Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- 
			  LOGOUT ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Atti1112 aktív tag Aki még szeretne egy könnyed tabot kari előtt, az siessen  
 24.990-ért vettem ma a madaras tescoban egy ilyet :
 Szerintem a 2 magosok közt ez nagyon cool,eddig vitt minden játékot,gyors,jó a multitaskja is.
 Szép a kijelző,a betekintési szöge nem jó,de úgyis csak szemből bámulom ,hangja közepes,HD-ben akadás mentesen tolja a Youtube videókat,SOKKAL jobb a wifije,mint a Nexus 4-emnek,szóval ennyiért nagyon tuti. 2 év gari van rá.Gyerkőcnek lesz karira,de én is bevállalnám hosszabb távon is.Szerintem : ajánlott. ,hangja közepes,HD-ben akadás mentesen tolja a Youtube videókat,SOKKAL jobb a wifije,mint a Nexus 4-emnek,szóval ennyiért nagyon tuti. 2 év gari van rá.Gyerkőcnek lesz karira,de én is bevállalnám hosszabb távon is.Szerintem : ajánlott.
 Prestigio
 Processzor típus ARM Cortex A9
 Processzor frekvencia 1,5 GHz Dual-Core
 Kijelző mérete 7"
 Kijelző felbontás 1024 x 600 pixel
 Memória 8GB ROM / 1 GB RAM
 Memória bővítés MicroSD
 Operációs rendszer Android 4.1 Jelly Bean
 Adatkapcsolat WiFi
 Csatlakozás 3.5mm audio jack, micro-USB
 Beépített kamera Előlapi Kamera
 Akkumulátor kapacitás 4000 mAh
 Méret 192.4 x 119 x 9.11 mm
 Súly 360 gramm
 Tartozékok hálózati töltő, OTG kábel, USB kábel
 Extrák 8GB beépített háttértár, beépített mikrofon, előre telepített alkalmazások, Flash 10.1 támogatás, gravitációs szenzor, gyorsulásmérő, H.264 videólejátszás, HD felbontású kép, kapacitív kijelző, multi-touch kijelző, ultravékony kialakításGarancia 2 év 
- 

oncsi őstag válasz  Lacpac

üzenetére Lacpac

üzenetéreNem szeretném az igazán hozzáértők elől elvenni a lehetőséget, de volna rá egy tippem. 
 Colorovo city 10.1 ugyan ezt a jelenséget mutatja. Kezdetben csak a töltés közben hülyült meg, majd már szinte állandósúl. Bemelegitve a tápot, vagy az gép alját óvatósan. Látszólag megjavul. SZERINTEM pocsék kondikat raktak bele, meg ki is sporolták egy tisztesseges szürö tagot a tápban.
 (mit keres az 5V on egy 20, 30Vos tüske, megha az csak pár mikro széles is?
- 

JJJ csendes tag válasz  tjb007

üzenetére tjb007

üzenetéreEgy utolsó kérdést szeretnék még feltenni: 
 (És természetesen tudatában vagyok annak, hogy valószínűleg nincs egyértelműen legjobb választás)Akkor ha jól értem és eltekintünk a gyári garancia mértékétől (mert felárért van lehetőség a viszonteladónál garancia kiterjesztés),akkor a wayteq 79QCI a Concorede TAB SLIM illetve a Prestigio Diamond/Quantum is beletartozik az általad ajánlott típusok közé? 
 Mert ahogyan Te is említetted mind tudásban, mind minőségben körülbelül egy színvonalat képviselnek, így nyugodtan dönthetek szimpátia alapján az üzletben, nem fogok egyikkel sem mellé nyúlni?
- 

tjb007 nagyúr 1. Igen, érdemes. 2. A Diamond vékonyabb, fém háza van, és nincs rajta HDMI (meg ugye a belső tárhely mérete, amit írtál). Ezeket leszámítva megegyeznek. 3. Azért nem írtam ezt a kettőt, mert azt írtad, hogy lehetőleg minél több legyen a garancia. A WayteQ-re és a ConCorde-ra is csak egy év a garancia, míg a Prestigiora kettő. 
 Teljesítményben (SoC megegyezik mindegyikben) és anyaghasználatban is felveszik amúgy a versenyt.(#45390) Beast007 Játékra inkább a Nexus 7-et. (#45391) monti0222w Van/volt azért az ajánlva (legutóbb kedden): [link] 
 Tény, hogy nem szerepel annyiszor a neve, de ez legtöbbször a kérdező preferenciái miatt van.
- 

- 

monti0222w addikt válasz  tjb007

üzenetére tjb007

üzenetéreSzia tjb007 lenne egy kérdésem hozzád, mert te vagy a szakértő és hajt engem a kiváncsiság! a Concord tab slimmet miért nem szoktátok ajánlani hiszen a specc alapján jobbnak tünik a wayteq, Prestigió, Alcor triónál? + van itthon szerviz, kap droid frissítést stb. Beast007 szerintem Nexust vedd kiforottabb, jobb tablet+ a játékok is jobban mennek rajta, még egy évig kap újabb droid versiot! 
- 

- 

JJJ csendes tag válasz  tjb007

üzenetére tjb007

üzenetéreKöszönöm gyors válaszod, ezek szerint sikerült a megfelelő készülékek között keresgélnem. Lenne még néhány technikai jellegű kérdésem: 
 -Érdemes-e a 4 magos irányba nézelődni, vagy pusztán marketingfogás a dolog, és teljesítményre semmi pozitív hatása nincs a 2 magosokhoz képest?-Mi a különbség a Prestigio Quantum és Diamond között? 
 A háttértár mérete egyértelmű (8 vs 16) és az is, hogy a Diamond fém hátlapot kapott. Ezen felül esetleg van valami más?-A WayteQ xTAB-79qci és a ConCorde Tab SLIM-ról is találtam pozitív eredményű teszteket. 
 Ennek ellenére azt mondjátok, hogy a Prestigio Diamond a jobb választás?
 Anyaghasználatban mindenképp, de teljesítményben is felveszi a versenyt az előbb említett 2 konkurenssel?
- 

Beast007 aktív tag Köszönöm szépen a gyors válaszokat!  Akkor már csak döntenem kell, de esélyes hogy a Nexus 7-es lesz munkatársamét már piszkáltam és nagyon tetszett. Akkor már csak döntenem kell, de esélyes hogy a Nexus 7-es lesz munkatársamét már piszkáltam és nagyon tetszett.
- 

Beast007 aktív tag Sziasztok! Ha főként játékra szeretnék itthonra tabletet 50k az Asus Memo Pad HD 7 a legjobb választás vagy van más alternatíva is? 
- 

JJJ csendes tag Sziasztok, A segítségeteket szeretném kérni, hogy milyen tabletet tudnátok ajánlani a piacon lévőkből. Amik az igényem lennének: 
 -kijelző 7"-10" IPS (talán a 8" arany középút lenne a legpraktikusabb)
 -újat, Mo.-i forrásból szeretnék vásárolni
 -Android rendszerűt
 -lehetőség szerint minél nagyobb akku kapacitás és garancia
 -keret 50eA felhasználása 90%-ban internet böngészés lenne. De szeretnék valami erős hardverrel szerelt, időtállóbb darabot (ha lehet informatika terén ilyet mondani) Az én avatatlan szemeim a következőkön akadtak meg: Alcor Zest Q813IX tablet, fekete (Android) 
 WayteQ xTAB-79qci tablet, fehér (Android)
 Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 (PMP5785C_QUAD)
 Alcor Zest Q813i tablet, fekete (Android)
 ConCorde Tab SLIM 16GB tablet, White (Android)
 Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 (PMP7079D_BK_QUAD)Segítsetek legyetek szívesek, melyik lenne a legjobb választás? Köszönöm előre is! 
 J
- 

Lacpac őstag 
- 

Lacpac őstag Sziasztok, Valaki tudja hogyan kell szétkapni egy WayteQ xTab-70i-t? Vagy van rólla valahol egy videó? 
- 

vond MODERÁTOR 
- 

MeghaL0L addikt Sziasztok. Már kérdeztem, hogy 45 ezerig milyen tábla gép a legjobb választás barátnőmnek. Ajánlottatok kettőt, viszont az annyira nem csajos. Nincs esetleg valami olyasmi , ami csajos is + jó a teljesítménye? üdv. 
- 

Xerix csendes tag Sziasztok! Az Asus Memopad hd7 és az Alcor Zest Q813i között melyiket választanátok? köszi, Xerix 
- 

#16820480 törölt tag Sziasztok! Szeretnék a barátnőmnek venni egy bőrtokot az első generációs iPad minijéhez, de amit nézegettem, arra az van írva, hogy a második generációshoz való. Az eladó azt mondja, hogy mindkettőhöz jó, de kicsit kétkedem ebben, mert nem azonos a két verzó vastagsága, és ez ilyen hátlapra pattintós tok ugye. Szóval hihetek a boltnak, hogy jó rá, vagy inkább nézzek kifejezetten első generációshoz valót? Netről rendelném, ezért nem nagyon tudom kipróbálni. Köszi! 
- 

SUPREME7 őstag Vett valaki mostanában Alcor Zest Q813ix motyót? Mik a benyomások? Elvileg ma beszerzek egyet, de azért érdekelne, hogy mik a tapasztalatok  
- 

Atesz 666 aktív tag Üdv. -Én a Bluetooth-t előbb hiányolom mint az NFC-t az is biztos.. 
 -Leszámítva azt a tényt,hogy sajnos a nemrég vásárolt Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo-ban ezek közül egyik sincs.. 
- 

Xerix csendes tag Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. 
 Sajna elvesztettem a fonalat a sok hsz olvasásában, oldalak böngészésében.7 colos tabletet keresek általános használatra (mindenre) és már nem tudok kiigazodni a sok specifikációban, mi miért és hogy érné meg. Ezeket néztem az árfekvésük alapján ezek jöhetnének szóba: 
 - Asus Memopad HD7 ME173x
 - Nexus 7 32 gb Refurbished
 - WayteQ xTAB-79 qcr
 - Alcor Zest Q813 iKöszönöm a tanácsokat előre is! 
- 

dudi6 senior tag válasz  z0d1AK

üzenetére z0d1AK

üzenetéreÁltalánosságban kérdeztem, hogy mik a tapasztalatok. Mi volt tavaly, azelőtt stb. Biztos vannak itt olyan emberkék akik 3-4 éve követik a tableteket és hetente vagy gyakrabban benéznek ide, így arról is lehet esetleg valami fogalmuk, hogy miként szokott alakulni az ár januárban. Nah mindegy a többi kérdésemre se kaptam választ... 
- 

- 

Nojbee tag sziasztok! Üzleti célból szeretnénk tableteket vásárolni. Ára maximum 50k/db lehet. Elvárások: 
 - 3G képés legyen (SIM kártyát lehessen beletenni a mobilnethez)
 - akku: hosszú ideig bírja a gép vele, viszonylag kis költséggel cserélhető legyen ha csökken a teljesítménye vagy tönkremegy
 - processzor: megfelelő teljesítményű legyen - ne akadozzanak rajta az alkalmazások
 - tudojon GPS koordinátákat küldeniNéhány jelöltünk: 
 - ConCorde tab KRONOS
 - Alcor Access D785M
 - Prestigio MultiPad 7.0 Prime 3G PMP7170B3G
 - Lenovo IdeaTab A2107A 16GBKérlek segítsetek választani közülük, vagy ajánljatok valamilyen más alternatívát. Előre is köszönöm a segítséget! 
- 

AndrewTdi addikt Sziasztok! Egy haverom szeretne autóba navit vásárolni. Általában azok max 5 col méretűek, de ő valami nagyobbra gondolt. 
 Jött egy ötlet, hogy akkor valami olcsó tablet is lehetne amiben van gps vevő.
 Tudtok ajánlani valamit kb 35Kig szinte csak navigációs célra?
 Itthon beszerezhető, Új készülék érdekelne.
- 

dudi6 senior tag Lenovo Yoga lesz még akcióban, nem tudjátok esetleg? 55-ért lehet inkább azt venném az Alcor Zest Q813i helyett. Illetve az árak hogy szoktak ilyenkor változni karácsony után, ráérne januárban is megvenni. Várható januárban nagyobb akció? 1-2 ezer Ft-ért nem várnám meg, de ha pl az Alcor lemenne 40 körülre, azért már érdemes lenne várni. 
- 

nonee aktív tag válasz  BomiBoogie

üzenetére BomiBoogie

üzenetérePersze visszaviszem.nem veszem akadékoskodásnak  
- 

golyós addikt Prestigio MultiPad 7.0 HD+ 8GB (PMP3870C_DUO) Gyártó 
 Prestigio
 Processzor típus
 ARM Cortex A9
 Processzor frekvencia
 1,5 GHz Dual-Core
 Kijelző mérete
 7"
 Kijelző felbontás
 1024 x 600 pixel
 Memória
 8GB ROM / 1 GB RAM
 Memória bővítés
 MicroSD
 Operációs rendszer
 Android 4.1 Jelly Bean
 Csatlakozás
 3.5mm audio jack, micro-USB, WiFi
 Beépített kamera
 Előlapi Kamera
 Akkumulátor kapacitás
 4000 mAh
 Méret
 192.4 x 119 x 9.11 mm
 Súly
 360 gramm
 Tartozékok
 hálózati töltő, OTG kábel, USB kábel
 Extrák
 8GB beépített háttértár, beépített mikrofon, előre telepített alkalmazások, Flash 10.1 támogatás, gravitációs szenzor, gyorsulásmérő, H.264 videólejátszás, HD felbontású kép, kapacitív kijelző, multi-touch kijelző, ultravékony kialakítás
 Garancia
 2 évDespicable me Minion Rush gyönyörűen fut rajta.(nálunk ez az alap, az egész család tolja  ) )
 Nova Launchert ráraktam mert a gyári karcsú.
 Nincs rajta egy nyomorult digitális óra sem, ezt is pótoltam.
 A Beex-hez képest ezmaga a kánaán, gyors, nem gondolkodik teszi a dolgát.
 Root erre is és a Beexre is mindenképpen kell a sok nem használatos gyári alkalmazások törléséhez.
 További tapasztalat majd a saját topicjában. ( már ha néha hozzáférek majd)
 További szép napot és készülődést!   
- 

golyós addikt Beex S1 tablet teszt: [link] Saját Antutu teszt (6 éves lányomnak vettem karácsonyra):  Mint láthatjátok és a tesztben is írják csodát ne várjunk. 
 1. tabletnek egy 6 évesnek viszont szerintem elég.elég. Youtube kiválóan jön rajta.
 Betekintési szög egyszerűen 0. TFT tehát szinte csak merőlegesen.
 Maga a rendszer 4.2.2 ( ! ) teljesen rendben van de ram még kerülhetett volna bele.
 Játékok amiket próbáltam: Subway Surfers (korrekt ), Manuganu (korrekt), Pou (nem lehet gond)
 Talking Tom és barátai (itt sem lehet gond)
 Despicable me Minion Rush : megy de nem ajánlanám. Menűben gondolkodik, érezhetően kevés a vas.Játék közben viszont meglepően "használható".Ennek ellenére aki már próbálta az inkább ne erőltesse.Egyenlőre ennyi. 
 Később ha lesz kedvem akkor vagy a blogra írok több használat után vagy esetleg egy topicot is nyithatunk.Pár óra múlva Tesztelem másik lányom ajándékát egy Prestigio Multipad 7.0HD+-t akit érdekel szintén megtalálja majd. Sziasztok  
- 

tepizoli tag Sziasztok! Tablet menüjében be kell valamit állitani hogy kezelje az USB-s billentyüzetet? 
- 

vilmaboy őstag ezek közül melyik javasoltabb? http://bestbyte.hu/egyeb/osszehasonlito/pag_osszehasonlito.aspx?KOD=TPC&CIKKID=64774&CIKKID=71515&MODE=2 
 Samsung Galaxy Tab3 7.0 8GB ; ASUS ME173X-1A079A "7"
- 

dioka7 senior tag Sziasztok! Hozzas nézelődés, és hozzá nem értésemből fakadó kérdezősködés után a 2 jelölt akadt fenn, ha valaki megtenné, hogy elárulja, hogy szerinte melyik a jobb, megköszönném: 
 Navon Raptor 8
 vagy
 Prestigio MultiPad 8.0 HDNagyjából 1 az ára 3000Ft különbséggel, viszont a Prestigionak szebb a kijelzője, de gyengébb a procija, ugyanakkor a 2 év gari sem utolsó szempont a Navon 1 évével szemben. 
 Amihez nem értek:
 -Melyiknek jobb a supportja, valamint, bár én nem igazán értek még hozzá, mert ez lesz az első a családban, de ahogy olvasom sokszor nem utolsó a root-olási lehetőség sem. Melyiket lehet egyszerűbben?
 -Melyiknek milyen a kijelzője. (a felbontást látom, meg hogy IPS, de sok tabletnél panaszkodnak a fórumozók, hogy rossz a betekintési szög, hiába az IPS panel)
 -Akku tapasztalatok. (Ha lehet hinni a mAh-ban akkor a Navon jobb, de a saját topikjában van pro és kontra vélemény is, van akinek max 2 órát bír)A válaszokat előre is köszönöm, elvileg ma meg kellene vennem, mert holnaptól együtt leszek azzal, akié lesz, úgyhogy már nem lesz lehetőségem! 
 Még 1x köszi!!
- 

keszo őstag Ez teljesen így van. 
 Ha kihagyták volna belőle sem lenne olcsóbb, de mivel van hátlapi kamera, ezért 10$-ral többért tudják adni.
- 

z0d1AK nagyúr válasz  violentSt

üzenetére violentSt

üzenetéreAzért, mert használhatatlan képeket készít. Ezt tényleg úgy képzeld el, hogy csak akkor osztanád meg mással a vele készült képeket, ha igénytelen lennél. Nem azzal van a baj, hogy 2 megapixeles, hanem hogy iszonyat gyenge a szenzor benne. Ezzel mondhatni a Te zsebedből húzzák ki a pénzt, hiszen ha kimarad a kamera, akkor "olcsóbb" lett volna a tablet. Persze ez csak képletesen értendő, hiszen 1-2 dolláros tételről sem lehet beszélni valószínűleg a kamera modullal. 
- 

dlaj őstag Sziasztok! 
 Meg tudná nekem valaki mondani, hgy a gyári böngésző felső részén lévő "show javascript console" felirat mit jelent? Illetve, hogyan lehetn azt onnan eltüntetni?
- 

benike123 tag na hello! ismét én!  kis keresgélés után az alábbi készülékek vannak versenyben, ezek közül kérdezném, hogy melyiket érné meg a legjobban megvenni! árba kb ugyanott van, így a hardver, gyorsaság, mennyire optimalizált, mennyire gördülékenyen mennek a dolgok rajta, ezek játszanak fő szempontot. Tehát a versenyzők: - ASUS MeMO Pad HD 7 - WayteQ xTAB-100is - WayteQ xTAB-70qci (na ez jóval olcsóbb, de egész gyorsnak tűnik ez is ) - ConCorde Tab SLIM - ConCorde tab Q10 - ACER ICONIA A1 na ők lennének azok!! ezek közül kéne a legjobb! előre is köszönöm a választ! Több ember is megírhatja a véleményét, több szem többet lát alapon!     
- 

dudi6 senior tag Esetleg még az Acer A1 jó vétel lehet??? 
- 

Richter36 őstag Sziasztok! 
 30 ezerig milyen tabletet ajánlotok?
 Netezésre, filmnézésre.
 Játék nem nagyon érdekel.
 Lehetőleg olyat ami a mediamarktban kapható.
- 

- 

Alcatraz13 tag Samsun Galaxy Tab 3 7.0, vagy Alcatel OT EVO 7 HD legyen szerintetek? 
- 

#38464487 törölt tag 15 ezer ft-ért milyen tabletet ajánlotok ? Netezésre és kisebb játékokra kéne. 
- 

tjb007 nagyúr válasz  laszlohu

üzenetére laszlohu

üzenetéreUgyan többfajta eltérő tulajdonsággal rendelkező, az IPS technológiára épülő panel létezik, de maga a technológia nem változik, így nincsenek generációk sem. 
 A Qualcomm Scorpion nevet viselő processzormagja is lényében az ARM Cortex-A8-as magjának az implementációja, mégsem nevezik Cortex-A8 2-nek vagy 2. generációs Cortex-A8-nak.
- 

BloodMax csendes tag válasz  dodopek

üzenetére dodopek

üzenetéreKöszönöm válaszodat  A Tescos hirdetésben én rendes adatokkal feltüntetve láttam de már pár napja googlezek utánna de valahogy 1 negativ vélemény 1 pozitiv nem igazán tudtam hogy mégis mi legyen a sorsa, de így olyan embertől aki már használta értem a dolog miértjét A Tescos hirdetésben én rendes adatokkal feltüntetve láttam de már pár napja googlezek utánna de valahogy 1 negativ vélemény 1 pozitiv nem igazán tudtam hogy mégis mi legyen a sorsa, de így olyan embertől aki már használta értem a dolog miértjét Meglesem amit linkeltél köszönöm segítségetekt Meglesem amit linkeltél köszönöm segítségetekt Vagy is még 1 kérdés.. Ezt a Prestigiot mire használod ? Vagy is még 1 kérdés.. Ezt a Prestigiot mire használod ? Filmeket, Böngészőt Flasheket, Játékokat Viszeget Szépen ? Filmeket, Böngészőt Flasheket, Játékokat Viszeget Szépen ? 
- 

tepizoli tag Overmax Solution 7+ típusu tablet müködik USB-s billentyüzettel? 
 A kérdés az lenne hogy a páromnak van egy Overmax Solution 7+ típusu tabletje és most rendeltem neki egy ilyen billentyüzetet hozzá :http://www.amegashop.hu/prod/wpower_7_billentyuzetes_hot_pin..
 Szerintetek müködni fog vele? Mert miután megrendeltem azután a kisördög motoszkált bennem és mivel a telefonomhoz van OTG kábelem bedugtam a tabletbe de se a billentyüzetet se az egeret amit a telom lát azt a tablet nem. Segitség kérem! Karácsonyra lenne! Vagy a tabletben be kell valamit állitani?
- 

Zeki nagyúr 
- 

dodopek addikt válasz  BloodMax

üzenetére BloodMax

üzenetéreLebeszélnélek róla. Hiába a 4 mag, ha csak 512 ram támogatja. Igen, tudom, hogy a teccsó 1gb rammal hirdeti, de vagy elírás, vagy megtévesztés. Én is ráfutottam, másnap vissza is vittem. Akkor már inkább a prestigio multipad 7.0 hd+ Csak pár ezer forinttal drágább, de én használom már vagy két hete, és eddig nem bántam meg. Gyors, mali 400 gpu,Cortex a9 cpu,csúszásgátló hátlap, és elméletileg egy tokot is adnak hozzá az ED-ben... CineDOG1! 
 Próbáltam.Mind a shockwave, mind a flash playerre azt írja, hogy nem támogatja a készülékem... 
- 

Uzumaki tag Üdv! Kinéztem 42e-ért Gainward Galaxy Galapad 7-et. Ilyen teljesítménnyel nem drágábban van jobb tablet a piacon? 
 Köszi előre is!
- 

levente222 tag Sziasztok! Kinéztem egy Asus memo pad hd7-e t.Játékra és netezesre kellene, de a játékok jól fussanak rajta az a lényeg. Erre a célra megfelelő? Vagy tudtok ajánlani valami mást? (49000Ft a gép amit néztem) 
- 

BloodMax csendes tag Üdv Myaudio 708F tabletet használ valaki ? szeretnék beszerezni egyet de kicsit félek tőle :S sajnos nincs rá nagy keret de jó lenne egy tablet. Vagy esetleg hasonló árban van e jobb ? =/ 
- 

dodopek addikt Sziasztok! 
 Tudom, láma kérdés, de nem jutok előre. Asszony lazer (Android 4.1.1)tabletje nem hajlandó megnyitni a facebookos, és más oldalon lévő beágyazott application/x-shockwave flash cuccokat, videokat.
 Ha a flash beállításokra kattintok a menűben, csak nyit egy üres chrome oldalt, de semmi beállítási lehetőség nincs.
 Mit csináljak, hogy menjenek?
 Köszi!
- 

laszlohu addikt válasz  Kérdezős

üzenetére Kérdezős

üzenetéreEz valós dolog, mármint én is láttam speckóban 2. generációs IPS kijelző, 
 ettől függetlenül Navon - t semmi pénzért nem vennék, a support hiánya és
 a garanciális gondok miatt, emellett minden 2. hibás szokott lenni.Ezenkívül nem kizárt, hogy a Wayteq - ben is az új generációs IPS van, csak külön 
 nem reklámozzák.
- 

Multi13 tag Mivel többen is vacillálnak bizonyos tabletek között és a Prestigio Multipad 4 Quantum 7.85 is többször szóba kerül, így készítettem erről az eszközről 3 benchmark tesztet, mivel ezekről az adatokról egyik áruház weboldalán sem lehet olvasni. Elsősorban azoknak lehet hasznos infó, akik játékra is szeretnék használni az eszközt, így a lenti adatok alapján könnyebb összehasonlítani más eszközök értékeivel (persze ehhez több különböző tablet tesztje is kell). Éppen ezért, akik már beruháztak vmilyen eszközbe és van idejük, rakhatnának fel hasonló teszteket, melyeket akár az első hsz-be is be lehetne integrálni (nem tudom h erre van e lehetőség?  ). ).Prestigio Multipad 4 Quantum 7.85 - hivatalos oldal AnTuTu Benchmark 4.1.4 - letöltés Eredmény: 19847 
 Részletes eredmény: [link]Quadrant Standard Edition 2.1.1 - letöltés Eredmény: 5650 
 Részletes eredmény: [link]3DMark (Ice Storm version 1.2, GUI version 1.2.0.1.2.32) - letöltés Ice Storm (720p): 3960 - részletek 
 Ice Storm Extreme (1080p): 2970 - részletek
 Ice Storm Unlimited: 4159 - részletek3DMark összesítés - [link] 
- 

dudi6 senior tag Sziasztok! Barátnőmnek szeretnék vásárolni egy Tabletet 8"-s méretben.(7"-re azt mondta, hogy túl kicsi, 10" pedig már nagy). Általános felhasználásra lenne. Internet, Office, film, zene. Tehát jó lenne egy stabil Wifi benne, ami nem dobálja le folyamatosan és a másik szobából is látja a routert.(70%-ban netezne, facebook, email, stb.) Fehér színben szeretnék és max. 50.000 Ft van rá. Mi a legjobb vétel? 
 Ezeket néztem:
 WayteQ xTAB-79qci és Alcor Zest Q813i
 Talán az Alcor jobban tetszik, de többen panaszkodtak rossz wifire, meg más dolgokra is.
 Hol érdemes megvenni jó áron? És egy lila tok is kellene hozzá mindenképpen. 
 Érdemes esetleg megvárni a januárt, le fog menni az áruk a karácsonyi dömping után? Január 22-ig mindenképpen meg szeretném venni.
 Köszönöm
- 

tjb007 nagyúr 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor már csak döntenem kell, de esélyes hogy a Nexus 7-es lesz munkatársamét már piszkáltam és nagyon tetszett.
 Akkor már csak döntenem kell, de esélyes hogy a Nexus 7-es lesz munkatársamét már piszkáltam és nagyon tetszett. 

) Még nekem is tetszik, tetsztet is néztem. Teljesen korrekt. Holnapra meg is érkezik!
 ) Még nekem is tetszik, tetsztet is néztem. Teljesen korrekt. Holnapra meg is érkezik! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, na jo ezert az arert uj tab ami meg hasznalhato nincs, kicsit ra kene dobnod...
 , na jo ezert az arert uj tab ami meg hasznalhato nincs, kicsit ra kene dobnod... 

).
 ). Dr.NX
 Dr.NX