Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optika01
tag
válasz
fcbarca
üzenetére
Szia!
Én a Lenovot használom streamingre, YouTubera, böngészésre. Nagyon elégedett vagyok vele: gyönyörű kijelző, szép hang. Elvileg 3 fő verzió frissítést ígértek rá, most.
Mindezt úgy, hogy szeretem a Samu termékeket, telefonom is az, de nem bántam meg.
A méret, súly kényelmes ágyban használatra. -
Optika01
tag
Segítséget szeretnék kérni. Valamit elállithattam, mert sem a front sem a hátsó kamera nem működik a Lenovo 11pro gen 2-es tableten. Olyan mintha le lenne takarva a lencse. Nincs hiba üzenet, csak fekete a kijelző ha bekapcsolom bármelyik kamerát. Onnan gondolom, hogy beállítás hiba, mert vendég módban viszont tökéletesen működnek.
Valamilyen engedély hiba lehet? -
Optika01
tag
válasz
hubber1
üzenetére
Nekem nagyon bejön, mint egy telefonon. Amit tudni kell, hogy a Pen rész ki van vágva, így a felette lévő rész vékony. Ebből kifolyólag ha ott próbálnád megfogni, akkor az eltávolodik a tablet felső élétől, kicsit olyan olyankor mint a szatyor füle
. De ez tényleg csak akkor, ha ott próbálod megfogni, de cc 1500,- Ft, ennyiért nem volt nagy kockázat
-
Optika01
tag
Lenovo 11 pro gen2 mellé én ezt a 2 tokot rendeltem március 13.-án és 28.-án itt volt. Kaptam ajándékba egy fóliát + egy ceruzát (ez mondjuk kb 0,- Ft -ér
)
[link] [link]
Teljesen rendben vannak.
Rendeltem Precision Pen 3-at is Alin, az szerintem később ér ide, arra kíváncsi leszek.
Igazából itthonról még rendelni sem lehet, illetve én nem találtam. -
Optika01
tag
Sok mindenben egyetértek, "lehúzósáv" tényleg szörnyű :-).
Viszont azért leglényegesebb gesztus vezérlések vannak, amik jól is működnek: pl dupla koppos lezárás/ébresztés, balról húzva a vissza funkció. Nekem S22 mellet sem tűnik zavarónak/puritánnak a rendszer (kivéve a "lehuzósáv" ).
Ami inkább zavar, hogy ha be van állítva az arc feloldás, azt viszonylag nehezen érzékeli, és ekkor erős a vibra visszajelzés. Sőt a vékony káva miatt szerintem, ha lerakom, hozzá érek a kijelzőhöz is, és ilyenkor mire asztalra kerül, már "zizeg" is, hogy nem érzékelt arcot :-/.
Valszeg ha kikapcsolom az arcfeloldást, akkor ez továbbiakban nem lesz zavaró, csak eddig lusta voltam
Amire figyelek, és az elején 2x is észrevettem, hogy készenléti állapotban gyorsan merült, egy éjszaka cc 20%-ot is
. Vélhetően beragadt valami, de elsőre ijesztő volt.
Viszont az elmúlt pár napban már nem érzékeltem, cc 1%-ot merült éjszaka.
-
Optika01
tag
válasz
this is life
üzenetére
A jelenségről / hibáról olvastam, de az én szemem nem érzékelt ilyet :-)
-
Optika01
tag
Nekem tegnap jött meg, én is onnan rendeltem.
Nekem is para volt,mert máshol mindenhol jóval drágább.
Nagyon tetszik, szuperül működik, gyors, szép.
Hátlapon újlenyomat mondjuk lesz bőven
Alirol rendeltem szilikon és ráhajthatós tokot.
USB-C HUB-on egeret, billentyűzetet, és monitort kötöttem rá, és szépen működött.
Ami meglepett, hogy a tab kijelzője is működött 2. kijelzőként.
Amit nem tudok, hogy honnan rendeljek hozzá PEN-t. Nincs és ha mégis, akkor drága és külföld csak.
Szóval szerintem teszeni fog neked is -
Optika01
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Lenovo P11 pro gen2-es tabot (MediaTek procis)
Mivel kicsit zavaros az elnevezés, így bizonytalan vagyok a tartozékokben. Tudnátok ajánlani, hogy honnan érdemes tokot, fóliát, pent rendelni hozzá? Külföld és használt is szóba jöhet, ha kedvező. 😉
Köszönöm! -
Optika01
tag
Sziasztok!
Eddig egy Sony Z2 tabot használtam, amit szeretnék frissebbre cserélni. Minimum 10-est keresek, főként böngészés, videózás, streaming szolgáltatásokra (HBO GO, Netflix, Digi Online, stb), alapból elég a WIFI, de nyilván ha van SIM az nem baj. :-)
Szeretnék egy jól használható, de költséghatékony megoldást. Szóba jöhet itthonról és külföldről is, illetve akár használt is. Azt nem bánnám, ha "mókolni" nem kellAmiket most néztem, a következők
- Mediapad T5 4/64 LTE :69900,- (Edigital akció - remélem nem elírás a 4GB RAM)
- Teclast T30
- Teclast M16Ezek közül melyik az ami a fenti célokat zökkenő mentesen kiszolgálja? Esetleg van jobb választás?
Persze a csúcs a Samsung S6 vagy S5e, de gondolom a fenti felhasználásra teljesen felesleges egy ilyen tablet, még ha több évre is tervezem.
Köszönöm.
üdv: -
Optika01
tag
válasz
cidalain
üzenetére
annyit azért nem szánok rá. Nálam csak kényelmi dolgok ezek. időnként konyhába, fürdőbe is beviszem, ott jól jön, ha a párának ellenáll
Azért is írttam, hogy ezeket már elemgedtem, de szeretnék egy hosszú távra megfelelő készüléket. Telefont fél /egy évente cserélem, de a tabnal nem érzem a motivációt a sűrűbb cserére hál' istennek
-
Optika01
tag
Sziasztok! Szeretném a jelenlegi tabletet (Sony Xperia Z2 Tab) lecserélni. Net, online filmek, FB a felhasználás, és kizárólag otthon. Nagyon szeretem, de most már érzem, hogy néha nagyon belassul, "dadog" a Z2. Azt már látom, hogy vízálló és infra portos tab nincs jelenleg (ez nekem fáj, de ez van :-( ). 2 TAB között gondolkodom: Huawei M5 és a Samsung S4. A kettő közötti cc 60e HUF különbség jelentős, de ha annyival jobb a SAMU akkor elgondolkodom. A Z2 sem volt anno olcsó, de sok évet kiszolgált becsülettel. Ti mit javasoltok. Ahogy látom mind kettővel lennének kompromisszumok, a mérleg pedig mindig billeg : fémhátlap> üveghátlap ; IPS < Oled ; Huawei < Samu; 10.8 > 10.5 ; 110e Ft > 167e Ft Esetleg egyéb javaslat?
-
Optika01
tag
Sziasztok
Ebben tudnátok segíteni? [link]
Köszönöm.
Optika01
tag
Sziasztok
Köszönöm az eddigi segítséget
, de felmerült egy újabb jelentkező.
Asus Memo Pad 10 (ME102) [link] vs Wayteq xTAB 100qcr [link]
( a Lenovo már kiesett a véleményetek alapján)
Az Asus lenne 6e Ft-al drágább.
A kijelző, a RAM a Wayteq felé billentené a mérleget, de a korábbi Wayteq tapasztalatom lehangol.
Igazán net és film a lényeg, játék minimális lenne.
Nem tudok dönteni, tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm a gyors segítséget.
Optika01
tag
Sziasztok
Tabletet szeretnék venni és jelenleg a kettőn gondolkodom.
Asus memo pad 10 [link]
a másik
Lenovo Idea Tab S6000L [link]Tudom, h a Lenovo 3G-s, de nem feltétel, mert főként otthoni használat lenne.
Elsődlegesen net-re, online filmekre, otthoni hálózatról film nézésére lenne használva, (illetve egy LG remote app-al szeretném az LG TV-m képét is nézni rajta, de ez nem tudom melyiken fog működni, de gondolom ez csak kipróbálás után derül ki
)
Tudnátok segíteni, h melyik lehet a jobb választás, ha árban nincs különbség.
Indoklás is jó lenne mert a specifikációk alapján mind kettő mellet van pro és kontra is, viszont tesztet egyikről sem találtam.
Előre is köszönöm.
-
Optika01
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Le szeretném cserélni a Galaxy Tab 2 7.0 gépemet (akár csere ráfizetéssel).
Amit keresnék:
- infra port ( távirányítóként használható legyen) legyen
- ~10 hüvelykes kijelző
- olvasásra, netre, videóra lenne használva ( jó felbontású kijelző)
- üzemidő elfogadható legyen
- elegendő a WI-FI modell
- új és használt egyaránt szóba jöhet
Előre is köszönöm.
Optika01
tag
Sziasztok
Még mindíg nincs arra megoldás, h tabletten asx kiterjesztésű stream videót nézzek? Sajnos én még nem találtam olyan progit ami ezt tudná.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv -
Optika01
tag
válasz
pandor
üzenetére
Szia
Nekem a tab 2 7.0 (3110) van. Nekem nagyon bejött. Korábban xPAD70-em volt, ég és föld.
Ezzel nem akarom a wayteq-t leszólni, hiszen ár-érték arányban nagyon jó volt, első tabnak tökéletes.
De a samu más (igaz árban is, de még megfizethető). Kijelzője nekem tetszik színekben, betekintési szögben, felbontásban is. Üzemidő 5-7 óra, használattól függően. TW-lecseréltem, mert az nem szimpatikus, de vannak jó launcher-ek. Csatlakozás megoldható adapterrel, GPS kiváló (Navigon-nal tesztelve). A kamera az olyan amilyen. Ha nincs más az is jó, de tab-al fényképezni? Csak ha nagyon nincs más. Play-en nincs kompatibilitási probléma. A 2 év gari pedig biztonságit nyújt. Korábban nem volt gondom ilyen téren, de pont a az xPAD-nál igen, és ott is jól jött a csere garancia.
Ez miatt lett a Samu.
Röviden ennyi.
Optika01
tag
Sziasztok
Segítséget kérnék. jelenleg 2 tab között gondolkodom:
Galaxy tab 2 7.0 (wifi)
Concorde 9.7 IPS.
Tudom, hogy 2 kategória. Eddig xPAD 70 volt.
Főként net + film nézésre használnám (időnként játék), szóval teljesen átlagos.
A 4:3 miatt és az IPS kijelző miatt a Concord tetszene, de a dual proci és a kisebb méret miatt tab2 lenne a nyerő. Az üzemidőt tab2-nél nem tudom.
Tudom nekem kell dönteni, de tapasztalatotokra és a véleményetekre kívánási lennék
( tab 2 7.0-ról igazán nem sok infót találtam)
Előre is köszönöm a segítséget.
Optika01
tag
Sziasztok
Sokat olvasgattam, de minél többet olvasok annál inkább butábbnak érzem magam.
Szerintetek melyiket érdemesebb venni.
- Toshiba Folio
- Archos 101
Első tablettem lenne. A Folió első kritikái elszomorítottak, de ahogy olvastam, most már elég jól lehet javítani a helyzeten. Ezzel csak az a bajom, hogy nem igazán vagyok otthon a témában (eddig csak a Blade-men végeztem ilyesmit), és főként angol oldalakat találtam ahol az okosságokat leírják, és finoman szólva , abban sem vagyok túl erős (már mint az angol nyelvben).Az Archos-ról is olvastam jót is - rosszat is, állítólag azon is kell egy kicsit okosítani, viszont árban barátibb.
Tudnátok segítséget- ötleteket adni?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Star Wars: Fate of the Old Republic megjelenés még 2030 előtt?
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. De ez tényleg csak akkor, ha ott próbálod megfogni, de cc 1500,- Ft, ennyiért nem volt nagy kockázat
)
. Vélhetően beragadt valami, de elsőre ijesztő volt.

)