Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodazo
tag
Sziasztok.
Tabletett szeretnék venni és nem igazán tudom, milyet lenne érdemes. Amit rá tudok száni összeg az kb. 40000ft.
Méret kb 7" vagy 8". Lehetőleg android 4.0 legyen rajta, legyen benne wifi 3G nem szükséges. Főleg film nézésre, netezésre és e-mailra használnám.Milyen típusokat tudnátok ajánlani.
-
Csygusz
tag
Window N101 v2-t próbált már valaki? Vagy az összehasonlítások alapján mi lenne még az ellenefele? Főleg árban
Még egy kérdés. Aki FroyoPadről rendelt, vámolással mire jutott? Kellett, nem kellett?
[ Szerkesztve ]
Az ígéret szép szó, ha megtartják.
-
leslieke
Jómunkásember
Üdv!
A Samsung Galaxy Tab 8.9-hez várható ICS vagy JB frissítés?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
addikt
válasz Chaser #24076 üzenetére
nem a .com oldalon, hanem a .co.uk oldalon, és csak Angliába postáz.
most még ráadásul csak 0.99-en áll. GBP-ben. (140-ért már van "Buy It Now" opciós is)
minő szerencse öcsém éppen ott él“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Vanka
tag
A Hootablet-ről nincs újabb hír ?
-
stefyY
őstag
Szép napot mindenki, MyAudio webshopos szállítási idővel kapcsolatos tapasztalatok...? Mára "ígérték".
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
addikt
gyors kérdés: egy napos aukcióban van az ebay-en egy nexus7
öcsém szerint vagy kell a pénz neki vagy lopott
ha a második, és megveszem, akkor letiltják, mint egy mobilt?“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
tjb007
nagyúr
Csak úgy magától nem hal meg a bootloader, gondolom frissíteni próbáltad/másik ROM -ot szerettél volna rárakni aztán valami balul sült el.
Esetleg megpróbálhatnál újra felrakni egy gyári ROM -ot de ebből szerintem tégla lett amin otthoni praktika nem fog segíteni.
A szervizt itt találod: [link] -
didros
senior tag
Most vettem észre, hogy a Window N70 mérete szinte tökéletesen megegyezik az Amazon Kindle Fire 7-el!
N70: 190 x 116 x 10,9
Fire 7: 189 x 120 x 11,5Ez azt jelenti, hogy lehet próbálkozni a Fire-hez gyártott tokokkal, képernyővédő fóliákkal! :-)
Én rendeltem is egy 4 dolláros fedeles tokot, ami szerintem egy kis moddinggal jó lesz majd készülékemre. -
Geree1989
csendes tag
válasz spiritex #24036 üzenetére
A gyári fw-ken a Crystal a "Phablet" UI-t használja. Az azt jelenti, hogy alul megjelenik ugyan a Honeycomb-ban bevezetett System Bar, viszont csak 3 db gomb van rajta, az értesítések és a beállítások innen nem érhetőek el; felül pedig megtaláljuk az értesítési sávot (ugyanúgy mint a telókon). Ez a legtöbb 7"-os tabletnél így működik (többek között a Nexus 7-nél is).
A Phablet UI-val nekem két problémám van: Az értesítési sáv szerintem ronda és felesleges a tableten, plusz a főképernyő nem fordul el, ahogy már te is észrevetted. (Amúgy a napokban megjelent 4.1.2-es Androidbán már forog.)
Na ezért használok napok óta CM10-et a Crystal-on, rendes Tablet UI-val -
sowi
őstag
lenne egy acer iconia a101, bootolasnal valami bootloader error hibaval megall mint a szog, otlete van valakinek, hogy mit lehetne vele csinalni? esetleg vmi megbizhato szerelot tud valaki?
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Prof
addikt
7"colos Concorde One tabletre hol lehet jófajta matt fóliát venni?
Van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
-
Tenager18
senior tag
-
addikt
válasz hamyka #24055 üzenetére
megnyugodhatsz, itthon nem lett jobb ajánlat annál, ai egy hónapja volt ajánlott.
szóval elég csak visszaolvasnod, nem kell teleszemetelned a fórumot tartalom nélküli hozzászólásokkal (és többek között erre sem kell válaszolnod)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
csibe1
addikt
válasz hun_gery #24051 üzenetére
Tán a tyúkszemedre léptem vagy mi törpént?
Előtted írtak páran akiknek ilyen SoC-al szerelt tabjuk van,
de mégsem címezted egyiküknek sem,azért kérdeztem kinek írtad,nem kötekedésből.
Tessék off-ba tettem,remélem ettől jól alszol." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
hamyka
senior tag
-
Murloc
tag
Erre esetleg valaki? Köszönöm!
-
-
hun_gery
aktív tag
válasz csibe1 #24035 üzenetére
Mindenkinek, akit érint.
Ezek szerint nem neked.
Szerinted melyikünk hozzászólása tett hozzá a topichoz, és melyik volt fölösleges kötekedés?
én kérek elnézést, hogy nem szólítottam meg mindenkit a fórumból
ui.: Ha már kötekszünk: Te pedig használhatnád az offtopic gombotJiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
didros
senior tag
Felraktam a tabletemre a Project Margarine 0.2-t! (JB 4.1.1 alapokon) Köszi Hun_Gery a segítséget! Minden gördülékenyen ment. Az install előtt csináltam azért egy factory reset-et is, de szerintem nem volt rá szükség. Ez a P.M. nagyon gyors, tiszta, rootolva van, ki vannak belőle szedve a kínai vackok is, egyszóval szuper! :-) Ajánlom mindenkinek! Tud magyarul is!
PS: Érdekes, hogy a belső SD kártya adatai megmaradtak érintetlenül a teljes folyamat alatt. Azt hittem biztosan le lesz majd formázva az is, de nem...
Valaki kérdezte, hogy JB tud-e fekvő módot. Természetesen igen. :-)
Mindent innen szedtem le és az angol nyelvű instrukciót követtem:
[link][ Szerkesztve ]
-
Murloc
tag
Sziasztok! A MyAudio 808DCC-nál van jobb tablet ennyiért vagy olcsóbban, illetve van jobb ár/érték arányú? Ha igen, akkor melyek ezek? Köszönöm előre is!
-
hamyka
senior tag
válasz spiritex #24010 üzenetére
Ja, elnézést kérek hogy ezt nem mondtam:
Természetesen:
Itt Magyarországon, külföldről semmiképpen sem mivel pocsék az angolom, és nem tudnék velük beszélni, persze olyat ajánlj ( már ha tudsz) aminek szuper a supportja és bitangjó a készülékük, árat nem mondok, hogy mire használnám?
mindenre , fotózásra, játékok net meg még amire 1 tabletet használni skype face stb
legyen benne gps is hely meg határozó és tényleg stb
[ Szerkesztve ]
Comodó új távlatok...........
-
Attici
őstag
válasz csibe1 #24031 üzenetére
Köszi!
De már közben sikerült Q8-ast rendelnem, ahhoz meg van magyar rootolt JB.Bagira01: Kíváncsi leszek, hogy milyen az a telefon, így adatokra nagyon szép. Meg a Hootabletre is kíváncsi leszek, hogy milyenek. Sima postával vagy a DHL-lel kérted?
"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
spiritex
veterán
válasz Geree1989 #23876 üzenetére
Lenne egy kérdésem:
eddig láttam vagy 4-5 review-t a youtube-on, és mindegyikben álló módban készítették a tesztet, mert nem fordult el a képernyő, amikor fekvőben tartották a crystal-t. Nem is próbálták beállítani, hogy elforduljon, és nem is fűztek semmit hozzá, hogy ez sajnos ilyen.. Ez miért van? Nem lehet fekvő módban használni a Jelly Bean-t?[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
csibe1
addikt
válasz dugesz77 #24033 üzenetére
Szép mennyiség.
Ahogy nézelődtem az Onda tabletek között találtam pár érdekes típust:
V701 DualCore 800x480-as kijelzővel,és pár oldalon volt V702-es is 1024x600-as felbontással,meg V801-est láttam ami kb,mint a V811 csak nem IPS-el.
Valamelyiket csak egyik webshopban láttam
-(onda-sale vagy ondatablet - ezek amúgy gyári boltok?)-,de volt olyat amit teljesen más oldalon találtam egyedül(V801,V702).
Elég nagy a választék náluk a 8"-os kétmagos tabletekből,mert a 801,811 mellett még ott van a Vi30(alu hátlap),és a Vi30W(műanyag hátlap) is.Győzd eldönteni melyik lenne az igazi.(#24034) hun_gery
Ezt kinek írtad?
Használhatnád a válasz gombot.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
hun_gery
aktív tag
minden rk3066-os tábla rootolható pikkpakk ZhuoDaShi-2.2.0-val
linkeltem a telepítőt és a hihetelen bonyolult 2 lépéses leírást is korábban
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
spiritex
veterán
válasz Geree1989 #23876 üzenetére
Na, írtam nekik, hogy: "De ugye küldik a tokot és a fóliát is, ahogy azt az adat táblázat alatt írják?", mire nem válaszoltak semmit, csak levették ezt a mondatot az oldalról... Kíváncsi leszek ezek után küldik őket.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
csibe1
addikt
válasz Attici #23990 üzenetére
Onda V811
Itt azt írják,hogy magyar,és emailben is ezt válaszolták,de a kommentekhez most nem került ki és a Vi30-asnál és V711-esnél is ugyanez volt a válasz:
I am sorry.
tablet is not rooted
hungarian language is avaliable
touch screen work the recharging" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Csygusz
tag
Esetleg valakinek nincs elfekvőben, vagy nem talált a neten érvényes FroyoPad-es kupont?
-
Csygusz
tag
válasz dragon1993 #24020 üzenetére
Az a baj, hogy mire ki tudnám fizetni, lejár az akció :S Pedig nagyon tetszik a dolog.
-
smkb
őstag
válasz Bagira01 #24022 üzenetére
Furcsállom... a JiaYu G3 -t ezermillióan várják már hónapk óta (mindenféle bú baja volt amiért nem bírt megjelenni) és ahol még kaptak is 1-2 darabot azok ilyen olyan gyári próba akármi mintapéldányok voltak. Ez az ár meg sajna nem sok jót jelent, mert ez 200$-os telefonként jön(ne). Valami nagyon nem kerek itt.
-
hun_gery
aktív tag
project margarine:
Features
* Based on Rockchip firmware releases.
* Rooted.
* /system, /data, /cache EXT4 formatted.
* Full market access + spoofed as Nexus 7.
* Removed chinese and extra stuff.
* Ad-block through hosts file.
* Changed boot animation.
* Init.d scripts support.
* Build.prop and kernel tweaks.
* OTA updates through "Update Me"
* Other minor things(#24022) Bagira01: a g3 ha megjön, és nem kell, átveszem
(nálam ebben a hónapban már nincs rá keret, hövő hónapra meg híre megy a húúútabletnek, és AKKOR fognak lelépni a pénzzel, nem most a felfuttató szakaszban (lásd: piramisjáték alapjai 1. fejezet ))[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Bagira01
veterán
válasz didros #24018 üzenetére
Ezt a csodát. Majdnem rendeltem mellé egy v811-et, csak az már kimerítette volna a büdzsét
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
tvamos
nagyúr
Jo ez a Hotmid...
Azt probalta mar valaki, hogy a Pandan riportalt olcsobbat, es mi tortenik akkor?"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
rokarudi
aktív tag
Október 8-án kaptam egy refund-ot a Paypal számlámra, viszont még mindig nincs semmi nyoma a bankszámlámon. Mikor kezdjek el aggódni? :-)
-
Bagira01
veterán
Na rendeltem egy mobilt a hootablet-ről, tablettel együtt nem mertem, mert az már kicsit necces lett volna. Ha megjön megírom a tapasztalatokat ide is.
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
spiritex
veterán
válasz hamyka #24008 üzenetére
Ok, de legjobb vétel hol? Országon belül vagy Kínában? Mert itt már nagyon megszaporodtak az onnan rendelő vállalkozó szelleműek.. (Én konkrétan az Ainol Novo 7 Crystal-t tartom a legjobb vételnek 27e Ft-ért. Persze Kínából, annak minden kockázatával és hátrányával együtt.)
[ Szerkesztve ]
-
hun_gery
aktív tag
a legfelső szerintem az n70S-re való, de emlékeim szerint jó a sima n70-re is.
(pár napja volt fent ez is a gépemen, ez szivárgott ki először, mint ZZ-n használható 4.1 a yuandao bbs-re)----
@24005) Smithy87: flash után: programok ikon, beállítások ikon/ "A" betűs ikon, görgetés, "magyar" gomb... ennyi.
leírni több volt, mint megcsinálni----
én mondjuk biztos valami főzöttet használnék inkább, amit a legújabb gyáriból főztek, de ti tudjátok
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
Re re
Akkor most melyik is a legjobb vétel?
Jó pár napig nem voltam, mert megfáztam le betegedtem, és nem volt erőm figyelni a fórumot
majdnem 500 hozzászólást nyomtatok míg nem voltam ez igen
Ja és eléggé nagy a kavar a fejemben hogy melyiket is lenne érdemes megvenni
Comodó új távlatok...........
-
hun_gery
aktív tag
válasz Davebowman #23994 üzenetére
Rosszul flashelni?
Azt hogy?
Áramszünet flashelés közben? Notebbokom van, nem érint, máshogy meg elképzelni sem tudom, mi lehet a baj
Táblát feltöltöm legalább félig, aztán hajrá, nekiesek annak a 2 perces műveletnek, ami egy img flashelése.
--
Ha AZ-re ZZ-s romot teszel, vagy fordítva, max bootloop lesz (de valójában azt hiszem, hogy csak a wifi nem megy), de akkor meg ráflashelsz egy másikat újabb 2 perc alattJiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Kindle PaperWhite 1 WiFi ebook, e-book olvasó világítással eladó.
- Kindle Basic 2 (2016) 8th ebook, e-book olvasó eladó
- Amazon Kindle 4 D01100 ebook, e-book, könyvolvasó eladó olcsón
- Amazon Kindle 3 D00901 Wifi 3G ebook, e-book olvasó világítással
- Apple Ipad 9., Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, 10.2'' Retina ( eSim ) + Pencil + gyári billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest