- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
Multi13 #45491 üzenetére
Még egy kérdés: Ez a frissítés tényleg ilyen rohadt lassan jön le, 12%-nál tartok 1 óra alatt? Ráadásul most épp server nem elérhető vagy timeout vagy valami ilyesmit dob.
Ja még valami eszembe jutott: Hol tudom beállítani, hogy ha a képernyő nem aktív, akkor is maradjon meg a wi-fi kapcsolat?
burny: Kösz az infót neked is.
-
oncsi
őstag
Szertnék ismét egy tablet-et venni. SOS, gondolom világos miért
Méret kb 8-as.
HD
Szinte csak film és játék,
Viszont 3G kell fűggetlen, vagy trémobil.
Aksi birjon legalább 7-8 órát fentebbi használatban.
Tehát szerintem a legfontosabb a kijelző (filmek miatt)
Fényerő nem is annyira fontos, mint a feketeszínt. (álltallában ejszakai ügyeletben lesz használva)
Lehet használt de garis, vagy új olyan 40-50e között
Samsungot "szeressűk" mert azt ismerem (8020-van) egy régebbi, vagy note 2, esetleg bevállalnék bármit amit ajánlotok, de ne kelljen bugozgatni.
KösziKözben míg írtam latom, hogy másnak is van erre a felhasználásra ajánlva a Prestigio 8.
Az esetleg nekem is jó lenne? -
Atti1112
aktív tag
válasz
Buko01 #45492 üzenetére
Ha csak filmre meg netre kell és egyszerűbb játékokra,akkor minek adsz ki ennyi pénzt érte ?
Nézd meg ezt : Prestigio 8 Gb HD+ 24.990-ért.Nem vagyok dealer,csak nekem is ilyen van és
tutin megy a cucc.Nem akarlak lebeszélni,csak gondolkodj el ezen.Sok tab volt a kezeim között
és meg kell mondjam ár/érték arányban ez veri mindet.Ha nem vagy maximalista,akkor
ezzel is meg leszel elégedve,a többi lóvédat meg költsd másraPersze ,hangsúlyozom,ez csak
egy szubjektív vélemény volt a sok közül.Válassz jól és sok sikert !
[INFO] -
Buko01
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy tablet-et, a Concorde Q10-el és a WayteQ xTAB-100qcr -el szemezgettem (utobbiról olvastam tesztet, ott nem voltak valami nagyon megelégedve a sebességével, ezért ha véletlen valakinek van , kérem fejtse ki jobban a véleményét.) Az előbbiről pedig nem találtam semmit. Ezeken kívül természetesen más is szóba jöhet, a max ár az legyen 60k. Új, esetleg patika használt. Amire használva lesz: minden, amit tud. film, net , néhány egyszerűbb játék. Remélem tudtok segíteni, köszi. -
Multi13
tag
válasz
Mercutio_ #45461 üzenetére
Azért írtam a 2-3 napot, mivel nálunk csak 1 edigital van.
Amúgy ma voltam a media marktban is (ebből is csak 1 van
) és ott is találtam Quantumot.
Én is Nova-val használom, teljesen jól működik vele (jobb mint a gyári). Mikor megvettem nekem alapból a v.1.0.6 firmware volt rajta, de a készülék frissítőjéből egyből felraktam a v.1.0.08-at. Amit frissít:
1. New Wireless Display driver
2. Prestigio applications updated
3. Other minor bugs fixed
A fw megtalálható itt is: [link]Ezen kívül a számomra alap appok kerültek még rá mint pl. Total Commander, Cleaner Master, QuickPic stb. A gyári fájlkezelő kuka ill. a Prestigio Telepítőt is kigyomláltam /sdcard/system/apk. Utóbbiból csak a flashplayert telepítettem fel. A gyári videólejátszó meglepően jó, szépen visz mindent még a feliratokat is, így a MX Playert még nem telepítettem fel.
A Quantumot egyébként lehet rootolni is ill. CWM is van hozzá, ami a Cseheknek köszönhető: [link]. Írtam múltkor nekik ebbe a fórumba, hogy a visszaállítást is megoldották e ( pl. gyári recovery .... egy esetleges gariztatás miatt), de nem érkezett még válasz (biztos nem tudnak angolul
).
Így az infó hiányában még nem mertem rootolni.... pedig nem lenne rossz, mert sok a "számomra" haszontalan gyár app. -
Atti1112
aktív tag
Egy Prestigio tab-ba a 32 Gb-os micro sd belefér még ? Úgy értem,hogy ez a plafon ? A 64-est már nem ismerné fel ? Vagy csak 16 gigásig jók bele a kártyák ? Köszi.
-
Koobe X8 Slim Quadrum frissítést próbáltatok már? ADFU timeout-tal kidob.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
800.henrik #45483 üzenetére
Alcorba erősebb fejletteb proci elavult gyorsító.Concordeba gyenge elavult proci,de az előbbinél erősebb gyorsító.Isten igazából komolyabb játékra alkalmatlan,mindkettő.Álltalános felhasználásra mindkettő jó,de az Alcor ips panelja azért dob az êlményen valamit,bár az drágább is 4 ropival(gondolom a 4gb-s Alcorról van szó,mert ha a 16-os ról akkor van az 8-9 is,annyit viszont nem ér).
-
tjb007
nagyúr
válasz
800.henrik #45481 üzenetére
Legfőképp az IPS kijelző miatt.
-
motoflug
őstag
Van olyan alkalmazás tabletre, amely root nélkül el tudja tüntetni az alsó sávot?
-
tjb007
nagyúr
válasz
800.henrik #45478 üzenetére
-
800.henrik
senior tag
Melyik jobb? Alcor Zest D714i vagy ConCorde ROKEE?
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Kérdés:
-Lehet valahogy egy Prestigio Multipad 7.0 UlraDuo-ra egy 4.0 USB Bluetooth adapter és egy Bluetooth app letöltésével Bluetooth kapcsolatot létrehozni..?
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
Fauno
tag
Sziasztok!
Melyik tablet lenne a legjobb választás max. 35e Ft-ig?
Kicsit olvasgattam itt a fórumban, elsőre az Alcatel One Touch Tab 8HD tűnik a legjobbnak.
Esetleg jobb választás lenne a WayteQ xTAB-700qci vagy valamelyik Prestigo modell?
Egyéb alternatíva? -
SUPREME7
őstag
válasz
helltp #45473 üzenetére
A wayteq-nél van egy V2 frissítés ami több dolgot is javít, az alcor oldalán is találtam egy frissítést ami december eleji (az enyémen még októberi fw van) de nem írja, hogy mit javít.
De ha arra gondoltál, hogy android verzió esetleg lesz-e frissítve, az szerintem erősen kétséges.
-
helltp
aktív tag
válasz
SUPREME7 #45466 üzenetére
Köszi, a hibás darab nem érdekel amég kicserélik, a Ghoo-t is cserélni kellett, kapásból kifogtam egy akkuhibás darabot, a hálózati adaptert meg 4x kellett cserélnem, kettő széthullott (iesett a tű meg ilyenek) kető meg szimplán tönkremetni, erre jó a 2 év gari. Esetleg szoftveres háttérben van eltérés? Egyáltalán frissít valamelyik gyártó? A wayteq alcor összehasonlításnak meg örülnék, úgyis jövő hónapra marad a vásárlás hoátha visszaállnak az árak normálisba.
-
Mercutio_
félisten
-
SUPREME7
őstag
válasz
hungar #45468 üzenetére
A fiókoknál be tudod állítani, hogy mit szinkronizáljon. Én azt szoktam tableten javasolni ismerősöknek, hogy csináljon egy külön fiókot, ami csak a tabletre egy "főfiók" és utána hozzá lehet adni a meglévőket, és beállítani, hogy inne csak a levelek, onnan a naptár, stbstb
-
stigma
addikt
Sziasztok , szeretnék segítséget kérni valakitől, aki már tett MyAudio 916DDC vagy sima MyAudio tabra CWM/TRWP-t és az ahhoz szüskéges romot.
Ma egész nap olvasgattam és megtaláltam a Kinai megfelelőjét ami Yuandao N90 II-s ami ugyanilyen chipsettel szerelt mint az én említett MyAudio-m.
Szeretnék valami jobb 4.2-4.3-as romot rátenni, mert a mostani 4.1.1 elég rossz a tabon.Bocs hogy ide írok, csak nem igazán kaptam választ a megfelelő topicban.
Segítséget előre is köszönöm!
-
hungar
tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne: van egy androidos telefonom és most lesz egy szintén androidos tabletem. A tabletre csináljak külön googleplayes hozzáférést, vagy mehet a telefonom gmailes bejelentkezése? Azért merült fel benne a kérdés mert nem teljesen egyforma programokat kívánok használni és nem tudom mi lesz a szinkronizálásnál.
-
SUPREME7
őstag
válasz
helltp #45465 üzenetére
Hát figyi, ijeszgetések mennek itt rendesen a topikon belül, hogy az alcor-ban mennyi a hibás darab. Sasolj be a wayteq topikba, tele van hibás darabokról szóló posztokkal. Van akinek kettőből kettő valamivel kínlódik. Bár kézben nem fogtam (26.-án alkalmam lesz rá, mert egy kollégám most vett 79QCI-t úgyhogy akkor már lesz róla véleményem) de szerintem nem lehet annyival jobb az összeszerelés, hogy a gyengébb akksi megérje, és ráadásul most felvitte az edigital is az árát, így már főleg nem hiszem, hogy megér +5K-t. Max a 79qci mögött valamivel nagyobb tábor lesz(van). De elvileg ez a chuwi v88 "átcímkézve" úgyhogy akár onnan működhet ezen is pár dolog (root meg ilyesmik) de még nem néztem konkrétan utána, 1 órája nyomkodom.
-
helltp
aktív tag
Sziasztok. Eljutottam odáig hogy lecserélem a Ghoo tab 7000-emet. Egy iPad mini "klónt" szeretnék, valami normális hardverrel (pl.: rk3188 + 1gb ram) meg IPS kijelzővel. Örülnék ha fekete lenne de ez másodlagos, és egyedül csak a myaudio new line x2-nél láttam ami nagyon jól néz ki de a hardver vicc kategóriás ennyiért (A20? hagyjuk már, ebben az árban még az A31s se biztos hogy megállná a helyét...). Jó lenne itthon venni, de ha tudtok valami jó cuccot akkor a paypalos külföldi rendelés is játszik, felőlem új és használt is lehet (iPad mini nem érdekel, akármennyiért is megy használtan), bár HA-n nem nagyon találkoztam használttal. Kb. 35-40k a keret.
Kinéztem magamnak a Wayteq xtab-79qci-t és az Alcor Zest 813ix-et. Erősen az Alcor felé húzok az erősebb akku és a vékonyabb ház miatt, ti melyiket ajánljátok inkább és miért? Apropó, ez az Alcor tényleg a Chuwi V88 ergo kompatibilisek a romok (természetesen az azonos felszerltségű verziók között)?
#45464 supreme7: Szerinted megéri az erősebb akksi a gyengébb összeszerelést?
-
SUPREME7
őstag
Akit érdekel, ma sikerült beszerezni az Alcor 813IX-et. Tény ami tény, elég gyenge összeszerelés, ahhoz képest, hogy az alcor a "prémium" minőségű GEM series kategóriába sorolja. Eleve a fizikai gombok lötyögnek és apróbb mozgatásra is klattyogó hangot hallatnak. Az egész gép is kicsit erősebben megfogva nyeklik-nyaklik, érezhetően műanyag az egész, abból is a jó vékony fajta, látszik, hogy a dizájn és a vékonyság rovására ment az anyaghasználat. A kijelző viszont hozza amit kell, és a wifi is 2 szobával arrébb is maxon veszi a jelet. Szerencsére amúgyis itthoni használatra lett véve, de aki hurcolni akarja, az mindenképp vegyen hozzá egy masszív tokot, mert szerintem egy apró balesetet se valószínű, hogy túlélne.
(#45463) tjb007:
És még akkor se biztos, hogy működni fog, hiába írják támogatottnak. Korábban írtam, hogy mit szenvedtem a prestigio 7 HD-val. Azóta inkább beszereztem egy Huawei R206-ot, mert katasztrofálisan kompatibilis. Így meg legalább még kábel se lóg ki belőle
-
Sziasztok!
Vásároltunk egy Koobe X8 Quadrant tabletet. Valamiért a wifivel gondok vannak, nem töltenek be a weboldalak. Másik készülék speedtesten 30 megával tölt, ez meg 0,7tel. Valaki ismeri ezt a készüléket? Frissítés megoldhatja? -
Mercutio_
félisten
válasz
Multi13 #45455 üzenetére
Engem nem igazán vigasztal, hogy 2-3 nap alatt áthoznák valamelyik üzletből, amikor azért mentem a konkrét üzletbe, mert a rendszerük kiírta, hogy ott van készleten és én ott és akkor akartam letudni a vásárlást
Így mehettem át a Blahára a mammuttól, és simán megtörténhetett volna, hogy már ott sincs, pedig a rendszer jelzi, hogy igen.Quantum Kérdés: Lauchert cserélem Nova-ra, van valami frissítés amit előtte/utána még kell/lehet csinálni, valamint milyen ajánlott dolgok vannak amit érdemes feltenni?
-
buca84
őstag
Milyen 3G usb sticket használtok a tableteitekhez? Andriod 4.2 -hez kellene az infó.
Olyan érdekelne, amit alapból felismer a rendszer és nem kell hegeszteni hozzá. -
burny
aktív tag
válasz
Brett001 #45457 üzenetére
Nekem a prestigio 7.85 quantomra ezt vettem karcolás ellen [link] és ujjlenyomatok ellen is nagyon hasznos, nem zsírosodik annyira, tapintása egy picit más, de nem zavaró. Az ujlenyomatok több napi használat után sem kell takarítani. Tehát van olyan fólia, de azt az összeget sokallom érte.
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok egy Samsung Galaxy Tab 3 10.1 16GB wifi-nek.
Sikerült nagyon jó akciós áron beszerezni (Franciaországból). Szóval amit a tesztek ált. felhoznak a hibájának, hogy nagyon jó kis tablet ez, csak túl van árazva, nálam nem teljesült. Viszont az az idióta keretre helyezett gombok engem is idegesítenek egy kicsit, a vissza erintőgombot könnyen meg lehet véletlenül nyomni.
Ami a kérdésem volna az a védőfóliával kapcsolatos. Az biztos, hogy kijelzőt üveg védi, de hogy ez Gorilla Glass vagy sem, arról nagyon ellentmondásos infókat találtam. Mind a Galaxy Tab2 mind a Tab3 esteében van ahol azt írják a specifikációknál, hogy gorilla másütt meg uresen hagyják kijelzővédelem rubrikát. Akár így, akár úgy,az üveg jobban ellenáll a karcoknak, tehát emiatt nem érdemes fóliával kínlódni szerintem. DE! Az újjlenyomatok rohadtul meglátszódnak. Nos belebotlottam olyan fóliareklámokba, hogy "anti-fingerprint". Szóval a kérdésem, tényleg vannak ilyen fóliák vagy csak parasztvakítás? Mert nem szívesen adnék 4500-5500 Ft-ot egy ilyen fóliáért ha nem igaz a ujjmaszatolás elleni védelem.
Előre is kösz a segítséget. -
Multi13
tag
válasz
Mercutio_ #45451 üzenetére
Hát lehet, hogy egy adott edigis üzletben nincs v. elfogyott, viszont működnie kéne náluk, hogy áthoznak másik boltból. Én nem bp-i vagyok és jártam már úgy az edigiben, hogy ha vmi nem volt a helyi üzletben, akkor 2-3 napon belül áthozattak máshonnan.
2 hete mikor vettem a Quantumot, akkor elég sok helyen meg tudtam volna venni az edigin kívül mint pl. euronics, laptopszalon, + 2-3 helyi számítástechnikai bolt is be tudta volna szerezni. Bp-en biztos, hogy még több lehetőség van, de ott van még az online lehetőség is [link], ill a tablet.hu. -
conair
tag
Van nálam egy 10 colos lenco tablet. Bekapcsolom megjelenik egy kép (tehát a kijelző ok) majd kiírja, hogy android és kész. Úgy marad. Hátulján reset gomb 10x lenyomtam már, újraindult semmi. Ráraktam gépre felismeri, 2 meghajtót dob be, egyiket sem lehet olvasni. A kérdés annyi lenne, hogy mit lehet vele kezdeni? kuka dolog? Van valakinek valami ötlete? Megköszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.
-
aero.
veterán
Olyan létezik, hogy sehonnai kínai tabletekkel simán megy a tokba épített bill, az Alcatel One Touch Evo 7 HD-val meg meg se nyikkan?
-
motoflug
őstag
válasz
SUPREME7 #45448 üzenetére
A legszomorúbb az az, hogy racionális vásárlónak tartom magam, és ódzkodom a vaterától. Megláttam az ajánlatot, illetve hogy 200 körüli pozitív, illetve 0 negatív van, nem is gondoltam volna, hogy ez lesz. A készülékre van magyar gari, végső soron az marad. Meg írok az eladónak.
-
SUPREME7
őstag
válasz
motoflug #45447 üzenetére
Ha vállalt rá garanciát akkor igen, megbeszélitek a visszaküldést, cserét stb. De ha nem normális kereskedő, hanem magánszemély, és/vagy használt cucc és garanciáról se esett szó akkor csak rajta múlik, hogy áll hozzád. Ha vállalt garanciát, de nem akar együttműködni, akkor polgári peres eljárás szóba jöhet, de semmi jóra ne számíts. Ha meg kínai import cucc, akkor is mondhatja, hogy oda érvényes a garancia, küldd vissza te kínába. Kipróbálás nélkül így megvenni zsákbamacska volt, és lehet, hogy ráfaragtál.
-
motoflug
őstag
Vettem a vateráról egy készüléket. Két pixelhibája is van, valamint fehér háttéren látszódik ilyen fátyolos fehér folt. Szerencsére még nem jártam így, de utána akarok olvasni, hogy ilyenkor mi a teendő. Szó nélkül visszaküldhetem 8 napon belül, vagy ez magánszemélytől való vásárlás esetén nem érvényes? Tegnap jött meg a készülék, de én csak ma tudtam megnézni. Ilyenkor rám kenheti, hogy sorry de te rontottad el?
-
Merlini
tag
A halálos mobiltelefon - The Truthseeker
Mi a véleményetek erről? 4:30-tól mikró, wifi és tablet sugárzást is mérnek.Aláírásomban lévő két SIM-es telcsi is produkálhat "érdekes" dolgokat.
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Nagybátyám szeretne Tabletet venni, az alábbi kikötései vannak:9,7 , de inkább nagyobb 12"
gps, sok mag 2Gb+32 vagy 64 GB, esetleg 3 vagy 4G
új
hazai
mindenre, játék???, spec alkalmazások, pl stat
max 0 HUF, de még gyüjtögetek, mondjuk 120Mit ajánlanátok?
-
Multi13
tag
"-Mi a különbség a Prestigio Quantum és Diamond között?"
-Diamond két színben kapható (fehér és fekete) / Quantum csak fekete
-Diamondban 16GB belső tárhely van / Quantumban 8GB
-Diamondban nincs hdmi csatlakozás / Quantumban van
-Diamondban nincs bluetooth / Quantumban van
-Diamond ~50.000 Ft / Quantum ~45.000 FtDiamond vs. Quantum 2:3, tehát Quantum.
....persze csak akkor, ha nem fontos a fehér szín ill. a 8GB-al több belső tárhely.
+ tjb007 #45393 hsz-ét annyival korrigálnám, hogy a Quantumnak is fém háza van.
Én kb. 2 hete nyúzom már a Quantumot és semmi gondom nincs vele. Ahogy olvastam az hsz-eidet láttam, hogy a teljesítmény fontos számodra. Korábban posztoltam egy benchmark tesztet a Quantumról [link], hátha segít. Diamond is ugyan ezt tudja, mivel azonos a SoC. (idáig nem tudtam egy játékkal sem megakasztani. pl. RR3 nagy kedvenc
)
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Atesz 666 #45436 üzenetére
33.333,- SurfTab xiron 7.0 HD van még, kérni kell egy eladót hogy hívja az üzletvezetőt.
-
tjb007
nagyúr
-
$p@rr0w
őstag
Megvettem én is a lidl-ös tabletet eddig elég kellemes, akinek van kérdése felteheti.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Hofeher #45429 üzenetére
ASUS Transformer Pad TF701T, ASUS MeMO Pad FHD 10, Samsung ATIV Tab 7, Apple iPad Air, Acer Iconia Tab W700, Sony Xperia Tablet Z, Nexus 10, Dell Venue 11 Pro, WayteQ xTAB-100qcr, Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 és még sorolhatnám jó sokáig.
Könnyebb lenne mindenki dolga, ha megadnál egy maximum összeget.
-
SUPREME7
őstag
Elvileg kell lennie egy reset gombnak valahol, vagy a bekapcsoló gomb kb 10mp-ig nyomva a reset.
Szerk.:
SD kártya környékén van valahol a reset gomb, legalábbis ezt találtam.You will see a reset button (a hole with a white dot behind the SD card cover), press that and it should reboot
Read more: Tablet lenovo A1000 frozen, i can`t restart it,? - if i press power button, tablet only vibrate in short interval, but nothing else :: AskMeFast at http://www.askmefast.com/Tablet_lenovo_A1000_frozen_i_cant_restart_it-qna7118098.html#q4363221
-
Hofeher
aktív tag
10 Col környékén min. fullhd felbontással milyen tablet-t ajánlanátok
-
pet74
újonc
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni tőletek. Vásároltunk egy Lenovo Ideapad A1000-F tipusú tabletet és sajnos 1 óra után lefagyott. Nem tudok vele mit kezdeni. Próbáltam kikapcsolni is de nem reagál semmit. Mit tudnék vele tenni,hogy feléledjen?
Segítséget előre is köszönöm.
Üdv.
Péter -
lendvaizs79
csendes tag
Sziasztok!
December 4-én megjelent Prestigio honlapon egy firmware frissítés, ami nagyon jót tett a gépnek - Multipad 4 Quantum 9.7 - eltűntek a röcik, sokkal simább lett a működése, tökéletesen elégedett vagyok a gép teljesítményével. Jah, és most már a 2 GB RAM is látható! Hálás köszönet a Prestigionak! Aki ebben a méretben gondolkodik, annak csak ajánlani tudom. Üdv! -
mike1334
veterán
Ez engem is érdekelne, hogy miként őrizhető meg minél tovább egy tablet akksija..hagyjam lemerülni 10-15% körülre, és onnan töltsem csurig, vagy jobb ha amikor tehetem rátöltök, satöbbi
Illetve meddig marad működőképes egy mai akksi? Egy háromnegyed éves Nexus 10em van, netezés, wifi, film, pdf, képregény játék mellett 7-8 óráig megy, ha csak film akkor megvan a 8.5 is és akkor jár olyan 15%nál. Átlagos használat napi 2-3 óra mellett meddig fogja kb bírni? Jah nem szoktam altatni, általában, mivel egybefüggően használom, és 12-16 óráig hozzá se nyúlok. Ilyenkor egyébként jobb kikapcsolni, vagy hagyni aludni? Köszönöm! -
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
T. Peet #45418 üzenetére
A két adatlapon ugyan az a készülék van, a Galaxy Tab 3 7.0. Én azonban egyik helyről sem ajánlanám a vásárlást. Az emag esetében romániai cégtől, a határon túlról vásárolsz, közben ugyan ennyiért kaphatsz magyar forgalmazású terméket is.
A másik egy GSM bolt ajánlata, az azért olcsó, mert nem rendelkezik 27%-os áfás számlával. Nem egyértelmű ezek elérhetősége sem, a termékre magyarországi 2 éves Samsung garancia nem vonatkozik és a lokalizáció (amit nem tudunk) kihathat a magyar nyelvre is, illetve arra is, hogy a jövőben kap-e frissítést majd.Az Edigital, a Media Markt és egy sor másik üzlet is kínál 50 ezerért, vagy még olcsóbban is hazai piacra szánt 2 év garanciával rendelkező modellt.
(#45420) motoflug: magát a sticket csatlakoztatni kell notebookhoz, tablethez és azon keresztül fogsz tudni internetezni. A tablet azonban nem biztos, hogy kezeli majd, inkább próba-szerencse alapon működik majd. Telefonálni biztos nem tudsz majd vele, de a mobilinternet mehet.
-
tjb007
nagyúr
válasz
T. Peet #45418 üzenetére
A kettő egy és ugyanaz azzal a különbséggel, hogy előbbi a 8GB flash memóriás változat 2 év gyártói garanciával, utóbbi pedig a 16GB-os változat 1 év bolti garanciával bármiféle tartozék nélkül (Light Box).
(#45420) motoflug
Igen, ha belerakod tudsz róla netezni.
A hanghívás meg modemfüggő. Van amelyikkel lehet, és van amelyikkel nem. -
motoflug
őstag
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést. Kaptam egy Huawei T-mobilos mobilsticket, de még soha nem használtam ilyesmit. Ha ebbe a cuccba beleteszem a telefonomban használt sim kártyámat, akkor tudok róla általa netezni? (Tabletbe/laptopba beledugva) Esetleg még a gsm funkció is működne rajta?
-
hege21
aktív tag
Adott egy Ainol novo 8 mini tablet és a kínai appokat szeretném törölni és rootolásban kérném a segítségeteket
-
TromF
tag
Követitek a külföldi webshopok kíválatát, van most valahol bestbuy ajánlat a következő igények kielégítésére?
- Navigáció
- Normális kijelző
- Elfogadható készenléti idő
- Opcionális autóstartó
- Megfelelő sebesség az esetenkénti játékra.Köszi
-
fer
őstag
-
123xyz
aktív tag
Üdvözletem.
Nekem egy egyszerű kérdésem lenne, nem vásárlással, hanem használattal kapcsolatban.
Hogyan érdemes inkább használni a tabletet, ha konnektor közelében van? Jobb az, ha a töltőn van működés közben, vagy pedig érdemes nappal csak akkuról működtetni és éjszakára feltenni töltőre? Az akku élettartama szempontjából melyik választás jobb?
(Ha ez számít, egy 25k-s Prestigio tabletről van szó). -
pityu8
tag
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
A páromnak vennék egy tabletet és a Concorde Q10-et nézegettem.Viszont találtam hozzá egy elég vegyes tesztet a concorde forum oldalon.Tudom friss kiadás,de mégis mennyire ajánlott?már csak 6 óra van az extrémnél a megrendelésből hogy még ideérjen karira
pls egy gyors összesítőtt hogy megéri-e?
-
SUPREME7
őstag
válasz
pityu8 #45406 üzenetére
Én sima 7HD-t vettem, de megnézem holnap, viszont a tölzés kikapcsolt állapotban 5 óra? Nem tudom gyárilag milyen töltőfejet adnak hozzá mert nem bontottam ki, de sima 500mAh töltővel kb reális igen 0-ról
Alcor 813I(X) tulajokat még mindig kérdezném, hogy mennyire valósak a terjesztgetett hírek a sok hibás darabról, mik a benyomások? Tegnap akartam venni de elfogyott így még vasárnapig van időm átgondolni, vár sok választás nincs ebben az árkategóriában
-
pityu8
tag
Megnéznétek ezt a hozzászólásomat?
-
szabi__memo
nagyúr
Még mindig nem értem miért nincsenek normális áron 3G-s, normális tabletek. Értsd legalább 70dci/qci minőségben IPS panellel.
25ért van 3G nélkül, 30ért meg van 3Gs tablet IPS nélkül. Most komolyan nem lehet akkor 35-40 fele kiihozni ilyet? vicc -
$p@rr0w
őstag
válasz
Atti1112 #45397 üzenetére
Elbizonytalanodtam: ez vagy a Lidl-ös tablet? Utóbbi 33ezer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows Insider Program
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest