC a leglassabb, ARMv7 támogatású egységeket alkalmazza, és a Cortex-A5 magok négyesének a pontos órajele sem ismert, de az elődöknél alkalmazott 1,3 GHz itt is a maximumot jelentheti."
Illetve mediamarkt.hu-rol egy velemeny:
"Fogalmam sincs, hogy ki engedélyezte ennek a gépnek a hardverét...
Papíron jól mutat a HD IPS, 4 mag, 1 GB ram, de amit a tablet művel, arra nincsenek szavak. Kezdjük azzal, hogy nincs benne 1 GB ram, csak 800, amit nem tudom hogy csináltak, de a Clean Master és az AnTuTu is annyit írt. Utóbbi egyébként 9000 pontot adott a készülékre, amit még egy sima kétmagos CPU is lealáz (MTK6577, HD kijelző: 10500 pont).
Egyébként laggol, mint a fene, wifi jelet képtelen tartani úgy, hogy 6-7 méterre vagy a routertől, és állandóan lefagy. Erre a gyenge CPU-ra kár volt HD kijelzőt ráereszteni. Apropó kijelző... azt sem sikerült optimalizálni, kapacitív létére olyan nyomkodni, mint egy rezisztív kijelzőt. Ráadásul nem is ott érzékel, ahol nyomom, ebből fakadóan a gépelés gyötrelem.
Csak azért kap 2 csillagot, mert egyébként a kivitelezés és az összeszerelés példás, kijelző szép képet ad, de mit ér mindez, ha legszívesebben földhöz vágnád 10 perc használat után?" -
dodopek
addikt
Ahogy nézegettem a keresővel, feltették már páran a kérdést, de valahogy senki nem kapott választ.Ennyire gány a Prestigio PMP3870C? Tudtok jobb vételt újjonnan, garival, belföldről 25k alatt?
Előre is köszi!
Dodopek -
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy kapható már valahol Mo-n Tegra Note valamelyik változata?
Vagy valahonnan külföldről lehet rendelni? -
mrlt
tag
Üdv!
Ilyen létezik szerintetek, vagy kamu még az eladó is meg a 100% pozitívja is? Az év vétele lenne. -
Apámnak vennék karácsonyra egy WayteQ xTAB-700qci 8GB tabletet. Van valami vélemény erről a típusról?
30.000Ft-ért elég jó vételnek tűnik. -
mexel
veterán
válasz
Joachim #44327 üzenetére
Köszi, nem az én érdemem, csak tapasztalatokat írtam, nekem valóban nagyon megtetszett
. Csodálom hogy még nem vitték el, mondjuk volt olyan ígéret hogy 100%-ra viszik, félretettem és nem jöttek
Hívtam a boltot hogy visszavigyem, szerencsére ők 14 napig térítik vissza az árát ha origi állapotban visszaviszem, így nem kell holnap rohannom vele vissza. ( mondták hogy ot még keresik akciós áron)
Ígéret és érdeklődő van sok, de szerintem félnek a formabontó külsőtől, pedig nagyon jó ötletSokkal kényelmesebb fogni mint a mindenhol lapos kütyüt
Pl ilyen apróságok is tetszenek, ha fejre állítom akko megfordítja a hangerő gombot is, hogy akkor is alul legyen a lefelé irány
Az akksi meg kimeríthetetlen.
Remélem majd jön a kitkat is hamarosan hozzáKözben jött is egy ígéret ismét hogy délután viszik, de már nem hiszek senkinek
-
Joachim
tag
Egy UP a Yoga 8-nak és Mexel-nek a korrektségéért!
Ennyiért (55eFt) ajándék egy ilyen tudású és formabontó design-ú gép!Ha olcsó tabletet keresnék, akkor biztos megtoldanám 10-20eFt-al a keretet, hogy ne dzsunka márkát vegyek 0 garanciális háttérrel és minősíthetetlen anyaghasználattal.
-
gabor9991
addikt
Sziasztok!
Aki a wayteq xtab 79 qci-t keresi lehetőleg olcsón, annak ajánlom a figyelmébe ezt:
http://www.grando.hu/wayteq-xtab-79qci-ajandek-tokkal-ingyenes-szallitassal-1568330952
Vasárnap rendeltem meg, ma pedig megérkezett.
A csomagban benne a gyári tok és ingyen volt a szállítás.
Így már a hardveraprón 35k-ért hirdetett példányok sem olyan jó ajánlatok.Szerintem. -
Smile8822
senior tag
Üdv. Erről valami vélemény ?
Ez azért már nem egy 1 magos vacak nem ?
Vagy esetleg ebben az árban lenne valami jobb is. ?
Köszönöm előre is. -
markionni
tag
Üdv. Ismerősöm szeretne tabletet karácsony körül, úgy 30ezer környékén. 7es kijelző elég neki, és játszani nem nagyon szeretne rajt. Mit tudnátok ajánlani ebbe a kategóriába? Válaszotok előre is köszönöm.
-
tjb007
nagyúr
válasz
s.s.j.goku #44320 üzenetére
WayteQ xTAB-79qci
(#44321) Cucuska2
Mekkora legyen a kijelző ?
-
Üdvözlöm az urakat, karira tabletvásárlásra adnám a fejemet.
Először is, 60k körül, magyar garanciával, Mo-n beszerezhető tabletet szeretnék.
Mire kéne:
- filmet nézni, mind magán a cuccon, mind HDMI-vel TV-n. FullHD-t ha tudja HDMI-n, az nagy előny
- PDF-eket, doksikat nézegetni
- netezés, skype, FB, stb., hasonló marhaságok
- belső tárhelyből örülnék, ha meg lennék áldva + SD kártya
- értelmes WiFi modul, ne legyen harmatgyenge
- akkus üzemidő számít persze, de van 10 Ah-s külső akkum, egyedül annyi, hogy legyen USB-ről tölthető (nem tudom mik a trendek, nem akarok koppanni)
- rootolni lehessen
- a kijelzője legyen jóóóóóó, szeretnék legalább egy 720p-t, meg betekintési szögetA colokhoz nem értek.
-
s.s.j.goku
tag
Üdv
Karácsonyra lepném meg páromat egy tablettel.
Netezés, filmnézés és kisebb játékra kellene.
Ami kellene IPS panel, kb 7-8" méret, 1Gb mem, 8Gb térhely, lehetőleg 2-4 mag.
A versenyzők:
-ConCorde Kronos
-WayteQ xTAB-79QCI
-Koobe X8 Slim QUADRUM
-ConCorde Tab SPEED
A keret 40K max, ha esetleg van jobb alternativa mint az általam megjelöltek segítsetek pls.
Előre is köszi -
futizoli
tag
válasz
vajonmilesz #44271 üzenetére
Szia!
A Cube u39gt-t csak ajanlani tudom,nagyon jó kis gép,gyönyörű kijelzővel.
Geekbuyingrol rendeltem, ott most 184 dollár. Megbízható üzlet, a cube u30gt2-m is onnan érkezett.
Az u39-hez is van teljesen friss rom. -
Itt lehet zörögni, hogy milyen tabletet ajánlotok, vagy arra van másik topik?
-
kiskakas
senior tag
válasz
kiskakas #44315 üzenetére
Elvileg itt az official weboldala
http://www.trekstor.co.uk/detail-surftabs-en/product/surftab-xiron-70hd.html
-
kiskakas
senior tag
Enis agyalok a Lidlis Trekstore Cortex A7-es tableten,de nem keves ez a 4x1GHz-s mag? jatekok fognak futni?
-
hege21
aktív tag
2db Pipo U1 Pro and S1 pro tabletet rendelek,ha valaki beszáll még lehet olcsóbban meg tudjuk venni?
Gyorsposta így jövő hétre itt van! -
zoltan6
addikt
hardveraprón van több is 35-ért,ráadásul úgynéztem az egyik vadi új.
-
keszo
őstag
válasz
BomiBoogie #44267 üzenetére
Szia!
dobnál egy linket róla
Kösz -
Etzel
aktív tag
Üdv!
Karácsonyi ajándékba szeretnék apumnak egy táblagépet, most van neki egy 7" noname de vmi jobbat gondoltam neki, jó lenne ha legalább:
- 8" de leginkább 10" legyen,
- Magyar nyelv mindenképpen legyen benne,
- vmi normális 2 magos, 1 ghz-es, vagy 8 gb memóriával,
- Csak internetezésre, ill azon való videok megnézésére és velem való Skypera használná az öreg,
- Olyat linkeljetek amit a külföldi ebayan (co.uk) meg lehet venni mert itt élek angliában. Karácsonyi meglepinek vinném neki haza.
Szóval ha ide garis sem probléma.
Árban kb 45-55e Ft-ig gondoltam (max £150)Előre is köszönöm szépen a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest