- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolyx13
csendes tag
Sziasztok.
Ha vennék egy Wayteq 79qci-t azon hogyan lehet wifin kívül netezni?
Arra rá tudom kötni az usb-s stickem?
Köszi -
aerosmith
őstag
Átnézve az ajánlatokat módosítottam az igényeimet. kb. 60ezres keretből mit ajánlotok az alábbi igényekre?
Alkalmazások: Battlefield4 Commander, Hearthstone, web, ebookok, mászkálós, lövöldözős, logikai játékok
Képernyő min 8'
Proci min. dualcore 1ghz felett
Ram min. 1giga
Felbontás min 1024x600
Android 4.0.3 feletti
3G beépítve
GPS jó ha van de nem létfontosságúNem számít: kamera, HDMI, egyéb mókusvakítások.
3g előfizum van már, kínából se hozatnám.
Lehet akár használt is ha megkímélt.köszi!
-
GuruZone
őstag
csövi, 2012-es Nexus 7 mellé szeretnék asszonynak valami billentyűzetet rittyenteni a fa alá XMAS okán,
van valami best buy vétel, itthon beszerezhető Bluetooth-os kivitelben?a billentyűzetes tokokat néztem már, az Alcor megoldása jött be a legjobban,
bár gagyi a tok, de magyar kiosztású a billnetyűzetelőre is THX
-
icezozo
addikt
mi a lényeges különbség a
Intel Atom Z3740D és a Z3740 között ?
valahol azt írják,hogy az első 4x 1.33GHz máshol meg 4x 1.8GHz
pl: itt:[link]
-
Ace owner
addikt
válasz
zoltan6 #44580 üzenetére
Mert az MM gariztatasaval csak jó tapasztalatom van,grandoet nem ismerem plusz ha mar Úgyis Pesten vagyok legalább most megvehetem. 10%ot visszaadnak igy nem olyan rossz Az ár sem. Grandora gondolom vissza kell kuldozgetni futarral ha gond van,mm meg utbaesik minden nap.
-
fer
őstag
Igen csak a Media-Tech felé hajlok, 2Xusb 8000mAh akku, a képaránya is jobban tetszik (nem nyújtott), és 16Gb háttértár is barátságosabb, ha ezeket nézzük akkor már nem is olyan drága! Csak azt furcsállom, hogy alig lehet róla valamit találni!
-
mima1017
tag
Sziasztok,
Tabletet szeretnék nagyon olcsón. Csak netezni, és skypolni. Semmi másra nem kellene. max. 20.000Ft-ért.
Tudnátok nekem ajánlani valami "értelmeset" ebben a kategóriában?
Előre is köszi
-
tjb007
nagyúr
Ezért is írom ezt mindig feltételes módban
Több százezer (talán már a milliós számot is elérte) alkalmazás/játék található a Google alkalmazásboltjában, amiket ugye nem fog senki se végigpróbálni, szóval bárki bármikor belefuthat egy ilyenbe.(#44570) a.t.t.i.
Az S6000 Wi-Fi only változata, tehát ugyanazokkal a jó és rossz tulajdonságokkal rendelkezik, mint a 3G-s változat.
(#44571) z0d1AK
Kezdetben azért a Gameloft is elég nagy ívben tojt az egészre (érhető módon), aztán amikor elkezdte nyomatni az ASUS meg a Samsung is rájött, hogy ez azért mégsem lesz jó így. Mondjuk azért elég későn tértek észhez.
Az Unity mobilos motorja viszont -amennyire én tudom- még mindig nem támogatja az Intel processzorokat, legalábbis „gyárilag”, így ezt minden fejlesztőnek magának kell megoldania.(#44575) Khaosz55
Olvass bele topikjába: [link]
(#44579) Clemi
El van írva. MultiPad 4 8.0 PRO DUO nem létezik, MultiPad 8.0 Pro Duo viszont igen.
-
zoltan6
addikt
válasz
Ace owner #44576 üzenetére
minek akarsz a media markt-ban venni 39-ért? amikor a grando.hu-n 37000 ajándék tokkal,ingyenes szállítással.
-
Clemi
veterán
Rendesen megkavarodtam..... most vagy valaki hülye, vagy én vagyok aki benéz valamit.
Mi a különbség a Prestigio MultiPad 4 8.0 PRO DUO Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 között, mert a paramétereit elolvasva tökéletesen egyformák, de még az áruk is.
Ahogy elnézem, a Wayteq-től ez csak abban különbözik, hogy USB-n lehet tölteni, adnak hozzá bőr tokot, és kicsit drágább, na és nincs belőle fehér. -
válasz
tjb007 #44565 üzenetére
Tudtam-tudtam, csak nem sejtettem
Hát nem tudom mi számít nonamenek ugye ebben a világban nem vagyok ismerős, csak a nagyobb márkákról hallottam, Lenovo, Dell, Samsung, HP, de láttam ilyeneket, hogy Concorde, Myaudio és még vagy 1000 féle... Igaziból ha tesóm androidos telefonjából indulok ki (ZTE Blade 3) nekem azért nonanme, mert 1 db android verziófrissítés sem jött ki rá, megvetted stock 4.0.4-el és se 4.1 se 4.2 vagy valami. Összefoglalva nekem az a noname amit gyakran kell szervízelni és nincs rendszerfrissítés...
Mit tudnál akkor ajánlani, ami jó lenne nekem?(#44562) tvamos: Egyenlőre sehol csak valahol olvastam róla és megnéztem a weblapon. Gondolom előbb-utóbb lehet majd itthon is kapni, de ha nem és égetően kezd szükségem lenni rá és itt azt mondják mindenre jó amit szeretnék (de sajnos nem) akkor valaki biztos segítene berendelni külföldről
-
Ace owner
addikt
Mediamarkt. hu-n azt írjak 79--re hogy nincs üzletben. Akkor meg se nézzem? Elég gaz hogy Egy ilyen cuccot nem tudnak raktáron tartani... Bezzeg a csöves samsungnak Saját standja is van..
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
a WayteQ xTAB-100qcr még mindig problémás ? Akad és lefagy, vagy már használható ? Wifi rendesen megy?
Ezt válasszam vagy inkább a
Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1
ASUS MeMO Pad 10 ME102AValamelyik Alcort is ajánlottátok.
60 max 80 ezer a limit.
Lényeg, hogy ne idegeljen szét net közben fagyás akadással és WIFI disconnektal. Rooter kb 8 méterre lesz
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #44573 üzenetére
Prestigio MultiPad 7.0 erősebb processzor Alcor Zest D714I ips kijelző és a jó tudom Prestigio MultiPad nagyobb egy kicsivel az akkumulátora.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ezt a 2 tabletet néztem ki Prestigio MultiPad 7.0 HD 4GB és Alcor Zest D714I üzem időben melyik lenne a jobb? Ami fontos lenne minimum 5-6 órát bírjon folyamatos használat mellet.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tjb007 #44565 üzenetére
Ahogyan látom, a fejlesztők jönnek fel az x86-os kompatibilitással. Játékokat tekintve a nagyobbakat néztem korábban, Real Racing 3, GT Racing 2, Modern Combat 4, Dead Trigger 2, ezek mind mettek a CloverTrail+-os Fonepad Note FHD 6-on. A GT Racing 2 volt amely nem akart települni Play-ből megjelenésekor, arra hivatkozva, hogy nem kompatibilis, azonban egy héttel később ugyan az már kompatibilis volt és tudtam telepíteni.
-
Nara19
aktív tag
A 8"-os, nem csillagászati árban mért tabletek többsége1024*768-as kijelzővel rendelkezik.
Ha már az "A" brand-es felhozatalt nézzük (és androidnál maradunk), akkor a 8"-ban marad az LG és az Asus Memo pad 8, az első igen kellemes paraméterekkel, a második meg erősen túlárazva.
Még itt található (árban) a Samsung Galaxy 3 8" is, ami szintén drága a tudásához képest.Ha a Lenovo Yoga 8 ( ami a tesztek alapján a Memo Pad HD 7 teljesítményét hozza) nagyobb kijelzőt és még hosszabb üzemidőt ígér (mint az Asus MP HD7), mindezt 55.000-ér, akkor jó vételnek tűnik. (nekem)
Főleg úgy, hogy ezen az áron "A" brand-es masina az Acer Iconia A1 8 van, kisebb felbontással és harmad üzemidővel.
Én köszönöm mexel -nek, hogy felhívta rá a figyelmet, többek között ezért olvasom a fórumot.Az az eddigiekből "lejött", hogy neked a csak és kizárólag a nexus 7 vonal a "tablet" de szerencsére nem vagyunk egyformák, mert nekem a 2012-es verzió nem jött be.
-
G3R!94
aktív tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni:
Hány hüvelykes legyen a kijelző ? 7"
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ? Mindenképpen új.
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ? Inkább idehaza, esetleg ebay, ha karácsonyig megérkezik.
Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.) Játék, filmnézés. Hugomnak lenne, szval fehér vagy színes tabletek előnyben.
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ? Max 30k.Eddig ez tetszett a legjobban: WayteQ
Valamint néztem két olcsóbb tabletet is, szerintetek melyik a jobb? ConCorde vs Prestigio
Megéri a WayteQ a plusz pénzt?
-
-
Ace owner
addikt
-
zsolyx13
csendes tag
Sziasztok.
Egyébként mi a különbség a wayteq 700qci és a 79qci között?
Elvileg a 700-asnak jobb a kijelzője, de a 79-nek meg a procija?
Mi az az usb otg kábel?
Itt mindenki a 79-et ajánlja, az annyival jobb?
Esetleg 25 környékén most mi a legjobb vétel?
Köszi -
Clemi
veterán
Lassan 3 napja válogatok, olvasgatok, keresek, és igazából nem kimondottan jutottam közelebb a célomhoz.
Ha kinézek egy kütyüt, akkor tuti valahol a részletekben valami nem stimmel. Vagy a chipkészlet a gagyi, vagy nem lehet USB-n tölteni, vagy nincs HDMI kimenet, vagy a kijelző csak TFT, vagy minden stimmel, de szidják mint a bokrot (Alcor Zest Q813I), annyi a hibás darab.
Hogy mit is keresek? 7,8-8"-os méret, HDMI kimenet, IPS kijelző jó fényerővel, erős akku, vagyis minél hosszabb üzemidő, Bluetooth, OTG, töltés USB-n keresztül, Quad Core, 1 GB RAM, és max 60e az ára.
Egyszerűen nem találom az igazit. Minduntalan a Wateq xTAB-79qci amihez kilyukadok, de annál meg azt utálom, hogy külön autós töltőt kell hozzá vennem..... Valaki ajánljon már légyszi egy normális tabletet, amin minden stimmel. De most komolyan, azt vettem észre, ha a van a gépen HDMI kimenet, akkor van DC bemenet, vagyis nem lehet USB-n tölteni. Ez most direkt van, vagy csak én nyúlok állandóan mellé?
(#44551) Ace owner Miért MM
Miért nem Edigital? MInden üzletükben van készleten!
-
Ace owner
addikt
Melyik MM-ben van 79 tutira Pesten? Holnap vennék egyet mert 10%ot visszakapok valami kártyára.
-
szabi__memo
nagyúr
7" IPS kijelzővel mi a bestbuy 30 alatt?
És ezek közül mi a sorrend? a Alcor Zest D714I,b Wayteq 70qci, c Wayteq 70dci
Köszi
-
monti0222w
addikt
Hát baszus nem értelek: 1. mi bajod van az Lg-vel, az hogy ár-érték arányában egy jó tablet s pont az Lg-től?! Más cég miért nem csinált ilyet?
2. Ólvasgatom én is a topicot és találkoztam szintén a mexel fórumtárs írásival, de arra amire te utalsz még nem találkoztam, azon kivül hogy jó szándékuan felhivta a figyelmet egy megfizethetöbb tabra illetve a kérdésekre válaszolt röviden ennyit a dologról! -
mexel
veterán
Miért fáj neked hogy van egy aránylag jó gép akcióban, és ajánlom azoknak akik ilyesmit keresnek?
(ugyanis kb 10-en hívtak hogy megvennék a kütyümet, és ezért is írtam a tapasztalatokról és elérhetőségről)
Sokan nem tudnak az akcióról, eléggé el is van dugva.
Ebben a topikban pedig azt látom hogy nagyon sokan keresnek valamit. Ez még új és nincs tapasztalat.
Ha segíteni nem tudsz akkor legalább ne kötözködj, vagy keress valaki mást akivel együtt nőttél fel.
Rólam meg különösen akadj le mert utálom ha szórakoznak velem
Mindenki azt vesz amit akar, én sem hülyézlek le mert nem azt vásárolod ami nekem tetszik.
Én írtam véleményt egy termékről, eredmémnyeket raktam be, és adtam tapasztalati infókat, mert ebből még kevés van és sokan vennének ilyet, de nem tudják milyen. Akinek nem tetszik amit írok az továbblép, és nyilván azt vesz amit szeretne.
Én sem azt mondtam hogy ez a világ legjobb gépe, de ennyiért most messze veri a mezőnyt, innovációban főleg. Az LG-t pedig nem szeretem, de amit belepakoltak az jelenleg szintén ütős dolog, ezen kár vitázni. A külseje nekem nem tetszik, mint ahogy általában a tabok nagy részének sem, amik szappantartó formájúak. Ezért fogott meg a lenovo.Ennyi. Egyébként nem is tudom miért írom ezt le neked mert ezt valószínűleg úgysem érted meg, ahogy a médiafogyasztást sem. Mert igen, amikor utazom akkor viszek magammal filmeket, zenét stb. Na erre kell a bővíthetőség, bármennyire is fura.
-
Bozek
nagyúr
1. Amióta megvetted, azóta ezt tukmálod mindenkire. Naponta olvasom, hogy "ilyet vegyetek, ha jót akartok"...
2. Már bocs, de ha LG-t vennél 80 ezerből, akkor tényleg nincsenek nagy igényeid.
3. Az, hogy nem bővíthető a Nexus 7, egy kicsit fals információ. MicroSD-vel nem is, de OTG-n szinte bármit elvisz. Rá lehet dugni egy kártyaolvasót, amibe meg rakhatsz microSD-t is akár. Én egy 1 TB-os külső vinyót is használtam már vele minden probléma nélkül. Vagy az Xperia V-met is rá tudom dugni, amiben 64 GB-os kártya van.
4. A médiafogyasztás alatt mit értesz pontosan? Hogy hordasz magadnál 64 GB zenét vagy filmet? Mert bár meg lehet tölteni akármekkora tárterületet, de felesleges, mert annyit úgyse használsz egyszerre. -
keszo
őstag
válasz
krisz12356 #44530 üzenetére
Hát nem tudom, hasonló tok telefonnál, nagyon jól felragadt a a telora csak levált a tokról.
-
krisz12356
tag
sziasztok!
erről a tokról vélemény?
nem esik ki a tablet,jól tartja ez ragasztó?http://www.trust.com/products/product.aspx?ProductCategory=TABLET&ProductGroup=TABLET-COVERS&artnr=19659
-
-
SUPREME7
őstag
válasz
tjb007 #44507 üzenetére
Sejtettem
Ha jól sejtem a prestigio multipad 7HD és a HD+ között csak a 4-8GB háttértár a különbség? Mert a tablet.hu-nál (a.k.a. laptop.hu) a simához 8GB-os microSD jár ajándékba, az edigitálnál meg ugye a tok. De ha csak a háttértár a különbség, akkor inkább a 8GB kártyát választom, és akkor 12GB tár lesz összevissza.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Hege1234 #44523 üzenetére
Ezt most úgy kell értelmezni, hogy szerinted nem az ? Pedig bizony az, ellenőrizd csak le.
Felrakod a Superusert, frissíted az su binárist és meg is vagy. -
mexel
veterán
Remélem nem sértegetésnek szántad a dolgot. Nem hiszem hogy így ismeretlenül te tisztában lennél az én igényeimmel. Vagy csak nem tudod értelmezni amit írtam.
Én speciel nem vennék olyan tab-ot amit nem lehet bővíteni. Akár írhatnám, hogy aki egy médiafogyasztásra szánt eszköznél nem akar bővíthetőséget az már le is írta az igényeit... -
laszlohu
addikt
Ha jól láttam, nyitottak neki topikot :
-
laszlohu
addikt
válasz
helixP #44487 üzenetére
Ha pl. Windows XP - d van, az a baj, nálam Windows 7 van és nincs probléma
illetve
beállítások
fejlesztői beállítások
usb hibakeresés pipa beezenkívül két féle USB mód van :
MTP ,
PTP módamit a tableten lehet állítani, amikor össze van kötve USB - n keresztül
a felső címsorba elő lehet hozni az értesítési sávot, ahol ezt állítani lehet,
az ujjat felülről lefelé történő ujjmozdulattal -
bostone
addikt
Az utóbbi néhány hónapban, majdnem minden nagyobb üzletben felbukkantak a lenovo táblagépei. Tesztet viszont nagyon keveset találtam. Mennyire ajánlottak ezek a termékek?
-
Bozek
nagyúr
válasz
tjb007 #44448 üzenetére
Megérné? Túlárazott Win8-as tablet... Inkább Android és ebből a pénzből akár kettőt is vehetne.
(#44459) mexel: Ezzel a mondatoddal úgy le is írtad az igényeidet: "80-at nem adnék érte mert akkor LG". LG mosógépet tud gyártani, mást nem nagyon... Én továbbra is inkább a Nexus 7 (2012)-őt mondanám, ha tabletet keresne valaki, bár az csak 7"-os.
-
$p@rr0w
őstag
Lidlben árulnak SurfTab xiron 7.0 HD 33k-ért, van ezzel valakinek tapasztalata? Érdemes beruházni rá?
-
Ace owner
addikt
válasz
albinolynx #44503 üzenetére
t100 kik neked. En is azt vettem volna de sajna csak xtab79-re futja idén.
-
tjb007
nagyúr
válasz
koxos:8] #44497 üzenetére
Igen, ennyiért ez a legjobb, ami elérhető.
(#44498) supreme7
Nincs ilyen lista.
Meg kell nézni minden egyes modellnél a kompatibilitási listát, már persze ha rendelkezésre áll ilyen.(#44502) Hege1234
Nem tudod megváltoztatni.
(#44503) albinolynx
A 8 hüvelykesek közül a Dell Venue 8 Pro az, amit sokan dicsérnek.
A 10 hüvelyk és efölöttiek már egy kicsit bonyolultabb történet, azok már többféle processzorral vannak szerelve, így azt áruk is elég széles skálán mozog, de az általad leírtakra egy ASUS Transformer Book T100 (amiről bővebben ITT tudsz olvasni) tökélesen megfelelne. -
albinolynx
senior tag
Win 8 tabletek közül mi a legjobb választás?
Ha jól látom 8" alatt nincsen egy sem, de a minimum úgyis 8" lenne.Net, torrent, filmek, külső monitoron történő megjelenítés (24").
Szenvednek valami gyerekbetegségtől? -
Hege1234
addikt
fuso-ban hol tudom megváltoztatni a képarányt ?
(most nyújtott)
wayteq x-tab 70qci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Opera böngésző
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest