- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabag28
tag
Pár nap gondolkodás és élőben való megtekintés után kettőre szűkítettem le a pereferált tableteket.
Ipad mini 1 wifi 80 ezerért illetve Galaxy Tab 8" 3G amit 85-90 ezer körül is találtam.
Megtapogatva, kipróbálva a mini jönne be. Gyorsabbnak, precízebbnek tűnt mint a Galaxy tab, gyorsabban nyitotta meg a weboldalt, könnyebben ment a görgetés nagyítás. Elvileg mindkettő mögött ugyanaz a wifi volt. Hátránya a Galaxy Tab-al szemben: ezen az áron nincs benne mobilnet így kell mellé a telefonom is. Illetve van egy dolog amit nem tudok mert soha nem használtam még IOS-t. Azt olvastam, hogy másolás csak iTunes-on keresztül. Ezt elfogadom. Viszont ezen is fogom tudni a doksikat tematikus fáljstruktúrában kezeleni? Gondolok itt arra, hogy most tematikus mappákban vannak egy-egy projekt anyagai. Ezek szkennelt doksik valamilyen képformátumban, kalkulációk (xls, xlsx), ajánlatok, szerződések (pdf, doc, docx) egyéb kiegészítő feljegyzések (txt). Elég ha csak olvasni tudom ezeket, viszont fontos lenne, hogy ugyanabban a folder struktúrában lássam mint ahogy a PC-n is csoportosítva vannak. Andoid alatt megy, azt kipróbáltam. Működik ez IOS alatt is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Silvercrest Rajztábla
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest