- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
vagamo #46543 üzenetére
A boltban csinálj egy google fiókot a készüléken mielőtt megveszed ( nekem van egy ilyen próbálós fiókom) , és tölts le a marketról valami pixel tester progit. Én ezt csináltam amikor vettem 2 db-ot. Megmondtam, hogy szeretném kipróbálni vásárlás előtt, de ha pixelhibás nem viszem el. Beleegyeztek. Egyébként ilyen felbontásnál nagyon-nagyon kell nézned hogy észrevedd
-
tjb007
nagyúr
válasz
vagamo #46420 üzenetére
Magyarán te a hibrid alatt a dual-bootot érted
A gyárilag dual-bootos modellekre még várni kell (igaz korábban is létezett egy-két ilyen próbálkozás), de ha már piacra kerültek akkor is elég nagy a valószínűsége, hogy nem fogsz ennyiért GPS-es modellt kapni.(#46423) karcsio
Ennyiért, ilyen feltételekkel nem létezik ilyen tablet.
Ami nevesebb gyártó terméke, és 50e forint alatt van, azon nincs HDMI. Amin meg van HDMI, és 50e forint alatt van, az meg nem nevesebb gyártó terméke.
Az elképzelésedhez a legközelebb a második generációs Nexus 7 áll, de HDMI kimenetet itt is csak átalakítóval fog kapni, na meg az ára is majdnem a duplája annak az 50e forintnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bittorrent topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest