Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
válasz tjb007 #32044 üzenetére
"Tény, hogy papíron jobb játékra az RK3066 a plusz két fragment processzor miatt de nem biztos, hogy ennek az előnye meg is fog mutatkozni az életben,
szóval ezek a nagyon elveri és hasonló kijelentésekamik a nagy számok törvényén, szemrevételezésen vagy egyéb más egzakt módszeren alapulnak erősen a komolytalan kategóriába tartoznak"Ha a prime Duo-ból indulok ki, mely több játéknál csődöt mond, pl: GT Racing: Motor Academy, Brothers in Arms 2 stb míg a Pro duo hasít velük, akkor nem túlzás azt állítani, hogy a komolyabb 3D játékokban érezhetően erősebb az RK 3066. Az Epic Citadell-ben is kíméletlenül kijön a különbség.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
kelzsoca
félisten
-
drlovi
aktív tag
üdv.
Adott egy Ramos W28 as tablet. Feltettem sdre a 4.1 telepitő fájlokat. És probáltam elinditani hangerő+power on al. Nem jött semi kép. Most nem reagál semmire el sem indul. Mit lehet vele tenni ? Vágjam neki a falnak ?
-
z0d1AK
nagyúr
Sok ModeCom tablet eddig nem volt forgalomban, talán három típus volt eddig, mint alsóbb árszegmensben, bár mivel általában sok darab nem érkezett belőlük az országba, így elég kicsi a felhasználói tábor aki használja, gondolom még kisebb aki PH!-n é itt is jelen van.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
killerj
csendes tag
Sziasztok
Hozzáértő segítsége kellene. Van egy point of view 7" tabletem.
Újra indítás után bejön a a gyártó logója utánna az anndroid felirat és ennyi nem változik semmi csak a feliratot látom. Próbálkoztam hard resettel, Power gomb + hangerő fel . Megjelent a logó és egy fekvő android robot és felkiáltójel ez után sem változik semmi
(IMG:/dl/upc/2013-02/16/134381_yyjjyacdqrjkgikg_resetkor.thumb.jpg)(/IMG)mit tudnék csinálni???
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Te is már megint olyan tabletről vársz tapasztalatokat, amelyet a gyártó kb. 3 hete mutatott be és még meg sem jelent, ergo nincs belőle senkinek sem.
Hozzáteszem, szerintem egy kínai bérgyártmányért 75-80 ezer bőven sok pénz már...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
this is life
Ármester
válasz szabessz #32001 üzenetére
Spec alapjan jo lenne ,ha tjb regebben nemlitette volna hogy socok elcsesztek,a cpu resze gyenge,gpuban eros,de minez semmit sem szamit,ha jol optimalizatakmjomkutyumlehet,ha csak osszedobtak nincs az a magszam es akkumulator ami mindenben jo mukodest biztositana. Ne kapkodj vele...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
hbala
aktív tag
Valaki erre valamit?
-
LámaZ
addikt
Ez megvolt?
http://napiapp.blog.hu/2013/02/15/urald_android_rendszeredet_legy_macguiverLegyen minden jó!
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz simici #32074 üzenetére
Azt így nehéz megmondani. Célszerű elküldeni szervizbe, bár nem lepődnék meg azon, ha az lenne a visszajelzés, hogy nem javítják fizetősbe sem. Illetve ugye nem mindegy, hogy hogyan sérül, hiszen azért, mert csak a kijelzőn látszik sérülés, lehet más hibája is.
Egyébként én egy Koobe legolcsóbb (25 ezres) tabletben cseréltettem kijelzőt a múlt héten, ott tényleg csak a kijelző volt rossz, azt kellett cserélni. Az bruttó 10 ezer volt.
A WayteQ oldalán is látni szerviz információkat, az ő tabletjeikre nettó 16-18 ezer forint (xTAB-70, xTAB-80) a kijelző csere, 9,7"-os modell esetén sokkal több (nettó 24-28 ezer).
-
Buster17
addikt
A sikeres frissítés után nem telepíti fel a gyári hozzátartozó programokat (flash player, angry birds, skype stb) hiába megyek rá, hogy telepítse őket nem csinál semmit csak annyit, hogy a telepítés befejeződött...
Hogy tudnám elő varázsolni ezeket a cuccokat?
Végül is manuálisan letudom tölteni egyesével de azért a teljes verziójú angry birds-et sajnálom. -
simici
csendes tag
Üdv!Van egy M-Tech aTab7t táblája a fiamnak,és leejtette és kettérepedt a kijelzője!csak a jobb fele működik!Mennyibe kerülne hozzá egy képernyő?
Samsung Note 3+Samsung Gear,Samsung Slll mini,Samsung Tab 2 7" Wifi,Samsung Tab 3 8"LTE
-
troland26
őstag
üdv
Ismerősöm vett egy Overmax TB-08-as tabletet . Nincs a gépben GPS , de szerene valahogy navigációt futtatni rajta . Meg lehet ezt oldani valamilyen módon? pl nincs ilyen usb-s Gps vevő amivel kompatibilis lenne a tab ? Vagy egyéb ötlet ?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Blackhole13 #32071 üzenetére
Ott, hogy jó szar a minősége valószínűleg. Jó/rossz tapasztalatokat szerintem azért nem lehet olvasni, mert még friss modell.
-
Blackhole13
senior tag
200$-ba hogy a viharba férhet bele egy 9,7-es ips retinakijelző, quadcore proci, 2gb ram, normális összeszerelés, jó wifi vevő? Márpedig a nextway f9x-ről nem találtam olyat, hogy nagyon lehúznák, de ez a túl szép, hogy igaz legyen esete. Min spórolhatnak ezek a gyártók?
Nyilván használhatatlan a kamera, esetleg játékok alatt megdöccen, ezen kívül?[ Szerkesztve ]
-
W1
senior tag
Sziasztok!
MyAudio 708R-re kéne nekem főzött rom, OC miatt. Ötlet? -
akoska23
aktív tag
Sziasztok. Vettem egy Koobe x7 slim tabletet használtan de garanciával. A problémám a következő:Ha két oldalról kicsit erősebben megfogom a gépet picit csíkozódik a kijelzője egy picit feszítve jobbra vagy balra szintén.Töltéskor pedig a szürke és fekete szinek vibrálnak. Igaz nagyon vékony a gép de ez elég ok lenne ahhoz hogy gyengéden kelljen használni? Valakinek tapasztalata?
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
vtomi2
őstag
Sziasztok! Szerintetek melyiket válasszam? Javarészt filmet néznék rajta, és játszanák vele.
YARVIK Xenta 10"
GoClever TAB R105BK 10.1"
Emgeton Consul 11 16GB White
-
Buster17
addikt
Mindjárt földhöz vágom ezt a sz@rt. Csináltam egy gyári vissza állítást és úgy próbálom most frissíteni és most meg nem akarja letölteni a frissítést. Hát már az agyam eldobom.
szerk.: Kiléptem, kicsit vártam hogy újra letöltse de most el se kezdi letölteni hanem már telepíteni akarja de hiába ha nem engedi!!! Most ilyenkor mit csináljak?
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Buster17 #32052 üzenetére
Így vakon nagyon nem tudom, hogy miről is volna szó, hol akadsz el, hol a hiba.
De itt a lehetőség, tesztelheted a Prestigio supportját, ha szerencséd van, talán magyarul is meghallgatnak a megfelelő vonal végén.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Departed
őstag
válasz Buster17 #32050 üzenetére
Beállítások --> utolsó menüpont --> automatikus frissítések --> bekapcs --> megtalálja, telepíti, kész.
Előtte töltsd maxra az aksit. Használd egészséggel.Ja és ne ijedj meg ha spanyol lesz a szöveg itt-ott a frissítéses menüpontban
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Buster17 #32050 üzenetére
Rámész a gyártó oldalára, majd letöltöd a szükséges fájlokat és követed az (angol) instrukciókat.
-
Buster17
addikt
Hogy tudom felfrissíteni a táblagépem 4.1-re?
-
Gabor970
addikt
válasz Gabor970 #32039 üzenetére
vannak ám ilyen régi szoci örökölt nyaralók, amiket nem gazdag polgárok tulajdonolnak, hanem csóringerek mint én De legalább van, és ha szűken is, de fenttarjuk a testvéremmel. Utolsó lenne, amitől megválnék. 6 éves korom óta minden nyáron ott nyaralok...
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
artiny
őstag
Ismeri valki ezt az oldalt?
http://www.pandawill.comAinol Novo7 Venus Lite ATM7025 Quad Core Tablet PC Android 4.1 IPS HD Screen 7 Inch 16GB Black - ez egy négy magos (Actions ATM7025, 1.0GHz, Cortex A9 quad core; GPU: Vivante GC1000 ) 2620 a quadrant score (videoban 3:23 nál) ,míg a két magos WayteQ xTAB-70dci Quadrant Standard 3851 pont. ?!
Ez volt ami megtetszett az oldalon Cube U9GT3 CHERRY 8 Inch IPS Screen Tablet PC RK3066 Dual Core Android 4.0 1GB RAM 16GB Camera White
Free shippinget igernek, mar csak arra volnék kiváncsi hogy milyen minosegu lehet a cucc éloben,(kepernyo,akuido,...gariztatás ha arra kerulne sor ) Ez a 134 usd 100€ ami még kevesebb a WayteQ-hoz kepest[ Szerkesztve ]
-
-
violentSt
tag
válasz kelzsoca #32042 üzenetére
Xtab100, es xtab70 es ezek a sajatok, mastol is kaptam megerositest
Ebbol adodoan el is szallt egy pixel par nap hasznalat utan
Am meg az erinett tipusok forumaiban is talalkozhattok a jelenseggel
De sztem ti is tudjatokIlletve az itt fellelheto tesztekben, cikkekben is rendre olvasni rola a mostaniban is
Ezert gondoltam ha tobbszor elofordult, akkor odafigyelhetnenek ra
Es valoban nem csak a wayteqet erinti de az o cuccaikkal volt efajta szemelyes tapasztalatom
Ezert irtam oket, illetve roluk ment a temaEzert nem is neveznem veletlennek
A masszivabb osszeszerelesu taboknak a hatulja egesz egyszeruen nem nyomhato be
Vagy ha meg is akkor maskepp van az alaplap elhelyezve, de valahogy meg is meg van oldva
Az alsobb szegmensben is -
tjb007
nagyúr
válasz artiny #32028 üzenetére
Azzal a képpel csupán annyi a probléma, hogy nem látszik rajta miből tevődik össze az a 11000 pont, na meg azt sem árt elfelejteni, hogy azon Jelly Bean fut míg a WayteQ -en ICS, ez megint csak pozitív irányba viszi a dolgot.
Tény, hogy papíron jobb játékra az RK3066 a plusz két fragment processzor miatt de nem biztos, hogy ennek az előnye meg is fog mutatkozni az életben, szóval ezek a nagyon elveri és hasonló kijelentések amik a nagy számok törvényén, szemrevételezésen vagy egyéb más egzakt módszeren alapulnak erősen a komolytalan kategóriába tartoznak (ja, és akkor még az eltérő felbontásból eredő különbségeket meg sem említettem).[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz violentSt #32041 üzenetére
Két Prestigio volt nálam, annál nem figyeltem ezt, MyAudioval meg nem találkoztam még, így nem tudok nyilatkozni, bár tényleg márkától független ez a hiba, annyi tabletnél találkoztam már vele.
Egyébként szerintem inkább a véletlen műve, ha nincs ilyen hiba és nem feltétlenül az odafigyelésé.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz violentSt #32037 üzenetére
Tehát arra gondolsz, hogy ha megnyomod a hátlapot, akkor a kijelzőn ez meglátszik? Sajnos ez az összes olcsóbb tableten megtalálható jellemzően, nem WayteQ betegség. De a 100 ezer forint körül nyitó régebbi Archos 80 és 101 G2 széria is ugyan ilyen problémákat produkált. Ezek ellen egy gyógymód van, nagyobb gyártó, drágább termékét kell választani.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Gabor970 #32035 üzenetére
Na mert aztán filmezni kell nyaralni menni.
Amúgy úgy célszerű ezt a kiválasztást megtenni, hogy ha elhatározod magad egy modell mellett, akkor tovább nem nézegeted az alternatívákat, mert mindig lesz újabb, jobb, amire lehet várni.
-
Gabor970
addikt
...sosincs megállás. Az első tablet vásárlása előtt vagyunk. Asszonyomnak kellene olvasni és netezni. Vártam február elejéig a wayteq-ra, aztán vártam, hogy legyen teszt, és megrendelem. Aztán most itt a concorde, ami lehet még jobb ugyanannyiért, majd márciusban.... Megint várok, aztán megint lesz egy hír újabbról, jobbról Nekem a HDMI nem lenne rossz, nyáron a balcsin nyaralóban egyszerűen meg lenne oldva a filmnézés. Nem kellene mediaplayert cipelni, nem mintha nagy és nehéz dolog lenne
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
violentSt
tag
Concordba is benyomtak egy 3200es akksit gratula
A pro duo kisebb felbontassal es 4100es akksival is alig birja a 4 oratTesztek nem tul objektivek
Rk3066 jatekokban erosebb
Lsd. Prestigio pro (rk soc) vs prime (aml)Illetve a wayteqnel a szivarvanyeffektus a kijelzon mar-mar szeriatartozek ( komolyan nem ertemertem)
Hdmi-t meg te tudod, h szuksegeltetik-e (en pl. Ragaszkodtam hozza, azota kb 1x volt a tv-re kotve)
Concorde amugy tenyleg jobbnak tunik foleg h ugyan az az ar
-
Gabor970
addikt
válasz Georgie1224 #32026 üzenetére
3G miért fontos, nem tud a telefonod megosztani wifin netet?
-
Departed
őstag
-
artiny
őstag
válasz Mezcal #32023 üzenetére
Szoval akkor érdemesebb lenne várni a ConCorde Tab SPEED 8GB tablet -re 1hónapot? amiben lessz a RK 3066, a WayteQ xTAB-70dci tablet szemben?
A WayteQ -nak AnTuTu 3.0 Benchmark 9215 pont ,míg a ConCorde tab SPEED 11 000 folotti volt egy "lesifotos" kepen látható mért adatot mutattak rola ... szoval akkor igaz lehet ez a kulombseg ?!
-
Georgie1224
tag
A "WayteQ xTAB-70dci - egy fecske mégis csinálhat nyarat" topicban kérdeztem, hogy gps-el kiegészített és HDMI-vel rendelkező és bővíthető hasonló tablet érdekelne.
Ami fontos:3G, GPS, HDMI, bővíthetőség (micro-SD), HD képernyő, jó sebesség, hazai forgalmazás, és alacsony ár (amennyire lehet).Murphy: "Ami el tud romlani, az el is romlik."
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
Legolcsóbb (50-60$) kínai tabokról van valakinek személyes tapasztalata itt?
Érdemes ilyenben gondolkozni, főleg netezésre?
Több olcsó típus van, melyik a legjobb?
Gonolok itt a Q88 A13-ra, ATM7013-re és via 8850-re.[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Whysperer
addikt
Szaisztok. Galaxy Tab-ra rátudok csatlakoztatni egy Canon 350d,hogy átmásoljam usbvel a képeket?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
artiny
őstag
7 colos kepernyo eleg lenne olvasásra ha egy scanelt konyvet szeretnék olvasni belole(úgy értem elfér a 7colon ugy hogy abbol tudok olvasni is (mert ugye ilyen scanelt konyvnel nincs oldaltoresre lehetoseg ))?
Koszonom -
z0d1AK
nagyúr
válasz artiny #32018 üzenetére
A legtöbb tabletnél igen, ez köszönhető többek között az egyre vékonyabb készülékháznak. Üzleti vonalon vannak cserélhető akkumulátorok (pl Dell Latitude 10), illetve androidos consumer vonalon utoljára talán Toshiba Folio 100-nál és a ZTE V9 Light tudott hasonlót.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz artiny #32016 üzenetére
Mint írtuk, leginkább a szoftver határozza majd meg, hogy a két különböző processzor ellenére melyik lesz a jobb sebességű. Egyelőre a WayteQ-ről csak egy-két teszt van, a CC Tab SPEED-ről meg ugye egy sem, mert nem jelent meg, így előre nem egyszerű ezekre a kérdésekre választ adni.
Ezek a tabletek beépített akkumulátorral rendelkeznek, szakszerviz tudja cserélni bennük a telepet. Azt, hogy a ConCorde mennyiért teszi ezt meg szükség esetén, azt nem tudom. A WayteQ oldalán van szervizelési információ, bár csak az első két generációhoz (xPAD-70, xTAB-70), ott nettó 7000 forint volt az akkumulátor csere. Gondolom hasonló a helyzet az xTAB-70dci-vel is,
-
artiny
őstag
válasz z0d1AK #32012 üzenetére
Erre gondoltam,hogy a kettő közűl melyik...? más más proci van bennuk vagy ugyan az csak megemelt +100 orajellel?
http://www.edigital.hu/Tablet/WayteQ_xTAB-70dci_tablet_(Android)-p347592.html?backurl=clear
vs.
http://www.edigital.hu/Tablet/ConCorde_Tab_SPEED_8GB_tablet_(Android)-p349046.html?backurl=clear
Az a +100 mHz sokat nyom a Tab SPEEDnel? érdemes varni rá marcius vegeig... Kinézetre a WayteQ tetszik,....(és a HDMI szol meg Tab SPEED mellett,bár nem tudom hogy mikor használnám ki az hogy rákossem tv.re a netbookomot is talan 2x ha rákotottem...)
Idövel cserélhető az akumulátor ezekben?
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Djmarko #32013 üzenetére
Igazából a Samsung jelenlegi legerősebb tabletje (Nexus 10-et a Google-höz sorolnám), az S Pen igazán nagy élmény lehet, ha jól kiismered és használod.
Aztán hogy márciusban is a legerősebb tabletje lesz-e az majd az MWC-n kiderül.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Mi a veleményetek a Samsung N8010 Note Wifi-ről?
Köszi a válaszokat! -
z0d1AK
nagyúr
válasz solgew #32011 üzenetére
Ahogy tbj007 is írta, azért nincs nagyon értelme így számok alapján összehasonlítani, mert mind a kettő lehet rosszabb is, jobb is a másiknál függően a szoftver optimalizációjától. Normál használatnál nekem az AMLogic eddig gyorsabbnak tűnk, bár ez lehet attól is, hogy amint írtam, amit használtam készülékek, ott optimalizációban is volt nem kis különbség. Ellenben a Rockchip erősebb GPU-val rendelkezne.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz artiny #32007 üzenetére
" ARM Cortex A9;1,5 GHz Dual-Core" - Ez így ebben a formában nem egy processzor típus, csak a specifikációit, felépítéseit taglalja.
Egyébként valószínűleg az AMLogic AML8726-MX volna az, ami például az xTAB-70dci-ben is megtalálható.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Buster17
addikt
válasz Buster17 #32006 üzenetére
Na már lenyugodtam, friss reggeli fejjel elsőre rögtön találtam egy beállítást, hogy az accelatort átlehet tenni phone modre és így már jó lett.
Hogy legyen is 1 kérdés akkor hogy tudom felfrissíteni az androidot? A hivatalos oldaláról letöltöttem de a manual utasításait követtem és nem lett jó. Szinte az első lépésen nemjutok tovább. Nincs valami egyszerű megoldás?
-
artiny
őstag
Melyik a jobb proci?:
1.) Rockchip RK306 ;1,6 GHz Dual-Core
2.) ARM Cortex A9;1,5 GHz Dual-Core
-
Buster17
addikt
Full gáz az egész. Tökre ellenkezőleg van minden. Vízsuintes játéknál függőlegesen kell tartani hogy irányítani lehessen, függőleges játéknál full ugyanez csak akkor vizszintesen kell tartani.
Azért ennyi pénzért nem ezt vártam. Vagy orvosolni lehet vagy vissza viszem a boltba
-
szabessz
tag
Sziasztok!
ModeCom tabletekről van tapasztalat?
Jövőhéttől elérhető itt ModeCom Tablet 9,7' - FreeTAB 9704 IPS2 X4 ( CPU X4 GPU X8 ,Retina IPS 2048x1536) tablet 70-75eFt körüli áron 2 év garancia.
Egész jónak tűnik leírás alapján és ára se rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Kindle Basic 2 (2016) 8th ebook, e-book olvasó eladó
- Amazon Kindle 4 D01100 ebook, e-book, könyvolvasó eladó olcsón
- Amazon Kindle 3 D00901 Wifi 3G ebook, e-book olvasó világítással
- Apple Ipad 9., Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, 10.2'' Retina ( eSim ) + Pencil + gyári billentyűzet
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest