- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
WayteQ xTAB-700qci
(#47295) tojaaji
Ha elég a 7 hüvelykes kijelző, és elsőként szeretnéd megkapni a frissítéseket, akkor Nexus 7. Ha pedig nagyobb kijelzőre vágysz, és nem zavar, hogy nem elsőként kapod meg a legfrissebb Android verziót, akkor LG G Pad 8.3.
(#47296) daniel2121
Ez valóban egy elég hülye kérdés
Kinek mi. Preferenciák kérdése. -
v_angelus
tag
Sziasztok,
10"-os tabletet keresek általános használatra, netezés, filmnézés, gyengébb, egyszerűbb játékok. 3 versenyző van:
Asus MeMO Pad ME102A-1B021A
WayteQ xTAB-100qcr
Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1Ami fontos lenne, az a megbízhatóság, mert a szülőknek lesz, és nem szeretném, ha havonta kellene szervízbe küldeni. A keret 60-65 ezer.
Esetleg más?
-
daniel2121
őstag
Lehet hülye kérdés melyik a jobb a windows vagy androidos tablet?
-
tojaaji
aktív tag
Google Nexus 7 (2013) vs LG G Pad 8.3?
-
gabe_
őstag
Hali!
30e Ft-ig keresek 7" gépet, a szempontjaim:
-Használható sebesség netezésre, facebookozásra
-Külön töltő (ne csak az usb-n vegyen fel áramot)
-A kijelző nem baj ha ips -
ludsimon
veterán
Nézegettem a helyzetet mit lehetne még 30k-ért venni és ezt találtam!
PIPO S1 PRO teszt, de szerintem ez nem egy teszt, hanem egy egyszerű vélemény...
Ez nem IPS-es, vagy igen? A "tesztben" IPS-ről beszél, de ez tuti nem az.
Ezt szemeltem ki, hosszabb távon ha 2-3 évig nem akarom lecserélni (és nem játék a cél) akkor ez jó lesz?
Mennyivel rosszabb egy nem IPS-es, mint az IPS-es?
Van összehasonlító videó? -
radai
csendes tag
Van egy SX 7 kinai tableten amin eddig minden remekül müködött most viszont elveszitette a billentyüzetettt tehát csak a beszéd felismerés van az alkalmazások Billentyüzet és beviteli modók és ott alapértelmezet a beszéd felismerés más állitási lehetöségem nincs letöltöttem egy másik keybordot azt letölti a gép de mikor vége a letöltésnek akkor csak a kész táblát ajálja fel és nem a meg nyitást ezáltal nem kerül az alkalmazások közé hiába van letöltve probáltam az APK. ujra inditani akkor megint indul a letöltés és a végén megint csak kész felirat jelenik meg és nem a megnyitás ugyan ez történt a Bluetoon letöltésnél is ott viszont azt irja kapcsoljam be a szolgáltatást de hiába nyomok be gombra csak addig látszik a bekapcsolás medig az ujjam rajta van és utába a ki gomb látszik
tud valaki segiteni ???
üdv Péter -
Andris837
senior tag
Ajánlottam az alcort, de visszaszívom. Sajnos ma reggel vissza kellett vinnem a boltba, mert megjelent rajta egy szép "világos" csík. A kijelzőn volt egy sáv ahol sokkal világosabbak voltak a pixelek mint máshol. Szó nélkül cserélték, helyette hazahoztam egy nexus 7-t (32 GB).
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani olcsó micro usb > HDMI átalakítót ajánlani LG G-PAD 8.3 készülékhez?
Ebay is szóba jöhet. -
czanga
őstag
Sziasztok.
30 000-ből ki lehetne hozni egy 7 vagy 8 colos 4.2-es droiddal fűszerezett tablet-et? Ismerősöm szüleinak kellene netezésre, így nincsennek extra igények.
Valamilyen megbízható darab kellene, a márka mindegy.
-
Fixer98
csendes tag
Sziasztok! Egy tabot szeretnék venni ami: full hd vagy retina, 2 gb ram-ja van, viszi a full hd videokat, és a legujjabb játékokat. Én a cube u39gt-t néztem. Tudtok valami mást hasonló árban? Előre is köszi
-
ViZion
félisten
Nah, valaki korábban jól összefoglalta: Navon egy sehol nem gyártott, sehol nem támogatott f@s. Oldaluk egy vicc, cserébe USB-n sem ismeri fel, SDK driver nem jó neki... Softkockásítva hozták, de ebből gyanúsan semmi nem lesz, recovery menüben is fagy, menüpont nem változtatható, csak reboot. Platinum 10-ről van szó, de a 7-et is hasonlóképp szidják, szvsz. kerülendő, hacsak nem ajtókitámasztónak keresi vki...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Beladon #47254 üzenetére
WayteQ xTAB-79qci
(#47257) ludsimon
Nincs olyan, hogy ajánlott modem.
A legtöbb modell esetében meg van adva, hogy mely típusokat kezeli, de még ekkor sem 100%, hogy működni fog. Számít(hat) a modem firmware verziója, valamint egyed típusoknál léteznek revíziók is, amik szintén bekavarhatnak a történetbe.
Amelyiknél meg nincsen kompatibilitási lista ott zsákbamacska játék van. -
Zeki
nagyúr
válasz
ludsimon #47259 üzenetére
Passz. Olvasd el valahol a részletes leírást, vagy használatit.
Más:
most ez lett a kedvenc tabletem, ha egyszer sok pénzem, lesz. -
ludsimon
veterán
válasz
tjb007 #47248 üzenetére
Szia!
Ja most nézem csak, hogy van időm rá ez a 3G usb modem nem is egetverően drága!
5 ezerért lehet kapni! Akkor nem szarakszok, jó lesz a WayteQ xTAB-700qciKöszi!
Szerk.:
Most olvasom android alá nem mindegyik modemet ismeri fel és problémák lehetnek!
Mi az ajánlott 3g modem ami működni fog androiddal? -
Beladon
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni tablet vásárlás ügyében. A készülék nem saját célra lenne hanem szülőknek. Nincsen semmi nagy elvárás csak lehetőleg férjen bele a megadott keretbe. (50k itthoni vásárlás) Lehet 7" vagy 10 is. Amire használva lenne: Internetrádió és egyéb zenelejátszás poweramp-on keresztül. Jó lenne ha usb-s hdd-t lehetne hozzá kötni miközben a töltőcsatlakozó is be van dugva. (sőt szempont ez is)
Lényegében csak erre a célra lenne használva semmi másra. 3.5 jack kimenet kell rá, de szerintem nincs is olyan amin ne lenne.
Létezik ilyen készülék ebben az ársávban?
Válaszokat előre is köszönöm. -
zsolti1985
csendes tag
valaki tudna nekem segíteni. ma bekapcsoltam a tabletet és az android figura fekszik és a hasából piros felkiáltójel. Mit kell ilyenkor csinálni hogy elinduljon?
-
ludsimon
veterán
válasz
tjb007 #47248 üzenetére
Köszönöm még1x a válaszod!
Mennyire számít jónak ez amit linkeltél összehasonlítva ezekkel?
WayteQ xTAB-700qci
VEGA Q7108Felhasználás:
Internetezés, videónézés, de nem filmekre gondolok, hanem youtube és egyéb flash alapú live közvetítések lejátszására szeretnék egy tabot, ez utóbbira használnám leginkább.
Képesek ezek a készülékek nem youtube videókat is lejátszani ami flash alapú?Pl.: [link]
-
485
aktív tag
sziasztok!
13"-os tabletet keresek. valamelyik kínai webshopban láttam, de most nem találom, valaki esetleg segítene? köszi
-
ludsimon
veterán
Jaj, illetve olyan lehetőség kellene, hogy rá tudjak mobilinternetet dugni akár telefonon keresztül, akár stickel is jó!
Vagy akár olyan, amibe bele lehet tenni a SIM-et!Ezek képesek erre?
Hogyha nem, akkor milyen készülékek esnek bele a 30 ezres árkategóriába?
-
Beni97
őstag
Hali.
Van olyan progi amivel tudok filmeket letölteni pl: online filmek.hu? Vagy torrentesen? -
Zeki
nagyúr
Van ezekhez a tabletekhez valami progi, ami megmutatja mennyi is az akku valódi kapacitása?
Kínából akarok majd rendelni, de tudom hogy ők kamuznak orrba szájba. -
tjb007
nagyúr
válasz
ludsimon #47242 üzenetére
A Prestigio MultiPad 7.0 HD-nak és a WayteQ xTAB-700dc-nek alacsonyabb felbontású TN paneles kijelzője, tehát ezek kiesnek.
Maradt a WayteQ xTAB-700qci és a VEGA Q7108. Mindkettőnek IPS kijelzője van azonos felbontással (1280x800), az akkut viszont passzolom. A 700qci-ben 3000mAh-s akku van, a Vegában viszont nem tudni mekkora, nincs róla adat, ezt csak azt tudja megmondani, akinek ilyenje van. -
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Ezek közül melyik a jobb?
Prestigio MultiPad 7.0 HD
VEGA Q7108
WayteQ xTAB- 700DC
WayteQ xTAB-700QCIMelyiknek jobb a kijelzője, illetve melyiknek jobb az akkuja?
Ezen 30k-s keretben melyik a legjobb tablet?
-
embe
nagyúr
Üdv a topic lakóknak!
Keresztgyerek a karácsonyra kapott Bluepanter Voyager S+ 7" tabletet siekresen elejtette, és betörte a kijelzőt. Kérdésem, hogy hol lehetne olcsón digitizert venni? Találtam az ebay-en, de jó lenne ha hamarabb meglenne.
Köszi a választ előre is! -
z0d1AK
nagyúr
válasz
zoltan6 #47237 üzenetére
Összességében ha azt nézed, hogy egy teljes értékű számítógépet kapsz és nem annyira rossz készülék, nem volna kiemelkedően drága. Az más kérdés, hogy az xboxos akciót követően már-már 60-65-ért is odaadták páran ezt a modellt és ugye azért a minél olcsóbb, annál jobb alapelv ezen esetben is él, bár szerintem 75-öt megér, főleg ha gyári Flip Cover tok jár hozzá.
-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
PIPO S1 Pro-n lehet frissíteni az androidot? Jelenleg a gyári 4.2 van rajta, nincs rootolva. Köszi.
-
keszo
őstag
Sziasztok
Találkozott már valaki olyan akkumulátor alkalmazással, ami olyan vagy ahhoz hasonló információkat közöl az akksi állapotáról mint laptopoknál az AIDA?
Értem ez alatt: Energiagazdálkodás -
Agyasima
őstag
Üdvözletem!
Tablet kerestetik családtagnak az alábbi paraméterekkel:
- 7-8 colos kijelző
- megbízható, strapabíró
- új
- minél több garancia (Samsungoknál láttam 2 évet, van aki ennél többet ad? Mert jó lenne.)
- 50 alatt álljon meg, de nem baj, ha megvan a feléből
- Google Chrome fusson rajta.
- munkára használná (szövegszerkesztés, táblázatkezelés, ilyesmi), játékra nem.
- itthoni beszerzés kellene, nem szenvedne a külföldi garancia ügyintézéssel
- Ennyi paramétert sikerült kiszedni a rokonból (És én sem értek igazán ezekhez.) -
CHIPman
nagyúr
-
buklee
csendes tag
Múltkor kértem itt segítséget, hogy melyik tabletet válasszam a DPS Dual 7 és a Concorde Rokee C közül. Végül megvettem a Rokee-t KÁVÉ színben. Lehet csak én voltam ezzel szerencsétlen, de néha beugrott egy-egy ponton valami érintési zavar nála. Mikor bekapcsoltam a mutató helyének megjelenítését alkalomadtán úgy döntött, hogy a jobb felső sarokban folyton érintést érzékel, eleinte nem volt zavaró aztán már alig tudtam használni. Sebaj, nemhogy a három nap nem telt le még éppencsak másnap van beviszem az üzletbe kicserélik egy ugyan olyan KÁVÉ színűre, de ezt még ott a boltban kipróbáltam, ennél is hasonló probléma lépett fel, dönthettem, hogy megint cserélek, vagy levásárolom, nagy volt a dilemmám, mert DPS Dualra még rá kelett volna fizetnem 2000 Ft-ot, ami a háromnegyed akkora felbontásért nem tűnt éppen ideálisnak, ezért megint lecseréltem, de elfogyott a kávé színű ezért most SZÜRKÉT adtak, aminek ugyan úgy hullámzott a kijelzője, ha kicsit erősebben fogtam(széria hiba ennek tudatában voltam, használhatóságot nem befolyásolja), de ez végre jó volt. Szóval csakis azért írtam ezt a kis szöveget, hogy aki ilyen készüléket tervez venni annak erősen javaslom a szürkét, de lehet csak én fogtam ki a bolt utolsó két darab kávé színű használhatatlan masináját és lehet hogy a színnek ehhez semmi köze
De még most is azt mondom, hogy a nagyobb felbontás miatt a sok csere ellenére is megérte a DPS-sel szemben. Viszont neten rendelésnél érdemes vele vigyázni, ott bajosabb a csere.
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
30 e ft-ig mi most a bestbuy tablet 7-8 colban, újonnan?
Koszi.
-
MoRT2195
tag
válasz
z0d1AK #47218 üzenetére
Nem erről beszélek. Amikor már lezártam és leraktam az asztalra, mert jelenleg nem akarom használni, akkor ott el kezd villogni. Néha percenként villan, néha csak 10 percenként, de nagyon idegesítő. Fel is akartam venni telefonnal, hogy mire gondolok pontosan, de olyan parányi időre villan be, hogy a videofelvételen nem is látszódik.
-
hermit
tag
Hi,
ismeri vki ezt a tipust:
Gooweel G10X (ATM7029 Quad core Android 4.2 HDMI WIFI camera Bluetooth OTG 1GB RAM 8GB)
gyanusan olcsonak tunik 110USD?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
MoRT2195 #47216 üzenetére
Az a villanás, amit látsz, szerintem az Android képernyő lezáró animációja, ami emlékeim szerint a Gingerbreadben került bele és úgy sötétedik el, mint egy régi tévé a kikapcsoláskor.
A sebességet és akkumulátor időt jelentősen nem lehet növelni, mondhatni ez ennyit tud,.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Krisz79 #47215 üzenetére
A HD kijelző az nagyon nem HD. 1024x768 pixel, ami igazából nem túl sok ezen a 7,9"-os felbontáson, de sajnos egyelőre több nem is nagyon érhető el még.
Egyébként a WayteQ xTAB-79qci, Alcor Q813I/813IX és a Prestigio MultiPad 4 széria egy-két darabja is versenyezhet ebben a kategóriában némileg olcsóbban. -
MoRT2195
tag
Hello Mindenki!
Nemrégiben vettem egy Prestigio Multipad 7.0 Ultra + tabletet és lenne pár kérdésem ezzel a kis kütyüvel kapcsolatban.
1. A tablet képernyője miért villog? Nem mindig csinálja, de nagyon sokszor van ez így. Megnyomom a kikapcsológombot egyszer (ugye így kerül alvó módba ha jól tudom, vagyis billentyűzárra teszem) és kb. ilyen 0.1 másodpercre bevillan a képernyő. Épp, hogy észre lehet venni, de nagyon bosszantó tud lenni amikor szem előtt van és ott villog. Ez miért van?
2. Van valami mód a masina felgyorsítására? Elég lassú kis gépezet ez, még a Sony Xperia Tipomon is jobban mennek a játékok. Persze tudom ilyen árért nem kell csodát várni, de azért jó lenne, ha kicsit fel lehetne gyorsítani. Lehetséges ez?
3. Az akkumulátor időtartamát meglehet növelni? Borzasztóan kevés ideig bírja a gép, 2 óra használat után már le is merül (de lehet sokat mondtam ezzel az idővel). Van valami program, vagy valami módszer, amivel valamivel hosszabb ideig képes bekapcsolva maradni?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Az biztos, hogy többet nem veszek ilyen olcsó kütyüket... lehet, hogy olcsó és "hű de király, egy tablet", de semmit nem ér. Inkább megveszek tripla áron valamit, de azt legalább tudom majd használni rendesen. Nem vártam sokat ettől a tabtól, de azért ennél jóval többet.
-
Padisah
tag
Sziasztok!
Ismerőssel tudnék hozatni Kínából tabletet. Soha nem volt még sem tabletem, sem okostelefonom, nem ismerem a kínaitabletmárkákat sem.
Androidos gép lenne.képernyőméret 10" körüli
új legyen
3G nem kell
HDMI kimenet nem kell
hátlapi kamera tudása lényegtelen, elülső kamera tudjon legalább 1,3 MP felbontást
burkolata sötét színű legyen
elsősorban netezésre, youtube videók nézésére, skypra, facebookra kellene
kijelzője IPS-es legyen, felbontástól függően 2-4 mag, 1-2 giga memória, legalább 8 giga háttértár ami bővíthető
normálisan működő WiFi legyen benne
maximum 60 ezer forintnál ne kerüljön többeMit tudnátok ajánlani?
Válaszaitok előre is köszönöm!
-
syner
tag
Sziasztok,
A piaci arnal joval olcsobban tudnek hozzajutni egy Maxtab Q8 tipushoz, de neten szinte nulla informaciot talaltam felhasznaloi tapasztalatokkal kapcsolatban.
Ha valakinek esetleg van ilyen tabletje, vagy mar hasznalta legyen szives elmondani a benyomasait!
Elore is koszonom, es itt egy link a termekrol:
http://uk.maxell.eu/en/products/maxell-maxtab-q8-maxtab-q8-766.aspxAhogy nezegettem a Q8 es 10 ugyan az, kiveve a kepernyo meretet. Kepen tetszetos, aluminium haz stb, a hardver sem rossz es nekem az ara sem (139 Euro).
-
Sanyabá
senior tag
Overmax Quattror 10 tablett-nek meg repedt az az üvegje . Hol lehet ezt kicseréltetni?
-
meko1
tag
szia mindenki
van-e valakinek tapasztalata,véleménye a Toshiba Excite 10a-ról?köszönöm meko1 -
Sinistral
csendes tag
válasz
zsolti1985 #47156 üzenetére
Hali,
Van egy ilyen tabletem (Navon Platinum 10), mivel szétcsesztem egy cwm-el (törölte a partíciókat és cwm bootloop lett rajta) két másik tablet romjából összemixeltem egyet a dragonface nevű progival, és most van egy 4.1.1-es rom, ami gyors, de van két hibája:
- mivel a másik tabletnek van hátsó kamerája, ezért ennek is benne van a szoftverében, de ha ráváltassz, akkor nyilván elszáll a camera app
- a hardver gombok nem mennek (csak) recovery alatt, egeret kell használni, az android futásakor jók.
Ha kell, akkor megosztom. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
metrion #47205 üzenetére
Célszerű ezt olyan országok fórumain megtenni, ahol a készülék elérhető is. Ezt a modellt és márkát Magyarországon senki sem forgalmazza, ahogyan látom, így kicsi a valószínűsége, hogy itthon sok ilyen példány van. Célszerű lehet német fórumokat feltúrni, ugyanis ahogy látom, Németországban árulják ezt a modellt.
-
milu20
újonc
Sziasztok
Tablet vásárlás előtt állok és nem igazán tudok dönteni az alábbiak közül:
Samsung Galaxy Tab 3 10.1
Acer Iconia Tab a3-a10
Toshiba Excite Pure at10-a-104
Asus MeMo Pad 10 ME102a
De nagyon nagyon tetszik még az LG G Pad 8.3 is.
Főleg olvasásra, filmnézésre, nezetésre használnám. Eddig biztos voltam hogy 10 colos tabletet szeretnék de az LG elbizonytalanított.
Nagyon hálás lennék ha segítenétek dönteni ezek közül vagy ajánlanátok ezek helyett valami jó alternatívát. -
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Ehhez a tablethez nem tudnátok ROM-ot linkelni: Jay-Tech Tablet PC 9000 jelenleg 4.2.2-es van rajta de állandóan lefagy? :/
-
Tim82
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest