Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
válasz monti0222w #45091 üzenetére
köszi a tippet, a player jó, a 10 bites videókat kicsit kevésbé szebben játsza le mint a sima hd vagy avi/mp4-eket, de jóval a nézhető határán belül van
[ Szerkesztve ]
All that and a bag of chips
-
tigri44
tag
Sziasztok!Valaki meg tudná mondani hogy Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 tabon hogy lehet online filmeket nézni?
-
tigri44
tag
Sziasztok!Valaki meg tudná mondani hogy Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 tabon hogy lehet online filmeket nézni?
-
rongyi
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni karácsonyra. Ezeket nézegettem:
Asus MemoPad HD7
Asus Nexus 7 (2013)
Kérdésem az lenne, hogy átlagos felhasználásra (böngészés, facebook, zenehallgatás, filmnézés, néha-néha navigáció) melyiket ajánljátok?
-
roberto211
őstag
Sziasztok.
Táblagépet szeretnénk és az alábbi 2 kiszemelt van:
Lenovo A2109A
és
Galaxy Tab3 7" Wifi
Ti melyiket választanátok? Én speciel szvsz a Lenovot , de a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok vagyis ez a mérvadó.
Illetve ha a Lenovo lenne 2 androidos készülék között(s3 mini) és a tablet között meglehet osztani a netet igaz?
Üdv: R
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
mike1334
veterán
Sziasztok..nem ismerem az aktuális akksi fajtákat, csak a régebbi laptopos és mobiltelefonosakat..ezek, amik a táblagépekben, okostelefonokban, újabb notebookokban van, ugyanolyan gyorsan romlanak időtartamban? Főleg a tablet akksik élettartama érdekelne, azért is írtam ide. Köszönöm!
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
tm5
tag
Sziasztok,
tabletet szeretnék venni az alábbi paraméterekkel:
- 7-8"kijelző
- 4 magos
- HDMI kimenet, hogy a TV-n tudjak vele filmet nézni
- MicroSD vagy USB-OTG csatlakozó, hogy a memória bővíthető legyen
- 2 GB RAM (de legalább 1GB)
- WIFIje használható
- max. 80-90k-t szeretnék rá költeni.Elsősorban netezésre, filmnézésre, olvasásra és némi játékra használnám.
Itthon szeretném megvenni, valami jó minőségű cucc kellene, de eddig csak a Sony Xperia Z tűnt ilyennek, de az 150k körül van, az meg sok nekem egy tabletért.
Írjátok a WayteQ xTAB-79qci, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 párost. Ezek 1GB RAM-osak, illetve a WIFI-t kritizálják néhány helyen. Van ezeknél mondjuk 1 fokkal jobb, de még megfizethető kategóriában?
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Alcor Zest Q813IX nevezetű tab-ról?
Nagyon fontos, ajándék lenne!
Előre köszi! -
vendingo
veterán
Köszönöm az infót!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
800.henrik
senior tag
válasz monti0222w #45043 üzenetére
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
torik
senior tag
Hi! Megvettem a Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo-t, milyen videólejátszó programot lenne érdemes rá feltenni hogy rendesen vigye a 10 bites kódolású hd videókat?
All that and a bag of chips
-
vendingo
veterán
Lehet fura lesz a kérdésem, de a sima iPad mini melyik iPhone-nak felel meg tudásilag?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
CHIPman
nagyúr
válasz stargazer #45079 üzenetére
60k-ra azért nem adnám le, de csak netezésre valóban felesleges ilyen drága cucc. Ha lehet még kapni valahol, akkor egy ASUS MeMO Pad FHD 10 bőven elég lenne, kb kicsivel 100k alatt meg is áll.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
-
tjb007
nagyúr
válasz d.carpa #45069 üzenetére
WayteQ xTAB-79qci, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85
(#45072) overland
Ezt igazából neked kell eldöntened, de ha már megkérdeztél, akkor inkább a nagyobb kijelzővel rendelkező telefonok között nézz szét, ha a telefonálás az elsődleges felhasználás.
(#45073) stargazer
ASUS Transformer Book T100, ASUS Transformer Pad TF701T, Sony Xperia Tablet Z, iPad Air
(#45074) sirszevenap
WayteQ xTAB-79qci, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Barátnőmet szeretném megajándékozni egy korrekt kis tábla géppel, egyáltalán nem vagyok otthon ebben a szegmensben, így a segítségeteket kérném, mégpedig abban, hogy 45 ezer forintig melyik a legjobb választás?
Köszönöm!
Bankkártyával? Hát persze!
-
stargazer
senior tag
sziasztok!
mivel nem találtam külön "milyen tabletet" topicot ezért bátorkodok itt feltenni a kérdést, hogy sztetek milyen 10"-os tabletben lenne érdemes gondolkodni? jó hardver kéne, háttértár az lényegtelen.
androidos lenne jó sztem.Hány hüvelykes legyen a kijelző ?
10"
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
itthon
Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
netezni
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
200.000köszi!
[ Szerkesztve ]
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
overland
aktív tag
válasz tjb007 #45058 üzenetére
Szia, mit mondanál ha az elsődleges felhasználás az irodai vagy otthoni telefonálás lenne, néha gps, telek, internet,
esetleg jobb lenne egy 5" -5.5" telefon?
lenovo?Soha nem próbáltam még ilyeneket, de leváltanám a dual telót...
unatkozó okoskodó okostojások kíméljenek!!
-
M@cika
őstag
Bocs mindenkitől, de nem olvastam bele a topikba és nem is kerestem benne töredelmesen bevallom. Remélem valaki, aki ért a dolgokhoz megszán a bugyuta kérdésem ellenére.
Melyik tableteken működik a fogd és vidd módszer? Mert most van nálam egy ismerős tabletje és azon bíz mindenfélét nagyít meg kiír, meg trükközik, ha egeret dugok rá azzal se megy ez a művelet. Amúgy szépen kezeli az egeret, csak ez a funkció nem műxik. Nekem pedig enélkül semmit nem ér.
Köszi előre is aki válaszol.
Nasit a kis fehér medvének!
-
d.carpa
újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy új tabletet, netezésre, filmnézésre. Max. 45ezer ft-ért. Nagyobbat szeretnék, mint 7". Jó lenne 9", de gondolom ennyiért az nem igen van. Tudtok valamit ajánlani?
-
monci
csendes tag
tjb007!
Netezésre, filmnézésre lenne. Nagyon alapjátékok használata. Legyen azért megbízható (persze már amennyire lehet ennyiért), ne fagyjon.
-
Cathy07
csendes tag
Sziasztok!
Ezekkel a paraméterekkel keresnék tabletet:
Kb 40 ezer forintig.
8-10 colos
Elsősorban filmnézésre és netezésre kellene.
Minél jobb akkuidő
Játék nem lenne rajta, legalábbis olyan, ami releváns, nagy teljesítményt igényelne.
3G nem kell.
GPS se kötelező, de nem baj, ha van.
Op rendszer esetén inkább Android. -
tjb007
nagyúr
válasz monti0222w #45053 üzenetére
Frissítik.
(#45054) monci
Kérdés az, hogy milyen szempontok figyelembe vételének alapján ?
(#45055) overland
Alcor Access D785M, Lenovo IdeaTab A3000
(#45057) Traianus
Nexus 7 (első genreációs, refurbished, 32GB), ASUS MeMO Pad HD 7, Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85, Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1
Ha belefér a tízesek kategóriájába a 9,7 hüvelyk is, akkor WayteQ xTAB-100qcr, valamint Alcor Zest Q933R. -
Traianus
tag
Sziasztok! 50-70 ezer forint között milyen androidos tabletet tudnátok ajánlani? Nem használtra gondolok, wifisre, a kamera nem lényeges.7-8 col körüli lenne jó, de ha valami jó ajánlat van a 10-esek között, akkor az is megfelel.
Előre is köszi a válaszokat! -
tigri44
tag
Sziasztok! Ha Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 szeretném a pc-vel összekötni,kell valamilyen driver?Xp alá kéne ha létezik.Köszi
-
overland
aktív tag
sziasztok,
dual sim-es elfogadható tabletet keresek, nem túl nagy méretben
játék nem érdekel[ Szerkesztve ]
unatkozó okoskodó okostojások kíméljenek!!
-
_stick_
őstag
válasz monti0222w #45050 üzenetére
A NOKA32 által írta wayteq a fentebb linkelt Prestigio, illetve a szintén prestigio multipad 4 quantum.
Ez az árfekvés, a wayteq-nek -1, mert 1 év a gari (bár itt két évet írnak, ki tudja...) az ultra duo "régi", a quantum ára 40 fölé kúszik, és hangyányit kisebb a kijelzője... Ez a nagy dilemma, első tablet, csak netezés, játék nem, HD film nem. -
NOKA32
aktív tag
válasz monti0222w #45050 üzenetére
Szerintem ha a linkelt tab-bol indulunk ki akkor ezen az áron a legjobb a wayteq xtab-79qci talán legjobb.Erősebb mindenben és 4.2 van rajta.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz _stick_ #45047 üzenetére
Abban az esetben lehet frissíteni, ha készül rá ilyen verzió. Ez a feladat a gyártóra hárul.Ahol most még 4.0 van, az valósznínűleg 4.2-re nem is fog frissülni. PErsze minden a gyártótól függ, hogy megcsinálja-e, vagy sem.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
_stick_
őstag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy olyan tableteken, ahol régebbi android van, 4.0 vagy 4.1, azokat fel lehet a későbbiekben frissíteni 4.2-re vagy a fölé? Pl Prestigio multipad 2 8" Ultra duo -
keszo
őstag
Remélem jó helyen kérdezem.
Mit kell a hardveraprón vagy a tabon állítanom, hogy ha privát üzenetet akarok küldeni valakinek, azt meg is tudjam írni egy tabon úgy hogy lássam is mit írok?Attila
-
monti0222w
addikt
válasz 800.henrik #45027 üzenetére
Szia a 3 közül egyértelmű hogy a Concorde Rooke a befutó!
Zsero: megéri nézd meg a speckot hasonlisd össze és te is rájösz, a másik a Concordnak elég jó szervize van Bp-en.
[ Szerkesztve ]
-
fer
őstag
Megérkezett a tabom: [link] jó, szép, meg gyors is, az aksija is bitang erős, de ez valahogy nem az én világom, nekem ez az androidos rendszer nem fekszik, én valahogy a windows-hoz a billentyűhöz, meg az egérhez vagyok szokva, lehet élek a 8 napos dologgal!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
zsero
aktív tag
Barátom keres alap tabletet, netezésre, email nézésre és zenehallgatásra, nagyon olcsón (gondolom 20 körül, alatt).
Most a Digitech Tab 7-en gondolkodik, a notebook.hu-s akcióban. Szerintetek ez jó vétel vagy nézzen mást?
http://www.notebook.hu/digitech-tab-7-feher-tab7wGondolom itt a legnagyobb gond az 512 MB ram. Van olyan ami ennél többet tud ennél nem sokkal drágábban?
A Rokee látom többször ajánlott itt a topikban, a különbség köztük szerintetek megér ennyit? (22 vs. 17)
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Valaki ismer valami atom szájbarágós magyar nyelvű leírást hogy wifin keresztül hogy lehetne táblagéppel a PC-s mappákat elérni?
Next PC Upgrade: 2022
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
milyen külső hangszorot ajanlotok tablethez? valami kicsi is elég, nem gáz ha külső tapos.http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Ulof
csendes tag
Bocsánat, de még egyszer megkérdezem:
Nem karácsonyra, de szeretnék a gyermekeimnek rendelni Pipo s1pro masinát.
Szerintetek honnan érdemes rendelni?
Akinek már van egy ilyen kütyüje az legyen szíve árulja el, hogy a gyári ROM tud-e magyarul?
KösziA lényeg az, hogy mi van a kő alatt.
-
ronati
tag
Sziasztok!!!
Szeretnék venni egy Tablet gépet. GPS is kéne benne,mit javasoltok? Buszos vagyok ezért kell a Gps.
Előre is kösz a tanácsokat! -
motoflug
őstag
Ajánlanom kellene IPS kijelzős 7"-es tabletet maximum 30 e. Ft-ig. A lényeg, hogy szép képe legyen, nem kell erőgépnek lennie. Valamint ehhez kéne álló/fekvő asztali tartó. (A keresőben az IPS-re elég noname tableteket ad ki.)
-
spiky03
veterán
válasz z0d1AK #45029 üzenetére
De ez a 15 szerintem lehet 20 is, mert ott már valamivel elfogadhatóbbakt kapni.
A fehér szín az meg sajnos kell, mert az asszony csak olyat szeretne. tudod, hogy milyenek ezek a nők, nekik az a lényeg, hogy hogy néz ki és nem az, hogy mit tud.
Nah majd jövő héten szétnézek
De talán az a POV-os jó lenne, abba legalább 1 GB ram van.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
z0d1AK
nagyúr
válasz spiky03 #45028 üzenetére
Nem csak ennyi az igény, hiszen ott volt egy 15K-s max ár is, ami szintén igény. És mint írtam, ez a három nem találkozik. 20-22 ezer között árral talán már megoldható, hogy fehér is legyen, bár ha jobban belegondolsz, a keret nagy valószínűséggel FEKETE lesz a fehér tablet esetében is ilyen árnál, legtöbbet meg úgyis elölről nézed, nem hátulról. De sok sikert a megfelelő modell megtalálásához.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
spiky03
veterán
válasz z0d1AK #45026 üzenetére
Semmi igény nincs, csak, hogy menjenek rajta az alap dolgok és fehért legyen.
Ennyi csak az igény.Nah mindegy majd nézek valamit aztán vagy jó lesz vagy nem.
Meg mondom szerintem nem is lenne mindennap használva.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
Melyik tablet jobb, melyiket vegyem? [link]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz spiky03 #45025 üzenetére
A Rokee csak szürke és barna színekben érhető el. Az a baj, hogy abban az ársávban akarsz igényeket felállítani, ahol ezt nem teheted meg.
Ez a linkelt Overmax kb. ugyan azt tudja, mint a Beex S1, csak az fekete és 13 ezer forint...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
spiky03
veterán
-
spiky03
veterán
Ezeket találtam tegnap.
DPS Dual II. 7"
DPS Dream 7"
Point of View Mobii P720 7"
Ez meg tokkal vonóval együtt.
Overmax OV-NewBase fekete 7 táblagép + billentyűzet + tartóMondjuk már kicsit több, mint 15 ezer.
Nah meg mondjuk érdekes, hogy valamelyiknél fent 1 GB ramot írnak, lent meg már csak 512-t
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Lutry
újonc
Valaki tudja, látott, vett…
Myaudio 708 F Quad-Core 7"
Tescos tableten,
van-e HDMI kimenet? Rá lehet kötni Tv-re? -
KIZS
aktív tag
Ez böngésző és azon belül is helyzet függő. Van ahol működik a kétujjas nagyítás.
Root-olás után például SetCPU-val powersaving-re állítva a governor-t a fogyasztás nekem kb. 30%-kal csökkent (tehát kb. 3 óra alatt merült annyit mint előtte 2 óra alatt) és közben a felhasználó élmény nem változott. Mondjuk az is igaz, hogy nem is akartam megterhelni a gépet, csak böngésztem, facéztam, cseteltem, 3D-s játékokkal nem szórakoztam.
Pendrive-ot én is próbáltam, illetve még anno az MK808-hoz kapott RC11 billentyűzettel játszottam ami tökéletesen működött anélkül, hogy bármit is csinálni kellett volna. Sőt az MK808-cal ellentétben ékezetesen is tudtam használni. -
Dapro
senior tag
Aki a megvette/megveszi a lenovo miix tabot xbox ajándékkal az dobjon egy privit xbox eladási árral, engem érdekelne
-
trec12
addikt
Adott egy LG G pad 8,3. A play áruházból letöltött mindigTv alkalmazás nem megy vele. Pontosabban a hang tökéletes a kép meg a legtöbb esetben egy szétesett kockás, homályos valami (a netem 40/20-as mielőtt ebben keresnénk a hibát). Megköszönném ha kipróbálná más is. A ClassFM app és egy másik magyar rádió is elindul de ott meg mindkét esetben nagy csönd van. Nagyon remélem ezek nem a tablet hibái.
[ Szerkesztve ]
-
violentSt
tag
[link]
Szóval Microsoftos akció... -
ACmotor
csendes tag
Sziasztok,
Táblát vennék karácsonyra páromnak és magamnak. Melyiket válasszam?
- WayteQ xTAB-79qci
- Prestigio MultiPad 2 Prime Duo 8.0 16GB
- Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0
- Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo 8GBAz első kettő között gondolkozok inkább, de a másik kettő is szóba jöhet. A sebesség helyett inkább a megbízhatóságot, a supportot, az összeszerelés minőségét és a rendszer stabilitását tartom fontosnak. Ebben gondolom a prestigio van előnyben a 2 év garival. Nem utolsó sorban a wayteq-nak szebb a kijelzője.
[ Szerkesztve ]
-
rtom
senior tag
válasz $p@rr0w #44821 üzenetére
Leteszteltem a Trekstor gépet, egy egérrel és egy pendrive-al is gond nélkül működött, egy mikro usb - usb kábel segítségével. Ami szokatlan lehet, hogy a böngészőben nem használható a kétujjas nagyítás, csak a dupla tapizás (talán pinch-to-zoom az elnevezése). Nem sokat használom a tabot, mert a gyereké lesz és csak este nyomkodhatom.. Kb. egy órája nyomkodom és már csak 72% az akksi töltés, saccra 4 óránál többet nem nagyon fog bírni. A hátlapon lévő kameraa jobb alsó sarokban van, így portré módban használhatatlan, takarja a kezem.
-
Zeki
nagyúr
Na , igazam volt... remélem innen senki sem rendelt a foxkupontól nagyon olcsó tabletet....
"Tisztelt Vásárlónk!
Észleltük hogy a tabletek szállítását vállaló Vállalkozás az eszközöket határidőben (2013.12.09.) nem szállította, ezért a szükséges jogi lépéseket megtettük, további érdemi fejleményig szíves türelmét kérjük.
Üdvözlettel,
Foxkupon"Szélhámosság volt, előre fizetős pénzlehúzással.
-
motoflug
őstag
Ez a Concorde Tab Kronos mennyire jó cucc? Hardveresen kérdem, mert a képe spec alapján nem lehet valami nagy szám. Versenyben van a Fonepaddal?
[ Szerkesztve ]
-
justo00
tag
Sziasztok szakik!
Vettünk egy ConCorde tab Rokee-t meg vagyok vele elégedve egy dolgot kivéve.
Az idő folyamatosan elállítódik.
Lehet ezzel vmit csinálni?Előre is köszi!
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok ez mennyire érné meg? 22 ezerért.Játékra,filmezésre,de legfőképp netezésre.
MyAudio Tablet Series7 708QA
Magy a márka is érdekelne mennyire megbízható. -
keszo
őstag
Az mitől van, hogy a samsung p5100hoz a clean master verz. 3.8.6.498 a legújabb, holott a 79qci most frissítette 4.0.0.694?
Attila
-
niiks
csendes tag
Sziasztok! 50-70e között milyen tabletet ajánlotok? 8-10 colos legyen. Netezésre, fénykép nézegetèstre lenne használva. Csak új készülék érdekel.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok, melyik tabletet vegyem? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest