Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz taklasz #86099 üzenetére
nagyon nehéz ügy.
egy ilyen tablet most újonnan 20 rugó. 5-6000 forintos szervízóradíjjal nézve, ha 4 óránál többet cseszel el a javításra, akkor inkább neki se állj, vegyél egy újat (de nehogy vegyél, mert ócskavas, inkább valami kínai 2 GB ramosat 80 dollárért)
szóval, ha valakinek csinálod, akkor sosem jön vissza a befektetett munka. ha magadnak csinálod az azért más kérdés, de mivel régi vacak a hardver, értelmesen nem fogod tudni mire használni, akkor meg minek vesződnél vele.
ha a jelenlegi ráhenkölt romnak annyi a baja, amit írtál, akkor tojd le, a kamerája úgysem alkalmas értelmes kép készítésére.
szóval guglizás 1-2 óra, ha van rom letöltés. romcserével szarakodás 1 óra. tesztelés min 2 óra. ha valami nem oké akkor újrakezdés.
engedd el, jó az úgy, ahogy van[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
taklasz
tag
Üdv!
Navon Orpheus 3G-hez keresek romot.
Egy főzött rom volt rajta, ami le volt védve, egyetlen alkalmazás futott rajta. Lecseréltem egy Archos Access 70 3G romjára, mindene működik, kivéve a kamerát. Plusz még a Wi-Fi között megjelent egy hálózat: NVRAM WARNING: Err = 0x10 néven. -
konijani
csendes tag
válasz cidalain #86094 üzenetére
Köszi az infót ! Ma jött meg az Alldocube neo x amoledes tab és azon sem sikerült hozzáadni a google fiókot ,akkor én is várok vele .
Van itt még ilyen tab valakinek ? Tesztek szerint nem rossz csak az android 9 elavult rajta . Böngészöböl elinditott 4k-s videók szépen mennek rajta. Sajnos a netflix csak sd lesz rajta, igaz az ára is csak a fele a hasonló tudásu samukhoz képest. -
cidalain
veterán
Probléma van most a Google-nél, ezzel szopnak mindenfelé, több fórumon is olvastam. Hivatalos hibajelzést a Google nem adott ki, de a probléma fennáll. Nem feltétlenül globális a gond, de EU-ban több országból is van komment ezzel kapcsolatban.
Tedd félre mára a tabot, meg kell várni míg megoldódik.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Plaz
csendes tag
Sziasztok,
mai napot vettem egy Lenovo tab M8-at, 10-es droiddal, és nem tudok bejelentkezni a google fiókommal, azt mondja nem sikerült hozzáadni a fiókot, próbálja újra. Új fiókot ha létrehozok azt sem csatolja fel. Találkoztatok már ilyennel? Eddig lenovo tabletekkel nem volt ilyen bajom.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
válasz cidalain #86090 üzenetére
Most olvastam a Widevine L1-et a Chuwi HiPad Air is tudja!
Nem azonos árkategória, gondolom a minőség sem, de jó tudni róla!
-
tankal
tag
-
cidalain
veterán
válasz tankal #86089 üzenetére
Ha Netflix, akkor elvárható a HD lejátszás gondolom. Ezt nem minden eszköz tudja. Samsung összes, de az A széria alsóbb kategóra, az S-ek meg drágábbak mint a limited. Huawei T5, vagy M5 már régi, de néhol kapható még, ezek még google supportosak. És tudja még a Lenovo P11-től felfelé, meg némelyik Yoga.
Most az ársávoddal összevetve a Lenovo P11 lehet a jó döntés neked. A 4/128GB-os 110 körül van, de Alzán láttam 4/64-es 90-ért.
Illetve a Samsung S6 Lite még megvan 130-ból. Szóval ez a két opciód van igazából.[ Szerkesztve ]
-
tankal
tag
Sziasztok! Segítség kellene vásárolni szeretnék egy tabletet de teljessen tanácstalan vagyok.
1:10" ra gondoltam
2.újat szeretnék
3.hazai boltból
4.játék,Netflix,böngészésre
5.google play fontos lenne
6.130k körül gondoltam
A filmek miat a felbontás és a hang legalább közép kategória legyen .Ja és már a 3 ik telóm huawei ahoz vagyok szokva bár tudom mostanság ez nem nagyon fér össze a googleval Előre is köszönöm! -
cidalain
veterán
volt már korábban is így, hogy pár napig nem volt kapható, aztán mindig újra lett. persze ebből sem lehet következtetéseket levonni, mert egyszer eljön az, amikor már nem lesz. remélem, hogy nem most még, mert azért ez egy jó 8-as opció általános netezgetésre, olcsón.
#86084 McJoker
Akkor jó, a Google Táblázatok erre pont tökéletes (szerintem), driveról beszív, módosít, hozzáír, ráment, visszaszinkronizál. Otthon/irodában meg PC-vel is meg lehet nyitni, molyolni az adatokkal. Gyakorlatilag tényleg bármi gép jó erre ami szimpi neked (Samu, Lenovo ajánlott itthonról (számlával, ha céges lesz), 3 vagy 4 GB ram, 10" fullHD kijelző, 4G-s net)[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
válasz Somatom #86075 üzenetére
Én úgy tudom hogy ha majomra volt pénz akkor banánra is legyen
a lényeg hogy ennyiért már akkor lenne iPad Mini is de éppen ennyit a felhasználás módja miatt nem szeretnék rá áldozni
inkább akkor ráfanyalodok a 10”ra és akkor 100x jobbat kapok harmad áron kb
szomorú hogy erre halad a piac de hát ez van ezt kell szeretni
ezért vettem iPhonent is az idén mert android fronton is elszálltak az árak meg kinyirták a huaweit -
McJoker
tag
válasz cidalain #86079 üzenetére
Ebben az esetben nem bonyolult excelről lenne szó, képlet nélküli, gyakorlatilag csak szöveges feltöltéssel. Xiaomi Redmi 9 (vagy valami ilyesmi ) teló androidja simán kezeli úgy, hogy amit kell tudok vele dolgozni, csak jó lenne egy nagyobb készülék, hogy jobban átlátható legyen a táblázat. A legkényelmesebb az lenne, ha Drive-ból tudnám betölteni az excelt és abba dolgozni, elmenteni kész. Tehát nem az van, hogy egy halom papírra írogatok, aztán az irodában még külön kell bepötyögnöm.
Csak az elszántság számít...a küzdeni akarás!
-
Dr.NX
Topikgazda
Az Unisoc rajongói örülhetnek ( ), már nemcsak Kínából fognak tudni ilyen SoC-os tabletet venni, a Nokia érkező tabletjében és a Samsung A8 (2021)-ben is Unisoc lesz.
Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz cidalain #86079 üzenetére
A Lenovo M8 FHD jelenleg nem kapható státuszban van.
Lehet, hogy ennyi volt? Kár lenne.Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
válasz McJoker #86078 üzenetére
Lenovo tab M8 fullHD 60 körül az Alzáról. 3 GB ram, 8" fullHD felbontás. Kicsi, könnyű, erre a feladatra bőven jó. Hátránya, hogy csak wifis, illetve valami jó tokot+üvegfóliát kéne hozzá venned még, ha már egyszer gyáras környezetben használod.
Mondjuk erre pont jó lett volna neked egy Samu Galaxy Tab Active, de a 2-es már nem igazán kapható, a 3-mas meg nagyobb méretű, ráadásul drága
Az Excel viszont kérdés, hogy mennyire bonyolult. Ha csak a táblázat a lényeg, az pl Google Táblázatokkal elég jól megoldható, de ha egy kész XLS fájllal akar az ember dolgozni, ami teli van képletekkel, akkor az elég problémás Androidon (próbáltam a MS Excel android appját is, de eléggé korlátozott egy PC Excelhez képest). A Google Táblázatok meg tök jó Driveból böngészővel PC-ről is, csak ne akarja az ember átrakni onnan később XLS-be (pláne ha rakott bele képleteket). Első körben mindenképp kipróbálnám valami Androidos telón, hogy a táblázatot tudod e kezelni valami Android appban, mert ha itt bukik a mutatvány, akkor Win tabletre lesz szükséged, valódi Excellel.
-
McJoker
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a lenti felhasználásra szánt tablet választásban:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
Nincs külön kitétel igazából, de nem baj, ha kényelmes kezelni egy gyár bejárása közben.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Újat szeretnék.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Jobb lenne itthon.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, böngészés, stb.)
Excel táblázat kezelés munkaterületek bejárása közben.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
Nem tudok összeget írni, de ha nagyon muszáj akkor 50-100ezer a keret. Nyilván minél olcsóbb annál jobban örülünk.Még esetleg annyi, hogy előny, ha lehet bele sim kártyát is tenni internet miatt, de nem kitétel, mert legrosszabb esetben a telóm lesz a wifi hotspot.
Előre is köszi!
Csak az elszántság számít...a küzdeni akarás!
-
tvamos
nagyúr
válasz cidalain #86057 üzenetére
No igen... csak csatorna tagoknak. Azokat nem jatsza le a tablet a youtube app-bol.
Mivel bongeszobol is szar, akkor ezt most akkor ugy ertelmezem, hogy le kene cserelnem ezt a technikat (Huawei MediaPad T3) egy ujabbra...
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Somatom
veterán
válasz proper #86072 üzenetére
Van ilyen. A Samsung Tab Active 3 -ban az S9, Note9 9810 -es Exynosa dolgozik. Én még nem láttam megakadni a Note 9 -emet.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
proper
őstag
-
®abstract®
őstag
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz proper #86067 üzenetére
Azért annyira nem bika, hogy "túl erősnek" nevezzük.
A RAM mennyisége frankó, de a proci alsó-közép szint.
A nem Pro-ban 128 GB RAM van, az most 56 ezer Ft EU raktárból.Elfogadom a sütiket.
-
-
proper
őstag
válasz ®abstract® #86066 üzenetére
Ez már elég bika
Gyors megnéztem banggoodon 68k
de szerintem nem kell azért ilyen erős gép a játéknak
mostmár van valami kiindulópont innen már csak lesz valamiköszönöm a segítséget
-
proper
őstag
válasz F.B.I. #86063 üzenetére
nem egy nagy gép igénye van de azért kell neki
narcos cartel warsnagyon szomorú hogy ennyire mellőzik a kisebb tabokat
pedig az áll kézre leginkább
es 10”ban mik a lehetőségek ?huawei már mind harmony os? Mert abba lenne szimpi de ott meg a play áruház hiánya nem jó
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz plömplöm #86060 üzenetére
Ha csak Vodafone TV-re kell, akkor elég lehet ez is:
Lenovo Tab M7 TB-7306FElfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz proper #86059 üzenetére
Hát pedig az Ipad Mini lenne a legjobb választás játékra.
Ha megnézted az összefoglalót, láthattad, hogy összesen két ajánlott tablet van 8"-on (Samsung A7 Lite és Lenovo M8 FHD), de mindkettőben harmatos a hardver, játékra nem lesz alkalmas, csak alacsony felbontáson, alacsony fps-sel.Elfogadom a sütiket.
-
plömplöm
őstag
válasz proper #86059 üzenetére
tippet kérek most én is:
7" lenne a cél, a mostani is annyi, aminek a helyére menne;
mindenféleképpen újat;
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
itthon, és céges számlásság feltétel;
vodafone tv;
annyit, amennyit igényel a feladat;plusz szempont, hogy microusb aljzat lenne a jó, hogy ne kelljen kábelezni a kiépített helyén, és portré helyzetben az alján
thx
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
proper
őstag
Sziasztok
kicsit elvesztem most a tabletek világában remélem tudtok segíteni
8" találtam ki magamnak mert A 10" Már feleslegesen nagynak éerzem de ahogy a felhozatalt nézem lehet rá fogok kényszerülni
elsősorban újat szeretnék de nem zárkozom el a használttól sem
jó a külföldi rendelés is
játékra szeretném használni ezért jó lenne minnél erősebb gép
Az Összeg képlékeny de nagyon sokat sem szeretnék rá költeni mert 1 játék futna csak rajta meg max otthon asszony netezget, meg elvisszük nyaralásra magunkkal
a legolcsobb legjobb gépet keresném ahogy az szokott lenni
legszivesebben ipad mini-t vennék de egy játék miatt nem költenék el párszáz ezret feleslegesenelöre is köszönöm ha valaki tud segíteni
-
-
cidalain
veterán
válasz tvamos #86056 üzenetére
Nekem azt mondja, hogy csatlakozzak a csatornához, csak a támogatók nézhetik meg a videót. Fizetős yt csatorna. Ha előfizetnék gondolom lejátszaná, nem nyafogott a yt verzióján.
A linkedre bökve megkérdezte a tabom, hogy yt appban, vagy böngészővel nyissa-e meg. Nálad ilyen nincs? Böngészővel nézve min nyafog? Ott nincs yt app verziószám>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tvamos
nagyúr
-
cidalain
veterán
válasz tvamos #86052 üzenetére
Akkor Alkalmazások/Youtube cache, data miegymás törlése, majd frissítések eltávolítása. Majd Play áruházból YT felfrissítése.
Linkelj már be ide egy ilyen videót, ha publikus a téma, megnézném nálam is nyávog-e.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz tvamos #86052 üzenetére
Kár, hogy nem írsz semmi használható infót, pl. verziószámokat.
A YT 16.36.35 verziónál tart.
A tiéd hányas? Google Play Store és GP Services verzió hányas?
Vancedet próbáltad?Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
válasz tvamos #86044 üzenetére
Persze: frissíted a yt appot
Vagy törlöd a francba, és böngészővel yt-ozol. Vagy alternatív yt appot teszel fel a gépre.
(Egyébként én sose futottam bele ilyen videóba, ami igényelte a legfrissebb verziót, szerencsére)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Rendelkezem egy Huawei MediaPad T3 10 AGS-L09 tablettel, ami kezd kiidegelni. (Lassu, meg mittudomen... kibirom.) A legnagyobb gondom az, hogy a youtubon egy csomo videonal kiirja, hogy csak az alkalmazas legutolso verziojaval tekintheto meg video. Letezik erre megoldas valahogy?
Bocs, ha ez itt OT! Nem talaltam T3 topicot.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
matrix23
tag
Sziasztok!
Pár hónapja vettünk egy Huawei MediaPad T5 10.1" Wi-Fi 32GB /2GB RAM tabletet netezni.
A baj az vele hogy nagyon lassú. Nem tudom hogy ezekbe lehet RAM-ot bővíteni? Mondjuk ha 2 helyett 4 lenne benne valamivel azért gyorsabb kéne legyen.
Tud ebben valaki segíteni?
Köszi előre is -
Beni2360
félisten
Igazából egy jack kimenetre küldött hang fülesekre van optimalizálva és nem hang rendszerhez ami 4-8 Ohm tartományig van és a fülesek meg jóval magasabb Ohm-tartományban dolgoznak. Sosem lesz az igazi szvsz.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cidalain
veterán
Durvább samukban van Harman Kardon rendszer, de a Lenovo P11-ben is 4 hangszóró van (a Proban biztos, de asszem a simában is).
Meg az új Xiaomi Mi Pad 5-ben is 4 hangszóró van. Hallani egyiket sem hallottam, így összehasonlítási alapom nincs, de a 100 alatti tabokban 1 max 2 hangszóró van, ami semmi extra, és az sem mindegy hogyan tartod a hangzás miatt (pl nekem alul van a kettő, így csak állítva jó hallgatni, fektetve egy oldalról jön)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
kisbogyo
csendes tag
Sziasztok! Van egy Navon Platinum 10" talán 2010-es tabletem, amin már nem tudom frissíteni a play áruházat sem. 4.1.1-es android verzióval. Lehet ezzel még valamit kezdeni? Mármint jelenleg arra akarnám rávenni, hogy a PLay-áruházból tudjak letölteni rá.
-
eckmester
tag
Érdekes lesz ez a Galaxy S6 lite 30%-os akció, mivel sehol nincs készleten. Rendeltem egyet, de 3 napja nem ért el a boltba a raktárból.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Kapható jelenleg olyan tablet, ami kimagasló hangminőségben, valami jobb hangchip van benne? Képernyő méret 7-10" közötti legyen, és fontos lenne a jack csatlakozó! Köszönöm -
Jarod1
veterán
No én is Tablettet nézegetek, MM be szétnéztem milyen méretek vannak és rájöttem nekem a 10 es bazi nagy lenne, Teclast M40 et néztem vagy B max....huawei en google hiány miatt kilőve
Sim kártya, youtube, filmnézegetés,sorozat Digiionline, talán ránézek a Netflixre
8.7 SAMU A7 lesz a befutó, jövő kedden érkezik.majd kiderül, Tokot honnan szoktatok rendelni, tudtok vmi jó boltot?
Thanx J ügynök
-
Dr.NX
Topikgazda
Október 3-án a Samsung S6 Lite -30% akcióban lesz.
(Kb. 90 ezer Ft)Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz #31816946 #86027 üzenetére
Ennek egészen pontosan egy tablet felel meg, a
Samsung Galaxy Tab A7 10.4 T500 Snapdragon 662 3/32GB 7040 mAh 2000x1200 Android 10 247.6x157.4x7mm 476 g - 70 ezer Ft
Játék csak módjával, hardverigényes játékok röcögni fognak.Elfogadom a sütiket.
-
törölt tag
Sziasztok!
50-60 ezer forintért milyen Samsung tabletet javasoltok? Lehetőleg Android 11-es frissítési lehetőséggel.
-
eckmester
tag
Üdv. Megrendeltem egy Galaxy tab s6 lite készüléket. Vennék rá fóliát, de nem tudom, hogy ennél mit jelent az íves vagy nem íves kialakítás.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Umax VisionBook 10c lte, vagy Huawei MediaPad T5, 2 gb (akár 16 gb tárral). Igazából csak 3 kamera képét fogják nézni anyósék, monitor helyett lenne, viszont a kamera app jó lenne, ha megbízhatóan működne, és viszonylag értelmes időn belül reagálna. Köszönöm!
-
Dr.NX
Topikgazda
-
helixP
nagyúr
válasz Jarod1 #86017 üzenetére
Tegnap jött meg.
Műanyag, de becsületesen össze van rakva, gombok, SIM slot oké. Kijelzője átlagon felüli, jól veszi az érintéseket, az egész müködés gyors, folyamatos.
WiFi nem volt teljesen probléma mentes, szakadozott, de ez talán inkább szólt a Xiaomi jelerősítőnek.
Akksi egy ciklus után nagyon ígéretes.
4G-t nem teszteltem.
Annyit nem tudok, hogy kellene-e rezegnie? -
Jarod1
veterán
Alldocube iPlay 30 Pro
Erről a márkáról mi a vélemény? Van valakinek ilyen? mennyire megbízható?
-
Somatom
veterán
válasz plömplöm #86014 üzenetére
Jól látod, pontosan ugyanúgy van, mint bármilyen más ARM eszköznél (pl. egy routernél). A hardverelemekhez kell portolni a firmware -t. Csakhogy egy router -hez sokkal könnyebb, mivel kevesebb hardverelemből áll. Ráadásul a zárt forráskódú ARM GPU -val sem kell megküzdeni.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
plömplöm
őstag
köszi, én abból indultam ki, hogy ha van olyan, hogy pld dd-wrt meg gargoyle, ami nem típus-, hanem soc-specifikus, hanem akkor hátha van ilyen is, és hát 1GB rammal még manapság is gyártanak telefonokat és tableteket, és mivel megvan a gyári fw is, ha mégse lenne jobb, akkor menne vissza a gyári és kész. de ha nincs, akkor nincs . az biztos, hogy kb egy órát guglizgattam már, mielőtt itt rákérdeztem volna, és azért kérdeztem rá, mert nem találtam...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz plömplöm #86012 üzenetére
Nincs olyan, hogy one size fits all generic fw, mint pl. a Windows.
Ezekhez a noname tabokhoz nem szoktak custom firmware-t se csinálni, meg egyébként is az újabb verziók jellemzően nagyobbak is, ergo még kevesebb szabad RAM maradna abból az 1 gigából.Elfogadom a sütiket.
-
plömplöm
őstag
válasz insyde5 #86006 üzenetére
köszi, igazándiból arra keresem a választ, hogy nincs-e az adott termék agyához újabb android verzió, de úgy látszik, ezt más sem tudja
akár valami generic fw is jó lehetne, ezért írtam, hogy a 3g funkció mehetne a levesbeAll systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
eckmester
tag
Üdv. Tablet vásárlás előtt kettőre szűkült a lehetséges tabok száma. Eben kérek segítséget.A felhasználás internet, film, könyvek, néha játék.
https://edigital.hu/wifi-tablet/lenovo-tab-p11-tb-j606f-110-qhd-2k-ips-4gb128gb-wi-fi-tablet-grey-android-10-p831869
https://edigital.hu/wifi-tablet/samsung-galaxy-tab-s6-lite-104-sm-p610-wifi-464gb-tablet-szurke-android-p758111 -
Dr.NX
Topikgazda
válasz Luissimo #86005 üzenetére
Kicsivel kerül csak többe (kb. 20 USD) az újabb, modernebb SoC-kal (T610) szerelt modell (pl. Teclast M40 SE), ami kb. másfél-kétszer gyorsabb. Akkor meg már inkább azt vegye, aki jó ár/érték arányt keres.
Elfogadom a sütiket.
-
insyde5
aktív tag
válasz plömplöm #85998 üzenetére
Van egy Asus MeMo Pad 8" "ocskavas". Hasonló erőművel szerelve. Nagyon jó kis gép .... a gyereknek. . Nagyon lassú, nem lehet vele konkrétan semmit olyat csinálni amit Ma egy átlag felhasználó szeretne. A droid itt is 4 es. Nem frissül semmi. Komp. Problémák egyre többször van. Már a reset se segít szegényen. Ellenben van 1 nagyon erős előnye: Plexi erősségű az érintő kijelzője. Hajlik mint a mogyorófa vessző, de nem törik. Gyereknek " jatszósnak" keresve se találsz jobbat😁. Nálunk nagy kincs
-
Luissimo
veterán
válasz Jarod1 #85991 üzenetére
Én igen, használok P20 HD tabot.
Semmi bajom vele.
A 4 giga RAM is remekül teszi dolgát, semmi akadást nem tapasztalok, meloban, levelekyoutube vanced, streaming, netradio, zenehalgatas kocsiban navigacio.
Stb.
Mostis erről pötyögök.
Simán megéri az árát.Aki szerint nem ajánlatos, az szerintem még nem használta😃
-
helixP
nagyúr
Alldocube 30 Pro-hoz egy kérdés. Kellene ennek rezegnie?
-
-
6030D
őstag
Sziasztok!
Szerintetek autóba, fejtámlára, gyerekmese nézéshez elég egy Lenovo M8 HD, vagy érdemesebb a nagyobb méret és/vagy felbontás. Másra nemigen használnánk, max napi dolgok átpörgetése (fb, insta, hírek, mailek).
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Kindle Basic 2 (2016) 8th ebook, e-book olvasó eladó
- Amazon Kindle 4 D01100 ebook, e-book, könyvolvasó eladó olcsón
- Amazon Kindle 3 D00901 Wifi 3G ebook, e-book olvasó világítással
- Apple Ipad 9., Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, 10.2'' Retina ( eSim ) + Pencil + gyári billentyűzet
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest