Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee1967
tag
Sziasztok,
meg szeretném oldani a nyomtatást androidos eszközökről az otthoni hálózatomban.
A nyomtató egy EDIMAX MF1206G nyomtató szerverről működik, a nyomtató egy EPSON Stylus DX8400 több funkciós nyomtató.Keresek egy olyan app-ot amivel betudok jelentkezni a nyomtató szerverre az adroidos eszközökkel, hogy nyomtatni tudjak. Eddig már kipróbáltam több alkalmazást, de valamiért nem látják a nyomtató szervert. Van valakinek ötlete hogyan oldható meg a nyomtatás?
Előre is köszönöm.FZ
-
paolinho
őstag
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy egy Teclast p76 Ti (tudom,kövület) hol lelhetnék CWM recovery-t? Amit találtam rá, azt Terminal Emulator-ban kellene parancs sorokkal életre kelteni, amit viszont valószínűleg rosszul csinálok, mert rendre failed -et ír ki enter után.
Vagy azt is megköszönném, ha valaki pontosítaná, hogy ezt a szöveget hogy kell beírnom, hogy jó legyen a dolog (a data-ba bemásolva a két fájl):
* How to install ClockworkMod Recovery 5 for A10 Chip
1. Copy install-recovery.sh, recovery.cpio to /data/ on tablet
2. Use Terminal run commands:
- su
- chmod 755 /data/install-recovery.sh
- /data/install-recovery.sh -
z0d1AK
nagyúr
válasz kisapa #40092 üzenetére
Teljesen mindegy szinte felhasználói szempontból, hogy Android 4.0.3, vagy 4.0.4, nagy különbség nincs a kettő között. Egy 4.1/2/3-ra váltva már inkább érezhető lenne a különbség, persze csak akkor, ha a hardver is elbírja.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
kisapa
senior tag
válasz tjb007 #40090 üzenetére
Köszönöm azt hiszem felfogtam a lényeget. Mélyebben meg,hogy mi az a brand én nem mennék bele. Maradok felhasználó szinten egyenlőre még ezzel is csak ismerkedek. Ez az első androidos készülékem. Egy kicsit más téma. Azt viszont nem értem, hogy a Bluepanther honlapon olvasom a fórumot és már év eleje óta frissítik a szervizben az eszközöket 4.04-re. Én 3 hete vettem de ezen is még a régi 4.03 van.Ez nem számít nagy csúszásnak?
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz kisapa #40089 üzenetére
Így van, itt nem csak egy Androidot telepítesz, itt készülékenként különböző ROM kell. Ezért van az, hogy ha megveszel egy közel noname készüléket, arra valószínűleg frissítés sem fog érkezni, mert a "gyártó" nem foglalkozik vele.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Lehet butaságot kérdezek,de mitől függ az ,hogy milyen verzióra lehet frissíteni egy eszközön az androidot. Gondolok itt például a Bluepanther Voyager GT -re. Nekem ilyen van és azt mondják a 4.04 nél magasabb verziót nem lehet felrakni pedig valahol már 4.2-ről is olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
Axel007
tag
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Axel007 #40084 üzenetére
40-50 ezerért normális kétmagos, 1 GB RAM-os 10"-os tabletet sem kapsz. Amit te leírtál, olyan csak márkásban ha elérhető pillanatnyilag, az is 100 feletti áron. B brandben is 60-70 között kezdődne ilyen specifikációval, még 1280×800-as kijelzővel is.
-
Axel007
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a 10,1"-es tabletet szeretnék venni, lehetőleg 4 magos proci, 2GB ram, elfogadható GPU és jó kijelző. Ezekkel a feltételekkel melyiket tudjátok ajánlani. Amit elfelejtettem az ár 40-50 körül max.
-
atala
addikt
Az IPS kijelzős készülékek többet fogyasztanak, mint a többiek?
-
ferenc113
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Olyan Tabletet szeretnék vásárolni amit tudnék esetleg a kocsiban gps-ként is használni.
Előre is köszi. -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Még mindig ez a legjobb ár/érték arányú tablet a piacon??
-
tjb007
nagyúr
-
luckyman
aktív tag
Sziasztok.
Két gyors kérdésem lenne:
1. Melyik jobb, vagyis a másik mennyivel rosszabb? MTK8389 vs RK3188 ?2. Mi a különbség a Chuwi V88 és V88S között? Ez utóbbi pandán 120 zöldhasúért lesz holnap után. Megéri?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
KicsiKrisz88
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Tabletet szeretnék venni de nem tudok dönteni, a lényeg hogy szép legyen a képe és megbízható legyen, ne akadozzon. Nekem leginkább netezésre(böngésző,skype, arckönyv stb...) meg pókerezésre kell, talán néha néha 1-2 film is becsúszik. Sokat olvasgattam itt a forumon ezért is nehéz dönteni. Melyiket ajánlanátok és mik a tapasztalatok? Vagy ha tudtok mondjatok jobbat, max 250$ a keretem rá. Előre is köszi!És a jelöltek:
Cube U30GT2 16GB RK3188 Quad Core Tablet PC 10.1 Inch IPS Retina Android 4.1 Bluetooth White
Ainol Novo9 Spark Quad Core 9.7 Inch Retina Screen RAM 2GB Dual Camera 16GB
Ainol Novo 10 Captain Quad Core 10.1 inch HD 1920*1200 IPS Screen WIFI Bluetooth GPS
[ Szerkesztve ]
-
novakzsolt69
csendes tag
Szép napot!
A kislányomnak szeretnénk venni valami hordozható kütyüt. A notebook és a tablet között hezitálunk, ő mindenképp tabletet szeretne én pedig úgy gondolom jobban járna egy notebookkal. Internetezésre, kapcsolattartásra, olvasásra kellene. Nekem személy szerint egy 7"-os tablet kicsinek bizonyul, a nagyobb képátlójú gépek pedig már-már akkorák, mint egy notebook (méretben legalábbis). Ti mit ajánlanátok inkább? Bár ha ő mindenképp táblagépet akar, ám legyen, viszont fogalalmam sincs melyiket éri meg leginkább venni.
-
z0d1AK
nagyúr
A szolgáltatók általában szeretik külön teszteltetni a frissítéseket és ők igazából nem is szoktak kapkodni. Valószínűleg annyi választ kapsz majd, hogy tesztelik a frissítést és megjelenik a készüléken a jelzés, amint elérhető lesz. Hogy ez mikor, az meg jó kérdés.
-
z0d1AK
nagyúr
Van rá emlékeim szerint Jelly Bean. Hogy nálad nem jelez frissítést, több oka lehet, például az, hogy az OTA nem ért volna el még a te készülékedre.
De ha valami sufniGSM-ből, vagy szolgáltatótól vetted, akkor ez is lehet az oka, hogy nem jelzi a frissítést.
-
Tbor
tag
Sziasztok !
Az létezik, hogy a Samsung Galaxy Tab (P-3100)-ra nem adtak ki android frissítést ? Most néztem és a verziója 4.0.4 és nem talál frissítést.
Üdv:
Tbor -
tjb007
nagyúr
válasz Delta× #40060 üzenetére
Úgy néz ki a dolog, hogy aug. 21-ig lehet like-olni, 22 és 26 között fognak kiderülni a végső árak és a mennyiségek, 27-én pedig meg lehet majd vásárolni ezeket a termékeket.
Hogy mennyiből mennyi lesz nem tudni, de pár darabnál többre biztosan nem kell számítani, főleg a Samsung Galaxy S4-nél (abból jó ha lesz 2db).
Nagyon szerencsésnek kell lennie annak, akinek majd sikerül ezeket ilyen alacsony áron megvásárolnia. -
-
tjb007
nagyúr
Az Aliexpressen elég kemény akciók vannak, vagyis csak lesznek, ha összegyűlnek a like-ok: [link]
-
hbala
aktív tag
Hátha valakit érdekel, rendelésre 3G-s Ideapad A3000: [link]
-
CHIPman
nagyúr
Akit érdekel, előrendelhető a Concorde Tab SLIM 8GB (RK3188, 7,9" IPS, 2GB RAM) 08. 28-i érkezéssel.
Ha jól sejtem, leánykori nevén Window (YuanDao) M1 Mini One.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
DanielLong
senior tag
Mivel nem találtam megfelelőbb topickot, ezért ide írok a problémámmal:
Van egy SmartQ T19 tabletem, ami véletlen leesett. Azóta bizonyos használati idő után meghülyül az érintés érzékelése. Azt csinálja, hogy a képernyő némely pontjában nem érzékel semmit, máshol meg egy nyomás helyett 7-8-at is érzékel ráadásul teljesen más helyeken. Ilyenkor mindig képernyő off-on, aztán legtöbbször megint minden jó. Már több újratelepítéssel és cache tisztítással is próbálkoztam, de a probléma megmaradt, csak most már sokkal lassabban jön elő(értsd úgy, hogy 1 órát is piszkálom) majd utána egyből megjavul. Kívülről csak a fém hátlapon keletkezett egy pici ütődés, szóval inkább szoftveres bajra tippelnék. Multitouch tesztelővel már többször végigbogarásztam az egész képernyőt, de sehol semmi hiba, nincs specifikus terület, mely érintése után bekövetkezne a gikszer. Esetleg van valami tippetek, hogy mit tudnék tenni?
-
addikt
Apple iPad 3 vagy 4 helyett kernek tippet mas alternativara, ami kepminosegben, gyorsasagban, felszerelesben, tudasban minimum hasonlo kategoria, csak esetleg olcsobb, vagy jobb.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok! Tabletvásárlás elött állok, és szeretnék tanácsot kérni töletek. amik az elvárásaim azok az alábbi dolgok: dokumentumok kezelése írása, stabil internetezés, jo wifi, ne legyen lassu és ne fagyjon le, usb csatlakoztatás, minimum 1gb ram, hosszú üzemidö és kb 20-35 ezer forintig. Milyen tableteket tudnátok ajánlani nekem ilyen kategoriában?
-
dodopek
addikt
válasz Dr. Romano #40051 üzenetére
Igen, ez tökéletes lenne, de valami magyarországon vásárolható kellene. A jobb legyen annyit takar, hogy minimum 2 mag,1Gb ram, ha lehet több, mint 4gb háttértár. A legfontosabb, hogy akadás nélkül vigye a youtube minden felbontásánál. Nincs kedvem a gyökér rokon nyavajgását hallgatni, hogy ha már ilyen drága volt(!), miért nem megy rendesen...
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
1. Epson Stylus DX5050-es nyomtatóm van, csak USB-vel köthető. Hogy tudok közvetlenül a tabletről nyomtatni? (Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate; alkalmazást én csak wifi-shez találtam)
2. Olyan e-mailes alkalmazásra van szükségem, ami több mail címet is tud kezelni, de nem akar mindenhez hozzáférést. Mi az ajánlott?
3. Mi a Paint megfelelője Androidon?
4. Minden App szinte az összes adatomhoz hozzáfér. Miért tűnik az egész androidos app biznisz egy legális adathalászatnak?
-
dodopek
addikt
Sziasztok! Ennél tudtok jobb ajánlatot max 25e forintért? DPS Dual 7
Köszi!
-
tjb007
nagyúr
válasz pelenka35 #40046 üzenetére
A BF4 majd csak október 29-én jelenik meg, addig pedig sok víz lefolyik még a Dunán.
Ez alatt azt értem, hogy 1-1,5 hónap múlva teljesen más lesz a kínálat. Lehet (sőt, szinte biztos), hogy azoknak az árán amiket most mondanék sokkal jobb modelleket fogsz kapsz 1 hónap múlva majd a pénzedért.
Azt tanácsolom, hogy ha nem sürgős, akkor várj még a vásárlással. -
pelenka35
őstag
[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Sajnos sikerült factory resettel törölnöm minden képet a tabletemről, olyanokat is, amik számomra nagyon fontosak voltak. Asus Memo Pad 10 Smart tabletem van, mass storage-ként nem tudom a géphez csatlakoztatni, így viszont semmilyen PC-s alkalmazással nem tudom a képeket visszamenteni. Találtam egy hexamob recovery appot a tabletre, amihez rootolnom kellene a tabot. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, hogy az app-ról van-e valakinek valami információja, hogy működik-e, illetve hogy ha root-olom a tabletet, akkor milyen módon tudom unrootolni (pl. egy rendszerfrissítés visszaállítja-e alapra, stb.). Ha esetleg tudtok más megoldást a képek visszaszerzésére, akkor nyitott vagyok bármire.
-
ZS3NI
őstag
Tudna valaki segíteni abban, hogy miképp lehet egy Cube U39GT-t Rootolni? RK3188 és 4.2.2 van rajta.
Van hozzá valami univerzális root program?
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Jim-Y
veterán
Sziastok.
Esetleg van már olyan tablet, ami valamilyen szinten képes lenne kiváltani egy notebookot olyan értelemben, hogy rá lehet kötni egy projektort? Édesanyám a családi laptopról vetített a diákjainak eddig, lassan csereérett a lapos, de ha ezt meg lehet oldani egy tablettel, akkor lehet a helyére nem egy újabb notebookot vennénk, hanem egy tabletet. üdv
-
Dr. Romano
veterán
Megjott a Pipo gepem. Egyelore annyi kerdesem lenne hogy a wifi beallitasoknak van egy "tartsa bekapcsolva a wifit alvas kozben" menupont, amit hiaba teszek soha-ra a wifi ugyanugy be van kapcsola sleep modban. Szerintetek ez mitol lehet?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
this is life
Ármester
válasz artiny #40027 üzenetére
Hw teren megeri, de tudnod kell hogy nem bovithetomsd kartyaval igy inkabb a 16 gigas lenne a jobb ha sok cuccot raknal ra, de ha elfersz 8 gigan boven, akkor az is jo csere lenne. A concorde es a n7 nem ligaban jatszanak.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
lean
aktív tag
Most lettem tulajdonosa Concorde Tab T10-nek, néhány órai nyomogatás után kedvezőek a tapasztalataim. Hozzá kell tennem, tabletem még nem volt, csak okos telefon, így az esetleges hiányosságokért elnézést kérek. Nos, a gép teljesítményét tekintve elégedett vagyok, bár még csak a böngészést néztem, illetve a pdf olvasást, nekem ez lesz az elsődleges felhasználás. Szóval elég gyors a gép, nincs különösebb akadás, a kijelző elég érzékeny néha túlságosan is. Nekem hasznos a billentyűzet, ilyen gépet is akartam. Sajnos az ékezeteket még nem tudtam elővarázsolni.
Ami feltűnt a chrome lassabb mint a beépített gyári böngésző, de még tűréshatáron belül van ez is. Ami fura nekem a Jelly Bean dolgai...A Xperia Ray-emen Gingerbread van, ott bármit ki tudok tenni parancsikonként az asztalra, itt egyenlőre ez kicsit rejtélyesebb, legalábbis számomra...no meg ha a böngésző egyik fülén ha pl elindítom a youtubot (pl zenehallgatás) és átváltok egy másik fülre akkor megáll a lejátszás...erre van valami megoldás?Beépített hangszórók csak csipogók, komolyabb fülessel (Audio Technica ATH-M50) tűrhető a gép hangminősége. Hangerő is van elegendő.
Filmet, játékot még nem teszteltem.
Ja pendrive-ot nem ismerte fel mint adathordozó. számítógéppel működik az adatkapcsolat.egyenlőre ennyi, mellékelek egy tesztet, akit érdekel:
[ Szerkesztve ]
no cross no crown
-
Maximum1
őstag
Sziasztok!
Tabot vennék 20 ezer környékén.Pipot néztem ki 3 félét, esetleg valakinek volt tapasztalata valamelyikkel?
Melyik lenne jobb választás, filmnézés, viber, skype, kis netezés, főleg utazáshoz, ezért a fogyasztást előtérbe helyezem.
Pipo S1s
Pipo S3
Pipo S1 pro, ennél a gépnél most nem vagyok benne biztos hogy IPS a kijelző, mindenhol mást olvasok.
Ez már egy 4 magos gép, lehet a fogyasztásra is jó hatással van?Esetleg más alternatívát is meghallgatok.
Köszönöm.
-
Delta×
senior tag
válasz sagesz93 #40029 üzenetére
Na ez nem tűnik rossz nak és még olcsóbb mint amit én néztem ki !!
Ezen a weboldalon mi a vásárlás menete ? Ebay-en is megtatláltam bár csak 10 dolcsival drágábbanRúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
Hello tudnátok segíteni tablet választásban ?
40-45-50 ezer forintom lenne rá ekörül szeretnék egy 2 gigás vagy 4 magos vagy a kettő kombinációját valami jó kis gépet venni!!
Amit kinéztem az a : PIPO U8 RK3188 lenne de nem ismerek semmi tablet márkát illetve azt h mit kell rajtuk nézni !!
Pár vásárlási tippet tudtok adni ? vagy konkrét termék ajánlatokat ?Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
artiny
őstag
Ha eltudom adni a Concorde TAB Speed -t es +12 000 ft ért vennek egy jotalas alatt levo,ujszeru Asus Google Nexus 7 megérné szerintetek?
-
Dzsano
tag
Én megnézném ezt is (kb. ua. mint a Concorde Tab Novum):
Prestigio MultiPad 9.7 Ultra Duo 16GB (PMP5597D_RF_DUO)
[link]
Sajnos az e-betűs boltban elfogyott, de talán még kapsz máshol. Piros/feketében klassz.
A + elegáns tok és a 2 év gari miatt jobban megéri mint a Concorde.
Érdemes talán várni egy kicsit, mert napokon belül kijöhetnek az őszi modellek, 4 makkos procikkal, több memóriával. (és biztos, hogy drágábban ) -
ZS3NI
őstag
válasz CHIPman #40023 üzenetére
Írtam róla egy cikket a logoutra, remélem hamarosan megjelenik.
Annyit meg kell mondjak nem a legjobb. Bár nekem ez az első normális tabom, így nincs sok összehasonlítási alapom. A lenovo a820 telefonom pár méterrel tovább bírja, ez pedig jelet veszít. A legdurvább amit néztem az 3 fal volt és kb 10 méter a routertől. Ott már gyengécske volt a jel.A kamera mellett ezt említettem meg mint negatívumot a cikkben.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
A Cube U39GT WiFI-erősségéről tud valaki valamit mondani?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Leredukáltam a korábbi listámat az alábbi háromra (hacsak nem ajánlotok még valamit):-BluePanther Voyager XL
-ConCorde Tab NOVUM
-ConCorde Tab T10Van e közöttük, amit kifejezetten nem ajánlotok, vagy épp igen?
-
MODERÁTOR
Alcor Zest Q933r -rel van valakinek tapasztalata? Köszi előre is.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
sagesz93
addikt
középsuli után vagyok még ott 2 éven.
Az első évet lenyomtam a concorde tab one-al + bill. tokkal. Itt a tanárok nem adnak semmit, viszont év végére ki kell dolgozni a tételeket(ebből néha csurran-cseppen 1-2 kész tétel).
A füzetből én biztos nem csinálok tételt, ezért volt jó ez a jegyzetelgetés. Meg közbe egy kis pasziánsz, asphalt, egyebek
Ez a 2-3 ezres egér még bőven belefér, böngészőben azért mégis jobb lesz úgy boldogulni mint tapival, azt a tanár is hamarabb kiszúrja[ Szerkesztve ]
-
-
sagesz93
addikt
válasz tjb007 #40011 üzenetére
Jaaa... Akkor benéztem, én azt hittem ezek a vevős dolgok bluetoothosak.
Még nem rendeltem meg az egeret csak a bill-t és a táblagépet.
Akkor egérnek valami hasonlót kéne a teljes kábelmentességhez?(#40013) tjb007: köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
xylevi
tag
válasz laszlohu #40007 üzenetére
olvasgattam vissza eleg sok hozzaszolast, de nem nagyon tudtam leszurni egy osszefoglalot az uzemidorol...egy minimum ket magos, 1 giga rammal felszerelt 7 colos tabletnel ha csak az uzemido a fontos (3 oranal tobbet birjon, esetleg 6-7-8 orat), akkor mi a bestbuy/valasztek? lehet kinabol rendelve, de itthoni vetel is, az arat 30 ezer forint kornyekere lovom be, +-5 ezer...
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
Elvetemült konfiggal készülök.
Vázolom a dolgot.
A táblagép: chuwi v88
Hozzá bluetooth billentyűzet: [link]
Ami még eszembe jutott, hogy akkor jöjjön egy egér is, occó': [link]
Ez így működőképes lehet? az egér vevőjét OTG-n kössem rá a gépre, vagy bluetoothon esetleg kezeli mindkettőt? Nekem mindegy, hogyan, csak működjön. -
Nara19
aktív tag
A negyedik tabletemet használom (különböző gyártó, típus, android stb.) és mindegyikkel megvoltam / meg vagyok elégedve
Az utolsó kettő éppen Samsung / Asus, nekem nem volt problémám egyikkel sem.
"A sok reviewból az derult ki, hogy nemcsak nincs tokéletes, de annak kozelében sincs egyik sem."
Kérdés: mi a tökéletes? amihez mérni kell a "tobbi hasonló tablet"-et?
-
laszlohu
addikt
Új kétmagos Cortex A9 Rockchip tablet, max. 1.2 Ghz :
Myaudio 708DR
1024X600
512 Mb memória
8 Gb tárhely
Android 4.119999 Ft
az akció az MM - ben 08.21 - 09.01 -ig
-
sagesz93
addikt
Én mindkét gépet rendeltem már. A pipot el is adtam(nem azért mert rossz volt!), a chuwi még úton van.(nem az "s", hanem a sima, 2giga ramos verzió)
Megbízható ez a banggood, igen.(mint ahogy általában a többi hasonló webshop.) ebaynél általában olcsóbb, ha ilyen brandelt gépeket néz az ember(itt olyan általad linkeld 50$-os noname gépekkel nem igazán foglalkoznak.)
Nem volt rizikó, a csomagon a piponál táblagép akksi volt feltüntetve, 20$ értékben.[ Szerkesztve ]
-
ZS3NI
őstag
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html
banggod, geekbuying, tmallbox stb stb 10x jobb mint az ebay.
nekem most jött 200 dollaros tabom a geekbuyingtól 10 nap alatt, tökéletes vele minden.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
sagesz93
addikt
Ilyet kínából megkapnál 25 ezer forint körül.
Pl. pipo s1 pro.
chuwi v88s ipad mini hasonmás meg 30-35 körül.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz andrás47 #40000 üzenetére
Kérdés, hogy mi éppen a hasonló ár. Mikor megjelent 37 ezer forint körül márciusban, akkor éppen nem számított a legjobb vételnek.
A kijelző betekintési szögei nem éppen a legjobbak, ha ettől el tudsz vonatkoztatni, akkor az RK3066&1GB RAM páros nem rossz, de 25-nél többet ma már nem biztos, hogy adnék érte újonnan.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Amazon Kindle 4 D01100 ebook, e-book, könyvolvasó eladó olcsón
- Amazon Kindle 3 D00901 Wifi 3G ebook, e-book olvasó világítással
- Apple Ipad 9., Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, 10.2'' Retina ( eSim ) + Pencil + gyári billentyűzet
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
- ÚJ, dobozos, 10" Android Tablet (+billentyűzet, toll, tok, headset, tőltő)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest