Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

LonGleY veterán válasz  mike1334

üzenetére mike1334

üzenetéreFú, az a másik, amitől kivagyok. És még csak most kezdenek ezek az 1366 mocskok lekopni! Jó, ha a weboldalak negyedét látod, ráadásul a tálcát is a legtöbben lent hagyják, hogy még az is lenyessen a képből. Nekem olyan, mint egy kalitka. Hozzá lehet szokni, ha nem ismered a szabadságot. Ez tényleg nagyon szubjektív megítélésű dolog; én konkrétan ezeken nem tudnék dolgozni. 24 colon is látom a fullHD pixeleit és alig férek el, ide legalább 2560*1440 kellene. 
- 

LonGleY veterán válasz  mike1334

üzenetére mike1334

üzenetéreAz aztán a teszt, fullHD-n W3D-zni. :] Akkor gondolom a filmeket is SD-ben nézed - így meg még az igényed sem alakul ki a minőségre. Így is lehet ezt csinálni, de aki folyton fullHD-zik, annak jön a büfi is egy ilyen készülék pixeleit bámulva. A tűéleset véletlen se említsd egy mondatban ezekkel! Szerintem meg baromira kellene a felbontás, mert így semmire sem jók, még egy sima HD filmet se visznek el, ami ősciki, miután a legtöbb telefon tudja (és most nem a lejátszás sebességére gondolok, hanem arra, hogy értelme is van, mert van elég pixel hozzá)... 
- 

- 

LonGleY veterán válasz  donjohnson

üzenetére donjohnson

üzenetéreEzen én is most hűltem le, hogy minden 40-60 körüli ilyen kakker. Nem is gondoltam, hogy 2014-ben ha betérek ebben a topikba, ilyen ősi megoldásokkal találkozom. És 10.1 colban az 1280x800 pont ugyanaz a kategória, mint 7 colban az 1024*768, csak még rosszabb a felbontás... Röhej. A telefonom tudja ezt 4 colban. 
- 

LonGleY veterán Üdv! Új, ~7 colos tabletet keresek 35 körül. A minimum a kétmagos proci és az 1 GB memória, 
 tárhelyben a 8 GB elégnek tűnik, de nem baj, ha bővíthető.Inkább minőségi, jobb felbontású darab érdekelne. Apex 
 Launcherrel vagy TSF Shell-el használnánk többnyire böngészésre,
 multimédiázásra. Jó lenne, ha elkerülhetnénk a régebbi készülékekre
 jellemző katalmas kávát, ami szerintem baromira lerontja az összképet.Mostanában mi jó vétel? Köszönöm előre is! 
- 

LonGleY veterán válasz  tjb007

üzenetére tjb007

üzenetéreÉrtem. Megnézem őket, de itt valóban hasznos, hogy friss termékről van szó. Még egy: megbízható online vagy bp-i boltot tudnátok ajánlani hozzá? Ha konkrétan nem ismertek egy ilyet sem, ahol jó áron beszerezhető, akkor legfeljebb mazsolázok az árgépen. Köszönöm mindkettőtöknek! 
- 

LonGleY veterán válasz  laszlohu

üzenetére laszlohu

üzenetéreAz nem baj, hogy olcsóbb, sőt. A WiFi egyébként nagyon valószínű, hogy elegendő lesz. Konkrét felbontáson még nem gondolkoztam, csak arra gondoltam, jó lenne, ha arányaiban nem lenne olyan alacsony, mint pl. a 15 colos notebook-oknál az 1366 x akármennyi, mert az ott nagyon kevés. ConCorde tab ROKEE: Ez az 1024 x 600 végülis elég lesz. Kétmagos, 1 gigás, hát ennél erősebb nem is kell. Fölötte még esetleg egy tipp? Bár itt legfeljebb a felbontásban vagy vízállóságban tudnánk feljebb menni, a plusz kakaó ebben az esetben már abszolut nem számít. 
- 

LonGleY veterán Hi! Android 4.x-el milyen 7 colos, strapabíróbb tabletet tudnátok 40 körül? Egy speciális, saját fejlesztésű raktárkészletező scriptes-ajaxos weboldalt futtatna és ennyi, szóval nem hiszem, hogy ehhez nagyon sok kakaó kéne. Felbontásban viszont nem árt, ha normális. Az sem baj, ha van bennne mobilnet kezelés. A lényeg még, hogy pár hónap múlva is lehessen kapni, mert jó lenne a bolthálózat minden tagját ezzel felszerelni, sőt az is lehet, hogy boltonként több kell majd. Előre is köszönöm! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX